Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8271 . 8272 . 8273 . 8274 . 8275 . 8276 . 8277 . 8278 . 8279 . 8280 . 8281 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 09:46
- Nahlásit

jbat
Néé, já dojela z práce a ona byla na dvoře. A kotec zavřenej.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 09:47
- Nahlásit

impact
Néé, já dojela z práce a ona byla na dvoře. A kotec zavřenej.

Ti říkám - otevřela si, vylezla, zase ho zavřela, abys na nic nepřišla a bylo. ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 09:52
- Nahlásit

makrel
tak myslím, že to podstatné máš, ne?

no jasný, ještě doložím čokle a můžem vyrazit

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 09:52
- Nahlásit

nazdar prtky

JAKO DĚCKA ASI BY SME SE TEDA KONEČNĚ MĚLY DOMLUVIT JAK S TÍM JÍDLEM

kejtlin
hele jak je to tam s nádobím mám si vzít svojí pánef, hrnek na čaj a poblívku si beru

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 09:53
- Nahlásit

Alexa
hele jak je to tam s nádobím mám si vzít svojí pánef, hrnek na čaj a poblívku si beru

no pánef vem, asi budem muset vzít i nějaký hrnce
hrnků je tam dost, ale s tím ostatním je to asi bída nevím určitě, ale spíš jo než ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:08
- Nahlásit

Nazdar jelyta, je zs den blázen, sme tu ráno uklízeli to peklo po včerejšim grilování. Mám už vytištěné mapy pro Jiříka a Janu a už sem ucábřená a nechce se mi nic dělat a ani nebudu, pokud se to po mě výslovně nebude chtít.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:11
- Nahlásit

Sem nastříkala brambory proti plísni a hádejte co? Vylezlo slunko Normálně ho mám ráda, ale včil mě teda naštvalo

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:17
- Nahlásit

Biluška
Uš čtvrtek vodpoledne???tak to vypadá,drazí,že s Biluščiným posouváním tam s váme strávíme celej tábor.

Vezmu asi jen Vita,ale buď si ho musím strčit pod nohy,nebo musí jet v kenelce,páč bleje.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:18
- Nahlásit

jbat
Jo já že jestli jsem ho já neotevřela.
Hele na to nemá. To by byla víc Kaprfíld, jak kdyby vylezla ze zamčenýho. Protože vrch je na otočnou skobičku a spodek na řetízek s karabinkou.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:27
- Nahlásit

Biluška
tak mu řekni, tomu slunkovi, že bych ho potřebovala zítra kolem poledne nebo v neděli :-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:30
- Nahlásit

jablunka
Uš čtvrtek vodpoledne???tak to vypadá,drazí,že s Biluščiným posouváním tam s váme strávíme celej tábor.
No ve čtvrtek odpo vyrazím od nás. To znamená, že tak v šest budu u Ympakta, tak v osm v Brně, cestou třikrát zastavím a zmlátím hečbeka co mě bude chtít sežrat. Kolem půlnoci bysme mohli být u vás, záleží na tom kolikrát budeme stavět, mlátit hečbeka, vysazovat ho u dálnice a tak podobně

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:38
- Nahlásit

Biluška
No ve čtvrtek odpo vyrazím od nás. To znamená, že tak v šest budu u Ympakta, tak v osm v Brně, cestou třikrát zastavím a zmlátím hečbeka co mě bude chtít sežrat. Kolem půlnoci bysme mohli být u vás, záleží na tom kolikrát budeme stavět, mlátit hečbeka, vysazovat ho u dálnice a tak podobně

Prsímvás,mohl by ste mi něgdo postavit ten stan,páč to tak vypadá,že přijedem a vyčerpáním usnem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:41
- Nahlásit

jablunka
Sim tě, budem z té cesty tak vyřízení, že klidně usnem pod širákem v průtrži mračen

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:43
- Nahlásit

Biluška
Sim tě, budem z té cesty tak vyřízení, že klidně usnem pod širákem v průtrži mračen
jestli dojedem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:49 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

lidi sem zoufalá Sem tak blbá, že mi prostě nezbývá než z toho být zoufalá
Na Gulaku zbývalo děsně moc přebytků jídla. Jsme to vozili ve várnicích ze školy a pochopitelně různých omáček, polívek a tak bývalo vždycky mnohem víc než děcka snědli. Mi to bylo líto vyhazovat tak jsem to všechno cpala do mražáku, že jako v srpnu nebudu muset vařit Jenže, já kráva, jsem si na to nedala nálepky vo co gou Včil jsem šla rozmrazit guláš a našla jsem asi osm balíčků, u kterých by ten guláš připadal do úvahy Vím určitě, že mezi nimi je ten guláš, dále houbová omáčka, pak nějaká omáčka na ryby, blíže neidentifikovatelná a ten zbytek si už vůbec nepamatuju V ostatních věcech mám taky dost hokej. Bezpečně poznám akorát rizoto a rybí řízky Co včil? Asi prostě rozmrazím nějaký balíček a počkám co z toho bude. Děckám řeknu, že nevím co je na oběd páč se mi z konzervy sloupla nálepka

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:52
- Nahlásit

Biluška
Hm, já du ale do práce ve čtvrtek. To znamená, že dojedu tak o čtvrt na osm, musím nakrmit všecky ostatní, uložit, povědít jim, že se brzo vrátím a pak vyfičet. Takže za mě asik ništ.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:53
- Nahlásit

jablunka
to tak vypadá,že přijedem a vyčerpáním usnem.

prosimvás já též potřebuju aby mi někdo postavil stan bo ho ani neuzvednu, natož abych ho postavila!

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:53
- Nahlásit

Ach jo, já věděla, že se něco posere. Tož zatím na mě nebeřte ohledy. Jsem se dozvěděla, že se máme aj příští týden stěhovat. Takže buď pojedu, nebo nepojedu. Neřešte to podle mě.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:55 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

impact
To znamená, že dojedu tak o čtvrt na osm, musím nakrmit všecky ostatní, uložit, povědít jim, že se brzo vrátím a pak vyfičet. Takže za mě asik ništ.

A nejde to udělat nějak,abys skončla vyjímečně dřív.
edit
tak to je na gouno.
zuzanarosakova
prosimvás já též potřebuju aby mi někdo postavil stan bo ho ani neuzvednu, natož abych ho postavila!
Adresuj to k těm,co tam budou už od začátku,páč já ti moc ve čtvrtek v noci nepomůžu.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:55
- Nahlásit

jo a rozbalila jsem spacák, jsem si ho chtěla prohlídnout a už ho neumim sbalit, prostě se do toho futrálu nevejde, nevim jak se tam mohl před tim vejít, ale já ho tam nedostanu teda ani vomylem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
to nějak postavíme neboj, no ten spacák musíš rolovat a hodně mačkat k sobě-vytvořit pevnou rolku a našoupnout na něj ten futrál

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo a rozbalila jsem spacák, jsem si ho chtěla prohlídnout

ááááááááááá, největší chyba, kterou taky vždycky udělám. stejně jako třeba hadry v krámě. NIKDY už to tak nesložíš! jsi v prdeli.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:59
- Nahlásit

kejtlin
to nějak postavíme neboj, no ten spacák musíš rolovat a hodně mačkat k sobě-vytvořit pevnou rolku a našoupnout na něj ten futrál

ale když ten spacák sroluju tak je třikrát takovej jak ten futrál

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:01
- Nahlásit

jbat
NIKDY už to tak nesložíš! jsi v prdeli.

že jo?! jsem si to myslela, že sem v hajzlu!

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:01
- Nahlásit

kejtlin
počítáš se mnou se stanem?

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:04
- Nahlásit

zuzanarosakova
taky bych ho nesložila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:06
- Nahlásit

jbat
počítáš se mnou se stanem?

od rana je hledám bezvýsledně
zuzanarosakova

musíš při rolování mačkat hodně k sobě ten spacák

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo a rozbalila jsem spacák, jsem si ho chtěla prohlídnout a už ho neumim sbalit, prostě se do toho futrálu nevejde, nevim jak se tam mohl před tim vejít, ale já ho tam nedostanu teda ani vomylem
Trvalo my dlouhý čtyři roky,než jsem se to naučila a pamatuju si na situaci,když byla celá parta zbalená a připravená na cestu a já se zoufalstvím a vyčerpáním rozbrečela,takže mi ho srolovali chlapi,ale naučit sem se to musela.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:09
- Nahlásit

kejtlin
od rana je hledám bezvýsledně

aha, takže spim pod malým áčkem...
optám se Matese, jestli by se něco nenašlo u nich.

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:10
- Nahlásit

zuzanarosakova

dej ho do igelitky

<< 1 ... 8271 . 8272 . 8273 . 8274 . 8275 . 8276 . 8277 . 8278 . 8279 . 8280 . 8281 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání