| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:02
- Nahlásit
Alexa
na manžetu asi nikdo nekousal, ale můžem to třá zkusit, essi teda bude někdo ochotný si to na se vzít
ale jo..jirka si to bral v prokopáku na psy jany a jardy..taky si to zkusíme s býkohryzem ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
zas se mnou nigdo nemluví tady
se mnou taky né.-((((
vrátíme jim to na táboře
Tinta76
nezdá se vám, že je strašná zima na táboření jako?!?!
neboj, příští tejden už nebé, to zhebnete vedrem
slyšela jsem, každej mě tím uklidňuje, ale když se kouknu ven, moc se mi tomu nechce věřit
Alexa
jak ochotný, mušovi se dá patřičnej rozkaz a hotovo
né v poho, vejde se, takže klidně vezmu obojí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:10
- Nahlásit
davidkova renata
twe jakože bé pršet na táboře?!?!? to jedu ihned dom!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
twe jakože bé pršet na táboře?!?!? to jedu ihned dom!
jedu s tebou samosebou!!!! jako zatim píšou jen o víkendu,ale stejně to změnuili k horšímu,mělo bejt od pindělí bez srážek co byla na netu..a co? a hovno!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:14 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Eldoguero
slyšela jsem, každej mě tím uklidňuje, ale když se kouknu ven, moc se mi tomu nechce věřit
mě teda to údajný vedro jako moc nevyhovuje zrovna ale protože jedeme na pár dní pod stan do jizerek a chceme tam něco povejletit, tak se obávám, že bé vedro k zalknutí nesnášim spát upocená ve stanu
davidkova renata
gerdice by mohla mít foun,já ho nemám
tak snat se tu vobjeví a bude nějak FKÚ pátrá nápomocna
edit:
GERDOOOOO, nevíš co je s Bayshou???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:14
- Nahlásit
davidkova renata
Hele když ke mě dnes nedorazí chudák pracující Gerda, tak kdy zítra u tebe, aby jsi mě dovedla na Bílou Horu, pokud teda budou zítra obrany.
Eldoguero
jak ochotný, mušovi se dá patřičnej rozkaz a hotovo
Chudák, ten až po táboře někdy uslyší o Zumpě, tak uteče a už ho nikdy nikod neuvidí.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:16
- Nahlásit
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_15542246 4509759¬if_t=group_activity#!/video/video.php?v =1473647777075&oid=127744523968256&comments
viděli jste tohle?
Majitelka té feny je zároveň chovatelka fil a kanárků někde bych dohledala i tu první reportáž, ale tohle asi stačí
Akorát jsem se teda celkem nasmála při sledování těch paních ochranářky a psíkoložky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:19
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš léky na hlavu bez kterejch nemůžeš vylízt ven jo, .-)))))
njn..
Proč jsi zase taková svině, mamko?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:21
- Nahlásit
Eldoguero
hele prosimtě nevíš jak ten jed fungá na ty slimáky?? neni to třeba takový to jak to funguje až po čase snad?? ted jsem obešla zahradu a je toho tam teda požehnaně, tak mám strach, jestli se toho psi nemohli už najíst třeba
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:22
- Nahlásit
Tinta76
hele, ale oni říkali, že má být teplo letní, ale ty tropy kolem 30 prý už ne, tak na horách to myslím bude ok, stejně tam jsou teploty vždycky o 2-3 stupně níž a jestli pojedete na Jizerku, třá bude i mrznout
Baico
no nesmí se to moc přehánět samo, páč on je teď s kuním ksichtem na kurzu a je tak nasranej, že bych nedoporučovala celej tábor se zmiňovat o tom, že na Grabštejně existujou nějaký instruktoři a tak (ale von vo tom začne sám, nebujte se)
se mu teda ani nedivím, jelikož třá chůzi co měl Max fakt pěknou, tak má teď úpa na h... v kousání se zhoršil atd. no už se zdravě nasral a začal si cvičit konečně zase podle svýho a snad už to bude lepší
Takže vopatrně, ale nedávat mu moc na vybranou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:22
- Nahlásit
Baico
sem ti emilovala právě kuli tomu!
Eldoguero
Majitelka té feny je zároveň chovatelka fil a kanárků
fak jo??? no potěš koště..bych si vod ní vzala štěně určitě
Eldoguero
Akorát jsem se teda celkem nasmála při sledování těch paních ochranářky a psíkoložky
ehm..vůbec ty paní neznám,takže nesoudim..ale ta nepsycholožka na mne působila tak,že bych se jí zdaleko vyhnula ..pokud je to normál baba taxe jí omlouvám,leč přišla mi trochu šílená
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:24
- Nahlásit
jbat
Proč jsi zase taková svině, mamko?
MuciQ
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:24
- Nahlásit
Biluška
sem v úterý vyndala kočkám z mrazáku játra, uvařila játra a voni to byly švestky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:26
- Nahlásit
bonc
sem v úterý vyndala kočkám z mrazáku játra, uvařila játra a voni to byly švestky
Debiléééééééé.....mám tuňáka naprosto fšude!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
bonc
bože tys hovado ))) a co kočénky,jiš sou vegetaryjány?? .-))))je vobrat na víru ne,švestky vyjdou lacinějc
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
sem ti emilovala právě kuli tomu!
Jsem ti už odemilovala zpátky
Eldoguero
páč on je teď s kuním ksichtem na kurzu a je tak nasranej, že bych nedoporučovala celej tábor se zmiňovat o tom, že na Grabštejně existujou nějaký instruktoři a tak
No tak to u mě nehrozí, protože počítám, že hned v úterý propadnu panice krz zkoušky a provděpodobně si ani nevzpomenu, že existuje nějakej Grabštejn
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:27
- Nahlásit
Eldoguero
hele, ale oni říkali, že má být teplo letní, ale ty tropy kolem 30 prý už ne, tak na horách to myslím bude ok, stejně tam jsou teploty vždycky o 2-3 stupně níž a jestli pojedete na Jizerku, třá bude i mrznout
tak na jizerku pojedem určitě!!! ste mě pani uklidnila, já jsem tak blbá, že mě nenapadlo, že na horách je většinou těch stupňů míň
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:29
- Nahlásit
bonc
pomooooc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
co já vím, tak ty modrý granulky fungujou dost rychle, na slimáky prakticky ihned a ta kámoška jak se jí otrávila ta amstafa říkala, že čuba dopol. sežrala granulky a odpol. byla mrtvá (přes zásah veterináře, ke kterýmu jeli řekla bych tak po dvou, třech hodinách co to zjistili), už se nedalo nic dělat, takže bych řekla, že fungujou asi hodně rychle, ale taky teda nevím kolik toho ta čubina sežrala, ale asi hodně
já tohle třeba vůbec nepoužívám, vystačím si s klasickou solí, kterou teda sypu i kolem kotců (vždycky večer, tak obden) a nebo i přímo do kotce kolem misky u těch psů,který žerou pomalu a nechávám jim misku s krmením do rána v kotci, tak aby jim to ty mrchy slizký nesežrali
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
no a na netu na dogo canario diskuzy je toho ještě víc, ale v podstatě do sebe jen šijou, takže se tam nic objektivního nedozvíš b každopádně, ta chovatelka se doteď prezentovala velmi slušně a profesionálně ... bohužel no
Já ty dvě pani taky neznám, ale působí na mě nepříliš pozitivně teda, paní ochranářka vypadá značně afektovaně (skoro se jí bojím i přes monitor) a paní psíkoložku jsem v životě neviděla a to jsem ze stejnýho kraje (což teda neznamená, že musí být špatná samozřejmě), ale mě tak nějak vadí už to označení psí psycholog ...
bonc
nakrm kočky švestkama, budou mít dijetu nooo
Baico
to je dobře, von si postěžuje sám určitě, ale po pravdě se mu vůbec nedivím, že je nasranej ...
Tinta76
na Jizerce kolikrát i o dost vem si svetr na léto, kdyby byla zima
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
co kočénky,jiš sou vegetaryjány??
tss! sem je sežrala ještě teplý, skořice, cukr a bylo to mooc jedlé. kočeny měly smůlu.
proč Gerda furt dře jak blázen? Čék má dojem že dělá minimálně v jadernym programu gde se něco... tak jako maličko... posralo.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:42
- Nahlásit
Eldoguero
no ty vole, my toho máme plnou zahradu, jestli je to teda vono, nemůžu se zahradnici dovolat.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:46
- Nahlásit
jo, a balení spacáku, to je moje voblíbená dyscyplýna. Pokaždý se psychicky i fyzicky vyčerpam, normálně jsem zpocená a nešťastná a v deprézi. Minule jsem po té byla tak zoufalá, že sem za ty stahováky na minimalizaci zabrala trošku víc než bylo záhodno... huž nemam stahováky, musim je vázat na uzle
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:50
- Nahlásit
jako proč tak drásáte, fstekliny nevočkovaný????
než to dočtu, tak plynule přibejvaj stránky, už asi 5x jsem přetočila na další stránkua 5x si říkala "ufff, už jen osm stránek"..
všechno jsme projela, ale nic si z toho nepamatuju jaxte co psaly, bo furt ty strácni přibejvaly a já z teho byla ve štréézu velikym..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:59
- Nahlásit
Crysa
já z teho byla ve štréézu velikym..
zkus si omývat přirození vlažnó vodó..třá ti to skutečně pomůže Regino
Eldoguero
paní ochranářka vypadá značně afektovaně (skoro se jí bojím i přes monitor
naprosto stejný pocity.-)))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 13:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
a nejde to nějak shrabat třeba? určitě se dají rozmočit, ale nevím jak dlouho to trvá, asi bych na zahradu psy teď bez dozoru nepoučtěla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
je drsná
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 13:03
- Nahlásit
Děcka, u Bati maj děsný slevy. Uplně nejvíc. Konečně zas budu chodit jak čék v nevokousanejch botách.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 13:03
- Nahlásit
makrel
davidkova renata
je drsná
svině
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 13:04
- Nahlásit
děckáááá myslíte, že je to Vanish??
Eldoguero
zkoušela jsem to sbírat lopatkou, ale z tý kůry to de děsně blbě, spíš vůbec a je to všude!
|