Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6417 . 6418 . 6419 . 6420 . 6421 . 6422 . 6423 . 6424 . 6425 . 6426 . 6427 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:40
- Nahlásit

Gerda
Paní zde aj s trilobitama akorát nyní je potřeba býti potápěčem za nás to bylo bez vody teda http://www.tlumacov.cz/zajimavosti/zajimavost_lom. php

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:40
- Nahlásit

BrendaBenji
Když bude mít člověk hlad sežere i hovno.
boooože a zase co se bavit chvíli vo mrtkách,hovna sou už vohraný))))))

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:43 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

davidkova renata

si jako něgde četla jo??!!

jsem to sem dávala hnedka ráno, abych nebyla rozčílená sama.

co se bavit chvíli vo mrtkách

dej pokoj s mrtkama, zase nějaký napadnou a budeš je mít všude,buď ráda za hovna

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:43
- Nahlásit

danajasa
tam se plavat nesmí, naštěstí, stejnak nesnášim vodu a plavání.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:46
- Nahlásit

BrendaBenji
buď ráda za hovna

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:50
- Nahlásit

Gerda
Ahá jsem si říkala, že semtex mi na vás pani moc nesedí, šak byste s ním taky tuze poplašila chudáka Mariji
BrendaBenji
jak já ti rozumím, až na to přijdeš, dej vědět, ale u mě sousedi nepřichází v úvahu, páč víceméně žádný nemám
Dobrá, budu pátrat a možná, že o tom napíšu celou velkou studii o hovnu
lidská blbost je věčná, bodeť by mu soja nejela, když chudák nemá na výběr a asi ani nic jinýho nezná. Když bude mít člověk hlad sežere i hovno.
Přesně tak pani, škoda, že majitelé těch zvířat si zaměňujou hlad s chutností podávaného pokrmu (i soja se dá krásně lákavě ochutit), o vhodnosti ani nemluvě
davidkova renata

si jako něgde četla jo??!!
Jasně pani v tom článku, píšou tam několik zajímavých a poučných věci o vegetariánské stravě psů a koček

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:51
- Nahlásit

davidkova renata

Už sem ti to poslala

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:52
- Nahlásit

Gerdatam se plavat nesmí, naštěstí

Tož chodí se tam koupat psi a policejní potapěči na střídačku teda,je tam mega pulců pakůn je vobčas vyzunk je to francouz žere žaby bez předsudkůNyní se musím dostat na mísní poštu dyž polezu po štyrech tak mě pomluví dyž se budu plazit po zdi ta budu Al Koholík ovšem mám tam peníze prostě musím

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:54
- Nahlásit

Gerda
nesnášim vodu a plavání.
Pani jste moje kamarádka, já taky vodu max ze sprchy (ani ve do vany se nepomořuji, jen zhola vyjímečně) a ve skleničce na pití. Velké vodní plochy jsou krásné na koukání, ale zásadně do nich nelezu, páč nevidím pod vodu a vím houby jaká vobluda se na mě zespoda dívá a říká si :" Tý vole, velryba a tady ve střední Evropě"
No, uznejte, pani, že tohle si vod kdejáký příšery nemusím nechat líbit

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:55
- Nahlásit

Eldoguero
vegetariánské stravě psů a koček
Matně si spomínám na ůryvek z knihy vod veterinářů-kde vet křičel na celé náměstí za prchající paní s plešatým neduživým jorkem-PES JE ŠELMÁÁÁ A ŽERE MASOOO BOŽE ZACOOOOO

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:58
- Nahlásit

Eldoguero
já tomuhle fakt nerozumím, když si člověk chce nežrat maso, je to jeho věc. Ale vůči zvířatům a i dětem mi to přijde nefér, nutit jim nějaký moje přesvědčení, kor když se to zdraví týká

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:07
- Nahlásit

Eldoguero
Velké vodní plochy jsou krásné na koukání, ale zásadně do nich nelezu, páč nevidím pod vodu a vím houby jaká vobluda se na mě zespoda dívá a říká si :" Tý vole, velryba a tady ve střední Evropě"
ste moje nejvěčí karamátka přes vodu! Nejraději na vodu koukám, na útesy, moříčko, ale plavat ne. Jako jo, pláží po kotníky se tak eště projdu, když to neni moc studený, ale zároveň nesnášim chodit bosa po písku ani jinak bosa, takže pláž mám nejraději v polsku, kde mohu mít i mikinu a do vody nemusim vůbec, vlastně ani moc blízko k vodě.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:08
- Nahlásit

danajasa
Pani vy ste blbá sem si poprskala noťas a asi mi vyhoří, páč jsem zrovna pila vodu
BrendaBenji
Jasně dospělej člověk ať si žere co chce (v rámci alespoň zákonů dané země), ale nutit zvířata a děti, kteří o sobě prostě nemohou rozhodovat jíst to co jim naprosto nemůže stačit a ještě tvrdit, že tak by to mělo být ...
Ovšem neuznávám vegetariánství z přesvědčení, že "maso je vražda" ...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:11
- Nahlásit

danajasa

Pani, vyste semka zapadlaaa jak hrnec na prdel

Eldoguero
Gerda

Ste moje kamarátky krzevá vodu!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:16
- Nahlásit

Gerda
Jo jo jo, voda je dobrá na koukání, na nic jinýho
Jedinkrát mě mamka přesvědčila, ať s ní jedu na dovolenou do řecka, jako 10 dní totální nudy, ještě, že jsme byly na Lefkadě, kde jsou hory a já se mohla procházet po kopcích, páč jinak bych se tam asi nudou ukousala. Lidi na mě divně koukali, že jsem přišla k moři, půl hodiny stála po kolena v tom solnym roztoku a pak s vypětím všech sil se vrhla vstříc osudu, načež jsem za půl hodiny už kráčela zpět k hotelu
Nejvíc jsem se vždycky těšila na večer, to jsme šli do ňáký restaurace na žvanec, ten tam mají výbornej, mamka pak šla do hotelu a já do jedný do dvou courala tou jedinou ulicí co v tom mini městečku je, ale díky místním známostem, který jsem si tam během dvou dnů udělala, jsem se dostala i do míst, který bych jako normální túrista asi neviděla
Ale globálně vzato, nuda, nic moc k vidění, žádný památky, hrady a tak, všude se válející bordel (petky, krabičky od cigaret atd.) a jako znova už bych tam asi nejela...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:17
- Nahlásit

nazdar vodni i nevodni kamaradky, ja jsem zas velky vodomilec a noric se do vody. Kdyz jsem pres leto byla v chorvatsku a po letech si zaplavala bylo to uzasne. Jenze v Praglu neni kde moc plavat pro me obcas se mi ta kuze otevira a tak do bazenu nemohu a more tu neni.

Co jinac delate ja mam dnes po dlouuuhe dobe den volna, tak trosku odpocivam.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:18
- Nahlásit

Eldoguero
Gerda
Lucie Kratochvílová
Tak to já jsme správná velryba. Kachním se strašně moc ráda A je mi upůá jedno, co si myslej nějaký vobludky, případně potápěči v bazénu

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:21
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
a už sme tři koukající vodnícííí )))

Eldoguero
Lidi na mě divně koukali, že jsem přišla k moři, půl hodiny stála po kolena v tom solnym roztoku a pak s vypětím všech sil se vrhla vstříc osudu, načež jsem za půl hodiny už kráčela zpět k hotelu
přesně! Jediný, co mě chvíli, než sem dostala úpal, bavilo, že sem seděla na břehu, nohy zanořený do vody a rukama hrabala pod sebou písek. Pak sem furt čuměla na hodinky, kdy už jako bude tolik hodin, že budeme moct jít pryč z pláže. Nuda strašná. Vodu zkousnu, když je teplá, můžu sedět na břehu a čumět, nejlépe však, když stojim na útesu, divoký moře bouří a mrská vlnama a já na to čumim v mikině, bundě, s foťákem a pak jdu zas kus dál. To se mi právě líbilo na těch šetlendech, chodili sme na útes koukat, jestli nepotáhnou verlyby a lezli sme tam po kopcích a čuměli na ptáky na útesech a na pláže s mrožema.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:23
- Nahlásit

Baico
lucYnka XIII
Vy jste divný, copak jste neslyšely, že čék je tvor pozemský a vodu jakožto suchozemec vůbec nemá mít rát sakra, napusťte si vanu a hoďte si do ní kachničku

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/222642-v-usa-povolal i-k-soudu-kocku-navzdory-upozorneni-ze-nemluvi.htm l

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baico
Bazén je to, co nesnášim ze všeho nejvíc. A byly doby, kdy sem plavání měla mocinky ráda, furt sem skákala šipky z bloku. Ale to je už dááávno pryč.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:24
- Nahlásit

Eldoguero
sakra, napusťte si vanu a hoďte si do ní kachničku
nemuzu netesni mi spunt a voda unika, musim koupit novej, ale nevim cislo neni na tom starym napsane

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:26
- Nahlásit

Baico

Pani, s váma sem kamarátka krs bílý veverky

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:27
- Nahlásit

Eldoguero
Hele já mám kamarádku a ta je (teda byla) právě vegetariánka z přesvědčení. Nikoho jinýho teda do toho nenutí a rodině a psům normálně dává maso. A byla vždycky taková hubená a neduživá a já jí furt říkala, kdybys jedla maso tak se ti to nestane No a hele, po pár letech se svého přesvědčení vzdala a sama říká že jí je mnohem líp

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:29
- Nahlásit

Eldoguero
Vy jste divný
To mi neříkáš celkem nic novýho
Gerda
Bazén je to, co nesnášim ze všeho nejvíc
Hele já jsem teď v tom hubnoucím programu a vzhledek k tomu, že si nehodlám oddělat klouby, tak mi teď nic jinýho než plavání v baténu nezbývá. ALe fakt plavu ráda a bazén je mi celkem fučák. ALe už se těšim, až bude dýl vidět, tak vytáhnu kolo a zase budu jezdit každý den ten okruh 20 km. Tenkrát jsem tahle zhubla 15 kg.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:30
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
s váma sem kamarátka krs bílý veverky
No jasně Já vás taky nenutim, aby ste se se mnou chodili topit. Stačí, že s emnou chodi Crysa

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:33
- Nahlásit

Baico

A to jenom plavete nebo si i házíte s balonkem třá?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:36
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A to jenom plavete
Plaveme a kecáme u toho. Hrozně rychle to uteče. Člověk ani nemá pocit, že sportuje

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:38
- Nahlásit

Baico
Já taky teda velmi ráda plovu, plavala jsem i závodně jako malé robě. Ale jednou jsme byli ve Slaném v nějakým aqaparku či co a měla jsem pak z toho otravu krve, takže bazény od té doby moc ráda nemám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 14:40
- Nahlásit

Baico
Šmarjá pani, je jasný, že spousta lidí plavání v bazénu milákuje, moje kolegyně z práce choděj každý ráno a sou nadšený, to byl jen takovej jako výkřik, že to nesnášim, vo to nic, já su takové celé divné, sem četla, že to třináctý znamení eksistuje, je to hadonoš a to by asi odpovídalo ))

<< 1 ... 6417 . 6418 . 6419 . 6420 . 6421 . 6422 . 6423 . 6424 . 6425 . 6426 . 6427 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání