| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:58
- Nahlásit
mrazák tam je asi 3-malý nad lednicema, jo at´ maso veme, já ho kdyžtak dám do mrazáku doma, kdyby nebylo místo.
lidi, essi bude chcát eště v neděli, tak na plac autama nepojedem bysme ho úplně zničili......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Crysa
twe tam gde hy..
jako můžem si hrát na cimrmana třá.-))))))
kejtlin
jako mě vůbec nenapadlo vjíždět na plac autama!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:00
- Nahlásit
no holiny nemam, musim v pondělí zakoupit nějaký, nový kupuju už rok
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:01
- Nahlásit
kejtlin
tak na plac autama nepojedem bysme ho úplně zničili......
proč bysme jezdili na plac autama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
jako mě vůbec nenapadlo vjíždět na plac autama!
máme to dovolený od přecedy, kvůli věcem a kvůli parkování, ale pokud to bude takhle podmáčený byla bych pro abysme to odnosili růčo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:06
- Nahlásit
kejtlinno holiny nemam
a jak chodíš na stopy?
davidkova renatatwe tam gde hy.. to se mě taky líbí Alexa
proč bysme jezdili na plac autama
pže se tam většinou normálně nechávaj auta vedle stanu, pže spousta lidí to má aj jako odkládačku, že tam maj čokle ve svym u stanu, že když jdou v noci nechat psa vychcat, že nerozštěkaj celý odkládačky všem psy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:06
- Nahlásit
Crysa
a jak chodíš na stopy?
v děravejch
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:07
- Nahlásit
sem byla na houbách dámy. Mám z toho deprézi Našla jsem plný košíček houbiček a říkala sem "tak pudem dom pejskové". Jenomže sem nevěděla gde sem. Teda v lese, to sem věděla, ale ne kudy se de domů. Tak sem šla a šla, až vidím vesnici. Jenomže to byla Bučáfka. Tama jsem nechtěla, bo sem neměla vodítka na pejsky a museli bysme jít po silnici. Toš sme udělali čelem vzad, nabrali azimut na Liptaň a vyrazili sme. Tak dem a dem a najednou hříbeček. Sem ho vzala. A další hříbeček. No tak sem ho taky vzala. A další žíbeček, a další a ještě další.... Měla jsem vrchovatý košík žíbečků, plné kapsy, velké bedle jsem nesla v ruce.... Moje vrozená lakota dostávala zabrat na plné čáře, páč nechat tam ty žíbečky přece nemůžu a pobrat jsem je neměla jak
Pak jsem se šla vyčůrat. Během čůrání jsem utrhla další dva žíbečky a chvilku jsem přemýšlela essi mám sebrat i ten počůraný. Radši jsem ho tam nechala
Zbaběle jsem utekla domů a nedívala jsem se napravo ani nalevo, abysem neviděla ty zástupy žíbečků co mávali a křičeli "vem nás sebou, Biluše vem nás sebou, chceme k tobě do polífky" Slíbila jsem jim, že se pro ně odpoledne vrátím. Jenže tam určitě netrefím Nevede tam žádná cesta, je to uprostřed lesa, tam nemůžu trefit . Sem zoufalá a moje lakomé já je zralé na provaz
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:08
- Nahlásit
jablunka
hele to je ta želva co máš doma?
http://www.mateslevu.cz/d-hrajici-a-svitici-magick a-uklidnujici-detska-zelva-za-neopakovatelnou-cenu -259,-kc.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:11
- Nahlásit
lidi eště jedna noční a tradá 12 dní volna a hlavně tábor , takže v pondělí musim zaplatit složenku, a koupit holiny eště před vodjezdem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:12
- Nahlásit
Atusch
hele to je ta želva co máš doma?
jj,to přesně ona i s tou slevou.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:19
- Nahlásit
tak ještě že je při tom chcanci na co čumět, za chvíli bude "může se to stát i vám" a pak "Lepší už to nebude" -
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:21
- Nahlásit
Crysa
pak "Lepší už to nebude" -
Bude Verdel.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:26
- Nahlásit
Biluška
tak to úplně chápu, jsem taky lakotný žíbečkový maniak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:33
- Nahlásit
Biluška
Sem zoufalá a moje lakomé já je zralé na provaz
dovolte abych vám projevila účast pani kolegyně bo todle důvěrně znám! nejhorší to bylo asi tehdy jak byly ta děsný povodně někdy 2002 nebo tak..všichni likvidovali následky a v lese nebyl nikdo..jen já,tělocvikář co sme spolu tehdy chodili ,a asi miliarda tun říbečků a všeho možnýho..to sem nikdy neviděla fakt rvala sem je ostošest jak magor, velký igelitky byly plný asi za 10 minut..3..paxem servala z tělocvikáře triko a cpala to do něj,no děsný..a furt tam byli..paxme uš šli páč nebylo z koho co servat a dát to do toho
cestou dom sem začla přicházet k sobě při představě zpracobvání oněch výdobytků .TO NESNÁŠIM..skončilo to tak že sem půlku vyhodila a druhou rozdala páč se to nedalo prostě zpracovat no debil sem.-)))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:36
- Nahlásit
davidkova renata
paní, já to taky rozdávám kudma chodím, ale prostě sbírat to musím furt To je asi nějaká nemoc, nebo co
Fšichni furt jedí houby, nikomu už to nechutná, houbovou polífku už nechce žrát ani Pinďa
Nic, eště neprší, beru košíček a jdu zkusit najít ty zapomenuté žíbečky. Essi ten kopeček nebudu moc najít tak se tam asi ze zoufalství pověsím na kšandách
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:39
- Nahlásit
Taky to tak mám a paknadávám pří zpracování, asi je to stejná nemoc. jsme nakaženíííí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:43
- Nahlásit
makrel
Paní tak přijeďte na žíbečky, budeme ten kopeček hledat spolu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:44
- Nahlásit
davidkova renata.paxem servala z tělocvikáře triko a cpala to do něj,no děsný..
jako do tělocvikáře???
BiluškaNic, eště neprší, beru košíček a jdu zkusit najít ty zapomenuté žíbečky.
na to se vyplatí mít psa co umí čuchat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:50
- Nahlásit
Crysa
na to se vyplatí mít psa co umí čuchat
Sem je to zkoušela naučit. Napřed jsem vzala Bagetu. Dala jsem jí očuchat žíbeček a říkala jsem "hele tohleto hledej, jo?". Tvářila se jak debil a nehledala. Sem ji zavrhla, je evidentně tupá. Zkusila jsem to s Texíkem. Stejný postup. Tex se rozběhl a rozšlápl bedlu. Byl taky vyřazen z dalšího výcviku. Další na řadě bylo Lilátko. To pochopilo princip, dalo čumák k zemi a snaživě čuchalo. Vyčuchalo zaječí pelech (prázdný). Dostalo do dršky, protože mělo hledat žíbečky a nikolif zajíčky
Od dalších pokusů jsem upustila, mám jenom jedny nervy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:51
- Nahlásit
Biluška
Nic, eště neprší, beru košíček a jdu zkusit najít ty zapomenuté žíbečky
Crysa
jako do tělocvikáře???
sem nevěděla že si tak úchylná by mě nenapadlo ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:53
- Nahlásit
Biluška jako že by našla tu "stopu" cos teď našlapala z tajného místa k baráku že bys jí uvědla u lesa kde to znáš a nechala se dovlíct do místa plného gříbečků. Nemyslela jsem udělat ze psa prase na lanýže Jinak Ferda hledá super, jen mu musíš koukat pod nohy, pže bude-li v lese jediná houba! tak ten ychtyl jí prostě rozhamtne aniž by si toho fšíml, takže jdeš a čumíš pod Ferdu a on de, brouzdá se lesem a já jen připravená zařvat Stůj, zabrzdit ho zcela tahem za ohon a dát mu lehni než vysbírám to, co on chtěl rozhamtat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:54
- Nahlásit
Biluška
Tex se rozběhl a rozšlápl bedlu
hm..u nás to bylo tak,že nána se rozběhla,srazila mě k zemi bo to bylo f kopci a já rozsedla říbeček sem jí zavrhla je evidentně tupá a nebespečná k tomu..pak je eště zákeřná bo se mi asi 2krát uš stalo,že se ostentativně zastavila u houby..ani jednou nebyla jedlá podotýkám!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:57
- Nahlásit
davidkova renata
Crysa
Biluška
tak moje první čuba byla úpa nejvíc inteligentní, bo nejen že houby hledala a nacházela, ale navíc je hlídala před ostatníma houbařema
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:57
- Nahlásit
ráda houby sbírám, jím a nevadí mi je čistit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:01
- Nahlásit
Já cu žíbečky. Klidně je budu čistit a jíst, ale neba mě je hledat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:03
- Nahlásit
Crysa
že bys jí uvědla u lesa kde to znáš a nechala se dovlíct do místa plného gříbečků
Sou to zmetci, bůhví kam by mě odtáhli
davidkova renata
pak je eště zákeřná bo se mi asi 2krát uš stalo,že se ostentativně zastavila u houby..ani jednou nebyla jedlá podotýkám!!
Je to sfině Za trest bysem jí ty houby nacpala do žrádla, ať je jí blbě, to by ji odnaučilo být tak zákeřná
Alexa
tak moje první čuba byla úpa nejvíc inteligentní, bo nejen že houby hledala a nacházela, ale navíc je hlídala před ostatníma houbařema
Bageta fčera našla myslifce Trošku mu pocuchala fazónku, ale nehryzla ho do krve. Naštěstí. Nevím essi hlídala houby, ale spíš nehlídala nic, jenom se jí nelíbil páč je to chlap. Naštěstí nás zná a dalo se s ním domluvit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:14
- Nahlásit
kejtlin
impact
děcka taxe podme rozdělit do skupin! já houby jim a sbírám,takže můžu bejt ve dvouch skupinách zároven
Biluška
Bageta fčera našla myslifce
tsss to je toho.Bundášek od Jany našel tedle tejden svou první mrtvolu eidentně tydlety synchronicity bo sme vo tom na bránění intenzivně mluvili )) jana je moc spokojená,sem jí pogratulovala bo voni dostávahj nějaký body bo co za kus
blbý je,že to byla na cestičce za Kuflandem,kde já tu a tam courám s nánou bo tam nejsou lidijové naposled sem tam byla jak hárala,ale je to hodně zarostlý a sou tam hnusný bezdomáči,tak tam už nechodim tak často,dříf sem tamy byla furt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:28
- Nahlásit
davidkova renata
děcka taxe podme rozdělit do skupin! já houby jim a sbírám,takže můžu bejt ve dvouch skupinách zároven
klidně, ofšem nesmíš zapomínat jak sem na tom stran oryjentace , tagže je možný že dyš vypadnu z tý čistící skupiny-jakože se stratim, tak mě bude muset něgdo zastupovat......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:35
- Nahlásit
kejtlin
tagže je možný že dyš vypadnu z tý čistící skupiny-jakože se stratim, tak mě bude muset něgdo zastupovat......
budeš na stopce..
|