Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8289 . 8290 . 8291 . 8292 . 8293 . 8294 . 8295 . 8296 . 8297 . 8298 . 8299 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:54
- Nahlásit

Crysa
to je první pomoc
Týjo já mám právě KPZ páč moje první pomoc bejvá zároven i poslední

agáta12
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:56
- Nahlásit

Gerda
zadej holinky strejdovi guglovi nebo seznámovi a oni to na tebe vyprdnou.
Ale asi tak na tábor příští.
U nás je maj vietkongové a když jsem je neměla, že jsem třá jela jako Biluška s knížkou, tak jsem chodila v žabkách. Zima mi byla stejně a vyšlo to na stejno. zapařený nebo mokrý...
Biluška
Ano ano, to se mi líbí, jako v americkym filmu.
Hlavní hrdina tam taky nemá problém s kreditkou.
Ale pro jistotu mám narvané kangoo, včetně lyžařské přilby, protože nevim , kde bych jí tam sháněla, kdybych ji potřebovala.
A že ji potřebovat budu je jasné už z prezenční listiny

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:09
- Nahlásit

přestalo chcát, jde se venčit

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:15 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Takže jsem dens prospala celé odpoledne, ale stihla jsem nákup. Takže mám:
20 plastových misek
30 platových talířů
20 papírových tácků
10 hrnečkových polévek
1x toustový chleba
1x ramu
1x marmeládu
1x malou vysočunu
Pytlík kafe 3v1
2x ovocný čaj
2x mléko
1x rýže
2x balík jemně perlivé vody
1x Zlaté kolečka
1x pytlík sušenek z Lidlu
Zítra upeču ovocný koláč a čerstvé pečivo koupím v pondělí
Dále mám připravené:
2x stan
4x postel plus kompresůrek
1x spacák
Zbytek zabalím zítra.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:24
- Nahlásit

Gerda
Paní gumáky berte ty nejbarevnější budou se vám hodit,já vloni koupila v tenescu v dětským za160kč bááárééévnýý s motýlkama kýtíčkama(páč dětské jsou mocinky měkčejčí vevnitř)zatím pokařdé na stopě nikdo neví jak stopuje pes všichni ví co mám na gumákách takže u zkoušek veškrá pozornost pude na gumcle a pakůn može pochybit ale psst

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:29
- Nahlásit

Baico
Joo ty rejže a těstofky jsou dobrej nápad, sjedu zítra večer z práce, nebo cestou do práce do teska, vemu nějaký těstofky a tuňákový konzervy, to se najebe do těstovin a je to hned. A tácky príma nápad, měli v teskáči teď kempingovou slevu, vemu taky tácky. A čaje a tak.

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:30
- Nahlásit

tak já zase jdu no

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:33
- Nahlásit

laguna
opakuji otázku:
A jaký jsou plány na úterý a středu?

no jo, ale to vůbec nevíme eště....žádný nejsou....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:45
- Nahlásit

já vemu tedy cukr, co mám vzít dál? máme rajčata, okurky,mrkev, cibuli, česnek, kapustu, brambory vemu v ztejdnu nelze je kopat, utopula bych se v bahně, 5 vajec, mám šišku lovečáku, malou šišku šunkovýho 4 flašky vína, flašku zelený. co mám koupit dál?

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:47
- Nahlásit

Gerda
dobrá

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:49
- Nahlásit

Víno a nějakej tvrdej vezmu taky, vajíček vezmu 10.
kejtlin
Vzhledem, že to máš z nás dom nejblíž, tak tu zeleninu nech doma a vždycky tě někdo naloží do auta a dojede se tam.
Jo taky jsem mám dva pytlíky oliv a nějaký brambůrky a křupky vezmu též.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:53
- Nahlásit

Baico
vajíček vezmu 10
tak to už máme 15, mě ty slípky tak už 14 dní nenesou, jedno vajíčko za 3 dny tak když se roznesou vezmu víc, pokud tam bude kolo jsem schopná jezdit i na kole, chci totiž pít a to denně, když zapřáhnu Axu tak mě potáhne domů i zpátky, porvní 3 dny tam strejně budu muset 2 krát denně, děda jede někam s důchodcema na 3 dny, neměl by kdo krmit

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:55
- Nahlásit

kejtlin
Ty nic nenakupuj určitě, máš prtku a eště by sis to utratila. Jestli můžeš, tak zeleninu ze zahrádky, něco, co nemusíš kupovat, jako fakt.

Baico
piješ fernet? Sme se s mamkou dohodli, že vezmem fernet, ale nemůžem se shodnout, jestli jasoně, nebo drsoně. Davítková chce drsoně. Já jasoně...co piješ ty? Aleksa bude chtít asi taky drsoně.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:59
- Nahlásit

Gerda
piješ fernet?

To je otázka Když jsem chtěla, aby se můj pes jmenoval Fernet Citrus Ancilias, ne? Vemte drsoně, já vezmu jasoně a bude Mám k tomu vzít i tonica?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:59
- Nahlásit

Gerda
já beru drsoně a toníka, pak nějakýho sladkýho berentcena a amundsena a ňáký víno co nepiju a furt mi ho někdo dává, olej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:01
- Nahlásit

Gerda
určitě, máš prtku
to mám, ale to neřeš, nebudu vyžírka, co mám koupit?tak koupím třeba olejovky může být jeden den rybičková pomazánka, jestli tedy k ní nemá někdo odpor, nic péct nebudu, nestihnu to, zejtra jedem asi na trh a ke gábině s radkem a až přijedem někdy kolem třeba 16 hod budu ko, protože po noční spát nepůjdu-zejtra ráno končím, dál koupím olej, pečivo se pořeší s místníma vietnamcema

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:03 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Takže jsem přibalila láh červenýho, láhev růžového a léhev bílého a skoro celou láhev tequily. Jo a kolu a jeden džus. Citruse musím koupit v pondělí

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:04
- Nahlásit

kejtlin
prosimtě co řešíš, bereš zeleninu, vajíčka tak nic nekupuj

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:08
- Nahlásit

Alexa
mám ještě ten lovečák a šunkovej-malej tak to vemu, ty woe vajíček máme 5, roznesou se zase to vím, ale nevím kdy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:13
- Nahlásit

Gerda
hele vitnamci v nera mají gumáky myslím kolem 150 kč, jako máš nohu? já tam púojedu určitě, mám ty jedny, ale jsou děravý a vždycky si na to vzpomenu na stopách když mám mokrý nohy, že jsem na mě opět zapomněla

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:14
- Nahlásit

Baico
To je otázka Když jsem chtěla, aby se můj pes jmenoval Fernet Citrus Ancilias, ne? Vemte drsoně, já vezmu jasoně a bude Mám k tomu vzít i tonica?
Jupííí, budem kalit spolu jasoně, vemu teda flanděru taky. Toníky každá vezmem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:16
- Nahlásit

kejtlin
Aleksa má pravdu, už nic nekupuj!!! Nohu mám 39 asi, pokud budeš mít cestu k nim a vybydou ti prachy, poprosim tě, abys mi jedny 39 vzala, ihned po příjezdě zaplatim.

Baico
ty vole, tam bude chlastu....)))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:21
- Nahlásit

Gerda
proto ti to píšu že tam pro ně pojedu a chceš barevný nebo jednobarevný?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:28
- Nahlásit

biluše má sovu

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:33
- Nahlásit

kejtlin
jaký si vezmeš ty? Maj i černý? Pokud nemaj černý, pak si prosim takový, jaký si vezmeš ty.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:36 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Asi si vezmu i nojtbuka, abych měla kam nahrávat fotky. Ačkoliv jsem sebrala všechny paměťovky, co mám doma, tak jsem dala doheomadi jen 11 giga a to nám na těch 5 dní rozhodně stačit nebude.
Gerda
Jasně, takže v pondělí cestou nakoupím čerstvé pečivo, jasoně a toníka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:41
- Nahlásit

lidi uvědomujete si,že ten seznam žrádla co ste tu napsali je dáfka pro afryku na celej rok??? )))))))))))))))))
danajasa
to sou krááásný holýnky!!! jarní motif,vole)

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:43
- Nahlásit

davidkova renata
lidi uvědomujete si,že ten seznam žrádla co ste tu napsali je dáfka pro afryku na celej rok???

Holt nechcem, aby naše dyskomfortní pyknyky u cest ztratily na kvalitě. Si uvědom, že to vlastně bude pětidenní piykynyk v kuse

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:48
- Nahlásit

davidkova renata
lidi uvědomujete si,že ten seznam žrádla co ste tu napsali je dáfka pro afryku na celej rok???
no my právě děláme tu rovnováhu a vykrejváme černej kontinent.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:51
- Nahlásit

Baico
Si uvědom, že to vlastně bude pětidenní piykynyk v kuse
si samo uvjedomuju a taky cejtim tu zodpovědnost! žrádlo musí bejt to je jasný a chlast taky,jinak nám fíci vystřízlivěj a to se fakt nedá ,úpa se bojim,že někteří by mohli tuto zavrženíhodnou , ležérní a zcela nekynologicky pojatou akci zakončit nějakou zkouškou to uš by byl vrchol teda

<< 1 ... 8289 . 8290 . 8291 . 8292 . 8293 . 8294 . 8295 . 8296 . 8297 . 8298 . 8299 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání