Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 20:48
- Nahlásit

hally001
co ti v tom brání?
ted dlabou v kontíku

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 20:48
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak ať si postaví plot, to není neřešitelný problém A ty máš za toho bígla zostřený trest. Dej si bacha, abys nestřídala Psíčka, ten je v tom otvoru víc vepřednějc

hally001
Nemusíš střídat Vlčáčkovou jenom proto, že ta prťafka je fakt boží a hlavně proto, že si ji bereš

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 20:57
- Nahlásit

Dines
Fakt? Tak jí teda jdu otevřít okno, ať nezmrzá venku chuděra

hally001
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:06
- Nahlásit

Nemusíš střídat VlčáčkovouBiluška
..já to nějak nepochopila, ale ta fenak je jak pepina...to je od stejnýho šlechtitele..tutybrezen2008
jak v kontíku?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:06
- Nahlásit

Biluška
No asi to pro něj problém je. Má malý dítě a manželka nejspíš na psy moc nebude.
Je to bohužel ten případ, kdy domek je prodán a psa nikdo nechce. Jako bychom to neřešili vedle, že?

kinta
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:07
- Nahlásit

Jóóóó, vohrnutý gatě a Triangel!!!

Ať žijou vosumdesátý leta, to byly časy!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:09
- Nahlásit

Vlčáčková
kolik je tvym psum? Skubyckovi je 11 a porad ho pozoruju, ze jestli vse ok. Minule mel na prdylce krvavou dirku a vetka povidala, ze to taky muze byt praskly nadorek, ze na stari se obcas delaji na analnich vaccich, ale nastesti se to zhojilo. V nedeli jsme byli na cisteni zubu, dostal slabounkou sedaci, jako na petikiloveho psa a chrapal jak mimino, jen trosku nepravidelne dychal. Jako uprimne jsem mu cumela furt na hrudnik a kdyz se nenadech tak jsem prestavala dychat taky. Zubiska ultrazvukoval kamos co se specializuje i a kardiologii a ma ho v peci dlouho, takze by vedel co delat kdyby neco, ale stejne jsem se strasne bala, odkladala jsem to snad rok. On ma dost spatne to srdenko, i selest se mu dost zhorsil. Jsou ty dedouskove o strach vid?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:13
- Nahlásit

hally001
..já to nějak nepochopila
Sme se před časem dohodly, že nás děsně psychicky deprimuje když sem neustále někdo vráží týrané a bezprizorní psy. Že jim všem pomoc stejně nemůžeme, takže v rámci zachování alespoň částečného duševního zdraví jsme tady vyhlásili zónu kde je zakázáno kohokoliv nabízet, upozorňovat na něj a tak podobně. Kdo tak učiní (třá teďka Vlčáčková s tím berňákem) musí si sebrat dotyčného čokla a táhnout s ním do prdele . Páč by tam byl děsný nával tak ten předchozí provinilec může vylézt a je vystřídán . Cigi už tam má prakticky trvalé bydliště, ale momentálně bude mít chvíli pauzu páč ji střídá Vlčáčková

Vlčáčková
Je to bohužel ten případ, kdy domek je prodán a psa nikdo nechce
Za tohleto bych střílela

Moje máti má kocoura. Neumím si představit, že bych sáhla na cokoliv jejího a přitom kocoura vnutila někomu jinému, nebo nedejbože dala někam do útulku
Naopak taky - moje máti nijak moc nemusí psy. Respektive nevadí jí, pokud je nemá doma, páč doma musí být pořádek a to ti psi narušují . Před časem jsem jí předávala seznam potencionálních dědiců mých psů. Kdyby mě třá sestřelil někdo v autě, nebo tak něco. Máti to chvíli studovala a pak řekla "šeltie bych si beztak nechala všecky a to škaredé Lilátko asi taky". Prostě ty nejmilovanější psy by nedokázala dát pryč, právě proto, že jsou moji nejmilovanější.

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:15
- Nahlásit

Biluška
a Kety to tam má na doživotí

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:17
- Nahlásit

makrel
Co provedla? Já ti nevím, těhula a na doživotí...aby se do nás neobuli tihleti humanýsti

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:18
- Nahlásit

Biluška
dyť tu dávala ty beznohé čokly, ledaže bychom jí to odpustily kvůlivá těm hormonům pomateným.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:20
- Nahlásit

lucYnka XIII
Mým psům je 14, 10 a 10 až 14.

Biluška
Hele, matce okamžitě sděl, že si ty malý šeltie Lassie a tu druhou (její sestru) beru já. Né, že mi v tom bude bránit!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:24
- Nahlásit

Vlčáčková
Hele, matce okamžitě sděl, že si ty malý šeltie Lassie a tu druhou (její sestru) beru já. Né, že mi v tom bude bránit!!!
Si piš, že bude . Páč kvůli jejich pořízení nejvíc řvala a včil je nejvíc mylákuje . Ty dvě totiž mylákuje naprosto každý, jsou dokonalé . Ještě nebudu ani zahrabaná a už je bude rozdávat, páč nadělají v baráku "děsný bordel" (chápej, na schodech bude jeden neviditelný otisk tlapky )

makrel
dyť tu dávala ty beznohé čokly, ledaže bychom jí to odpustily kvůlivá těm hormonům pomateným.
Myslíš tu čubu od Liškové? Jak kvůli ní rozbila Impact foru na Mije? Ta se nepočítá, páč hormonálně pomatená Ketyna vůbec nevěděla, že ta fena není k adopci, ale je to jenom fáma

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:27
- Nahlásit

Biluška
ok, tak může vylézt

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:35
- Nahlásit

makrel
ok, tak může vylézt
Bude muset, páč berňák je velkej, by se tam fšichni tři nevešli

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:36
- Nahlásit

makrel
co mam na dozivoti???
ja ti dam pomatene hormoony
jiz nekolik let sem porad stejna
leda bych emla pomatene hormony od narozeni ale taky dost mozne v mem pripade

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:39
- Nahlásit

Biluška
pomatená Ketyna vůbec nevěděla, že ta fena není k adopci, ale je to jenom fáma
nevim co na tom bylo pomateneho pokud mi vyskoci pes ktery me zaujme tak se pidim nabidnu ze pak je to fama se stava .........a nemusi na tom byt nic pomateneho .....a staci si zavolat atd doptat ....

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:40
- Nahlásit

nemethova5
hele fakt koukam tady se clovek dovi veciii o sobe kdyz tu nejni ale zas duu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:45
- Nahlásit

kettyze jo taky jsem si vsimla,no.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:45
- Nahlásit

ketty
sem napsala hormonálně pomatená a ne pomatená ty trupko hormonální.

Du se svalit, sem měla činzáno ňamko a mám nějaký zvláštní pocit velmi lehkých rukou a točící se hlavy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:46
- Nahlásit

nazdar paka, prosím o vejcuc, díky. Baico už spí?? Sem se s ní potřebovala na něčem domluvit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:48
- Nahlásit

kejtlinja nic nevim,jen sem tam mrknu tot vse,akorat jsem desne nechacipana,neco se mi rysuje,amin uz min kulha,tot vse

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:48
- Nahlásit

Biluška
Cha. Nebo velmi lehké hlavy a točících se rukou?
Matce vysvětli, že dát mi šeltie je v jejím životním zájmu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Cha. Nebo velmi lehké hlavy a točících se rukou?
Já ti ani nevím, bylo v množství větším než malém a bylo velmi ňamózní

Matce vysvětli, že dát mi šeltie je v jejím životním zájmu!
Ti řikám, že můžeš být f klidu. Jakmile udělají první ťapku na linu tak posypou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:52
- Nahlásit

nemethova5
min uz min kulha,tot vse

aspoň nějaký pozitývum neska

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:58
- Nahlásit

Biluška
Jakmile udělají první ťapku na linu tak posypou
To bude tak do minuty - maximálně do dvou!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:58
- Nahlásit

kejtlinno moc ne,pac me sere,jak tam trubka co mi doporucila amina,tak jeho brachu bude uchovnovat,a pise v samych superlativech.coz me sere jeste vic!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 21:59
- Nahlásit

nemethova5
,tak jeho brachu bude uchovnovat,a pise v samych superlativech.coz me sere jeste vic!
hele stejně ho máš na radost a práci, chápu, že tě to sere ale neuděůáš nic

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 22:09
- Nahlásit

kejtlinne sere me neco jineho ale tady to psat nebudu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 22:24
- Nahlásit

Zdar lidi, jsem tu, dnes fakt nestíhačka nějaká, ale všechno v klidu.
Je možný, že psi a dítě udělaj za jediný den, tak strašnej bordel u nás to vypadalo, že jsem neuklízela tak měsíc. Asi jim zítra zakážu se hejbat a začnu je pořádně mlátit

<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání