Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6417 . 6418 . 6419 . 6420 . 6421 . 6422 . 6423 . 6424 . 6425 . 6426 . 6427 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 16:43
- Nahlásit

makrel
Já po tom, kolik jsem za tu chvílu toho vína stáhla, si připadám taky jak alkáč. Navíc si hraju s úpravama fotek místo žehlení a vysávání.

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 16:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
víš jak, dokud jsem neměla psa, tak sem si tydlety souvislosti vůbec neuvědomovala... prostě chtěli přilepšit ptáčkům či co, navíc eště před týdnem byl led pevnej...
halt budeme muset hóóóódně intenzivně zapracovat na přivolání, teď s pubertou to šlo komplet celý do háje, až teď vidím, jak sem předtím spoustu věcí podcenila halt sem začátečník, no... ale sere mě, že moje chyby ohrožujou bajšu, tohle si mohla odskákat hodně

malinka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 16:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To ale bude budoucí kynolok, ne?

To nevim,ale bylo by to fajn. Popis z realitky říká - klidná část vesnice. Jenže to tu ešče nejezdili velký auta a nabyla tady moje smečka . Taky v každý zahradě byl jen 1 pesan. No je vidět, že
sme na vesnici, v zahradách to pjekně přibejvá.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 16:53
- Nahlásit

Baysha
předtím spoustu věcí podcenila
Vždyť je to mimino, ne? Já čím dál víc prosazuju názor, že nejlepší je nechat psíkovi dětství - nechat ho žít, jen ho trošku usměrňovat, ale nijak přemrštěně nezakazovat a necvičit aspoň do roku... Dle mě je ideální začít až má pes trošku rozum a užije si miminkovskýho života. Nebrala bych to jako svou chybu...

Na druhou stranu bych takový přístup začátečníkovi ale nedoporučila, ptž tak může pes velmi lehce přerůst přes hlavu...

A víš co? Takové "skoronehody" se stávají i poslušným a relativně chytrým psům. Mi např. naposledy psi málem sletěly ze skály. Byla to má vina - nechala jsem je tam volně, i když na to nejsou zvyklí, začali lítat jak prdlí a Tomáš málem nezastavil. Je to pro mě poučení - příště na takových místech jen s vodítkem. Na druhou stranu si nelámu hlavu s tím, že by to byla chyba ve výchově...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 16:55
- Nahlásit

Jinak mi Tomáš sežral při ranním venčení taky někde hovno (chodí s košem, ptž posledně sežral blitku a měl sračku). Myslela jsem, že se pobliju. Naštěstí to strávil v pohodě... Kámošky fena nedávno sežrala hovno a doma ho vyzvracela na koberec.

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 16:56
- Nahlásit

pawLINka
no však právě tak to myslím - měla jsem si ji včas dát na vodítko...
Jinak si ale myslím, že třeba přivolání je nejlíp učit už od malinkata - jasně, žádný dril, ale položit si trošku základy...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 16:58
- Nahlásit

Baysha
No jo, takové to "venkovní pocem" určitě, to je důležité, ale odložení apod. bych nehrotila.. Těším se až budu mít konečně jednou majinkaté 2měsíční ščeně a tenhle přístup vyzkouším. Zatím jsem měla vždycky zkaženého psa z druhé ruky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 16:59
- Nahlásit

Crysa
a bavěj se tím, jak se moji psi můžou uvřískat fsteky. A když jim na to něco řeknu, tak čuměj jak píchlý gumy. Sem zas vytočená jak klíště, jdu to prodejchat ven.
Proč tu bránu prostě neotevřeš? Ti garantuju, že víckrát už by tama nikdo nešel

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 17:00
- Nahlásit

pawLINka
hele a nám zase naopak jde odložení mnohem líp než přivolání... vlastně jediné stoprocentně spolehlivé a nadšené přivolání máme z odložení

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 17:02
- Nahlásit

pawLINka
toš to já to nvyzkouším nigdy, páč nebudu mít nigdy štěně. chci mít vždycky zkaženého dospěláka z bůhvíkolikáté ruky. u toho se aspoň můžu vymlouvat, proč s ním necvičím

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 17:02
- Nahlásit

Baysha

Ptáčkům se chleba nedává, protože když jim to v noci zmrzne v bříšku, tak umřou
Člověče, Brita ani žádnou pubertu neměla, aji se za to trochu stydim že jako nemám o čem moc psát

malinka

U nás ve vesnici psi spíš ubejvaj, protože staroušci (psi) pomalu vymíraj a sousedi už si noví psy nepořizují, protože sotva chodí a už by vlastního nezvládli... Akorát mě sere soused, co si pořídil trpasličího pinče bez pépé a už s nim nakryl Fifinku od známejch a plánuje, že si vezme jedno štěně zdarma, jako za to krytí a že ho prodá za 1500. Kretén. A to sem do něj hučela horem dolem aji sem ho zmlátila a hovno to pomohlo...

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 17:04
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to já vím, že ptáčci ani ovečky nesměj chleba, ale vysvětluj to lidem...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 17:05
- Nahlásit

Crysa
a bavěj se tím, jak se moji psi můžou uvřískat fsteky. A když jim na to něco řeknu, tak čuměj jak píchlý gumy. Sem zas vytočená jak klíště, jdu to prodejchat ven.
Proč tu bránu prostě neotevřeš? Ti garantuju, že víckrát už by tama nikdo nešel

Jo!!! Zbytky zkrmíš druhej den a máš po starostech

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 17:17
- Nahlásit

má matka má dost,si myslí,že když mi napíše milou sms že se z ní poseru a hned za ní poletím
kdyby ta sms za něco stála,ale tohle je zas žádost o jejim psu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 17:21
- Nahlásit

takže až se dneska z toho vpamatuju a o víkendu tam pojedu,tak zas budu já mít nastarost jednoho psíka a zas abych scháněla někoho kdo si ho veme a ona si ... zas pořídí za chvilku dalšího
tohle nerozdejchám dlouo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 17:29
- Nahlásit

zkopčeno z videa
FiremanPS12 | 23. září 2007 | Líbí se: 112, nelíbí se: 4
Ta naše písnička česká - Jan Nedvěd
Kategorie:
Hudba
Značky:
Tanašepísničkačeská-JanNedvěd

Odkaz na tento komentář: Sdílet:
Nejlépe hodnocené komentáře
já si na to napsal svůj text

Ta moje škodovka česká

stála dřív mín než-li dneska

tak jako na louce kytičky

vyrostly pod autem loužičky

až se mi ve šrotu stratí

já asi nebudu rád

nemám už na novou

německou fajnovou

nesměl bych deset let žrát.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 18:26
- Nahlásit

Biluška
no ono to nebude dlouho trvat a čokle moji je sežerou, páč jsou už napěněný tolika, že jednou ty vrata nezamknu vomylem na dva západy a pod tlakem psích hnát se vrata rozletěj a to bude maso

Lucie Kratochvílová
Jo!!! Zbytky zkrmíš druhej den a máš po starostech
na jednu stranu - už aby!!

malinka
Popis z realitky říká - klidná část vesnice.
tak já jsem taky poslední barák a za náma už jen "indiánská rezervace", což je oplocenka kde žijou bezďáci s kozema a vofcema a takovou tou kvokavou verbeší. Dál už jen pole a vinice až k Labi, kdesi v polích čistička.
Jen si teď spousta lidí tady nahoře nad náma pořídilo ty modní sráče jako RR a takový ty tříbarevný telata, jaxetokurňamenuje, jooo berňák a vlajou za tím tady ulicí s tím, že tady kde není provoz to snad ještě udržej nebo že to snad přivolaj. A vono hovnohovno slavný soude, neudržej a nepřivolaj. kopala bych jim hlavy dementům

už plánuju na vrata hodit nějakou decentka formulovanou ceduli aby mi neničili vrata, aby pochopili, že jsou dementi, ale nevyznělo to tak hned na plnou hubu vokatě

Zas mizííím, jdu odvíst autí švagroj na opravu a zkontroluju vás zas zítra až bude připojení z gerontologie

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 18:32
- Nahlásit

Crysa
Já bych nečekala až to čokli omylem rozrazí. Sem sviňa. Dala bych na vrata cedulku "gdo chce přijít o psa, nechte ho tu štěkat". Kdybych měla dobrou náladu tak bych možná dala ještě jedno varování per huba majiteli toho štěkanátku. Gdyby nevzal do úvahy ani to tak bych prostě otevřela ve chvíli gdy by mi jeho štěkáček likvidoval vrata

Pokud by váhový nepoměr jasně naznačoval tomu, že štěkáček nepřežije (např. by to byl krysařík,nebo tak něco) tak bych možná nepouštěla psy, ale pustila bych zahradní hadici s vodou . A asi bych omylem trefila i majitele . Nešťastnou náhodou pochopitelně . Mezi lidma by se to rozkřiklo a rázem bys měla po problémech

aby pochopili, že jsou dementi, ale nevyznělo to tak hned na plnou hubu vokatě
S tím bych si vůbec nedělala hlavu a napálila bych jim to rovnou vokatě

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 18:33
- Nahlásit

Crysa
už plánuju na vrata hodit nějakou decentka formulovanou ceduli aby mi neničili vrata, aby pochopili, že jsou dementi, ale nevyznělo to tak hned na plnou hubu vokatě
nechci ti brát iluze děfče, ale tohle rozhodně nezabere proto mám několikery vrátka, aby se mi čokle nedostali až ke vratům.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 18:50
- Nahlásit

navalte vejcuc pacyfystííííííííí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 18:55
- Nahlásit

davidkova renataja nic nevim,ted jsem to zapla,uz jsem v praci v hermanicich,napisu ti meila.

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 19:00
- Nahlásit

Děfčata právě sem klesla do kynekologického bahna,soused zabral dvůr vozíkem a rozpaluje železo,muš odjel na rande s mým vozem a smým benzínem a já mám kříže v haj...tak aby pakůn nebyl zavřenej celej den a mě jak by zatáh trefil zádosmrtka okamžitá tak sem venčila na flekse s ostnáčem udělala sem to poprvé-páč občané zdejší sou debili a volně pobíhající pakůn znamená smrtelný hřích.Pakůn je zlatíčko cválal vedle chápavě neškubal kočky ignoroval ani to flex.nebyla potřeba akorát v ůseku debilního rotfíka co ůtočí na všecko aj na vlastní tak tam sem měla nahnáno zlatý pakůn byla sem akorát nucena obbelhat srom páč byl nucen alespon náznakově opětovat rotvíkový velice sprosté nadáfky ovšen nerozběh se slušně popošel poslal ho do pí.e a hezounky se vrátil na chodníček,zítra mu upeču psí nožičkovej dort jako omluvenku,že sem mu nedůvěřovala

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 19:10
- Nahlásit

danajasano to je hodnej pakun,ten cernej zmrd dne snez jsem odtahla do prace dostal tak silene vyskubane,ze zitra jdu pro ostnac!beru stopovacku a budeme upevnovat privolani,pac nevim jestli mu fakt jebe nebo co,nemela jsem s tim sebemensi problem!ted zdrhne kur.va za coklem a neobtezuje se vubec vratit,takze se ma na co tesit!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 19:18
- Nahlásit

Čusky!
Přišli jsme z procházky. Bajkonůr asi nakazil Fandu, protože ten dneska šel po balónku tak intenzivně, že mi udělal díru do ruky, sice ne tak obrofskou jako Nána, ale teče mi kref. To je furt rozvíjej kořistnickej pud, ale o nutnosti svářečskejch rukavicích nikdo nemluví

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 19:21
- Nahlásit

Baicotk si zvykejte,pac ja mam deravy ruce nohy a hlavne prdel!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 19:21
- Nahlásit

nemethova5
Já sem se právě bála jak mi hne stěma zádama tak sebou švihnu vo zem a už se nehnu,on normálně občas někam zabere fest dyž je to ech lákavý,ale dneska fakt zlatej ta kočka zvostala stát 2m od nás a pak se rozběhla a enem se tam jako zálibně podíval,ten rotfík ten rve plot to je zlý tak aspon naježil hrb a párkrát zabrbral a bafl tím směrem fakt překvapil jednou z něho něco bude

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 19:22
- Nahlásit

danajasas kockama problem nemam,ani se zveri,noooo,nejak zacina prudit jak rikam musim to fest upevnit to privolani,vsak neboj,bude litat vzduchem,stopovacka a ostnac to jisti!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 19:28
- Nahlásit

ze soudních výroků:
...JMENOVANÝ BYL TAKOVÝ KRKOUN, ŽE PO PRODEJI DOMKU SI PŘIŠEL I PRO FEKÁLIE Z ŽUMPY. STRČIL JSEM DO NĚJ, AŽ TAM SPADNUL, TO PŘIZNÁVÁM, ALE O ŽÁDNÉM NAŽRÁNÍ JSEM NEMLUVIL, NEBOŤ JSEM HYGIENIK.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 19:31
- Nahlásit

Alexa
Aleksandroooooooo ))))) umírááááám! )))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 19:33
- Nahlásit

nemethova5

Pani, já mám děravou prdel taky, jinak bych neměla čím kakat

<< 1 ... 6417 . 6418 . 6419 . 6420 . 6421 . 6422 . 6423 . 6424 . 6425 . 6426 . 6427 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání