Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8280 . 8281 . 8282 . 8283 . 8284 . 8285 . 8286 . 8287 . 8288 . 8289 . 8290 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 14:58
- Nahlásit

Takže přátelé, odcházím z práce a až do 12. srpna mě tu nikdo neuvidí. Doma odhazuju šlužební mobil do kouta a kašlu na inspektory.
Takže s eprozatím loučím a možná se objevím ještě večer. Zatím páček!!

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 14:59
- Nahlásit

Marush
supééééééééér to máme strašně moooc radost

bože!!!! další krafka, co nezvládla svoje psy a jeden musel být utracen
http://www.novinky.cz/krimi/240404-po-boji-psu-s-m ajitelkou-se-straznikum-v-karvine-naskytl-hororovy -vyjev.html

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:02
- Nahlásit

zuzanarosakova
já bych ti stejně nepomohla, protože nevím o čem mluvíš

Baico
se máte paní, ak pěkně dovolenkujte

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:03
- Nahlásit

Marush
Schůzky partnera s bejvalou netolerovat...prostě vůbec,najn,to skončí blbě...jen předání děcka a hotovo,co to pak je,rozuměj si a jsou spolu rádi a co seš pak ty..jeho šu...nebo co jako! Nic neni nevinný...každej vždycky od toho druhýho něco chce...

sem totožnýho názoru, ale jak je vidno, jsem za žárlivou pipinu

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:03
- Nahlásit

Marush
Schůzky partnera s bejvalou netolerovat...prostě vůbec,najn,to skončí blbě...jen předání děcka a hotovo,co to pak je,rozuměj si a jsou spolu rádi a co seš pak ty..jeho šu...nebo co jako! Nic neni nevinný...každej vždycky od toho druhýho něco chce...

Máš očividně tendence topit se ve sračkách.
Ty vole poď mi, fakt...

jablunka
hata poznáš, to pude.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:05
- Nahlásit

kejtlin
Marush

máte sovy vy důry.

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:05
- Nahlásit

kejtlin
sem totožnýho názoru, ale jak je vidno, jsem za žárlivou pipinu

vůbec,vono je hezký bejt nad věcí a neřešit a vše tolerovat,ale bohužel nežijem ve světě věčnýho svitu slunce a duhy,kde se jednorožci pasou na rozkvetlejch loukách a ex přítelkyně tam naprosto nevinně pobíhaj se svejma bejvalejma ruku v ruce...prostě myslim,že stačí bejt realista....todle nefunguje prostě

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:07
- Nahlásit

Marush
ale bohužel nežijem ve světě věčnýho svitu slunce a duhy,kde se jednorožci pasou na rozkvetlejch loukách

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kytičky, srdíčka, stačí tolerance a je míííír a kliiiid a všichni si všech váží a jsou čestní a milují se... Hele on k tý realitě jednou každej dospěje, každej prostě. Bohužel.

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:09
- Nahlásit

zuzanarosakovaUrgeeeeeent! Prosim, jsem na poste a nevim na jakou adresu mam poslat tu prihlasku na Rybniky. Vzala jsem si s sebou jen ru prihlasku a tam to neni! Prosim pomooooc
vystavarybniky@centrum.cz

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:09
- Nahlásit

jbat
nakrmenou jsem ji kopla zpátky
Marush
no bohužel jsem asi moc velkej realista, přece jen realita se od 14ti let starat sama o sebe je poměrně krutá, ale zase na druhou stranu nikdy jsem nebyla naivní a doufám že ve svých 32 už nezačnu

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:11
- Nahlásit

kejtlin
že ve svých 32 už nezačnu

já doufám, že někteří aspoň ve 32 začnou...

ale ne, jako je to hezký, zůstat v tom dětským světě, to zas jo. vážně jako. taky se mi to vyhlo, ale já si to vynahradím, až budu senilita. teď jsem jen debilita.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:13
- Nahlásit

se potentovali, ne? s těma děckama
můj horoskop, já tomu sice moc nevěřím - jako všeobecně těmto seznamovým horoskopům, ale nudím se, tak jsem si ho ze srandy přečetla a fakt se chlamu - jako to vůůůbec

Horoskop na dnešní den

Čerstvá manželství začnou uvažovat nad potomkem. Zejména ženské osazenstvo narozené pod znamením Panny opráší mateřské pudy. Nemůžete-li se dnes starat o vlastní ratolesti, nepohrdnete ani nejmenšími členy příbuzenstva. Toužíte někoho rozmazlovat.
Láska a přátelství

Překvapíte partnera otevřeným rozhovorem ohledně společné budoucnosti. Hlavně na to jděte od lesa, ať ho nezastrašíte.
Peníze a práce

V pátek není příznivé období pro utrácení. V obchodě byste nechali majlant, ale díru v rozpočtu byste lepili jen těžko.
Rodina a vztahy

Rozšíření dosavadní rodiny je skoro na spadnutí. Neplánované těhotenství by vás mohlo v dalších dnech dost překvapit.
Zdraví a kondice

Dejte si dnes pozor, ať únavou neusnete na sluníčku. Mohli byste si vykoledovat pořádné spáleniny, nebo dokonce úpal.
Aktivity vhodné pro dnešní den

Založení vlastní rodiny, přestavba interiéru, nákup dekorace, romantická procházka s partnerem, netradiční milování.

Jediné co na tom je pravdy, že mám jít na to od lesa a já do lesa s holkama půjdu

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:13
- Nahlásit

jbat
Kytičky, srdíčka, stačí tolerance a je míííír a kliiiid a všichni si všech váží a jsou čestní a milují se... Hele on k tý realitě jednou každej dospěje, každej prostě. Bohužel.

Hele ale at si každej jede co mu vyhovuje...já bych prostě courání potenciálního partnera s bejvalou netolerovala díky vlastním různejm zkušenostem....jako například zrzek už se svou bývalou nic nemá,klidně si s ní půjde někam sednout,ale když u něj spí dycynečky jí vojede..prostě ze cviku..ale to je zrzek..to zas nemůžem brát jako vzorek chování...ale stejně

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:17
- Nahlásit

Marush
Hele ale at si každej jede co mu vyhovuje...

Určitě. Já jen vyjádřila svůj názor.

já bych prostě courání potenciálního partnera s bejvalou netolerovala díky vlastním různejm zkušenostem..

táááák, zkušenosti, to je vono. hlavně ty fakt špatný jsou podstatný.

Ale osobně znám mnoho žen, které si nechají srát na hlavu a říkají tomu, že jsou tolerantní... pak se třeba dozví, že jejich partner celou dobu jejich vztahu chodí na speed dating, že. Ale kdo chce kam, až se ucho utrhne.

Paní MucíQová, vy ještě stále nemůžete pít?

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:19
- Nahlásit

jbat
Paní MucíQová, vy ještě stále nemůžete pít?

Najn nemagů no.... a asi nebudu mít ani zelený list už na tábor,jsem dole

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:21
- Nahlásit

Sice horka nemám ráda, ale dobré

Probíhá instalace léta...
███████████████░░░░░░░░░░░░░░
probíhá instalace 44%
...instalace neúspěšná.
chyba 404: roční období, které hledáte,mohlo byt smazáno, přejmenováno nebo dočasně nedostupné. Zkuste opakovat později.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:21 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Marush
Najn nemagů no....

Hm, asi si tě vyřadím z přátel na FB... Takovýdle lidi tam nepotřebuju...

Monty

hroznej vtip v Tak při pátku...

Monty
probíhá instalace 44%
...instalace neúspěšná.

Davídková se zhroutí. Konečně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:22
- Nahlásit

jbat
Marush
táááák, zkušenosti, to je vono. hlavně ty fakt špatný jsou podstatný.

no právě
fakt bych nerada se třeba po roce dozvěděla že jsem byla celou dobu za kreténa že jo....

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:24
- Nahlásit

jbat
hroznej vtip v Tak při pátku.
že? ale málem jsem se po.... smíchy

Davídková se zhroutí. Konečně
to teda jo a Biluše s ní

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:24
- Nahlásit

Monty
dobrý,pučuju si to na FB,jo.

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:26
- Nahlásit

instalaci léta si půjčuju na FB též dík

Marush
Člen
- Nahlásit

kejtlin
no právě
fakt bych nerada se třeba po roce dozvěděla že jsem byla celou dobu za kreténa že jo....

přesně....dycky musí čék objektivně zvážit pro a proti a udělat základní nejdůležitější věc...a to myslet v prvý řadě dycynečky na sebe,protože to je tvůj život a máš právo si ho žít jak chceš ty...aby tě ten vztah nesral prostě!

Monty
Člen
- Nahlásit

běžte do pátku, ten je taky dobrý

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:30
- Nahlásit

Marush
to myslet v prvý řadě dycynečky na sebe,protože to je tvůj život a máš právo si ho žít jak chceš ty...

jo no...

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:40
- Nahlásit

Už za chvíli frčíme s Blbísem na vlak. Žumpa bude příští týden asi jen pro děcka z Orijentu, co? Aspoň by tu mohli uklidit, než se vrátíme, co?

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:43
- Nahlásit

kejtlin
jakmile je tam dítě tak to chce určitou dávku tolerance a nebo z toho hned vycouvat.
Mám radši chlapy co dokážou s bejválkou slušně komunikovat něž ty co o ní mluví jako o pí*e.
Ale to neznamená že bych to vztahu co tu popisuješ šla.
Tohle neni ten bejvalej jaks ho posílala k šípku, že ne.

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:50
- Nahlásit

Monty
laskavje dávej všecky vtipy do Tak při pátku

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:51
- Nahlásit

gabifi
promiňte, já ho tam chtěla dát, ale byla jsem smíchy v křečích, tak jsem ho hodila omylem sem

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:53
- Nahlásit

laguna
Mám radši chlapy co dokážou s bejválkou slušně komunikovat něž ty co o ní mluví jako o pí*e

souhlas...ale tadle komunikace vypadá víc než jen v rámci slušnosti....

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:58
- Nahlásit

Marush
souhlas...ale tadle komunikace vypadá víc než jen v rámci slušnosti....
tak pak neni co řešit

<< 1 ... 8280 . 8281 . 8282 . 8283 . 8284 . 8285 . 8286 . 8287 . 8288 . 8289 . 8290 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání