Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8280 . 8281 . 8282 . 8283 . 8284 . 8285 . 8286 . 8287 . 8288 . 8289 . 8290 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:08
- Nahlásit

Děcka, takhle Mercí zabíjí vysavač.

http://www.youtube.com/watch?v=SwT5eetqKS0

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:14
- Nahlásit

laguna

já s bejvalejma taky vycházím slušně, není problém pro mě ohlídat jeho psa, on mi zase třeba pomůže v něčem jiným, dalšímu-jeho přítelkyni jsem pomáhala vybrat štěně z vrhu, její první pejsek, tak ji dal číslo na mě, že už nějakej pátek psy mám, že vím víc, nemám problém sebemenší, ale ani jednu stranu by nenapadlo abysme jeli na výlet, jasně v partě je to něco jiného neřekla bych slovo, ale sami dva....nebo i kdyby s děckem......

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:28
- Nahlásit

Marush
jbat
kejtlin
sem totožnýho názoru, ale jak je vidno, jsem za žárlivou pipinu

vůbec,vono je hezký bejt nad věcí a neřešit a vše tolerovat,ale bohužel nežijem ve světě věčnýho svitu slunce a duhy,kde se jednorožci pasou na rozkvetlejch loukách a ex přítelkyně tam naprosto nevinně pobíhaj se svejma bejvalejma ruku v ruce...prostě myslim,že stačí bejt realista....todle nefunguje prostě

Kytičky, srdíčka, stačí tolerance a je míííír a kliiiid a všichni si všech váží a jsou čestní a milují se... Hele on k tý realitě jednou každej dospěje, každej prostě. Bohužel.
No jo, ale co to teda znamená pro reál? Zakážeš mu stýkat se s exnou, on se s ní stýkat bude, tak se rozejdete. To už potom možná ale nemůžeš věřit nikomu...mě to jenom dělá představu, že tomu člověku něco nařizuješ, koukáš mu do tlefénu nebo nějakejch zpráv, aby ses dopídila, jak to skutečně je, může to bejt i jenom smyšlený podezření, budeš neustále člověk ověřující, jestli ti ten druhej nelže a nepodvádí. A vesměs tě to dožene k nějakýmu rozchodu. Páč člověk prostě monogamní neni a neznám nikoho, kdo by aspoň jednou někomu nezahnul...krom sebe samozřejmě )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:33
- Nahlásit

kejtlin
ale jestli tim myslíš, že bys chodila s tim chlapem, jak ti řikal, že se mu z tebe chce blejt, nebo něco tak hnusnýho, co mu z huby vypadlo, TAK TO FAKT NE.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:44
- Nahlásit

Ajooo, já zapomněla, dyť to je jasný, že tu neni nikdo, když přijdu, vše umlkne.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:45
- Nahlásit

Já tu su, čekám, až se laskavje kouknete na vídeo.

Jinak viděli jste?

http://www.novinky.cz/krimi/240404-po-boji-psu-s-m ajitelkou-se-straznikum-v-karvine-naskytl-hororovy -vyjev.html

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:46
- Nahlásit

Gerda
Ajooo, já zapomněla, dyť to je jasný, že tu neni nikdo, když přijdu, vše umlkne.

právě,pak nechápu proč nedržíš hubu sestro

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:49
- Nahlásit

kejtlin
Asi nechápu o co ti jde chceš s ním být ? Chce on být s tebou?
Milujete se?
Pokud ne tak se na to hned vyser.

Tinta76
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:50
- Nahlásit

Gerda
Výborně!!! Nevíte, co je s Bayshou???

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:52
- Nahlásit

Marush
právě,pak nechápu proč nedržíš hubu sestro
už sem si kolikrát ověřila, že je to fakt lepší, někdy se i stydim...)))))))) ale halt někdo bejt debil musí, aby se dali odstupňovat moudří lidé )))))

laguna
přijedeš lví ženo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:53
- Nahlásit

Tinta76
nemáte na ní telefén? Už jí volám...asi umřela...

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:56
- Nahlásit

Gerda
ráda bych i hlídání se nakonec vyřešilo když by to vyšlo tak bych přijela z úterka na středu.A jak je to s jídlem? Bude se tam někam chodit na žrádélko?

Tinta76
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:00 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Gerda
telefon nemám, jenom mejla, jsem si psaly, tušim v úterý mi ještě odepisovala a pak ticho po pješině ...
edit: ale huš to nejni akutní, huš jsem to zařídila jinak, ostatně má ode mě sovu

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:05
- Nahlásit

laguna
A jak je to s jídlem? Bude se tam někam chodit na žrádélko?
vůůbec nevíme, hlavněp řijeď, v nejhoršim sežerem psy.

Tinta76
telefon nemám, jenom mejla, jsem si psaly, tušim v úterý mi ještě odepisovala a pak ticho po pješině ...
volala jsem jí, nebere, asi umřela na přepracování, měla teď hodně ty dvanáctky noční....

Tinta76
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:06
- Nahlásit

Gerda
pani, vy mě děsíte tak když něco zjistíte, písněte to semka, ju? DÍK!

jdu domki a venku pěkně cchčíííí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:10
- Nahlásit

nikdo mi nepsal, že se muc hce ze mě blejt, ale to je jedno, co se týká milování někoho-tu chybu již neudělám, udělala jsem ji 3 krát a vždy jsem na to dojela dost blbě, je mi s ním dobře, to jo ale že bych milovala to ne, ale to není v něm ale ve mě

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:16
- Nahlásit

kejtlin
tak kterej to byl, to byl ten, jak byl na tebe hnusnej, si to psala, že ti řikal, že je mu z tebe blbě nebo tak něco, hnusný to bylo....

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:16
- Nahlásit

kejtlin
A to je ten bejvalej jak si mu nadávala a nemohla ses ho zbavit?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:18
- Nahlásit

Gerda
néé ty hnusoty jsem psala já a to není on
laguna
nééé to je jinej

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:23
- Nahlásit

kejtlin
Tak já už se v tom nevyznám, páč těch bejvalejch je tam nějak víc, a to už jeden nemá přehled ))) Jináč právě chlapík můj, smozřejmě taky bejvalej, měl s exnou výbornej vztah, od tý doby, co se rozvedli, spolu konečně vycházeli velmi dobře, naopak si libovali, že se měli rozvést daleko dřív, že teď si báječně rozuměj )))

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:23
- Nahlásit

kejtlin
mám v tvejch bejvalejch děsnej guláš

On byl se svou bývalou a dítětem na výletě? a tobě to řek nebo jsi to zjistila?A jak dlouho už je bývalá bývalou?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:26 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

laguna
On byl se svou bývalou a dítětem na výletě?
údajně na její popud....
ano a mě se ptal, zda by mi nevadilo, kdyby v tom jakože pokračovali
edit: bývalá je 2 roky bývalá

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:29
- Nahlásit

kejtlin
nechápu co furt řešíš. Mu prostě řekni, že by ti to vadilo a že si nepřeješ, aby se s bývalkou jakkoliv stýkal a je to.
On se s ní stejně stýkat bude "ve jménu dítěte", tobě to bude vadit, budeš se vztekat a nakonec se stejně rozejdete. Takže bych se s ním rozešla hned, zvlášť když ve hře není láska jak tvrdíš a koukla bych se po někom bez závazků

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:30
- Nahlásit

kejtlin

Takže bych se s ním rozešla hned, zvlášť když ve hře není láska jak tvrdíš a koukla bych se po někom bez závazků
Touhle větou to Bilu vystihla přesně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:32
- Nahlásit

Biluška
laguna
nejde o to, že bych ho neměla ráda mám, je m i s ním dobře, když se mnou není tak mi chybí atd.... ale že bych se vznášela na růžovém obláčku to ne, ale to není v něm ale ve mě

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:35
- Nahlásit

kejtlin
Nechci ti brát iluze, ale růžového obláčku už se asi nedočkáš. Šestnáct už ti bylo

Nepyšte, du pytlačit a sbírat bedle. Nevím co s nima budu dělat, ještě mám v mrazáku ty loňské Asi je dovezu Makrelítě a Montelíně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:37
- Nahlásit

Biluška
nechci a nemíním se vznášet na růžovém obláčku, nevznášela jsem se nikdy ani v 16ti

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:47
- Nahlásit

kuřáci poooooozor

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:50
- Nahlásit

jablunka
to sou kráááásný obaly! A hesla ještě víc samozřejmě ))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 17:51
- Nahlásit

Gerda
no hesla jsou úplně nejvíc top!

<< 1 ... 8280 . 8281 . 8282 . 8283 . 8284 . 8285 . 8286 . 8287 . 8288 . 8289 . 8290 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání