Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8289 . 8290 . 8291 . 8292 . 8293 . 8294 . 8295 . 8296 . 8297 . 8298 . 8299 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:01
- Nahlásit

Eldoguero
Co si pamatuju, tak jsem na začátku souběžně lítala čůrat a blila...

Nástup byl hodně rychlej, ráno jsem šla normálně do práce a jen se mi zdálo, že jsem trochu přistydlá. Dopoledne už jsem málem poblinkala šéfa a okolo poledne jsem jela domů, brečela bolestí v tramvaji a myslela si, že zdechnu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:01
- Nahlásit

Alexa
ajc nevím, ale žloutenku chytit může. Jsem to zjišťovala když jsem kanystrovala u feťáků

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:02
- Nahlásit

danajasa
Alexa
hele řekla bych že ani žloutenku ani ajc pes nechytí
taky bych řekla, oboje jsou určitě nějaký čistě lidský kmeny, nééé, ale 100% jistotu nemám

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:04
- Nahlásit

http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/sexualn i-experimenty/25720-sex-ve-stanu-zkuste-tyhle-polo hy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:08
- Nahlásit

s rychlým nástupem to máme stejně, akorát můj poslední exces se zánětem ledvin - mi trvalo 2 týdny utrpení než mě muš odvezl na pohotovost, ale pravda, už bych to nikdy neopakovala
Biluška
aha, tak žloutenka bude asi přenosná i na psy

agáta12
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:13
- Nahlásit

Tak blicí a blbé diagnozy a td
hele vlezte do hajan a koukejte to vyležet . protože nějaká ůmrtí v následujícím týdnu nejsou v plánu.
Ani vám nebudu popisovat co vám to vlastně je, protože byste si to pak představovali moc naživo a místo do Mlíkojed cestovali do nejbližších hospiců.
A na to máte celej další zbytek života.
Tak zasílám nějakej tachyom a čakru a vlnu energiózní pozitivní

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:21
- Nahlásit

agáta12
ale ztráty jsou povolený né
Ani vám nebudu popisovat co vám to vlastně je
chci to vědět hned, ať vím, jestli je to nakažlivý, jak se to přenáší a kdo to tím pádem už má

Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:22
- Nahlásit

Eldoguero
s rychlým nástupem to máme stejně, akorát můj poslední exces se zánětem ledvin - mi trvalo 2 týdny utrpení než mě muš odvezl na pohotovost, ale pravda, už bych to nikdy neopakovala

Já volala už z práce svou veterinářku... Přijela ke mě domů s pilulema. Chvílii jsem ale myslela, že tohle nedám... Vůbec jsem nesnesla urologickej čaj, ale hodně mi jako podpůrná léčba pomohly brusinky v tbl.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:23
- Nahlásit

Biluška
Eldoguero
No nepotěšili ste mě,ale zatím to zjištuju dopředu páč dneska sekali trávu a nějaké tam byli u kolejí,no do7.8 to snad nějak přežijem žumpo milovaná já dneska jedu DEVÁTOU noční v kuse eště zejtra pak mám dva dni volno a pak eště pět nocí to je na posrání faktuž

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:25
- Nahlásit

slivovice léčí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:26
- Nahlásit

jo brusinky jsou výborný, urologa nedám normálně po něm regulérně bleju.
all
jinak je to asi žumpí moribundus, já mám zase děsnou žízeň a potím se jak vrata vod chlíva, ale studenej pot, je mi divně, ale to už mi bylo několikrát

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:27
- Nahlásit

Eldoguero
slivovice léčí

jo beru hrušku-moc dobrou, litr

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:28
- Nahlásit

kdysi mi muš podle už ani nevím čího návodu namíchal nějakej strašlivej hnusnej nepitnej čaj, pravda, zezačátku jsem si myslela, že mě chce otrávit ale přežila jsem a navíc mě neskutečně rychle pomohl, akorát jsem nikdy neměla odvahu se ho zeptat co v tom bylo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:31
- Nahlásit

Eldoguero
to mi kdysi namíchala babička, k ní jsem šla ještě ohnutá bolestí-bylo to když mě pustili z nemocnice krz ledvinu a celej močovej aparát, nalila to do mě, myslela jsem že se pobliju, ale hned po prvním šálku se mi udělalo neskutečně dobře, ale co v tom bylo netuším

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:31
- Nahlásit

danajasa
šiš pani, neblbni, to se mi jednou skoro nevyplatilo takovýhle pracovní zapálení
kejtlin
asi jo je to žumpí moribundus ale ta slivovice - trnkovice mi fakt dělá dobře
vem sebou, taky něco vezmu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:34
- Nahlásit

kejtlin
přesně, jediný co vím, tak prý v tom byla petržel (už jen to jako čaj .... humus) ale co víc nevím a řekla bych, že už ani on ne
ale máš pravdu pít se to nedalo naprosto vůbec, ale pomohlo mi to prakticky do rána (večer jsem čůrala krev a odpoledne jsme jeli ke kámošce na maturiťák)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:34
- Nahlásit

Eldoguero
ráda bych jela na tábor a ne na nefrologii, testy poslední vywšly dost blbě tak pude ledvina asi ven......ale ne rada bych aby zrovna o mlíkošským táboře

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:42
- Nahlásit

kejtlin
tak to ani omylem, na to zapomeň úplně na trvalo, nech si ledvinu, páč při žumpácký životosprávě by ti nikdo nemoh dát svoji, kdybys potřebovala a co pak

Mimochodem teď říkali v televizi, že kouření, jak známo může i zabíjet, tak mě napadlo, že mají vlastně pravdu - čék se může třeba utopit

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:45
- Nahlásit

Eldoguero
to se mi jednou skoro nevyplatilo takovýhle pracovní zapálení
Huž taky melu z posledního eště zejtra a dva dny nevylezu z baráku jako pakůn má taky dost ze začátku lítal halama jak blázen povrch nepvrch schody nechody včíl noblesně kráčí vedle mě a jak může tak si někde lehne a ani se nehne,zvažuju že fakt ho nechám ty dva dny doma jako procházka krátká venčící a šmitec Nic du to voběhnout lautr semi necééé

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:45
- Nahlásit

Eldoguero
no jenže ta jedna je skoro nefunkční a dělá potíže

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:47 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Eldoguero
čék se může třeba utopit
Tohle říkával dědeček u naprosto debilních činnosí-"Na to jeden i umřel!!!"A když ste se ho zeptali jak vodpovídával"No přišel domů a spadly na něho vrata"

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:56
- Nahlásit

danajasa
měla jsem výhodu, že jsme mohla psy střídat, ale já usnula v autě a málem napálila do svodidel na dálnici
"No přišel domů a spadly na něho vrata"
jistě mě třá jednou zůstalo celý křídlo velký dřevěný brány v ruce a obří cihlový sloupek spadl cca půl metru ode mě a asi pět čísel od čuby
zrovna si představuju, jak se čék může utopit při kouření a dospívám k názoru, že v zásadě to je asi velmi příjemné, akorát teda pro tu druhou stranu

kejtlin
no jenže ta jedna je skoro nefunkční a dělá potíže
aha, tak a nebylo by teda lepší ji vyndat, když je s ní jen problém, třeba bys pak měla klid od těhle problémů nebo ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:14
- Nahlásit

Eldoguero
aha, tak a nebylo by teda lepší ji vyndat, když je s ní jen problém, třeba bys pak měla klid od těhle problémů nebo ne?

pokud se budou obtíže stupňovat tak jo, jenže zase se jim do toho nechce stran imunity na hovno...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:17
- Nahlásit

kejtlin
to je na prd teda, v tom případě budu držet všechny palce ať jsi ok

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:25
- Nahlásit

Nic jdu spát pomalu, dobrou, zítra se snad ještě napojím, pokud bude signál, dnes jsem se o to snažila přes půl hodiny

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:45
- Nahlásit

je čas udělat hají buci, je čas udělat hají buci

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 00:06
- Nahlásit

kejtlin
budeš prosím tě, nějak zítra odpoledne doma? Hodila bych ti dvojmatrace pro Agatu12 a Alexu(bez čísla), ať to maj holky hned od rána.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 00:08
- Nahlásit

sakra, už je zase neděle a zítra bude hnusné pondělí teda pro mě hnusné, pro většinu z vás super pondělí

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 00:10
- Nahlásit

Monty
sakra, už je zase neděle
Pani běžte do prdele já mám sobotu a v pondělí budu mět teprv víkend

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 00:14 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Lidi tak brouzdám po netu a z tohoto sem se málem pos...no zaty prachy NEKUP TO !!!!!!!! (HLAVNĚ SI PŘEČTĚTE TEN NÁVOD) http://www.udzoudyho.cz/dalsi-originalni-darky/and el-strazny-k-vasim-sluzbam-darkove-baleni.html

<< 1 ... 8289 . 8290 . 8291 . 8292 . 8293 . 8294 . 8295 . 8296 . 8297 . 8298 . 8299 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání