Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8262 . 8263 . 8264 . 8265 . 8266 . 8267 . 8268 . 8269 . 8270 . 8271 . 8272 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:42
- Nahlásit

kejtlin
hele a jak to tedy bude s jídlem?
Když nestihnu dojet k bajkofce a uložit k ní do auta velké věci, budeme s davítdkovou tak narvaný, že už z prahy nenaložíme žádné zásoby. Tzn, proces vypadá tak, že když nestihnu sjet k Bajkofce, budem muset hned v pondělí po příjezdu na nákup ))

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:46
- Nahlásit

ty jo, vobludy, vám závidim, si béte užívat v mlíkoších a já tu budu furt dřepět na týdle straně vobrazofky... pro větší vzrůšo si ještě tak můžu vlízt za ní
ALE ten další tejden budete brečet že už ste doma a musíte hnít v práci a já si budu pochoďánkovat a chlastat a bude mi fajně.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:47
- Nahlásit

bonc
musíte hnít v práci a já si budu pochoďánkovat

hmmmm... myslím, že ne. že ti nebudem závidět....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:52
- Nahlásit

jbat
to jako není moje osobní zkušenost, ale kámošky, která asi rok žila s něčím přesně viz. výše
třá ji jednou vzal na výlet, že se jako má oblíknout hezky, tak si myslela, že ji vezme někam asi do města, do restaurace a tak ... noooo neee vzal ji na jakousi kámošovu chatu, kam se musí jít nevím, jak daleko pěšky, páč tam není cesta pro auta, kde byla nějaká děsná chlastací akce samý jeho kamarádi - ona v lodičkách na potpatcích - asi se jí šlo přes les docela blbě nejlepší bylo, že ji tam vzal proto, aby mohla druhý den ráno řídít domů, páč on nebude schopen, přičemž ráno očekávali, že po nich jako ten bugr bude uklízet no neuklízela, tak blbá zas není¨
A proč se měla oblíknout hezky? No, přece, aby mu mezi ožralejma kámošema nedělala vostudu
Jo, tohle byla poslední kapka jejich vztahu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:52
- Nahlásit

bonc
musíte hnít v práci a já si budu pochoďánkovat a chlastat a bude mi fajně.
já závidět nebudu já jdu do práce až 12.8.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:54
- Nahlásit

Eldoguero
No, přece, aby mu mezi ožralejma kámošema nedělala vostudu

No jasně. ))))))))))))))
Ty vado, zabít málo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:59
- Nahlásit

jbat
bylo toho víc, dá se říct, že ten zhruba rok co s ním byla byl plný podobných akci, jen tohle už byla jaksi konečná, což teda se jí nedivím
Mimochodem od pohledu by to do něj nikdo neřek, ani při běžný konverzaci, jsem s ním mluvila jednou teda, ale nevěřila jsem ji, že je to takový hovado, páč mluvil úpa normálně. Pak mi dala přečíst pár jeho sms ... jsem uvěřila

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 14:59
- Nahlásit

jbat
kejtlin
hele jako vobludy, nekažte mi to jo. prostě budete závidět a basta! páč já budu příští tejden závistí zelená.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:00
- Nahlásit

tak to je dobry, bejvalej mě chce stále zpátky, je fakt, že se hodně snaží-platí večeře, fest´ák celej a tak, a ted´ přišla otázka, zdy by mi vadilo, kdyby jezdil s bejvalou a dcerou na výlety, napsala jsem mu že s dcerou at´ jezdí, ale s bejvalou že to mi vadit bude a hodně, na to se ptal proč, tak jsem mu napsala že pokud si chce hrát na št´astnou rodinku tak at´ si hraje, ale at´ ke mě už pak tedy nejezdí, já s bejvalýma taky nejezdím po vejletech

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:01
- Nahlásit

Eldoguero
Pak mi dala přečíst pár jeho sms ... jsem uvěřila

aaaa, co psáááál???

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:02
- Nahlásit

kejtlin
kdyby jezdil s bejvalou a dcerou na vý

Tak jim ještě dycky nachystej svačinku, pak jim vyper a myslím, že bude spokojenej...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:05
- Nahlásit

jbat
Tak jim ještě dycky nachystej svačinku, pak jim vyper a myslím, že bude spokojenej...

no wole a pak ho kopnu do držky, údajně to je z důvodu, že aby si spratek užil oba rodiče, mě nezajímá z jakýho to je důvodu, má možnost výběru, bud´ s ní jezdit bude, ale v tom případě at´ se neobtěžuje již se mnou nebo jezdit s bejvalou nebude......

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:07
- Nahlásit

kejtlin
já s bejvalýma taky nejezdím po vejletech
tak začni, budete dvě šťastný rodinky
jbat
něco je nepublikovatelný, zvláště pak ty sms z kraje jejich vztahu mě takový ty hooodně osobní sms nevadí, ale jako psát to co jí psal po týdnu "vztahu" to přišlo trochu moc i mě
No a pak hlavně, že jeho bývalá (zásadně používal její zdrobnělý jméno) to a to dělala tak a tak (týkalo se všeho, včetně sexu) ... apod.
Nebo jí třá před jeho kámošema vzal její hlavu, strčil si ji do klína a prdnul si tenkrát to mezi nima bylo na rozchod, ale ukecal ji nakonec

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:09
- Nahlásit

Eldoguero
tak začni, budete dvě šťastný rodinky

nemám potřebu....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:09
- Nahlásit

kejtlin
údajně to je z důvodu, že aby si spratek užil oba rodiče,
tak to jsou jen kecy, užije si je prostě každýho zvlášť a hotovo, když se rozešli, už spolu nejsou, kolik je tý jeho dceři?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:11
- Nahlásit

Eldoguero
Nebo jí třá před jeho kámošema vzal její hlavu, strčil si ji do klína a prdnul si
?????? Bóóóže, peklo, raději nikdy už nic než jednu jedinou takovou zkušenost....nechápu, jak ji mohl ukecat, resp jak se mohl nechat ukecat, tohle je daleko horší než kdyby jí dal facku. Ne, uchovám si své "frencis" ideály, páč tohle neni ani možný.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:12
- Nahlásit

Eldoguero
tak to jsou jen kecy, užije si je prostě každýho zvlášť a hotovo, když se rozešli, už spolu nejsou, kolik je tý jeho dceři?

to jsem mu taky napsala, děsně rozmazlenej spratek všechno si vyřve výchova absolutně žádná 4 roky

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:18
- Nahlásit

all

zas jedete chlapy vy nadrbaný ženy..to je strašný

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:19
- Nahlásit

Eldoguero
Nebo jí třá před jeho kámošema vzal její hlavu, strčil si ji do klína a prdnul si

tak ale zas na jeho obranu,to je kurva vtipnej kousek

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:20
- Nahlásit

Marush

MucíQ vole.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:22
- Nahlásit

jako proč mi to prej vadí????? asi budu za totalniho debila ne do hajzlu

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:24
- Nahlásit

Marush
Pro koho vtipnej? . Kdybych byla v kůži té ženské tak ho na místě utluču půllitrem, vyjdu před hospodu a vyčkám než mě zatče mordparta. V kůži těch kamarádů kolem bych se asi propadla hambou, že musím být něčeho takového svědkem. Vtipné by mi to určitě nepřipadlo ani trochu

All kousači
Gdyž s sebou vezmu Getsíka a Texíka, naučíte je kousat? Aspoň základy? Si mezi váma budu připadat bubě gdyž jste fšichni kousací a co mi agiliťáci tam asi budem dělat, co?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:25
- Nahlásit

Biluška
jbat
Marush
Pro koho vtipnej? . Kdybych byla v kůži té ženské tak ho na místě utluču půllitrem, vyjdu před hospodu a vyčkám než mě zatče mordparta. V kůži těch kamarádů kolem bych se asi propadla hambou, že musím být něčeho takového svědkem. Vtipné by mi to určitě nepřipadlo ani trochu

přesně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:26
- Nahlásit

Gerda
páč tohle neni ani možný
Je to možný, říkaly to žencký
Ne, fakt prej jí to vážně udělal, nebo jí taky na veřejnosti zatáhl za kalhotky ve stylu "máš je zařízlý" ... no pak už prej fakt měla ... taky před jeho kámošema, zřejmě si potřeboval něco dokázat
Nebo, když ji bylo blbě, při krámech a chtěla, aby ji nechal být, tak hned, že ta jeho ... byla vždycky v pohodě i při tom a vypadala tak a tak a stejně nosila to a to ... volééé, jen za tyhle kecy bych ho kopla do prdele po dvou hodinách
nevím jak jí mohl ukecat, ale fakt je, že ta facka je asi jediná zlá věc, kterou jí neudělal
kejtlin
rozmazlenej spratek všechno si vyřve výchova absolutně žádná 4 roky
od toho jsou ale rodiče, aby jí situaci vysvětlily, pochopily a pobraly to jiný děti, proč by to nepobrala ona

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:28
- Nahlásit

Biluška
kejtlin

nevim bejt nezaujatej pozorovatel,tak mi to příde dost vtipný, jakoby tak hrozný až dost vtipný...nevim...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:29
- Nahlásit

Eldoguero
od toho jsou ale rodiče, aby jí situaci vysvětlily, pochopily a pobraly to jiný děti, proč by to nepobrala ona

naprosto přesně a když mohli bejt od sebe když jí byli 2 tak ve 4 letech je to zase úplně jinde že jo. sem mu napsala jestli na dovolenou ji nechce vzít woe, neodepsal, asi přemejšlí zda jo nebo ne...............

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:30
- Nahlásit

Marush
nevim bejt nezaujatej pozorovatel,tak mi to příde dost vtipný, jakoby tak hrozný až dost vtipný...nevim...

Já ti rozumím, ty vole, neb jsme si jako první představila Zrzka s Evičkou... a tam bych se chlámala mocinky.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:31
- Nahlásit

Marush
zas jedete chlapy vy nadrbaný ženy
šiš, sem četla, zase jebete ...
ach jo asi mi něco chybí ... asi mozek
to očividně byl, smála se prej celá hospoda - až na ní ...
kejtlin
tak mu řekni, že pokud nemá vyřešenou minulost, tak ať si ji nejdřív vyřeší a teprve pak přijde
Biluška
kámošům to prej ftipný přišlo velmi, zřejmě byli stejného zrna, jako on sám krom toho to viděla prý i podstatná část hospody ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:35
- Nahlásit

Eldoguero
tak mu řekni, že pokud nemá vyřešenou minulost, tak ať si ji nejdřív vyřeší a teprve pak přijde

to jsem mu řekla tohle všechno, prostě nechápe co mi na tom vadí???každopádně potahne do hajzlu

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 15:38
- Nahlásit

jbat
Já ti rozumím, ty vole, neb jsme si jako první představila Zrzka s Evičkou... a tam bych se chlámala mocinky.

přesně,možná by sai neuprdnul,ale třá hlavu mezi svý nohy mojí si strká furt....já nevim,to mi příde jako celkem v pohodě věc
Jako lidi vy nevíte co udělal Alibaba..takže buďte dobrý,to jedině kdyby to dovolila ségra tak bych vám to řekla

<< 1 ... 8262 . 8263 . 8264 . 8265 . 8266 . 8267 . 8268 . 8269 . 8270 . 8271 . 8272 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání