Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8271 . 8272 . 8273 . 8274 . 8275 . 8276 . 8277 . 8278 . 8279 . 8280 . 8281 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:34
- Nahlásit

Díky vám mám v klávesnici salát. A opět se cítím dyskrymynovaně, protože si na mě nikdo nic takového nedovoluje

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:36
- Nahlásit

Alexa
jéééé
díky za jásot,ale pozoooooor,vemu trhače Vita a přemejšlím ještě na kraválem Pučim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:36
- Nahlásit

jablunka
....a můžu.
JUPÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ !!!!!!
Alexa
hele essi ho nenabere Mirek tak já ho do auta nenacpu
neblbni čéče! tos neviděla náš seznam.-))) prostě ho tam najebej,stačí vršek..případně si ho vem na sebe no..,nějak to uděláš..aby nebyl nějakej renonc pak a taky můžem trénovat ve vlnách.-))) tim pádem se dvě hoděj,nezapomen že nemáme nic..co bys dělala dyby ho eldorádo nevzala což původně myslela a bylo to na tobě stejnak?

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
co bys dělala dyby ho eldorádo nevzala což původně myslela a bylo to na tobě stejnak?
dyť sem psala že už 3 dny marně přemejšlym kam ho nacpat. Chtěla sem ho vnutit Mirkovi a kdyby né tak dát jako podložku pod čokle, ale to nevim essi by přežilo ve zdraví

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:45
- Nahlásit

jablunka
Vyžádám od Hanciw její nafukovací postel, páč ta flundra stejnak nejede, nebo jen na chvílu. Anebo si prostě něco pod sebe na spaní dáš, kejtlin veme stan, co najde, nějak se to udělá, aby to bylo pohodlný pro tě. Anebo tam svou postel pro tvé účely zanechá jébatka, která jí má, ale v pátek už zasejc táhnou někam do řitě. Anebo si vemeš tu po maruš, kerá teda srabácky taky asi nejede. Prostě budeš spát na měkkym.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:46
- Nahlásit

davidkova renata
.případně si ho vem na sebe no..
debileeeeee
JUPÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ !!!!!!
Hele,Lucka vod kokra jezefčíka mi nabízí pučení stanu,je tu něgdo z pražskejch,kdo by mi ho mohl vyzvednout?

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:48
- Nahlásit

Gerda
V poho,prostě tu jednu noc nějak dám,spacák vlastním a gdyž se před spaním hodně zruším,tak je mi jedno gde budu spát,jen mi nesmí bejt kosa,což zajistím mnohooblečením.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:54
- Nahlásit

Alexa
ale to nevim essi by přežilo ve zdraví
ale co by nepřežilo!
Gerda
Prostě budeš spát na měkkym.
hm..to je smutný ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:55
- Nahlásit

jablunka
Vod Lucky bych ho vyzvednout klidně mohla, to neni problém, jen se obávám, že ho do auta už nenacpu, už takhle řešíme s davídkovou, co kam dáme, knedlik je děsně malej a nemá ten kufr....navíc tam povezem peřiny, no prostě peklo. Ale mohla by Aleksa, protože Lucka se hodně zdržuje v Jílovém - ať si teda zavolaj spolu a může ho předat Alekse už teď, dokud je ještě v Jílu an ikdo nemusí nikam jezdit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:56
- Nahlásit

Proč mám prokletí zahajování stránek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Už mám karmický prokletí krz zaměstnání, tak ještě tohle!

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 18:57
- Nahlásit

Gerda
já mám prokletí skrz nedostatku informací furt! potřebuju nutně vědět dvě věci a furt je nevím.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:00
- Nahlásit

Gerda
Nebudeme to komplikovat,já to nějak přežiju i bez stanu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:03
- Nahlásit

jablunka
Ale prd, když ho Lucka hodí k Alekse, můžem si to buď někde předat na cestě, nebo to prostě nějak našťoucháme.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:05
- Nahlásit

makrel
nutně vědět dvě věci a furt je nevím.

jaký???? vodku bo ferneta???????????????,

Gerda
kde mám co vyzvednout?????

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:06
- Nahlásit

Alexa
ne, kvůli práci

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:19 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Tagže jak to tak vypadá,tak díky Alexe a Lucce budu mít i stan.
Teď ještě aby na mě Biluše nezapoměla a je to redy.
Tý volééééééé.....já jedu do Jílovýho.
tak dobře....jedu do Mlíkožer
edit
A za fšechno může Lola.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:21
- Nahlásit

jablunka
já jedu do Jílovýho.
no trochu tě zklamu jedeš do Mlíkojed

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:22
- Nahlásit

Alexa
no trochu tě zklamu jedeš do Mlíkojed
to je fuk,stejně se mi fšechny ty vaše cvičáky pletou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:29
- Nahlásit

jablunka
hele a všimla sis že je to až příští tejden???? já jenom abys nečekala na zápraží na Biluši dneska

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:31
- Nahlásit

Alexa
hele a všimla sis že je to až příští tejden????
To uš sem se ujišťovala na předchozí stránce,páč bych nerada dopadla jako ty.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:32
- Nahlásit

Přijde pan Kalianko z fitcentra domů a povídá ženě: "Všechny svaly mě bolí... ale to je dobře - když bolí, znamená to, že rostou." Žena na to: "Tak koukej růst!" a praští ho mezi nohy...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:38
- Nahlásit

jablunka
OK, píšu si, že musím jet po dé jedničce a zastavit na vysočině . Hele, možná bysme se mohli na skok stavit i v Kraji věčného léta, ne? Se optat essi se nevrátila Akéla. Samože přijedem mezi sedmou a devátou, abysme nerušili při leštění jezírka

Bereš psy-psy, nebo psy-feny? Abysem podle toho zařídila složení svojí saně, páč Bageta snese jenom psy-psy, psy-feny si dává se svačině, čůza Takže essi chceš vzít feny tak vezmu šelmyje a Lilátko, ty kamarádí s každým

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:41
- Nahlásit

Biluška
vezmu šelmyje a Lilátko
joooo vem šelmyje a Lolitu, Dítě země bude rádo!

Jdu rychle domu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:44
- Nahlásit

Gerda
Ty woe, nemůžu vzít Lolitku, má nějakou plíseň či co a je úplně bez srsti Vypadá skoro jak Jabloňovic Otík. Gdyby ji něgdo cizí viděl včil tak to s ním fakt šlahne

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:47
- Nahlásit

Biluška
OK, píšu si, že musím jet po dé jedničce a zastavit na vysočině . Hele, možná bysme se mohli na skok stavit i v Kraji věčného léta, ne? Se optat essi se nevrátila Akéla. Samože přijedem mezi sedmou a devátou, abysme nerušili při leštění jezírka
si debil.
Bereš psy-psy, nebo psy-feny?
Vezmu asi jen Pučiho a Vita,možná i jenom Vita,uvidím v jakým stavu bude mít Puči oči.Tagže vem co chceš.Ale Lilátko sem eště neviděla a šelmyje sou taky fajný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:53
- Nahlásit

jablunka
Tý volééééééé.....já jedu do Jílovýho.
ty vole,uš to začíná)))))))))))))))))))))
Biluška
, možná bysme se mohli na skok stavit i v Kraji věčného léta, ne
hele já nevim..náfštěvu koncentračního tábora plánujem s marunou jakožto vůdcem akce aš na podzim

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
ty vole,uš to začíná)))))))))))))))))))))
njn,sem se maličko sekla,no.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
hele já nevim..náfštěvu koncentračního tábora plánujem s marunou jakožto vůdcem akce aš na podzim
No tam ofšem nepojedete nigdy Podzim tam nebyl už pět let

jablunka
Přemýšlím, že možná vezmu i štěňata na socializačku. Pokud nebude moc vedro,nebo naopak moc zima.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:02
- Nahlásit

Biluška
Přemýšlím, že možná vezmu i štěňata na socializačku. Pokud nebude moc vedro,nebo naopak moc zima.

Jo,ty malý plesnivý vem.Vito jim udělá takovou socijalyzaci,že pak uš vydržej fšechno.

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:15
- Nahlásit

jablunka

<< 1 ... 8271 . 8272 . 8273 . 8274 . 8275 . 8276 . 8277 . 8278 . 8279 . 8280 . 8281 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání