| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:41
- Nahlásit
BrendaBenji
Ale jednou jsme byli ve Slaném v nějakým aqaparku
Já teď teda jezdím na Mělník,ale do Slanýho jsem jezdila předtím a jediné s čím jsme tam měla problém byla studená voda. Zdravotního ho vůbec nic.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
Já to plně chápu sem onehdá soutěžila vo náký psí mls,vhráli sme kuloví ale k vánocům nám poslali přámíčko-Pan.Bárt Jas...a normálně mu to došlo eště nechtěli podpis na počtě,včíl sem se s počty doplazila byl to vrcholný výkon dne.Baico
pocit, že sportuje
Já sem eště nezažila bazén kde by mi nebyla kosa,jedinej teplej maj na plavání kojenců a tam je "žlutá"voda.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:43
- Nahlásit
Gerda
je to hadonoš
hadonoš byl v Herym Poserovi ne? Nebo to byl nějakej jinej ---noš?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:43
- Nahlásit
Gerda
Do bazénu též chodím jen z donucení, tudíž asi tak jednou za rok až dva, můj muš tím velmi trpí, páč on je de facto hooodně, ale fak hooodně velká ryba
lucYnka XIII
Tak si ho vem sebou do krámu a vyzkoušej to, kup prostě o kousek větší, já to taky tak udělala, když nám netěsnil. Ne, že by mě to nějak vadilo, teda do té doby, než jsem potřebovala ve vaně namočit ňáký prádlo
BrendaBenji
No, já už to tu kdysi psala, ale jednou jsem byla v tý vegetariánský restauraci co je u nás, páč tam maj ty luxusní zákusky a vedle nás ke stolu si sedla paní v kožichu, typla bych to na lišku, ale fakt jen typla. Určitě to ale nebyl králík, nebo jiný zvíře, který se zpracovává po zabití celý, teda normálně se jí a nezabíjí se jen kvůli pěknejm chlupům Popadla do ruky volně ložený leták, na kterým mimochodem byla spousta velice výživných informací a různých bludů, třeba i stran výcviku psů, to byste se pani pobavila
No a ta paní se tuze začala rozčilovat jak teda je strašný zabíjet ty chudinky zvířátka "jen" kvůli žrádlu a jak jsou lidi blbý, že ona by vypustila všechny kravičky na volno do přírody atd. atd. atd.
Velmi jí přizvukoval její přísedící, který nešetřil hodně hustými vulgarismy na adresu nás masožravců (jako některý opravdu hustý výrazy). Pěnila jsem dlouho, muš do mě pod stolem kopal a telepaticky mě přesvědčoval, abych držela hubu, dopila kafe, zvedla se a šla. No, kafe jsem nedopila, hubu jsem si votevřela v okamžiku, kdy přinesli dvojici jídlo a onem pán se slovníkem nedoučeného dladiče (všem dlaždičům se tímto omlouvám) se začala modlit. Přítel mě táhl ke dveřím rychle, takže jsem nestačila oněm dvěma říci bohužel všechno, ale chtěla jsem
Baico
Vy jste divný
To mi neříkáš celkem nic novýho
Tohle mi třá říkaj některý lidi stran zase mého vztahu k vodě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:44
- Nahlásit
Gerda
Šmarjá pani, je jasný, že spousta lidí plavání v bazénu milákuje
Dyk říkám, že se mnou nemusíte Chodí Crysa
moje kolegyně z práce choděj každý ráno
Tak to bych umřela. Já hezky večer a pak šupky do postýlky zregenerovat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:47 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Eldoguero
Tohle mi třá říkaj některý lidi stran zase mého vztahu k vodě
No tak to mi divný nepřijde, prostě ste s Gerdou suchozemci. S tím se člověk asi narodí. Ale vzhledem k tomu, jak vypadám si to příroda na poslední chvíli rozmyslela a já se narodila jako člověk a ne jako plejtvák obrovský
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:50
- Nahlásit
Eldoguero
sakra, napusťte si vanu a hoďte si do ní kachničku
to si mám jako vzít osobně?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:52
- Nahlásit
Eldoguero
.....hustýýýýýý, já bych asi nevydržela, ste statečná pani )) Asi bych přeprala i muše ))
A je mi jasný, že ohledně výcviku psů tam bylo něco ve smyslu, že je to týrání a omezování svobody, že ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:53
- Nahlásit
kachna_
to si mám jako vzít osobně?
Myslím, že asi ne A kromě toho, my máme fakt malouvanu, takže se mnou by jsi se tam rozhodně nevešla.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Baico
Já teď teda jezdím na Mělník,ale do Slanýho jsem jezdila předtím a jediné s čím jsme tam měla problém byla studená voda
jako studenější než občas na mělníku??? Nebyl to zimní stadion?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 14:55 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
kachna_
jako studenější než občas na mělníku???
Mě přijde Mělník opravdu hpdně teplý. Ve Slaným je fakt klendra.
Na zimní station, pani, jezim bruslit, ne plavat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 15:00
- Nahlásit
hlásím se do klubu plovatců a velryb. Vodu mylákuju. Taky jsem v mládí plovala závodně. Včil už závodím akorát s naším sumcem Ofšem radši plovu samostatně, vadí mi davy lidí v bazénech, fakt, že mi co chvíli přistane pézetko na hlavě a že sotva zrychlím tempo tak narážím do lidí Takže nejlíp se plave v našem rybníce kde krom sumce nigdo není .
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 15:01
- Nahlásit
Baico
Písnu ti mail, na ten, co máš pod členem, jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 15:02
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Písnu ti mail, na ten, co máš pod členem, jo?
Ano, jinej, kromě služebního, nepoužívám.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 15:03
- Nahlásit
Baico
Tak už
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 15:11
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak už
Máš zpátky odpověď.
Takže přátelé, kamarádi, jdu dom. Až doma vyvenčím, tak se večer zase objevím. Zatím páček!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 15:26
- Nahlásit
kachna_
jako studenější než občas na mělníku???
poslední rok je tam voda fakt slušně teplá, i pro mě, nízkotlakou zmrzlinu ale v sauně je teplejc, to zas jo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 15:37
- Nahlásit
jen jsem vás dočetla a jdu radši venčit, bo mě zas teď nějaká .. ehm.. "dobrá duše" nasrala! . Tady choděj ulicí magoři, co pouštěj jejich psy navolno tak, aby mě zvenčí nalítávali jejich čokle na vrata, zryli je hnátama jak zahradu až lítá barva dolů (vrata pár let fungl nový vč. nátěru) a bavěj se tím, jak se moji psi můžou uvřískat fsteky. A když jim na to něco řeknu, tak čuměj jak píchlý gumy. Sem zas vytočená jak klíště, jdu to prodejchat ven.
Mějte se tu, zas se někdy zjevííím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 15:43
- Nahlásit
taky vodu mylákuju
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 15:49
- Nahlásit
Crysa
psy navolno tak, aby mě zvenčí nalítávali jejich čokle na vrata
tak to taky miluju, jen u nás skáčou jejich pséci přímo na naše kotce.
jak se moji psi můžou uvřískat.
a tak to je u nás stejný .
A prej, že maliny sou normálně neštěkavý.
Máme tu i paní, co chodí kolem kotců uspávat mimi. Sem - tam, tam a sem.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:01
- Nahlásit
malinka
Máme tu i paní, co chodí kolem kotců uspávat mimi. Sem - tam, tam a sem.
Uspávat mimi? To ale bude budoucí kynolok, ne?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:08 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Jsem už z hokny doma a jsem dnes nějaká zničená. Ještě k tomu mi volal Lukáš, ať ho přijedu odtáhnout, že nemůže nastartovat. Náladu má ještě lepší než já, tak se budeme radši dnes vzájemně vyhýbat. Já už jsem si nalila vínko, tak to bude za chvílu f pohodě. Jen zítra budu muset do práce asi autobusem. Fuj.
Edit: Teď jsem si přečetla, co jsem napsala. Aby to něgdo blbě nepochopil - budu muset asi busem, ptž Lukáš pojede naším autí, když mu ten jeho favorit nejede. Ne proto, že se tak vožeru, jak mohlo vyznít.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:14
- Nahlásit
pawLINka
Eště žes to upravila...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:20
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Blbe.
impact
Jsem v PC našla dobrou fotku tvé smečky a mého Tomáška, který v pozadí sere. Taková poetická...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:26
- Nahlásit
zdaréc fšici!
hlásím, že sme doma z venčení s promynentní celebrytou, bylo to velmi pjekné, rambík i kokýnek byli moc fajn, bajša předvedla vše, co umí, namátkou: skočila do polozamrzlého rybníka a zlákala k tomu i kluky, takže chudák rambík pak chodil s mokrou ortézou, pak s chutí sežrala šest VELKÝCH LIDSKÝCH hoven a voblizovala se také tahala klacíčky velikosti stromu a podrážela nám s nima nohy, rambíka uvázaného na vodítku prudila hryzáním do ucha a celé to završila cestou domů, kdy ta čůza vlítla na TENOUČKÝ TAJÍCÍ LED, na který nějaká *PÍP* naházela chleba, a naprosto ignorovala jakékoliv povely bylo to velmi vyčerpávající, bo sem nevzala stopovačku ani traverzu
fčil ta potvora spinká a je krásně roztomiloučká, mazlík
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:33
- Nahlásit
Baysha
Pani, já vám to tak zlomyslně přeju Sou to jenom samý radostě se štěňátkama!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:33
- Nahlásit
Baysha
no normální pes to je
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:36 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
já ti dám štěňátko, puberťák nezvedenej to je teda ale jak vlítla na ten led, tak sem o ni měla fakt brutální strach, eště že se nic nestalo...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:41
- Nahlásit
chci okamžitě vejcuc, stihla jsemjen to, že jsem zase sestra s Gerdičkou, protože do vody nelezu,jen ve sprše.pawLINka a mi to nevyznělo vůbec divně...asi tím, že jsem alkáč
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2011 16:42
- Nahlásit
Baysha
Lidi sou debylní, no
|