| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:44
- Nahlásit
Jdu už taky prdět do peřin, sem odpo přeskládala paletu a půl ytongů do dodáfky a půlku toho zas ven (tam už byli pomocníci další) a nějak jsem asi unavené a po 24ce nedospanééé zíííífffffff
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:44
- Nahlásit
Gerda
ok děkuju mnohokráte, raději bych kdybys to stihla vypálit, ale přispůsobím se
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:46
- Nahlásit
Biluška
Tady koloval jinej, naprosto příšernej.
ten znám, ale néééé se zadkem
já mám naložený asi 2 kila křídel a další 3 nenaložený, hajzlák mám taky, vemu na oběd pečený maso, holky slepičářky by mohly vzít vejce, jo a taky beru kafe a čaj a možná upeču škvarkový placky k tomu masu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:47
- Nahlásit
laguna
jooo tak to nevim, sou to jen ty malý macínky pod hlavu, asi max 30x30....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:48
- Nahlásit
Alexa
a možná upeču škvarkový placky k tomu masu
Pak okamžitě někam dvě zašij na pátek pro mě.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:48
- Nahlásit
Gerda
cíííí polštářky 4 děkuju
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:49
- Nahlásit
jablunka
dvě zašij na pátek pro m
by byly tvrdý, jedině snad k těm bagristům
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:49
- Nahlásit
Crysa
Přijedeš zítra na Bílku?
Alexa
ste se zbláznili, vy blázni? Takovýho vaření...dyk to neni normální!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:50 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Gerda
to neva dva bych si prosila.
A co maso mám ho brát?
A možná mám v mrazáku prasečí poblivku kdyby měl někdo zájem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:52
- Nahlásit
Alexa
lagunovič
kejtlinovič
Tak to už je polštářkůch 10, davítková pojede obalená polštářema jak vzácná váza )) U ní teda spíš jak vykopaná amfóóóra...taky vzácná samozřejmě, hlavně tim, že je z děsně dávna.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:54
- Nahlásit
Alexa
by byly tvrdý
Nev,si je budu klidně namáčet.
jedině snad k těm bagristům
VYPŇI SE,VOLE!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 23:00
- Nahlásit
Alexa
mě slepice nenesou tedy nesou ale tak jedno vejce za 3 dny, ale vezmu co budu moct!! musím ty první 3 dny jezdit 2 krát denně dom
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 23:02
- Nahlásit
GerdaPřijedeš zítra na Bílku?
asi néé, musím šetřit, svatý berouse je daleko, hladové oko bylo dnes lehce zasyceno, jen aby neblikalo.. spíš to vidím, že si odpo na poslušnosti a stopy zajedu do Štětí, to mám co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. Navíc Cryse dnes kousalo, týden kousací před námi.. kdyby mi to spíš tak poslouchalo jak čuchá a kouše..
Už jsme i omyté, už jdu opravdu padnout.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 23:09
- Nahlásit
Mám něco brát taky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 23:12
- Nahlásit
Crysa
to mám co by Kamenem dohodil
nonono!!! ))))) Jasná věc, rozumim, je to peklo, potřebujem rychle získat prachy, vyhrát, nebo zdědit, nebo bejt vydržovaný milenky...hlavně ať se pro to čék nemusí moc namáhat, nejlepší jsou lehce nabytý penísky.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 23:15
- Nahlásit
Nic lidi, půjdu si taky lehnout, zítra se ještě na chvíli připojím, tak vymyslete co mám kdyžtak přivézt, uvařit či co já vím co
Dobrou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 23:19
- Nahlásit
šmarjáá takovejch hodin! Dobrou!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 23:22
- Nahlásit
Gerda
šmarjáá takovejch hodin! Dobrou!
Stývý se dožaduje venčeí.....vzhlem k mému nočnímu převleku a lenosti opět se převlíkat....modleme se ,aby mě nigdo neviděl. Pokud se neozvu,s vařením máte smolíka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 07:25
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 07:26
- Nahlásit
kdybych uš s váma nemluvila, mám přivézt ve čtvrtek palačinky s tvarohem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 07:31
- Nahlásit
Lola1
ne, přivez palačinky s marmeládou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 07:55
- Nahlásit
Brýtro ženy, vzbudila mě dupina a závoz Filátka. Kámoška se pokusila Filátko dotrimovat, ale je to ještě horší, než to bylo předtím, číro má naštěstí furt, je tedy velmi rostomilý. Už mi pochcal deku. A jeslti se na zavolání ke kámošce plazí, ke mě jde u země celej. Nevim vůbec proč. Jak se k tomu psovi sehneš a voláš si ho, vypadá, že si jde minimálně pro trest smrti. Strašně po čéku skáče, je radostnej jaxviňa, na zavolání letí, ale sehneš se k němu a vypadá jako nejvíc tejrané Filátko na světě. Maryje ja na něj ošklivá, jako byla i na Ciciho. Tak má koš a zvyká si. A Fifik je smutný, že si s ním nechce hrát.
Atušéééééééééé nemám pro tebe teda přiject? Na to bránění? Děcka, bude vůbec bránění, když chcá?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 08:16
- Nahlásit
Gerda
Děcka, bude vůbec bránění, když chcá?
Už přes hodinu řeším stejné didlema. Koukala jsem na radar i medarda a naprosto vzácně se shodují, že bude celý den scát. Na Bílce jsem ještě nebyla, tak nevím, jestlivá je tam nějaká možnost úkrytu před vodou.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 08:19
- Nahlásit
Mám nového mazlíka pro Marush, myslím, že se k ní bude hodit
http://www.novinky.cz/koktejl/240432-kote-kitlera- nikdo-nechce-vypada-totiz-jako-hitler.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 08:52
- Nahlásit
Baico
Tak akce nebude, my jedem rovnou k Atuši na vraždění štěňátek
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 08:52
- Nahlásit
Gerda
A jeslti se na zavolání ke kámošce plazí, ke mě jde u země celej. Nevim vůbec proč. Jak se k tomu psovi sehneš a voláš si ho, vypadá, že si jde minimálně pro trest smrti. Strašně po čéku skáče, je radostnej jaxviňa, na zavolání letí, ale sehneš se k němu a vypadá jako nejvíc tejrané Filátko na světě.
Vito dělá naprosto to samý a při připlazení se ještě flákne na záda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 08:56
- Nahlásit
jablunka
Myslíš, že je to stejnej znak jako to nošení uschlejch hoven? ))) Fakt to pak vypadá, že jde dobrovolně zemřít )) Je to pako, půjdem je omočit do deště, bude zmoklý, ošklivý a ještě útrpně vypadající )
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 09:04
- Nahlásit
Gerda
Myslíš, že je to stejnej znak jako to nošení uschlejch hoven?
Asi jo,Vito se připlazí,občas hodí záda a jak je pochválen,vesele vyskočí a utíká někoho vztekle zabít.
Fakt to pak vypadá, že jde dobrovolně zemřít
Na tohle byl naprostej virtuoz čecháček co jsme ho měli,zlatý zvíře,kterýti četlo myšleny,ale jak přišlo k přivolání,stáhnul ocas mezi nohy,strašlivě se šoural a ještě dokázal hodit neskutečný psí oči.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 09:23
- Nahlásit
Lola1
Přivez je klidně samotný, marmeládu dovezu ! Tedy JAM, protože tam jsou kousky, poněvadž nemáme mixéra a tudíž nedělám BZZZZZZZZ.
A nenech se zahanbit Kejtlin, královnou všech palačinek, tudíž jich musí být hodně !
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 09:32
- Nahlásit
Gerda
A jeslti se na zavolání ke kámošce plazí, ke mě jde u země celej. Nevim vůbec proč. Jak se k tomu psovi sehneš a voláš si ho, vypadá, že si jde minimálně pro trest smrti. Strašně po čéku skáče, je radostnej jaxviňa, na zavolání letí, ale sehneš se k němu a vypadá jako nejvíc tejrané Filátko na světě
tak z části sis odpověděla sama, dělá to i Crysa, jak se někdo sehne a láká jí k sobě, tak by se snad i uchcala a dochází a šoupe prdelí a oblizuje se, snad by se i omlouvala že vůbec dejchá a žije.. sebevědomej pes by to neudělal. Ale zároveň je tedy Filátko i Crysátko schopné zeskákat čéka pokud neháže tu pro ně strašně nepřekonatelnou pózu náklonu nad psa..
PS: Kamínek přepral pelech, všechnu špínu vyklepal bytem, teď dojedl xnídani jogurt s vločkama (prodávali pěknou dozu jogurtovou a v ní i pro mě nepoživatelný jogurty v vločkama, jí je pan Šutrák) kelímek od jogurtu si obrátil uprostřed místnosti, teď si vzal plácačku do huby a trefuje se do kelímku. Asi psí bytový golf?
|