Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8271 . 8272 . 8273 . 8274 . 8275 . 8276 . 8277 . 8278 . 8279 . 8280 . 8281 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 22:42
- Nahlásit

impact
Gde neb o co? Jakej čas?
Alfa Kojetín
‎!!!!!
Kojetínský štěkáček - výstava voříšků
Místo: Kojetín, Centrum pro výcvik psů Alfa (bývalý areál zem.školy), ulice Závodí
Čas: ‎10. září 2011 4:00

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 22:57
- Nahlásit

No já právě vidím ten čas normálně.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 23:00
- Nahlásit

impact
tak se podívej na fejs bez rozkliknutí tam je čas 4,00

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 06:37
- Nahlásit

Vstávat. Nesnáším to. Tak brzo ráno.

Alexa
Já myslela po rozkliknutí. Proto jsem se divila.

danajasa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 06:50
- Nahlásit

impact
Vstávat. Nesnáším to. Tak brzo ráno
Bríí troo já du spáát a vůbec nejsu škodolibá

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:24
- Nahlásit

Zdar, hlásíme se s Hatem z hokny. Je vlemi hodný a velmi obdivovaný, samosebou.

Takže na táboře bé i Oryjent? No tak to bude veeeeeelký. A Jabloň prej taky jede???? No supééééééééééér.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:28
- Nahlásit

Bré ráno, konečně páťulineček
to zase byla noc, v jedenáct jsem chtěla jít spát, Faith šla spát taky , Soph začala vytahovat hračky, malá se samozřejmě probrala a řádily

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:33
- Nahlásit

Ty woe to by fakt měli zakázat. Tak brzký vstávání. A zejtra vstávám ve čtyry!

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:34
- Nahlásit

impact

hele dojedeš taky? já to zas nedočítám bo nestíhám, ale dojedeš? i s nějakou těstovinou?

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:35
- Nahlásit

Nazdááár!
Dnes je velmi krásný den, neb jsem vstávala až v 5:10, ale hlavně jsem dnes naposledy v práci a od pondělka mám 2 týdny dovolené. Už se moc a moc těším!
Už jsou 3? Abych mohla jít dom?

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:38
- Nahlásit

Baico
je, paní vy se máte v kolik jinak vstáváš? já dneska vstávala v 5.30, protože by mi malá moc dlouho v tomto počasí nebyla...
Už jsou 3? Abych mohla jít dom?
klidně i 4

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:54 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Monty
v kolik jinak vstáváš?
Teď posledních 14 dní ve 4:40, protože ráno kemím králíky,slepice a kočky a dávám všemu vodu, aby to všechno vydrželo do pěti odpoledne, než se vrátím z práce,protože naši jsou na dovče. Ale když ráno nic neobstsrávám tak vstávám ve 4:55.
All
Já do Mlíkošů beru rozhodně stany 2, ale dorazím až v pondělí odpoledne. Počkám až se naši vrátí, aby jsme se přívítali a pak zase rozloučili.
Gerda
Takže tě dnes nemám čekat? No tak, kdybych se dlouho neozývala, přijeďte se, prosím, někod podívat na Bučinu, jestli tam neležím rozplácnutá na betóně a neožírají mě kočky, protože dneska musím nutně na seník pro seno a hrozí, že spadnu.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:57
- Nahlásit

Baico
když není takové hnusné počasí, tak se taky snažím vstávat 4:45 aby se holky alespoň trochu prošly

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:59
- Nahlásit

ty vole, makrelito by se měla krotit s tím workoholismem
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/240383-pat y-den-nepretrzite-sluzby-zemrel-polsky-lekar-na-pr epracovani.html

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:01
- Nahlásit

Monty
když není takové hnusné počasí, tak se taky snažím vstávat 4:45 aby se holky alespoň trochu prošly
Tak ranní venčení mi naštěstí odpadá, protože kluci bydlí venku, takže venčit nemusím. Chodíme jen odpoledne na prochajdu.
I když včera už se projevilo, že Fandovi vadí, že je přes den tak dlouho sám. Včera sundal z plotu jeden truhlík s muškátama a vysypal to přes půl dvora

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:05
- Nahlásit

jbat
Hej dojet chci. Essi dorazím, tak to je zatím ve hvězdách. Asi dorazím s hečbekem a Monkey. Což je sice nudle, ale nevím teda, essi si ju někdo zvládnete pohladit.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:09
- Nahlásit

Baico
Co mě všechno udělala Faith raději psát nebudu

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:10
- Nahlásit

impact
Asi dorazím s hečbekem a Monkey. Což je sice nudle, ale nevím teda, essi si ju někdo zvládnete pohladit.

Jéééžiš, vem nějakou normální nudli, ne? )))))
A kdo ti jako bude hlídat zbytek????? dáš to do ZOO na chvíli?
Dorááááááááž, musím vidět Toho-jenž-kousl-pavlinku-do-prdele.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:20 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

jbat
No normální nudle a psi beze mě právě vydržej přes noc doma. Ti nenormální (hečbek ) musej jet se mnou. A víc jak dva k Bilu asi nenarvu. Nebo narvu, ale po deseti minutách v Mlíkoších to pozabíjím. Dost, že budu muset hlídat hečbeka a Máninu.

Edit: A zbytek se pohlídá sám.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:22
- Nahlásit

impact
No normální nudle a psi beze mě právě vydržej přes noc do

Jo aha, takže jen tagle na otočku že bys jela? No tak to je jasný, že toho víc nepobereš... škoda. A sežere mi ta tvá blbá nudle Hata?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:30
- Nahlásit

Lidi, tady zas konečně začíná být léto, nebo co? . Je tam normálně teploučko

impact
jabloň
Pojedem teda ve čtvrtek odpo, kolem čtvrté vyrážím z Bruntálu. Fšechny upozorňuju, že psi pojedou v kufru, policajti to poslední dobou dost hlídají a nelajznu si mít maxipsa typu hečbeka na sedadlech Mám svůj řidičák moc ráda Ympakt zároveň zajistí, aby hečbek v kufru nikoho nesežral . Na svoji minipsy si vezmu klec, aby se na ně hečbek nedostal . Jabloniny minipsy případně nacpeme k nim a hečbek bude moc akorát mlsně slintat . Což si ofšem Ympakt v cíli uklidí

Alexa
Vůbec netuším proč se tam zobrazuje 4,00. Je zadáno normálně 13,00. Když dám "upravit událost" tak se mi zobrazuje 13,00, čili to spravit nemůžu

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:34
- Nahlásit

jbat
sežere mi ta tvá blbá
Moje blbá nudle? Šiš, to nemožeš brát podle svý nudle, že sou vcecky stejný.

Biluška
Hečbek neslintá a nežere psy. Proč by to dělala? Si musí nechat místo na tebe. Může jet Mánina v bedně na zadní sedačce? Ona se asi posere, když ju dám do kufru.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:35
- Nahlásit

impact
Moje blbá nudle?

Nudle, která se nedá pohladit, je blbá nudle. Rozbitá.

To je nějaká ta týraná taky???

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:39
- Nahlásit

jbat
Jo. Žila pět let v chlívě metr krát metr. Taky bys byla rozbitá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:40
- Nahlásit

impact
jo v bedně může, ji tam připásáme. Jakto, že hečbek nežere psy? Minule byla zavřená v kotci a blbě z něho čuměla. Už si nepamatuju na koho,myslím, že na Pumu. . Hele sem ti ani neřekla, že v té Velké Idě byl černý hečbek a byl ještě mnohem hnusnější než ten tvůj. Karolína je proti němu v zásadě hezkej péf

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:41
- Nahlásit

jbat
impact
Od sebe, každá na svý místo Okamžitě Dneska se tu nigdo rvát nebude, mám moc práce a nestíhala bych vás číst

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:41
- Nahlásit

Nazdar jelyta.prší. a já potřebuju aby o víkendu nepršelo. Může to někdo zařídit????
Monty
hej co já, ale vím o jiném člověku

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:42
- Nahlásit

Biluška
Ty jsi bubá, to tak čuměla po tobě.
Ona má moc pejsky ráda. Nemá ráda lidi, co blbě čuměj na kotec.

Kajojína je nejhezčí. Sice nejblbější, ale nejhezčí.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:44
- Nahlásit

impact
Žila pět let v chlívě metr krát metr. Taky bys byla rozbitá

Hm, asi jo.
Bože, bude tam mít vůbec někdo normálního malýho nerozbitýho psa, co nebyl týranej??? Musí nutně dojet Syreček...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 08:47
- Nahlásit

impact
Ty jsi bubá, to tak čuměla po tobě.
To vůbec nepočítám, mě dokonce zkusila kousnout Cvakla po mě gdyž jsem ji chtěla pohladit

jbat
Bože, bude tam mít vůbec někdo normálního malýho nerozbitýho psa, co nebyl týranej???
Essi vezmu šelmyje tak jo . Nebo Lilátko

<< 1 ... 8271 . 8272 . 8273 . 8274 . 8275 . 8276 . 8277 . 8278 . 8279 . 8280 . 8281 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání