Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8289 . 8290 . 8291 . 8292 . 8293 . 8294 . 8295 . 8296 . 8297 . 8298 . 8299 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:44
- Nahlásit

davidkova renata
budeš na stopce..

ale bacha aby se nezamotala do chroští až chytne stopu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:49
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa
budeš na stopce..

ste debilové

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:54
- Nahlásit

je tu adidaska
mám otázku paní, může spát s náma ve stanu i Sindulka-kolie, je už stará a bolí jí nohy, není venku ani když je doma, hlavně ne přes noc, sic má huňatej kožich, ale na klouby nemá vliv, nemusíš se bát je moc hodná, jen nevím kam ubytuju Bubíška-to malé zvířátko strašlivě chrápe, mě občas vzbudí i přes dveře nebo zed´....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:00
- Nahlásit

Alexa
taxe zamotá! se jí arogantně vysmějem a po čase jí rozmotáme a tim posílíme svou pozici alfy))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:06
- Nahlásit

davidkova renata
taxe zamotá! se jí arogantně vysmějem a po čase jí rozmotáme a tim posílíme svou pozici alfy))))

kvůli táboru nemužu uš spát jak se těšim a eště takový roury jako si ty a aleksandra dostanete na spaní Bubiho a budete poslouchat jeho chrápání celou noc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:09
- Nahlásit

kejtlin
kvůli táboru nemužu uš spát jak se těšim a eště takový roury jako si ty a aleksandra
dostanete na spaní Bubiho a budete poslouchat jeho chrápání celou noc
neni vopsach tědle dvou vět f přímým rozporu náhodu??

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:13
- Nahlásit

davidkova renata

jooooo a ještě bysme jí mohli dovýst k elektrickýmu vohradníku a taky se jí vysmát až dostane ránu

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:20
- Nahlásit

Ste trupky. )))))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:26
- Nahlásit

Príma póčo, ne? Už vidim, jak zaltoukáme stany do zmokvanýho bahna a sme zapařený, všechno navlhlý...Filé je velmi mokré a Atuše se mu smála, fotila si jeho číro. Teď ten malej mizera nechce na pelech, klepe se zimou na balgoně a leží. Chvíli sem ho honila po garzonce s dekou, ale oabsolutně to nechce, tak na něj prdim, ať si leží, kde chce. Už máte houby?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:30
- Nahlásit

Největší dementi jsou cyklisti a hned v závěsu za nima lisé, co stanují v dešti. Peleton ichtylů. Vodáci tam nepatří, ty maj kolonku zvlášť.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:32
- Nahlásit

Kde se kupujou holinky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:33
- Nahlásit

Gerdičko, co myslíš, užijem si hezkej tábor? Já ti nevim, Gerdi, budem tam spolu, můžem si tam povídat stejně jako tady, prostě večer s nejlepší kamarádkou...dyť to znáš, ne? No jo, to je fakt...

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:35
- Nahlásit

Gerda
Kde se kupujou holinky?

v holinkárnictví?????
nééé normálně v obuvi, teď měli v lídlu takový ty polo za 127,- káčé, u nás je má i vjetnamec asi za necelý 2stofky

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 16:16 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

GerdaKde se kupujou holinky?

holiny maj fšudé v každý obuvi, prac. potřebách, tržnicích, ..

tyjoo, ale tydle jsou nej

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 16:24
- Nahlásit

A my jdeme zítra na žíbečky s kníračema. takže když se do 20 hod. neozveme, tak vyhlašte celooryjentácké pátrání

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 16:32
- Nahlásit

Tak to snad stihnu dojít pro ně, prostě je kdyžtak koupi m po cestě. Jo a s Atuší sme odhalili, že má mařena rozštíplej zub. Vypadalo to jako zubní kámen, chtěla sem to seškrábnout, ale bylo to přidělaný v dásni, je to podélně uštíplej kus zubu, co tam drží ještě a nejde to vyndat pinzetou. Tak to bylo asi to, co jí v jaře bolelo. Budeme muset k zubákoj.
Hele, vy všichni máte holiny?

Už mám nadělaný komínky:

spací úbor - tepláky, tílko, triko s dlouhym, mikina, tlustý fusky
5x tričko krátký (nebudu se převlíkat každej den)
mnoho fusek a 2x podkolenky, kdyby byla fakt kláda
mnoho spoďár, kdyby....ch se posrala???? nevim, prostě mnoho
2x práskačka...nevim, proč.
2x mikoška
2x džíny
1x trenky
1x kraťasy
1x tepláky (v těch budu nejvíc)
1x ručník a umejváčky
1x fén
1x nabíječka
1x boty do sprchy
nějaký boty, voni se mi různě povalujou v autě
1x deka dolu na podlážku
1x peřina
1x polštář...kdyby přestalo chcáti, šla bych pro ty macínky
1x spacák
1x větrofka (je stabilně v batohu)
1x deštník
1x baterka, co si jí pučim
a pelechy pro psa a grancle a frolíčky a pařátky a mikinu na noc do stanu, bo čokl nesmí do postele, to bysme se nevešli.

Hele, co eště berete?

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 16:37 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

GerdaHele, co eště berete?
já si dycky v hlavě projedu celej den a přemejšlim co v kterou dobu beru do ruky a potřebuju.
U tebe pohřešuju hřeben a kartáček na zubové a to jsem u aktivit ráno..
chybí ti ještě plofky na plování v Labi nebo pískovně, ručník na venkovníé koupání a vopalovací grém. Ta nafukovačka, ale ta je asi jasná.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 16:39
- Nahlásit

Gerda
Hele, co eště berete?

zimní vestu, igelityho oblek, zimní bundu,kraťasy-kdyby náhodou, misky pro psy

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 16:52
- Nahlásit

nazdar drásalky
mám vymalovanou půlku pokoje jednou vrstvou a už mě to neba,ale chlap povídal,že prej mám smůlu.....no taxem si tu dala cígo a zase du.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:11
- Nahlásit

já ještě nic nemám připravíno, zejtra essi bude hezky tak hnet po noční jeden ráno na trh

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:18
- Nahlásit

A jaký jsou plány na úterý a středu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:21
- Nahlásit

Uš mám žíbečky doma Ten kopeček jsem našla, bohužel tam opět bylo víc žíbečků než se mi vešlo do košíčku A to jsem cca patnáct bedlí nesla v ruce jako kytici .
Budu tam muset eště jednou, ale už z toho nemám nervy, už vím, že tam trefím

Gerda
Už mám nadělaný komínky:
Ty woe, to se tam stěhuješ? . TAkových věcí neberu ani když jedu někam na dva týdny i s pézetkama

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:38
- Nahlásit

BiluškaTAkových věcí neberu ani když jedu někam na dva týdny i s pézetkama
já toho dycky beru taky jak na deset let, a zjistila jsem, že je jedno jestli to jsou dva dny a nebo týden, pak už se množství moc neliší, krom množství ponožek a spoďárů (vždy předimenzováno). Většinou po návratu mám 1/2 bagáže nevyužitýho čistýho oblečení, který stejně proženu pračkou, pže to má takej divnej pach toho stanu a tak všeho. A největší odér je z tašky špinavých hadrů
Jinak tahám i do práce na 24ku tašku jak na tejden půlka je žrádlo, druhá půlka rezervní oblečení pro případ, kdyby.. (doplň cokoliv).

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:42
- Nahlásit

Crysa
Já mám naopak vždycky cokoliv poddimenzováno . Zvyk z doby kdy jsem všechno tahala vlakem v batohu, včetně kojence v kočárku, štěněte pod kočárkem a batolete na ruce.
Naučila jsem se radši vyžít s málem než mít batoh, který neunesu
Jo a taky jsem se naučila, že v zásadě všechno potřebné můžu zakoupit na místě . TAkže jsem ten typ co jezdí na dovolenou akorát s plavkama a knížkou, všechno ostatní co potřebuju pořídím tam

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:42
- Nahlásit

Gerda
Už mám nadělaný komínky:
Paní chybí vám pláštěnka a něco z čeho béte jíst a pak si něčím musíte čistit kly no a když bé moc pršet nutně musíte mít KVARTETO!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:45
- Nahlásit

Crysadanajasa
ješiš kartáček na zuby patří samozřejmě do sekce - UMEJVÁČKY. Ta sekce obsahuje kufríček, tam jsou mycí potřeby, zubní, grémy, poťánky, spreje, malovátka, mejkap. Hřeben zas patří pod fén, když mám fén, mám samozřejmě i hřeben a tužidlo na vlasy.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:47
- Nahlásit

Gerda
Hřeben zas patří pod fén, když mám fén, mám samozřejmě i hřeben a tužidlo na vlasy.
Týjo paní a pod čím máte sekci šitíčko na utrhlí knoflíky?

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:47
- Nahlásit

danajasaTýjo paní a pod čím máte sekci šitíčko na utrhlí knoflíky?
to je první pomoc

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:50
- Nahlásit

Gerda
Se v zásadě vůbec nedivím, že se ti to nevejde do auta Kdybys chtěla tak ti pošlu číslo na toho chlápka s kamionem jak tenkrát převážel ty povodňové věci

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:51
- Nahlásit

Gerda
KPZ

opakuji otázku:
A jaký jsou plány na úterý a středu?

<< 1 ... 8289 . 8290 . 8291 . 8292 . 8293 . 8294 . 8295 . 8296 . 8297 . 8298 . 8299 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání