Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8271 . 8272 . 8273 . 8274 . 8275 . 8276 . 8277 . 8278 . 8279 . 8280 . 8281 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:11
- Nahlásit

BOMBÁÁÁÁÁ
Lidi,já sem Mauglímu do nového pokojíčku koupila noční želvičku,páč on potřebuje vidět na spinkání a lampička dost sežere a navíc mi vadí,když je furt rosvícená.Želvička svítí ve třech barvách noční oblohu a hraje spinkací melodie........asi půjdu objednat ještě jednu,páč ji chci do ložnice.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:11
- Nahlásit

jablunka
Trvalo my dlouhý čtyři roky,než jsem se to naučila

Hele ale teď o víkendě jsem v noci šla rozbalovat spacáky, že už si jdu lehnout. Ráno jsme se probudili, Mates vzal úplně zavázanej a uzavřenej futrál a říká "jak jsi to z tohohle vytáhla, prosím tě????". Vůůůbecjsme nevěděla, bylo mnoho Lemonda, Jamesona, vína a tak...
Takže ven to jde, ale dovnitř už ne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:12
- Nahlásit

impact
Nemůžeš si vzít dovolenou?

zuzanarosakova
Máš dekáč, nebo péřák? Péřák a dutovlákňák se rolovat nesmí, tím se děsně ničí ta náplň. Normálně vezmeš ten futrál, spodní konec spacáku a narveš ho dovnitř. Pak tam cpeš další a další kousky, šlapeš to dovnitř, až je tam celý spacák . Essi máš dekáč tak ten se musí srolovat. Musíš ho při rolování pořádně slisovat, jinak se nevejde.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:15
- Nahlásit

Takže nejenom, že budu v neděli odpoledne a večer v práci, já tu budu asi skoro celou noc, zase se mi chce brečet....

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:16
- Nahlásit

Gerda
Takže nejenom, že budu v neděli odpoledne a večer v práci, já tu budu asi skoro celou noc, zase se mi chce brečet....
Bože,ty už se na to vykašli,nebo tě to sežere.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:16
- Nahlásit

Gerda

Fuck.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:18
- Nahlásit

Biluška a jablunka
Neeee. Protože kolegyně je pá a jsme tu jen dva. V podstatě je jediná šance, že se budeme stěhovat středa čtvrtek. To by se mi podařilo ukecat, páč stěhovat budeme od rána. Essi budeme stěhovat čtvrtek pátek, je to upé v prdeli. A essi budem stěhovat až příští týden, tak musím na službu a dojedu tak pozdě.

Tak nic. Se za těma žumpákama nedostanu nikdy.

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:19
- Nahlásit

jbatHele ale teď o víkendě jsem v noci šla rozbalovat spacáky, že už si jdu lehnout. Ráno jsme se probudili, Mates vzal úplně zavázanej a uzavřenej futrál a říká "jak jsi to z tohohle vytáhla, prosím tě????". Vůůůbecjsme nevěděla, bylo mnoho Lemonda, Jamesona, vína a tak...
Takže ven to jde, ale dovnitř už ne.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:19 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

impact
To je celkem dost na hovno.......nemoch by tě kousnout zase hečbek,páč to by si nemohla stěhovat?
Ha sebrala sem Gerdě prokletí.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:21
- Nahlásit

Atusch
vole nesměj se, já ani nevím, jestli jsem vám aspoň řekla, že už jdu spát. jsem nějak vylezla nahoru, upadla na ten molitan, nějakým způsobem jsem vytáhla ten spacák a spala jsem.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:21
- Nahlásit

Zdar lidi, co furt řešíte? tábor samo, že jo
Prosím vás, poslední dotaz,páč o víkendu opětovně nebudu stíhat ničehožnic - s těmi co jedou do mlíkoš se uvidím tam, s těmi, kteří nejedou se loučím, bo nevím zda se vůbec vrátím (to já nikdy nevím, páč mi furt hrozí riziko, že mě někdo zabije pokaždý, když někam jdeme mě zejména muš upozorňuje na koho si nemám votvírat hubu a dává mi seznam témat, na která mohu konverzovat )

takže Alexo prosím tě máme krom ringa a klasickýho rukávu brát teda ještě tu manžetu (je kožená) a vegu (bílá, taková ta stará klasika) - obé naprosto nepoužívané.

A ještě naposled co ta ledvinová dieta - chcete někdo, nebo mu mám říct, že to necu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:24
- Nahlásit

Spacák mám, ale rozhodně ho nebudu vybalovat, páč ho taky neumim narvat do krytu, ale už sem to developovala a ukradla sem chlapíkovi bejvalýmu větší obal na spacák, páč von měl polární, tlusťáckej, tudíž s velkym obalem, takže sem mu nenápadně podstrčila můj malej a vzala sem jeho velkej, tak teď se to tam o malinko líp cpe, ale stejnak to nejde. Beru si peřinu. To je jistá věc. Aji polštář a prostěradlo. A rohožku před stan. A eště nemám tu baterku. Skoknu do Obi pro nějakou, ze který se dá udělat ve stanu lustr. A kdo bere rádyjo?
Stany budem stavět společně, nejdřív se staví ten Adydasčí bungalof, potom, jesi zbyde někde místo, ostatní stany.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:28
- Nahlásit

biluše

je to péřák s vláknama, tak ho zkusim do toho futrálu napěchovat teda jak řikáš, třá se to povede

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:32
- Nahlásit

jbat
já ani nevím, jestli jsem vám aspoň řekla, že už jdu spát.
no myslím, že jsi neřekla vůbec nic Jsi tak nějak odpadla. jsem furt myslela, že jseš jen někde mimo a až Mates říkal že jsi šla spát
Dobře žes zvládla vybalit aspoň ten spacák, a jako dost mě překvapilo, že jsi byla ráno tak brzy venkuůů..

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:34
- Nahlásit

jablunka
Z toho se nevykecám. Kdyby tu byla kolegyně, tak jo. Ale ta se válí někde u móře.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:37
- Nahlásit

Atusch
Jsi tak nějak odpadla

to by sedělo...

a jako dost mě překvapilo, že jsi byla ráno tak brzy venkuůů..

to já zas jo, mně ani kocovina nezabrání ve vstávání, na mě to pak padlo odpoledne ve vlaku... i na Tobyho, chrápal celou cestu jak zařezanej. ale dobrý to bylo, super.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:39
- Nahlásit

Atusch
mimo a až Mates říkal že jsi šla spát

jo a počki, hrál s váma ty aktivity nebo ne? něco se mi vybavuje s Aktivitama, ale už nevím, co mi to říkal...

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:43
- Nahlásit

jbat
jo a počki, hrál s váma ty aktivity nebo ne? něco se mi vybavuje s Aktivitama, ale už nevím, co mi to říkal...
připravil je, a pak říkal že jsi šla spát a že jde za tebou Vzápětí odpadla i Eliška :-D

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

ALL

mimochodem...nezdá se vám, že je strašná zima na táboření jako?!?!

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

se na to vykašlu, zas se mnou nigdo nemluví tady, nic novýho teda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
nezdá se vám, že je strašná zima na táboření jako?!?!
http://www.novinky.cz/domaci/240418-sever-cech-o-v ikendu-opet-zasahnou-vydatne-deste-varuji-meteorol ogove.html

Eldoguero
zas se mnou nigdo nemluví tady
se mnou taky né.-((((

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:48
- Nahlásit

Děcka já neumím ani složit mapu, když ji roztáhnu, heč!

Tinta76
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:50 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Dobrý den trempíci, stavěči stanů a vybalovači spacáků

Nevíte někdo, co je s Bayshou??? Na mejla nereaguje, jinej kontakt na ní nemám

zuzanarosakova
nezdá se vám, že je strašná zima na táboření jako?!?!
neboj, příští tejden už nebé, to zhebnete vedrem

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:50
- Nahlásit

Atusch
připravil je, a pak říkal že jsi šla spát a že jde za tebou

tak to jsme prošvihla.

makrel

anebo letáček z léků... to prostě nejde...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:54
- Nahlásit

makrel

Tinta76
Na mejla nereaguje, jinej kontakt na ní nemám
gerdice by mohla mít foun,já ho nemám

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:55
- Nahlásit

Ten pes strašně prdí i tady... Asi mu do řiti strčím takový ten osvěžovač, co se dává v autě na žebra fukarů, že když z toho fouká vzduch, tak je hned voňavej... bo toto teda není lesní vůně ani náhodou...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:55
- Nahlásit

jbat
anebo letáček z léků
myslíš léky na hlavu bez kterejch nemůžeš vylízt ven jo, .-)))))
njn..

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:56
- Nahlásit

jbat
ale u letáčka to nevadí tak moc, aleza mapu mi všichni nadávají, že je ak zmačkaná a nejde to přečíst a má jiné rozměry

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:58
- Nahlásit

já zkoušela cvičně postavit ten stan a byla to docela prča, akorát je dobrý to stavět ve dvouch a do vobalu sem ho taky nenacpala, prostě byl rozepatej a zavázanej špagátem, tak se na to kluk nemoch koukat a přebalil mi ho teď už je vovbalu. Spacák si neberu beru si peřinu.

Eldoguero
takže Alexo prosím tě máme krom ringa a klasickýho rukávu brát teda ještě tu manžetu (je kožená) a vegu (bílá, taková ta stará klasika) - obé naprosto nepoužívané.

hele essi se vám vejde tak to vem, na manžetu asi nikdo nekousal, ale můžem to třá zkusit, essi teda bude někdo ochotný si to na se vzít

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 12:00
- Nahlásit

já neumím složit nic

<< 1 ... 8271 . 8272 . 8273 . 8274 . 8275 . 8276 . 8277 . 8278 . 8279 . 8280 . 8281 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání