| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:36
- Nahlásit
nemethova5
jak rikam musim to fest upevnit to privolani,
Toto bude vono paní máte chytrého psa to sem někde čtla-Chytrý pes se od hloupého nebo poníženého psa odlišuje tím,
že přezkoumává, zda naše rozkazy mají smysl.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:37
- Nahlásit
danajasa
zádosmrtka okamžitá
šííílenej výras ))
Baico
udělal díru do ruky
gratuluju k dalšímu lévlu ))) Nána dnes našla velký poklat..tenysák ,taxme trošku drajvovaly a ta svině mě vzala za celou ruku ,mám to ale jen vodřený ďuznu nemám.Pak mě eště jebla držkou do koz páč dělala kontaktní revír..no měla mi procvaknout kabát bych si z ní udělala kožich!
Alexa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:38
- Nahlásit
nemethova5
tk si zvykejte
Já si zvykat nebudu, protože mám veverky a ty todle dělat nebudou!! Pak se mi zase bude zdát jak se mi na procházce vrhnou na dítě a utrhnou mu ruku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:41
- Nahlásit
Máte velmi zlé psíky, dámy. Maryje si nehraje, proto mi nemůže ublížit. I když mi včera na cvičení zase stáhla lak z nechtůch, jak si brala rybu aji s prstama.
Utikám domkíííí, nazdar.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
gratuluju k dalšímu lévlu
No bufu mu muset nějak politicky vysvětlit, že díry se dělají do srejdíků figurantů a ne do mě!!
Nána dnes našla velký poklat..tenysák
Jestlivá je pro vás tenisák poklad, tak já vám nějaký dovalim.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:46
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovásrandistko!ja tam mam diry dve,jednou kakam,v druhe muzu mit pyrsink!
Baicoveverky se zacinaji premenovat v nenapadne upirky!
danajasajo to je a pekne k tomu vychcany,ale po mne to nema fakt!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:47
- Nahlásit
koukám že můj hlavní třídní dělá tiskovýho mluvčího .-)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:48
- Nahlásit
Mě teda ubližujou psi furt.
Namátkou za posledních 24 hodin - hotelačka mě vzbudila přískokem na xicht. Mladá se odrazila pro míček z křesla z mýho holýho stehna.. Pravda odskoková plocha velmi velká, ale ty šrámy, co zůstaly. Díky Máfoi jsem si málem urazila koleno, páč jsem telefonovala a nemohla mu říct, ať uhne do prdele. A taky jsme se poprali s Mordorem a ten vrací jakože fest.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:50
- Nahlásit
Zdar všem!
Militant hlásí příchod z práce.
Byli jsme u veterináře a Vlčáček má nádor na konečníku. Mám to zatím sledovat, jak rychle to poroste. Dělat odběr mu zatím nechce, že je to bolestivé a navíc to může způsobit zánět a rychlejší růst.
Už mě ty nádory serou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:53
- Nahlásit
impact
Jak si dopadla na té neurologii? Už máš papír na hlavu?
Mě psi ubližujou furt, uš sem zvyklá. Sem vděčná za každý další den kdy mi nic nezlomí, nevymknou a nepřetrhnou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:53
- Nahlásit
Vlčáčkovákoukam,ze vy z toho taky nevylezete!furt neco!ani se vam nedivim,bych byla taky dost nasrana teda.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:54
- Nahlásit
nemethova5
veverky se zacinaji premenovat v nenapadne upirky!
No to teda jo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:55
- Nahlásit
Baysha
Pesan Ti lítá na led? Víš, co mi udělala Bekynka? Kdysi dávno. Na brněnské přehradě v tom širším úseku uviděla na druhé straně lyžaře a páč myslela, že srnka, jala se ho honit. Přes celou přehradu uběhla pár set metrů a pak zpět. A ani jednou se pod ní neprolomil led! Akorát já jsem za tu dobu, než přiběhla, měla 2 mrtvice a 3 infarkty!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Militant hlásí příchod z práce.
něgdo ti mezitim hrábnul do čaker a uš si pacyfysta!
Vlčáček má nádor na konečníku
a do prdele..tady s tim ale chodil jeden barvář celkem dlouho,nevim samo jakej to mělo charakter..nakonec na to myslim odešel,ale bylo mu skoro 14.
Baico
Pak se mi zase bude zdát jak se mi na procházce vrhnou na dítě a utrhnou mu ruku
tak to nehulte,no... nebo to máte moc silný ..nána dělá lepčí díry a děti fakt nežere,je úplně blbá ,zrovna dneska se něgde zasekla a já koukám a vona se natěsno družila s nějakým pézetkem asi 2letým..náramně jí zajímal
Jestlivá je pro vás tenisák poklad, tak já vám nějaký dovalim.
ooo díky,pani,tenysák je velkopoklat a úpa nejvěčí je ten co něgde najde..vyčuchá je celkem dost spolehlivě,nevim jak to dělá dyš na stopě přectírá zmatek a panyku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:56
- Nahlásit
nemethova5
Jo, už mají nádory úspěšně všichni moji psi.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:57
- Nahlásit
tak moje milí Spartani v hokeji prohráli,takže nebudou doufám hrát o medajle,to bude ráno bytka,bo jenda tohle nepřenese přes srdce,že mu spartánci prohráli a slávisti taky proihrávaj , z toho mám jeěště větší radost,bo ty tam nemaj co dělat vůbec
moji milovaní pardubuce prohrávaj,ale ty budou hrát o pohárek
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:58
- Nahlásit
Vlčáčkováno to je desny teda,je fakt,ze nador mel ajax a hajan na te prostate nastesti hajan v poho,bylo to ohraniceny,ajax uz takovy stesti nemel,bohuzel,se vzdycky desne hrozim jak slysim nador.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 19:59
- Nahlásit
hele gdo měl ty problémy s pamětí tady je recept:
„Pane doktore, ztrácí se mi nějak chuť a paměť.“
„To snad nebude tak zlé. Vezměte si tuhle kuličku, dejte si ji na jazyk a pomalu rozpouštějte“.
Po chvilce:
„Proboha, doktore, co to je?
Chutná to jako hovínko!“
„Správně.
Vidíte, chuť se vám už vrátila a nezapomenete na to
do smrti.“
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:00
- Nahlásit
davidkova renatajeee kdyby jsi rekla ze chces pro nanu tenisak,tak na cvicaku je jeste pul obrovskeho pytle,nevim jak ted,jsou upa novy,nebyla jsem tam dlouho,pokud dorazi prachy klidne poslu postou!!!!!v nedeli budu vedet esli tam jeste jsou!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
něgdo ti mezitim hrábnul do čaker a uš si pacyfysta!
Kdo to, kurva, byl???
nakonec na to myslim odešel,ale bylo mu skoro 14.
To už možná Vlčáčkovi je.
Mám to kontrolovat. Ale vzpomněla jsem si, že před rokem, jak jsem ho přivezla, si připosíral prdýlku, protože měl průjem. A že při mytí jsem si všimla čehosi mrňavého, co bylo tedy skoro neznatelným zdušením. Myslela jsem, že to má podrážděné od průjmu stabilního. Pak jsem na to zapomněla. Takže by to za rok vyrostlo max. o 1 cm. To vet. považuje za zanedbatelné.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
tak to nehulte,no... nebo to máte moc silný
Nebo mám asi přestat hubout, už mám celkem dole 8 kg.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Paní vy máte toho psa jak říkal náš vet.Chvátal nám s picbumkem-někteří sou zdravý a na někerejch se to vyřádí no vy máte tu druhou variantu-Bedřich se dožil krásných11let s demodexem 2druhy,umělejma vazama třema mozkovýma mrficema asi10bulkama no měl furt něco byl růžovej a nákej náchylnej ůpa na všecko my tam bili jak doma normálně už vítal sestry a všecko rozchodil Při čištění zubních plaků seškrabech demodexů se usmíval a voblizoval sestry
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:02
- Nahlásit
Baico
už mám celkem dole 8 kg. a jak to děláš, kromě toho, že hážeš jídlo do lesa?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:04
- Nahlásit
makrel
kromě toho, že hážeš jídlo do lesa?
No chodim min 2x v týdnu na hodinu plavat a naprosto vědomě a cíleně jsem snížila energetickej příjem.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:05 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Baico
ach jo, a co mlsnost? jak ji zaháníš?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Kdo to, kurva, byl???
asi agáta12
nemethova5
to ste hodná,ale přeci nebéte posílat tenysáky a srát se s tim! pumpnu bajkofku ))
Baico
už mám celkem dole 8 kg.
no tak to sou ty moje co mám nahoře!
a du se svalyt jelyta!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:07
- Nahlásit
danajasa
No jo. A ještě k tomu nezhubnul. Jen asi o půl kila ze 13 na 12,5. A já si naivně myslela, jak není hubený! Vizuálně to tak vypadá oproti stavu předtím. Takže musíme začít chodit. Ovšem bez holek, takže bude doma zase brajgl jaxviňa, pokaždé než dorazíme.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:08
- Nahlásit
makrel
jak ji zaháníš?
Nezaháním. Jím všechno, ale málo.Klidně si dám i čokoládu. Mám takový ty koule Lindt a večer klidně si i dám. Jen jí nechám v puse pomalu rozpouštět. A hlavně se fakt snažim, abych nedostala hlad. To znamená, že každý 3 hodiny si něco zobnu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:08
- Nahlásit
Biluška
Jdu čtvrtek pro doporučení ke svojí a pátek k neuroložce. V pindělí jsem to dobrovolně vzdala.. Při představě, kolik tam bude lidu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
no tak to sou ty moje co mám nahoře!
To jsi zase použila moc řasenky a padáš z toho do mdlob, ne?
|