Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6417 . 6418 . 6419 . 6420 . 6421 . 6422 . 6423 . 6424 . 6425 . 6426 . 6427 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 06:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
ty jo ty nejíš maso? ani pečivo..a jíš sýry a tvaroh třeba?
all
fstávat a makat lemuřice vyrtuání

malinka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 06:17
- Nahlásit

Zdravím po ránu,

zuzanarosakova
spíš gdyš se podíváš (asi) na kontakt, tak tam zase píšou, že to nejni pravda.

malinka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 06:19
- Nahlásit

lucYnka XIII
taky se mi zdá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 06:38
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice lemuřácký. A ty vyrtuální taky
Bože, jak mě se dneska nechce

malinka
To je nějaký rádobyftip prosím tě.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:03
- Nahlásit

Bré ráno, nechce se mi dřít, bolí mě v krčíčku a mám rýmičku. To bych nemusela dřít ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:09 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

dnes mám bojovou náladu,takže se raději zavrtám do šindlerova seznamu ,bo ten děj tam mě děsně uklidnuje a budu v klidu čekat na ty zkurvený letáky a pak zdrhnu se psema pryč ke koním a pak a dastym na cvičák

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
Já osobně nevidim nic špatného, na tom jíst psí maso

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:14 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

jo a hele!!! víš,že sem to dýfko zapomněla f tašce??
Takhle jsem ti ho nesla, taky zůstalo prvně v tašce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:15
- Nahlásit

Cigi
sorry,ale trochu sní soihlasím,bo v číně jedí normál tohle,mi tady zas krávy,prasata,kuřata...kza války jedli všecko co našli živé a neřešili jestli kočky nebo koně
každej at si jí co chce,ale než to zabije,at se k tomu chová slušně

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:17
- Nahlásit

Hele ty lidi už fakt neví co by vymysleli URL

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:19
- Nahlásit

brezen2008
Jenže teď není válka. Za války, v nouzi, dokázali vojáci sníst nohy mrtvého kamaráda a přesto to není běžný stravovací standart

BrendaBenji
Nevymlouvej se na rýmičku, nejsi sameček, takže ti to neprojde

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:19
- Nahlásit

Dobré deň !
Vůbec, ale vůbec se mi nechce makat
Crysa
jo a hele!!! víš,že sem to dýfko zapomněla f tašce??
Takhle jsem ti ho nesla, taky zůstalo prvně v tašce

Nápodobně, večera jsem pro tebe taky do dvd s fotkama včera měla taky sebou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:21
- Nahlásit

Dobré deň,

volala nám paní, od které jsme měli kozla na maso pro psy, že tam má vysloužilého 110 kg kance za 500. Nevím jestli to vzít. Z prasete bude větší odpad (sádlo, kůže a tak...).

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:24
- Nahlásit

Biluška
blééééééé, no ale zkusit jsem to musela

ALL

čubka čarodejnice je objednaná na 28.1. na operaci, takže povinně budete držet palce, ale nebojte ještě vám to připomenu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:25
- Nahlásit

BrendaBenji
čubka čarodejnice je objednaná na 28.1. na operaci
S čím? Držet budu...

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:26 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

pawLINka
a to je kanec jako divokej, nebo se říká kanec i normál praseti klukovi domácímu?

Má u čumáku nějakej výrůstek, jako maj čarodejnice bradavice. Ale vylezlo jí to strašně rychle a je jí už skoro 9 tak to radši chci odstranit a dát na histologii

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:40
- Nahlásit

BrendaBenji
a to je kanec jako divokej, nebo se říká kanec i normál praseti klukovi domácímu?
Kanec je prostě nekastrovanej samec prasete a je jedno jestli dovokýho nebo domácího. I když na výkrm jdou většinou vepříci, ti jsou kastrovaní.
pawLINka
110 kg kance za 500. Nevím jestli to vzít. Z prasete bude větší odpad (sádlo, kůže a tak...).
Hele a ten kozel nesmrděl? Já bych se daleko víc bála toho smradu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:44
- Nahlásit

Baico
Hele a ten kozel nesmrděl? Já bych se daleko víc bála toho smradu.
Kozlů jsme měli už hafo pro psíky. Mimo období podzimu téměř nesmrdí (máme doma 2 kozly a v pohodě). Mají typický pach, ale to je v pohodě. Když se maso přemrazí, tak smrdí normálně kozinou.

Kanec bude taky smrdět prostě kancem, to je v pohodě - vždyť je to pro čokly.. Asi ho vemu a uděláme předzabíjačku před opravdickou (budeme zabíjet 4 naše prasátka).

BrendaBenji
Je to normál prase - růžové na připouštění prasnic, ale je už starý.

Má u čumáku nějakej výrůstek, jako maj čarodejnice bradavice
Tak hodně štěstí přeju. To bude v pohodě.

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:46
- Nahlásit

brezen2008
sorry,ale trochu sní soihlasím,bo v číně jedí normál tohle,mi tady zas krávy,prasata,kuřata
Souhlas si s čím chceš, jsme ve svobodném státě, jinak v Číně jedí taky krávy, taky prasata (kromě muslimů samozřejmě) i drůbež...... Mě jen takové názory od českých lidí šokují, proč sem někdo tahá asijské a africké kulturní (dle mě nekulturní) zvyklosti. Všichni známe obrázky z asijských a frických tržišť. Ano v Indii nejedí krávy, ale když já jim tam sežeru krávu, tak mi ufiknou hlavu. Ale tady v Čechách si asijští přivandovalci, absolutně nectící kulturu země, která jim poskytla útočiště, můžou dělat co chtějí a je to marný boj. Mě to prostě vadí! Asi neznáš situaci tady na Chebsku.......

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:51
- Nahlásit

Cigipravdu dis!jsem silenej xenofob a ty svine sikmooky mi proste vadi,jak tu tahaji ty svoje posrany zvyklosti,kdyz chteji zit tady,at se ku.va prizpusobi,mi se v cizine musime taky prizpusobovat,nikde se nas nepta!kam asi mizi tech hafo psu???no mne je to jasny kam mizi!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:54
- Nahlásit

Baico
pawLINka
Je to normál prase - růžové
Dík jsem zase chytřejší

Tak hodně štěstí přeju. To bude v pohodě.

....taky doufám

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:03
- Nahlásit

nemethova5
Jsi můj člověk

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:06
- Nahlásit

malinka
Mě to přijde těžce ujetý.

Viz ty výkřiky v jejich textech:
Pokud chcete spravedlivější svět - omezte, nebo přestaňte konzumovat maso všech zvířat. V opačné případě přestaňte požadovat trest smrti pro sousedovic kluka, který umlátil kočku.
To je mazec jako..

Jinak já osobně taky nejsem proti konzumaci psího masa. Za předpokladu, že se tam od narození psa po flákotu na talíři neděje týrání.

Jak řek někdo v té návštěvce:
jako hinduista nechápu, jak vy hovada můžete žrát hovada, jako žid nechápu, jak vy prasata můžete žrát prasata, už vůbec nechápu, jak vy slepice můžete žrát slepice...

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:09
- Nahlásit

Cigi
Ale tady v Čechách si asijští přivandovalci, absolutně nectící kulturu země, která jim poskytla útočiště, můžou dělat co chtějí a je to marný boj.
Ale za tohle nemůže to, že jedí psy, ale to, že máme tak výborný systém a je poněkud zcestné z toho vinit Asiaty. To mě stejně dokáže zvednout ze židle, když někdo nadává, jací jsou cikáni vyžírky, protože na socce dostanou co chtějí. Ale že by se někdo zvedl a začal s tím něco dělat, to nějak vidět není. Typickej českej člověk. Jen sedět a vykřikovat. Jenže aby byl problém vyřešenej, je potřeba najít to, co ho způsobuje. Pokud mě někdo bude dávat tolik peněz, že nebudu muset do práce, tak do ní taky nepudu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:11
- Nahlásit

Cigija to napisu klidne nesnasim cikany,nesnasim zlutaky,proste nesnasim verbez,ktera se nedokaze prizpusobit,ja se tim vubec netajim.
impactnechci ti brat iluze,u tech ku.ev sikmookych jde o tyrani nejhorsiho kalibru,viz umlaceni psa tyci,pry pro krehci maso!!!
ano pokud je zvire z malochovu a je dobre opecovavane po vsech strankach a nestrada,tak proc ne.ono je rozdil maso z kurete z velkochovu a z domaciho odchovu tra.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:13
- Nahlásit

nemethova5
Já ty iluze opravdu nemám.. A proto říkám, že s tím principielně nemám problém, pokud se to týrání neděje. Pokud ty psy někdo zabíjí tak hovadsky, jak se to řešilo na Chebsku, tak s tím problém samozřejmě mám. A to dost velkej...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:13
- Nahlásit

impactALL viz čunek!ten mel tendenci s nekymzatocit tra s tema cikanama a jak to dopadlo????spatne,tady jak rikam bananova republika hovno,na rovinu pisu ze jsem xenofob,kdyz uz chteji zit tady at se prizpusobi!!!system taky nic podle me nevyresi a urco nebudu hajit tu verbez ze oni za to nakonec nemuzou chudinky!

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:16
- Nahlásit

nemethova5
V tom případku se, v rámci zachování kamarádství, na toto téma nebudeme spolu bavit a já budu dělat, že jsem to nečetla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:18
- Nahlásit

impactproc??ja se za sebe nestydim,me s etaky nikdo,ale absolutne nikdo nebude ptat jestli se chci prizpusobovat a taky me nebude vodit za rucicku,no nic stejne mam praci!je to jen muj nazor a ty se s nim nemusis vubec ztotoznovat.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:22
- Nahlásit

nemethova5
Páč bych se děsně nasrala po ránu.

Včera mi to stačilo. Krize dostoupila vrcholu. Byla jsem obviněna dívkou z množitelství!!!!!!, jelikož jsem si koupila fenu sPP s účelem uchovnění a v případku výborných výsledků i odchování vrhu na domovskou CHS.. A to prosím dívkou, která má neuchovněného PP psa s hrubou vadou a kryje s ním fenu, pocházející z celorepublikově známé množírny, kde se kryje všechno na všechno, jedno hárání sPP, druhé bez, atd...

Jako to už je moc aj na mě. Poslední tejden je to jeden idiot za druhým.

<< 1 ... 6417 . 6418 . 6419 . 6420 . 6421 . 6422 . 6423 . 6424 . 6425 . 6426 . 6427 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání