| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:01
- Nahlásit
Eldoguero
Co si pamatuju, tak jsem na začátku souběžně lítala čůrat a blila...
Nástup byl hodně rychlej, ráno jsem šla normálně do práce a jen se mi zdálo, že jsem trochu přistydlá. Dopoledne už jsem málem poblinkala šéfa a okolo poledne jsem jela domů, brečela bolestí v tramvaji a myslela si, že zdechnu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:01
- Nahlásit
Alexa
ajc nevím, ale žloutenku chytit může. Jsem to zjišťovala když jsem kanystrovala u feťáků
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:02
- Nahlásit
danajasa
Alexa
hele řekla bych že ani žloutenku ani ajc pes nechytí
taky bych řekla, oboje jsou určitě nějaký čistě lidský kmeny, nééé, ale 100% jistotu nemám
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:04
- Nahlásit
http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/sexualn i-experimenty/25720-sex-ve-stanu-zkuste-tyhle-polo hy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:08
- Nahlásit
s rychlým nástupem to máme stejně, akorát můj poslední exces se zánětem ledvin - mi trvalo 2 týdny utrpení než mě muš odvezl na pohotovost, ale pravda, už bych to nikdy neopakovala
Biluška
aha, tak žloutenka bude asi přenosná i na psy
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:13
- Nahlásit
Tak blicí a blbé diagnozy a td
hele vlezte do hajan a koukejte to vyležet . protože nějaká ůmrtí v následujícím týdnu nejsou v plánu.
Ani vám nebudu popisovat co vám to vlastně je, protože byste si to pak představovali moc naživo a místo do Mlíkojed cestovali do nejbližších hospiců.
A na to máte celej další zbytek života.
Tak zasílám nějakej tachyom a čakru a vlnu energiózní pozitivní
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:21
- Nahlásit
agáta12
ale ztráty jsou povolený né
Ani vám nebudu popisovat co vám to vlastně je
chci to vědět hned, ať vím, jestli je to nakažlivý, jak se to přenáší a kdo to tím pádem už má
|
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:22
- Nahlásit
Eldoguero
s rychlým nástupem to máme stejně, akorát můj poslední exces se zánětem ledvin - mi trvalo 2 týdny utrpení než mě muš odvezl na pohotovost, ale pravda, už bych to nikdy neopakovala
Já volala už z práce svou veterinářku... Přijela ke mě domů s pilulema. Chvílii jsem ale myslela, že tohle nedám... Vůbec jsem nesnesla urologickej čaj, ale hodně mi jako podpůrná léčba pomohly brusinky v tbl.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:23
- Nahlásit
Biluška
Eldoguero
No nepotěšili ste mě,ale zatím to zjištuju dopředu páč dneska sekali trávu a nějaké tam byli u kolejí,no do7.8 to snad nějak přežijem žumpo milovaná já dneska jedu DEVÁTOU noční v kuse eště zejtra pak mám dva dni volno a pak eště pět nocí to je na posrání faktuž
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:25
- Nahlásit
slivovice léčí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:26
- Nahlásit
jo brusinky jsou výborný, urologa nedám normálně po něm regulérně bleju.
all
jinak je to asi žumpí moribundus, já mám zase děsnou žízeň a potím se jak vrata vod chlíva, ale studenej pot, je mi divně, ale to už mi bylo několikrát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:27
- Nahlásit
Eldoguero
slivovice léčí
jo beru hrušku-moc dobrou, litr
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:28
- Nahlásit
kdysi mi muš podle už ani nevím čího návodu namíchal nějakej strašlivej hnusnej nepitnej čaj, pravda, zezačátku jsem si myslela, že mě chce otrávit ale přežila jsem a navíc mě neskutečně rychle pomohl, akorát jsem nikdy neměla odvahu se ho zeptat co v tom bylo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:31
- Nahlásit
Eldoguero
to mi kdysi namíchala babička, k ní jsem šla ještě ohnutá bolestí-bylo to když mě pustili z nemocnice krz ledvinu a celej močovej aparát, nalila to do mě, myslela jsem že se pobliju, ale hned po prvním šálku se mi udělalo neskutečně dobře, ale co v tom bylo netuším
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:31
- Nahlásit
danajasa
šiš pani, neblbni, to se mi jednou skoro nevyplatilo takovýhle pracovní zapálení
kejtlin
asi jo je to žumpí moribundus ale ta slivovice - trnkovice mi fakt dělá dobře
vem sebou, taky něco vezmu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
kejtlin
přesně, jediný co vím, tak prý v tom byla petržel (už jen to jako čaj .... humus) ale co víc nevím a řekla bych, že už ani on ne
ale máš pravdu pít se to nedalo naprosto vůbec, ale pomohlo mi to prakticky do rána (večer jsem čůrala krev a odpoledne jsme jeli ke kámošce na maturiťák)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
Eldoguero
ráda bych jela na tábor a ne na nefrologii, testy poslední vywšly dost blbě tak pude ledvina asi ven......ale ne rada bych aby zrovna o mlíkošským táboře
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:42
- Nahlásit
kejtlin
tak to ani omylem, na to zapomeň úplně na trvalo, nech si ledvinu, páč při žumpácký životosprávě by ti nikdo nemoh dát svoji, kdybys potřebovala a co pak
Mimochodem teď říkali v televizi, že kouření, jak známo může i zabíjet, tak mě napadlo, že mají vlastně pravdu - čék se může třeba utopit
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:45
- Nahlásit
Eldoguero
to se mi jednou skoro nevyplatilo takovýhle pracovní zapálení
Huž taky melu z posledního eště zejtra a dva dny nevylezu z baráku jako pakůn má taky dost ze začátku lítal halama jak blázen povrch nepvrch schody nechody včíl noblesně kráčí vedle mě a jak může tak si někde lehne a ani se nehne,zvažuju že fakt ho nechám ty dva dny doma jako procházka krátká venčící a šmitec Nic du to voběhnout lautr semi necééé
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:45
- Nahlásit
Eldoguero
no jenže ta jedna je skoro nefunkční a dělá potíže
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:47 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Eldoguero
čék se může třeba utopit
Tohle říkával dědeček u naprosto debilních činnosí-"Na to jeden i umřel!!!"A když ste se ho zeptali jak vodpovídával"No přišel domů a spadly na něho vrata"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:56
- Nahlásit
danajasa
měla jsem výhodu, že jsme mohla psy střídat, ale já usnula v autě a málem napálila do svodidel na dálnici
"No přišel domů a spadly na něho vrata"
jistě mě třá jednou zůstalo celý křídlo velký dřevěný brány v ruce a obří cihlový sloupek spadl cca půl metru ode mě a asi pět čísel od čuby
zrovna si představuju, jak se čék může utopit při kouření a dospívám k názoru, že v zásadě to je asi velmi příjemné, akorát teda pro tu druhou stranu
kejtlin
no jenže ta jedna je skoro nefunkční a dělá potíže
aha, tak a nebylo by teda lepší ji vyndat, když je s ní jen problém, třeba bys pak měla klid od těhle problémů nebo ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:14
- Nahlásit
Eldoguero
aha, tak a nebylo by teda lepší ji vyndat, když je s ní jen problém, třeba bys pak měla klid od těhle problémů nebo ne?
pokud se budou obtíže stupňovat tak jo, jenže zase se jim do toho nechce stran imunity na hovno...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:17
- Nahlásit
kejtlin
to je na prd teda, v tom případě budu držet všechny palce ať jsi ok
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:25
- Nahlásit
Nic jdu spát pomalu, dobrou, zítra se snad ještě napojím, pokud bude signál, dnes jsem se o to snažila přes půl hodiny
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:45
- Nahlásit
je čas udělat hají buci, je čas udělat hají buci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 00:06
- Nahlásit
kejtlin
budeš prosím tě, nějak zítra odpoledne doma? Hodila bych ti dvojmatrace pro Agatu12 a Alexu(bez čísla), ať to maj holky hned od rána.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 00:08
- Nahlásit
sakra, už je zase neděle a zítra bude hnusné pondělí teda pro mě hnusné, pro většinu z vás super pondělí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 00:10
- Nahlásit
Monty
sakra, už je zase neděle
Pani běžte do prdele já mám sobotu a v pondělí budu mět teprv víkend
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 00:14 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Lidi tak brouzdám po netu a z tohoto sem se málem pos...no zaty prachy NEKUP TO !!!!!!!! (HLAVNĚ SI PŘEČTĚTE TEN NÁVOD) http://www.udzoudyho.cz/dalsi-originalni-darky/and el-strazny-k-vasim-sluzbam-darkove-baleni.html
|