| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:39
- Nahlásit
výborně už neví kudy kam tak do toho začal plést holku, že mi tedy asi vadí, že se vídá a stýká s dcerou, takže asi pude, samozřejmě proti dceři jsem neřekla půl slova to at´ se stýká tak často jak chce, ví tedy že můj názor je, že je totálně rozmazlenej spratek
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:43
- Nahlásit
Marush
Jako lidi vy nevíte co udělal Alibaba..takže buďte dobrý,to jedině kdyby to dovolila ségra tak bych vám to řekla
Jako je to horší než to hovno....?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:47
- Nahlásit
jbat
Jako je to horší než to hovno....?
to asi ne....ale když už tu zaznělo i to hovno,tak to řeknu,mi to připomělo"ta hlava mezi nohama". Takže ségra prostě snídala u stolu normálka ráno a najednou Alibaba k ní přiskočil s přetáhnul jí přes xicht ptákem svym regulérní dickslap....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:48
- Nahlásit
Marush
Chci vědět co udělal Alibaba
nevim bejt nezaujatej pozorovatel,tak mi to příde dost vtipný, jakoby tak hrozný až dost vtipný...nevim...
Mě teda ani trochu, ale nepřekvapuje mě to, sem známá tím, že nemám smysl pro humor.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:49
- Nahlásit
Marush
najednou Alibaba k ní přiskočil s přetáhnul jí přes xicht ptákem svym regulérní dickslap....
áááááááááááááá, já se pochcala.
takže ke snídani pak měla vařenej párek?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:50
- Nahlásit
Biluška
Mě teda ani trochu, ale nepřekvapuje mě to, sem známá tím, že nemám smysl pro humor
já nevim pokud by ty lidi jako měli vztah normální a on todle udělala jako blbej vtip,tak mi to příde fakt vtipný a nechutný,ale pokud byl na tu ženskou zlej a choval se jak kokot pak tato akce vtipná bejt nemohla,jen potvrzující jeho debilitu ....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:51
- Nahlásit
Marush
najednou Alibaba k ní přiskočil s přetáhnul jí přes xicht ptákem svym regulérní dickslap....
Předpokládám, že je Alibaba v tomhle směru vyvinutý, jinak by jí pánví musel zlomit nos
To mi připomělo kámoše - jeho manželka si zamanula, že jejich fstach nějako uvadá a že je zapotřebí oživení. A začala vymýšlet různé seksuální eksperimenty, aby jako nestagnovali furt v jedné poloze . Pak mi popisoval jak spal a najednou se vzbudil tím, že nemohl dýchat. Otevřel oči, děsně se leknul....Ona mu seděla rozkročmo na obličeji . Nahá pochopitelně . Ještě se dost naštvala, bo ze seksu nic nebylo, páč on byl leknutý a nasraný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:53
- Nahlásit
jbat
takže ke snídani pak měla vařenej párek?
Ale quwno, ten má moc sacharidů
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:54
- Nahlásit
Biluška
Předpokládám, že je Alibaba v tomhle směru vyvinutý, jinak by jí pánví musel zlomit nos
přesně ....prej jest obdařen od Aláha mocně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:55
- Nahlásit
Marush
.prej jest obdařen od Aláha mocně
woe málem jsem se pochcala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:56
- Nahlásit
kejtlin
nesnáším chlapy co chtěj rodinku a k tomu bokovku jelikož přesně takhle se mi ten tvůj chlap jeví
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:56
- Nahlásit
Marush
prej jest obdařen od Aláha mocně
Co přidal mezi nohy, to ubral mezi ušima asik.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:57
- Nahlásit
Kejtlin
Biluska
A tomudle se smějete dickslapu najednou,co?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:58
- Nahlásit
Marush
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:00
- Nahlásit
Marush
no joooo, to je ta jiná mentalita
a co je s hovnem?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:02
- Nahlásit
Byla jsem pověsit prádlo a co myslíte ... mám ho tam ... nééé vy hovada nekulturní, ouchylný ... vypadá to na déšť přece
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:03
- Nahlásit
Eldoguero
no joooo, to je ta jiná mentalita
vole
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:06
- Nahlásit
Marush
Jo. Páč za prvé to udělal v soukromí a za druhé za tím nevidím až tak velkou snahu ji ponížit jako spíš nějakou sexuální hrátku. Narozdíl od toho prdu kde vidím jenom snahu ji ponížit a to ještě dost primitivním způsobem
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:12
- Nahlásit
Biluška
Jo. Páč za prvé to udělal v soukromí a za druhé za tím nevidím až tak velkou snahu ji ponížit jako spíš nějakou sexuální hrátku. Narozdíl od toho prdu kde vidím jenom snahu ji ponížit a to ještě dost primitivním způsobem
to jo,to je fakt....právě pokud to byla snaha ponížit někoho,pak je to trapas,to je jasný....měla mu dát bombu tamtomu volu..přede všema
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:13
- Nahlásit
Biluška
Narozdíl od toho prdu kde vidím jenom snahu ji ponížit a to ještě dost primitivním způsobem
Jistě, jenže víš, jak v tu chvvíli stoupnul u svých kámošů navíc kámoška je fakt hezká baba ...
vedle máš jídelníček, kdyby jako Essi nemohla, tak ať vís co vařit
Du pryč než se na mě sesypou rudovi věrní a argošek
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:14
- Nahlásit
Gerda
prosím jak se jmenuje ta stránky s těma taškama jaks řikala,díkec
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:14
- Nahlásit
Marush
měla mu dát bombu tamtomu volu..přede všema
měla, bohužel jí to došlo až v taxíku na cestě domů, když mi volala a brečela do telefonu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:16
- Nahlásit
Eldoguero
Du pryč než se na mě sesypou rudovi věrní a argošek
to s tim prdem udělal Rudik,jo? :O no toto.... a komu? Nějaký leonbergřici?Ale tý by to zas až tak vadit nemuselo,ne?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:18
- Nahlásit
Marush
nevím co udělal leonbergřici s tím prdem to nebyl rudík, nevím jak se baví on se svýma kámoškama, to bys měla vědět ty přece
jsem jen "alfě" napsala jídelníček na příští týden ...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:20
- Nahlásit
Eldoguero
jsem jen "alfě" napsala jídelníček na příští týden
a kde to najdu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 16:59
- Nahlásit
co jídelníček...ALE JMELÍ!!!!
Ste hovada vzala sem to zběžně ,ale žádám aleksu aby vzala též ringo! přihod ho dyštak dítěti země dyš máš pocit že se ti tam nevleze..eště sme vo tom s jirkou mluvili..navíc jana de na opt2,tam sou dva fíci najednou ..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 17:06
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 17:09
- Nahlásit
impact
twe dneska jedeš teda ))) žádný mrd mrd nebé? .-)))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 17:11
- Nahlásit
davidkova renata
Néé, dneska neeee. )))))))))))))))
Mám dobrou náladu. Jsem se děsně dneska vztekla v kanclu před ředitelkou a vedoucí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 17:12
- Nahlásit
impact
Jsem se děsně dneska vztekla v kanclu před ředitelkou a vedoucí.
tak to jasně dodá super náladu
|