Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8262 . 8263 . 8264 . 8265 . 8266 . 8267 . 8268 . 8269 . 8270 . 8271 . 8272 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:12
- Nahlásit

bonc
pokáď de vo žumpazávod, tak se jednoho účastnil i ovečkin! A nebyl poslední, porazil laguny lvici. takže hat to má levou zadní (

ale tak něco by asi zvládl, ale mě nebaví soutěžit prostě, ani ve srandě, canystrofky byl pro mě vrchol všeho a tím končím. já fakt nejsem soutěživej tip, nechci vyhrávat, nemám motivaci vyhrávat totiž. nazávodila jsem se dost u koní, tam jsem to nesměla kurvit kvůli koním nebo kvůli družstvu ve voltiži ještě, ale fakt mě to nebavilo.
já si dám dvojku bílýho, sednu do trávy, něco vyfotím a nebo s epůjdu projít s Hadíkem... a tak.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:13
- Nahlásit

impact

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:13
- Nahlásit

Alexa
no jo no jo tak to je úpa v pohodě domluví se na místě jo

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:19
- Nahlásit

impact

nejdřív jsme nechápala, proč tak čumí, když ten zip zapne...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:25
- Nahlásit

jbat
ehm, taky jsem to nejdřív nepochopila ale pšt

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:29
- Nahlásit

jbat
Eldoguero
no tak já teda nepochopila že je to zip

Eldoguero
domluví se na místě jo
jasně

Gerda
Neumim do toho napočítat ty návštěvníky, prosím tedy Aleksandru, aby se zhostila rozpočítání ceny na všechny, nebo Bajšu, ta má praxi s těma kýblema.
asi nejjednodušší by bylo kdyby nám počkal s placením třá na pátek, ale to asi neklapne, takže se prostě zaplatí 5000 tisíc(asi je vemu), od každýho externisty se vybere kilo a v pátek se to rozpočítá mezi nás internisty a to zaplatíme

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:29
- Nahlásit

Kdo chvíli močil, už močí opodál!!
Jsem zase chvilku vytvářela hodnoty a už jsem zase mimo. Ale v tabulce jsem se našla celý pobyt a na na těšký závot. To je o.k. Ale těškého távotu se zúčastním jen s Fandou. Pan Bajkonůr se bude soustředit, aby podal výkon v pátek.
Eldoguero
Varuj muše, že na něj budou kousat i veverky, aby byl připraven
Alexa
Jsem pro, aby fíci měly pobyt zdarma.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:38
- Nahlásit

jbat
já si dám dvojku bílýho, sednu do trávy,
Dobře, budete se válet s Bajkonůrem a ty mu budeš ladit formu na páteční zkoušky

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:40
- Nahlásit

Baico
Dobře, budete se válet s Bajkonůrem a ty mu budeš ladit formu na páteční zkoušky

Tak ale Dvojka bílýho by musel být i Fufu.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:43
- Nahlásit

jbat
Tak ale Dvojka bílýho by musel být i Fufu.
On si k vám v mezičase půjde lehnout taky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:46
- Nahlásit

Baico
pani, "koušou" na něj naše argentiny, nic horšího se mu snad ani stát nemůže (Argoušek ho tudle vzal moc krásně za ringo gatě ... přesně v rozkroku skoro jsem až litovala, že ten pes má pouštěčky )
Jsem pro, aby fíci měly pobyt zdarma
a já jsem pro, aby se každý den strašně utahali k smrti a měli zákaz chlastat aspoň jeden teda

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:49
- Nahlásit

Eldoguero
pani, "koušou" na něj naše argentiny, nic horšího se mu snad ani stát nemůže
No tak oni veverky jsou trošku jinak jiné než argentýny. Jen počkejte, až uvidíte v akci prince Hyjacynta Ten musí u obran hlavně dobře vypadat a kouše pouze v přítomnosti fotografa

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:57
- Nahlásit

Baico
se na prince Hyjacynta velmi těším, dle popisu mi připomíná starou Ambru (též argentina), šak počkejte pani až uvidíte Kájí, jak běží, běží, naskakuje a padá, páč zapoměla zavřít hubu a ihned jí to dochází a tak znovu běží a znovu naskakuje ... bude zábava veliká

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:00
- Nahlásit

Alexa
Geniální, budeš správcem peněěěěs

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:02
- Nahlásit

Ani ošklivá, ani chudá ženská a hledám k sobě taky "normálního" chlapa, který nemá pošlapaný ego od svojí dominantní matky a nesnaží si ho hojit na své partnerce. Nechrápe a ráno netvrdí, že v noci vůbec nespal, nedrbe se neustále při hovoru na koulích, případně v řiti, splachuje po sobě záchod a umyje si ruce poté, co "ho ždímal" do mušle.
Netelefonuje s kamarádama a neprobírá s nimi poslední fotbalový zápas celou cestu, zatímco jedeme ke tchýni na kafe zvaným "čulifrnda", nenutí mě uklízet každý víkend a nikdy nepronese nad natřískanou ledničkou větu "tady zase nejni nic k jídlu!".
Netůruje auto u čerstvě pověšenýho prádla a nedojíždí auta řízený "no jo ženskou" a nedělá pak na ní "fakáče".
Nebere mě na párty s jeho nadřízenejma s sebou jako "špendlík v kravatě" a nechce po mně, abych měla najednou 127 cm dlouhý nohy, čtyřky kozy a dlouhé blond vlasy.
Nenechává nespláchnuté oholené fousy aj. porosty v umyvadle a roztahuje mokrý ručník, aby nesmrděl. Nekrká u stolu a neprdí při každém podřepu, když si sahá pro lahváče.
Neomračuje mě zážitkama z poslední pařby a obsah žaludku po pitce nevypradňuje do postele.
Nestříhá si nehty u jídla, nemá chuť na jahodové knedlíky zrovna když jsem připravila chilli con carne.
Nenutí mě skákat padákem a bangee jumping a nekritizuje moje kamarádky z jógy.
Neříká mi, kde všude mám celulitidu a jak bych mohla vypadat, kdybych "něco se sebou dělala".
Neopravuje mojí angličtinu, když se snažím poradit zbloudilým cizincům.
Nezapomíná na moje narozeniny a při sexu nevykřikuje "Lído, dělej,přirážej!!!", když se jmenuju Alena.
Nedosoluje si každé jídlo, aniž by ho ochutnal, neptá se mě po sexu "tak co, jaký to bylo?" a "byla jsi?".
Nechodí doma nahej s ponožkama, nevyndavá si u televize holuby z nosu a necvrnká je kolem sebe, nezapomíná mi vyřizovat důležíté vzkazy typu "tvůj táta je v nemocnici s infarktem".
Nepočítá s tím, že mám nadpřirozenou schopnost číst myšlenky, nechce společný sex ve třech s impotentním kamarádem Jardou "aby si taky čuchnul,kurňa", ......... já vlastně ani nechci chlapa

agáta12
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:06
- Nahlásit

Alelůjááááá

Baico
Slečna už ulovila namnoženého zlaťáka, takže je po všem.

Vedoucí zájezdůůů !!! Referént !!!

Mám nějakej úkol ?
Kolik těch pohárů mám teda dopravit.
Mám dopravit ještě něco ?

Budu mít nějakou důležitou funkci ?

Třeba vyhlašovač budíčku v 5. 45 ?
Nebo něco eště důležitějšího.
Co ochutnavač všeho dobrého ?
Nebo ta milá paní, co stříhá ty lesklé papírky na polovic a za drahý peníz prodává návštěvníkům toalety ?

.........
Biluška bude mít buď hyenu nebo fretku .
Smrdí tak na stejno , ale to shnilý žrádlo sedí víc k tý hyéně
.......

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:09
- Nahlásit

jbat
čoveče já vůbec nevěřim, že takový chlapi, jako ty, co nechcem, existujou. Jako myslim tim konkrétně takový prasata....)))))

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:09
- Nahlásit

Eldoguero
naskakuje a padá, páč zapoměla zavřít hubu
No tak Farouš ještě neběhá, protože bez vodítka by se mi na kousání vykašlal úplně a šel očuchávt kytičky a honit motýlky , ale taky krásně skáče, hlavně vysoko. Jednou v Prokopáku to vypadalo, že i Zalatovlásku přeskočí. A hlavně si dává pozor, aby tím kousnutím neublížil On je prostě pacyfista a narodil se proto, aby ten svět zdobil

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:11
- Nahlásit

Gerda
čoveče já vůbec nevěřim, že takový chlapi, jako ty, co nechcem, existujou. Jako myslim tim konkrétně takový prasata....)))))

Někdy mi přijdeš jak Bejby z Hříšnýho tance... ))))))))))))))

To si piš, že existujou.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:12
- Nahlásit

agáta12
Slečna už ulovila namnoženého zlaťáka, takže je po všem
Škoda Takže halt budu shánět dál.
Gerda
Asi před milijounem stran sjem se tě ptala, co chceš k večeři zítra. Máš na výbět jestli těstoviny, pizzu nebo přírodní kuřecí řícčky z masa, co jsem dostala od Michala výměnou za vejce?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:18
- Nahlásit

Baico
taky krásně skáče, hlavně vysoko
)))) Jooo je moc rozkošnej, jak vyskočí vysoko a pak si opatrně kousne a poctivě se to snaží nacpat až na mandle )))) Ale kdyby tak honil zločince, byl jako buzna, co se šla proběhnout )) Je to prostě Fufínek náš rozmilej Gremlínek )))) Jen Bůch se ho bojí....))))

jbat
Někdy mi přijdeš jak Bejby z Hříšnýho tance...
Bejby nebude sedět f koutě? Neříkej mi Frencis!!!! )))

Baico
Asi před milijounem stran sjem se tě ptala, co chceš k večeři zítra
Jo, děfče drahé, pokud neopustim budovu do 16.00, nevyrazim, teď se to tu podělalo, nestihla sem dojet ani k Atuši na venčení, chodim tak pozdě z práce, že bych akorát dojela k vám, složila se mrtvá, ráno zase vstát a do prahy. Takže pokud neskončim v práci včase konce pracovní doby (končíme v pátek oficiálně v 15.30), nebudu sto se dostavit. Ale záměrně sem to ještě ti neřikala, protože furt počítám s tím, že zítra nekompromisně zdrhnu na konci prac doby )) K jídlu jinak - pokud na přírodních řízečkách není koření, tak řízečky, jinak těstovky prosíííííííím )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:20
- Nahlásit

Baico
On je prostě pacyfista a narodil se proto, aby ten svět zdobil
Jako kanárek
jbat
super
To si piš, že existujou.
až bych řekla, že je jich většina
agáta12

Mám nějakej úkol ?

Jistě tu stopovací přednášku přece

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:22
- Nahlásit

Eldoguero

Přesně tak. Drtivá. Jim vůbec nepřijde divný si prdnout po půl roce vztahu. nechápu...

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:28
- Nahlásit

Gerda
Jo, děfče drahé, pokud neopustim budovu do 16.00
Jasně, tak midej kdyžtak vědět
Gerda
pokud na přírodních řízečkách není koření,
Neni, protže jsme dostala flák neupravenýho masa, tak to dneska trošku naložím do olivivého oleje s česnečkem a čerstvou bazalkou, žádný umělý koření.
Add Bílá Hora, Michal se ptá kde to tam je a v kkolik, protže by se sametovým čumáčkem taky rádi přijeli.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:29
- Nahlásit

agáta12
Pani, vy máte velký úkoly, hned v pondělí se půjdem podivat, kam půjdem čuchat a rovnou asi ráno začnem, ne? Jako v outerku...

Eldoguero
jbat
To si piš, že existujou.

Přesně tak. Drtivá.
Tak doufám, že na takovýho nikdy nenarazim, zatim se mi vyhnuli....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:33
- Nahlásit

jbat
Jim vůbec nepřijde divný si prdnout po půl roce vztahu.
tak bych řekla, že jsou i horší věci, třá ta neplánovaná trojka, o který "jsem ti ale včera říkal" a tak

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:34
- Nahlásit

hele a jak to tedy bude s jídlem? budeme nakupovat nějak průběžně? co b udeme vařit?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:36
- Nahlásit

Gerda
Tak doufám, že na takovýho nikdy nenarazim, zatim se mi vyhnuli....
držím palce

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:40
- Nahlásit

Eldoguero
tak bych řekla, že jsou i horší věci, třá ta neplánovaná trojka, o který "jsem ti ale včera říkal" a tak

Ty vole.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:40
- Nahlásit

Baico
Neni, protže jsme dostala flák neupravenýho masa, tak to dneska trošku naložím do olivivého oleje s česnečkem a čerstvou bazalkou, žádný umělý koření.
Mňáááááááááááááááááááám!!!!!!!!!!!!!!!!

Michal se ptá kde to tam je a v kkolik, protže by se sametovým čumáčkem taky rádi přijeli.
http://www.mapy.cz/#x=14.323011&y=50.074109&z=15&t =s&q=vypich%20praha&qp=13.825562_49.636800_15.0153 42_50.503872_8
Parkuje se na křížení Na Bělohorské pláni a U Boroviček

<< 1 ... 8262 . 8263 . 8264 . 8265 . 8266 . 8267 . 8268 . 8269 . 8270 . 8271 . 8272 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání