| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:25
- Nahlásit
Crysa
somelyjér - bé koštovat kdo co pije (esli to má správnou voltáž)
Požžžžžžžžor!!!!!Jak nechlasču,tak nevařím!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:25
- Nahlásit
Crysa
bé koštovat kdo co pije (esli to má správnou voltáž)
Ty woe, musím v sobotu řídit zpátky přes celou republiku To nemám šanci vystřízlivět
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:26
- Nahlásit
jablunka si mi připomněla jeden gůůůt ftip
Vrátí se 12 letá dcerka z tábora domů, sedí doma s rodičema a říká "no, konečně u sebe". Tatínek na to odpoví "jak u sebe? snad u nás, ne?". Holčička na to "ale nohy! u sebe"
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:27
- Nahlásit
Crysa
Kafe už mám, toho beru dvě 200g flašky- classic a senzazione.
já dvoje Velvety.. hmh..
Hm,povezu si čerstvě namletou brazílii.
To nemám šanci vystřízlivět
No nic,nenápadně to něgdo zavolá Jezefcoj.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:27 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
jablunkaPožžžžžžžžor!!!!!Jak nechlasču,tak nevařím!!!!!
twl, první parní kuchařka
BiluškaTy woe, musím v sobotu řídit zpátky přes celou republiku To nemám šanci vystřízlivět
za Hradcem už budeš v poho v jednom pruhu jenom a za Hradcem už i vnímat krajinu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:27
- Nahlásit
Zdartéé já vám tak závidím i kdybyste měli tejden jen chlebovou pochoutku(to sou dva tlustý krajíce chleba a proloží se tenkým plátkem chleba). Pakůn se konečně naučil procházet takovýma tvrdýma pruhama igelitu co oddělují dvě haly vod sebě kupodivu mě to už třikrát zliskalo a von to tak noblesně rozštouchne nosem a de zatímco já mlátím rukama doprava do leva jak japonec v buši a stejně mě to dycky dá pár facek
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:28
- Nahlásit
Crysa
si mi připomněla jeden gůůůt ftip
To by mě zajímalo,čím????
"ale nohy! u sebe"
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:30
- Nahlásit
Crysa
twl, první parní kuchařka
Hovno,Ema byla první,jenže málogdo to vo ní dá do prostoru........myslíš,že by střízlivá vařila to,co vařila.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
jablunka
To by mě zajímalo,čím????
jablunka
Crysa
twl a ty snad po něm béš chtít seks bo co?
vot toho si jedu votpočinout.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
jablunka
cooooo, pozdě, už máš roli hlavního vařiče
Biluška
Dyť já přece taky budu žrát, ale budu u toho důležitá
já u toho budu klidně nedůležitá a hlavně ticho
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:31
- Nahlásit
Dobrý večír ženy, jsem byla zas nakupovat psí věci, nic jsem nepotřebovala a jsem o 1500 lehčí. No jestli to nenasere, asi jsem si spravila náladu před příštím týdnem....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:31
- Nahlásit
jablunka
Kdepak, Fifátko půjde zítra na obrany a potom k Atuši zabít Sirku, oni se spolu krásně zabíjej, tančej a boksujou se ))
PŘIPOMEŇTE MI V NEDĚLI AŤ VYPÁLIM AGÁTĚ SÁŠU NA CACITU A FOTKY, CO SEM EŠTĚ NEVYPÁLILA PROSÍÍÍM! Už nemám v hlavě místo na další zapamatování.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:32
- Nahlásit
Crysa
si mi připomněla jeden gůůůt ftip
Nevyprávěla ho Verča, že ne?
Tady koloval jinej, naprosto příšernej. Asi desetkrát jsem jim ho zakázala, pak jsem jakékoliv pokusy o výchovu téhle generace vzdala
- přijde ženská k doktorovi a stěžuje si, že má strašně velký zadek. Doktor povídá ať se teda svleče, že se na to podívá. Vyšetřuje a najednou mu tam spadnou hodinky. Tak tam teda vleze, hledá ty hodinky a najednou potká dva chlapy. Ptá se jich essi někde neviděli jeho hodinky. První chlap pokrčí rameny a říká "ne, my tady už půl roku hledáme bagr"
jablunka
Sem debil,že sem se nabídla?
Nikolif. Myslím, že jsi velmi hodná, že se postaráš, abysme fšichni bídně nechcípli hlady
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:33
- Nahlásit
Gerda
já kousat nejedu, sem sirotek bez vozu a po dnešku i bez financí. Přijedu kousat na tábor, ale jestli budeš mít zítra cestu tak doražte
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
BiluškaNevyprávěla ho Verča, že ne?
né, ten znám já z tohodle věku a nechápala jsem, proč se mu naši nesmáli, když jsme ho říkala po prázdninách já
Tady koloval jinej, naprosto příšernej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
Crysa
za Hradcem už budeš v poho v jednom pruhu jenom a za Hradcem už i vnímat krajinu
Pojedu spodem přes Brno, je to cesta sice delší, ale zato horší
Musím přece hodit Jabloň zpátky do kraje věčného léta
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:35
- Nahlásit
CrysaGerda
Tak já k těm vašim kafím dovezu mlíko. Budou pro začátek stačit 2 krabice ne? Taky vezmu 2 kila rejže k tý mňamce, co bude vařit v pátek Jablunka. Vezmu cibuli a česnek. A upeču v pondělí čestvý švestkový koláč. Taky nakoupím hrnečkové polívky, vody a pečivo. Na další dny se holt vždycky dojede vždycky ráno nakoupit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:36
- Nahlásit
Ty vole, já sem debil, nedopsala sem větu - filátko jde zítra na obrany, pak k atuši a pak přebydlí a v neděli jde domu )))
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Pani jsem ráda, že vás tu vidím. Myslíš, že bys zvládla vypálit mi toho čarodějova učně do mlíkoš?
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Kdepak
A já se těšila na Filátko.
Biluška
Nikolif. Myslím, že jsi velmi hodná, že se postaráš, abysme fšichni bídně nechcípli hlady
Sketo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:37
- Nahlásit
Jo a děvy, půjdu koupit do jysku polštářky, maj je za dvacku, kdo by chtěl podhlavníček.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:38
- Nahlásit
Biluška
Musím přece hodit Jabloň zpátky do kraje věčného léta
Ano,Rudánek by to tu bezemě nedal.
Eldoguero
Gerda
toho čarodějova učně
2x....díky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:38
- Nahlásit
Gerda
Jo a děvy, půjdu koupit do jysku polštářky, maj je za dvacku, kdo by chtěl podhlavníček.
jéé já 4 prosím, děkuju
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:39
- Nahlásit
Lidi, jdu se svalit, abych byla ráno čerstvá na kousání. Ale budu spát o celé 2 a půl hodiny dýl než v týdnu
Dobrou!!!
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
jdu se svalyt, mám nahraný Strašidelný dům, moje oblíbená pohádka Budu se dívat hodně dlouho, moji nejmilovanější sousedi, kterým vadí sebemenší hluk opět pořádají jakési mecheche Před chvílí začali dokonce zpívat. Ale na lesní roh zatím nehrajou. Zdůrazňuju zatím
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Baico já už mám balík hajzláků, kuchyňský papírový utěrky, ty avizovaný kafata, tekutý mejdlo do koupelky na umejvadlo, hadry na nádobí a jar.
Ještě přemejšlim, že se stavím pro plastovej servis, aby se (pokud se bude) po grilování nemyly tuny vomaštěnejch talířů, ale rovnou se to házelo do pytle s votpadem. Možná pro ékológyji vemu papírový tácky. Ještě uvidím.
Pak v půlce něco přivezu, asi nějaký plátky masa a kuřecí kusy na gril a sejra na šopák. Rajský a tak tam počítám bé z rodinných zahrádek dost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:40
- Nahlásit
Gerda
To sou velmi fajné polštářky, psi jich mají asi dvacet místo pelíšků.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
v neděli by to asik mohlo klapnout...někomu, kdo tam bude, zkusim říct, jinak ti ho normoš pučim a třá mi ho pak pošleš poštou zpět, jo? Beru ho ale určo.
A NEZAPOMEŇTE SI NABÍJEČKY NA TELEFON A BOTY DO SPRCHY!!!!
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
Gerda
jak jsou velký ale stejně dva chci.
Pokud v úterý přijedu můžu vzít hovězí flákotu pokud to někdo uvaří.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:43
- Nahlásit
Crysa
vEMU V NEDĚLI PLASTOVÝ KELÍMKY, CO ZBYLY V PRÁCI PO GRILOVÁNÍ, ČISTÝ, SAMOZŘEJMĚ. pardon za kapslok, zůstal zaplej z výzvy, davítková bere čisťáky, to neber, bere aji hajzlák!!!!
A UTĚRKU NĚJAKOU.
|