| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:30
- Nahlásit
laguna
Tak to mi vůbec nevadí protože na to holky reagujou ještě větším štěkáním takže ten dotyčnej to vzdá a odejde.
Bagetu to háže dost do dyskomfortu, takže mi to vadí. Když po ní někdo zařve tak většinou štěkat přestane, pak jí to nedá, chce zase začít, ale je na ní vidět, že se bojí... Je divná prostě, ale vzhledem k tomu co má za sebou se není co divit. Každopádně mi po ní nikdo řvát nebude, si začnu tu čůzu odvedle hlídat a budu řvát taky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:34
- Nahlásit
Alexa
ted sem si přečetla disciplíny a hodnocení a popis na těškej závot v Mlíkoších,
kde se to dá přečíst? taky bych chtěla... děcka a kde je Baico vlastně????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:36
- Nahlásit
jbat
kde se to dá přečíst?
nikde, to mám jenom já a stvořitelka
taky bych chtěla..
to máš smolíka pacholíka
kde je Baico vlastně?
fčera večer se tu mihla že byla na Moravě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:36
- Nahlásit
Alexa
jaký tam sou dysciplýny?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:38
- Nahlásit
kejtlin
jaký tam sou dysciplýny?
zajímavý
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Alexa
nikde, to mám jenom já a stvořitelka
gdo je stvořitelka? to by mohlo dost napovědět...
fčera večer se tu mihla že byla na Moravě
aha, tož to jo.
kejtlin
jaký tam sou dysciplýny?
hlavně ty plýny budou třeba si myslím...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Nazdar rypky!
Alexa
Hele pani, mám udělat kartičky s krávou? Ať to máme štýlový? A nemáš náhodou vytištěný ty krávy na medajle? Nebo to mám dnes zařídit?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:39
- Nahlásit
čus drahuše, velmi mi sere že sem včera neviděla Afriku, vůbec jí neznam, viděla sem jí jenom jednou v divadle a u JC platí einmal ist keinmal. To je tak když něgdo nevlastní program a co dávali se dozví druhej den v žumpě
marušdržhubu je velmi moc blbá, von už ten původní text stojí dost za to, v podstatě se ty drobný úpravy úplně ztrácej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:40
- Nahlásit
Alexa
tak napověd´ nevim jakýho psa mam přihlásit totiš, nebo dyš uš tak pudu s celou saní a každej pes bude vykonávat jednu dysciplýnu......
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:41
- Nahlásit
Gerda
Hele pani, mám udělat kartičky s krávou
hele já je udělám a medajle jak chceš. Tak udělej medajle a já udělám kartičky?????
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:43
- Nahlásit
Biluška
Docela to chápu, já nemám problém se sousedama, krom toho že si ty psy pletou tak v poho a hezky si povídají "Betyínko to sem přece jááá kdyť mě znáš" a Áres čumí co to na něj mluví. Ale problém tu byli haranti, tak 7-10 let, chodili kolem plotu, psi hlídali, a smradi ječeli, provokovali a plivali po psech. No jednou jsem stihla jen otevřít okno, podruhé jsem zvládla vylítnout i se psem na obojku na ulici. Harantům jsem to "vysvětlila", a od té doby se na ně ani nepodívali.
I když soused minulý týden trošku vypěnil, na což měl nárok. On psy moc nemusí, takže mít v sousedství hned 4 je slušné, a ještě se přátelí s našima. No a přijeli jim děti tak stojí na zahrádce obdivují vinnou révu nebo co, a Ziro stál dva metry od nich za plotem a ječel. (normálně když jsem u toho přijdu psa vyřvu a je klid, ne však s mým otcem) No soused po celých 5 minutách se otočil a zařval "Jdi už taky do prdele" jediný co nevím jestli to pomohlo.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:43
- Nahlásit
bonc
velmi mi sere že sem včera neviděla Afriku
já jo, bylo to velmi ženiální, hlavně Hladila sviště proti srsti a Skákal přes oheň až si propálil mokasíny.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:03
- Nahlásit
jééé teď říkali v rádiu že v Kaňkově na severu Čech se ztratila cajtům speciálně vycvičená malina
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:06
- Nahlásit
Alexa
jééé teď říkali v rádiu že v Kaňkově na severu Čech se ztratila cajtům speciálně vycvičená malina
taky jsem to poslouchala
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:06
- Nahlásit
jbat
Hladila sviště proti srsti a Skákal přes oheň až si propálil mokasíny
to si matně vybavuju...
chjo, to mě sere
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:09
- Nahlásit
bonc
Ty nejsí brífíngový typ...
Kolegyně to má v MP3, hodlám jí to po dovolený ukrást.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:11
- Nahlásit
Alexa
Ty teda nemáš ty krávy vytištěný? Na medajle?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:12
- Nahlásit
jbat
děcka a kde je Baico vlastně????
Jsem tu, jenže od rána makám jak fretka. Od pondělka mám 14 dní dovču, tak chci mít čistej stůl.
A včera jsem byla na Moravě.
Už aby se naši vrátili, celkem mě ta péče o ten barák zmáhá, kór, když jsem 12 hodin denně pryč z baráku. Ségra mi sice měla přijet alespoň na jeden víkend pomoc, ale už 3 neděle jsem jí neviděla.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:13
- Nahlásit
Gerda
Ty teda nemáš ty krávy vytištěný? Na medajle?
chtěla jsem je tisknout dneska. Tak mám nebo ne????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:14
- Nahlásit
Baico
Už aby se naši vrátili, celkem mě ta péče o ten barák zmáhá, kór, když jsem 12 hodin denně pryč z baráku. Ségra mi sice měla přijet alespoň na jeden víkend pomoc, ale už 3 neděle jsem jí neviděla.
Tak musíš uspořádat Žumpí brigádu, pani.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:14
- Nahlásit
jbat
Kolegyně to má v MP3, hodlám jí to po dovolený ukrást
Mám všechny v MP3, tak ti to vypálím na cd a vezmu do Mlíkoš, případně mohlu posloužit i dvd.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:18
- Nahlásit
jbat
Tak musíš uspořádat Žumpí brigádu, pani.
No ono mě spíš zmáhá to vstávání, abych tomu všechno ráno ostarala před prací, tak vstávám ve 4:40. A když přijedu v pět, tak je na řadě druhý kolo okolo zvířat, plus lítání s konvou pro truhlíkách, pak trochu vylítat čoklae, protže jsou na zabití, když jsou doma 12 hodin samotný. V půl devátý mívám hotovo a jsem vymačkaná jak citrón a zralá jít do postele.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:19
- Nahlásit
Baico
Kolegyně to má v MP3, hodlám jí to po dovolený ukrást
Mám všechny v MP3, tak ti to vypálím na cd a vezmu do Mlíkoš, případně mohlu posloužit i dvd.
Jééé, fakt? No to by bylo super, tak mi pak jen písni, kolik CD ti mám přivézt. Díky!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:23
- Nahlásit
Baico
tak vstávám ve 4:40.
:divocevomitujícísmajlík:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:30
- Nahlásit
jbat
Jééé, fakt? No to by bylo super, tak mi pak jen písni, kolik CD ti mám přivézt. Díky!
Stačí jedno, v MP3 se všechno vejde na jedno
jbat
divocevomitujícísmajlík:
No když vstávám bez starání se o zvěř tak vstávám ve 4:55. Rono to oběhnu všechno za 15 min. Všechno si to připravím už večer a ráno je to pak fofr
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:35
- Nahlásit
Baico
Stačí jedno, v MP3 se všechno vejde na jedno
a jo. jsem blondýna trochu...
No když vstávám bez starání se o zvěř tak vstávám ve 4:55.
ach bože fuj, úplně se mi zvedl žaludek.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:45
- Nahlásit
jbat
ach bože fuj, úplně se mi zvedl žaludek
Taky jsem si to nedovedla představit, ale když chci být zase už v pět doma, tak mi nic jiného nezbývá. To je daň za to dojíždění do Prahy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:46
- Nahlásit
proč sakra, když nabízejí volné místo nenapíšou, že místo výkonu je jinde, než uvádí inzerát , na tu ošetřovatelku do prasečáku jsem mluvila s tou bývalou šéfovou a místo výkonu je okres Kutná Hora
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:57
- Nahlásit
čus fšicííí co Ječeli aš padalo listí ))))))))))) bylo to strašný,skoro jako maruny drobné úpravy.-))))))
nestíhám,nebudu,nepyšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2011 10:01
- Nahlásit
Jinak táborníci!
Michal se ptá, zda Těšký závot bude odpoledne nebo dopoledne, protože on nemá dovču a chodí do práce a rád byse se sametovým čumáčkem zúčastnil.
A dále pak bych potřebovala Agátu. Jestli by stále byl zájem o toho bělouše. Už vím i cenu, za kolik by pejsek byl. Nechci to psát veřejně, nemáte někod na Agátu mail?
|