Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6417 . 6418 . 6419 . 6420 . 6421 . 6422 . 6423 . 6424 . 6425 . 6426 . 6427 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:27
- Nahlásit

impactnikoho neobvinuju,nikoho nevinim,jen rikam svuj nazor!kdyz chci neco rict,reknu to dotycnemu,dotycne na rovinu a nemusim nic zaobalovat do krasneho obalu!jako tim idiotem jsem minena i ja???? ja jen ze jsem byla i hur titulovana,no rikam,s verbezi se nemazu a muj nazor se nemeni.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:34
- Nahlásit

nemethova5
Ale prt... Tím idiotem byla myšlena ona slečna, co mě nazvala v této situaci množitelkou.

Cigi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:37 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

impact
jak se to řešilo na Chebsku
Bohužel to není v minulém čase jak píšeš, ale na Chebsku tento problém dál trvá

Ale že by se někdo zvedl a začal s tím něco dělat
Co radíš? Já osobně nevím co dělat. Mě byli šumáro do té doby, než jsem je získala za sousedy, vedlejší dům a protější dům, mluvím o domech s ca (nelze určit kdo ke komu patří) desti rodinami, momentálně ca 50 lidí, roční přírůstek ca deset dětí plus přivandrovalci. Buzeruju je, domlouvám jim, zkouším po dobrém, zkouším po zlém, stěžuju si. Reakce? "Tahni do p*či ty bila svině a starej se vo ty svy prašivy psy. A drž hubu nebo ti je sežeru."

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:37
- Nahlásit

impacttak mi to nevadi,jsem rada,kdyz mi to nekdo rekne na rovinu,nooo a takovych je hafo mnozstvi co kryjou se psem,ktery ma velkou vadu,vsak to je vsude ve vsech plemenech,radsi s euz k tomu nevyjadruju,pac bych to musela mydlit hlava-nehlava!ty jsi mnozitelka,to jsem nevedela,ze se chces zviditelnovat jako biluse!nad tou slecnou bych se velice pousmala,vsak na to dojede a to skarede!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:38
- Nahlásit

Cigitak proto ti rikam,mrtvej cikan-dobrej cikan,co ti mam na to rict,ze bych jim postavila samostatny gheta at se tam mydli mezi sebou,viz.chanov!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:50
- Nahlásit

čau děcka, posnídali jste svý vlastní čokle?
nebuďte zlý na spoluobčany, já se kvůli nim už do svého rodného města rozhodně nebudu vracet.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:55
- Nahlásit

heledte tady jsou cikáni,co maj každej měsíc jiného psa a nikdo stím nic neudělá i když prej tam byli policajti,nic prostě nic

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:02
- Nahlásit

Brý jitro kvůlivá včerejšímu bránění mi převelice ruplo v kříži se naprostý mrzák bolest veliká tak se dopuju a zatím nemůžu opustit pelech bo by gravitace zabilaMaky a Trix
posnídali jste svý vlastní čokle?
Babička dycky říkala památnou větu-to co je k jídlu se nesmí jmenova,zvířátka co maj jméno se nežerou.Považuju to za velice pádný argument a jasné dělení.impact
Poslední tejden je to jeden idiot za druhým
To už ste si mohla za ty roky zviknout v tomto státěCigi
A drž hubu nebo ti je sežeru."
No to mě taky jeden,,říkal tak říkám jo deb...je čerstvě naočkovaný takže hodíš kožu hned jak ho dožereš,naštěstí byl tak blbej,že tomu uvěřil,páč ináč bych šla sežrat já ho

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:07
- Nahlásit

gerda mně nejde ti přijímat ty rybičky ,nechám to tam do zejtra,pak se na to podívá jenda.kde je chyba ..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:08
- Nahlásit

danajasa
jj, i ve Vietnamu, kde jedí psy to dodržují a pokud mají svého psa a chtějí si ho dát k večeři, dojdou na trh, kde ho vymění za cizího, aby nejedli toho, co s nima žil. je to milý zvyk. Velmi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:14
- Nahlásit

Dobré ráno vjětname, prosimvás, dneska žraní psů ne, mě úplně stačí, jak u ketty na profilu fb vyskočí snad každej den obrázek z čínské tržnice!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:17
- Nahlásit

Maky a Trix
vymění za cizího, aby nejedli toho, co s nima žil
Pani vy mě děsíte,kam asi budu já chodit měnit ty naše vovce hopkavé co vypaj jak kozy,já je asi pojmenovávat budu páč schánět stádo z řevem vovce1 a2a3a4domůůů bude matoucí

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:20
- Nahlásit

danajasa
to je vlastně fakt.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:22
- Nahlásit

Zdar.
Tak jsem zahájila den hádkou s dědou nebo strejdou, nebo jak mu říkáte, ispidichem. Hned je mi, militantovi, líp!
Večer mrknu na ty práce a popřeposílám, ale až pozdě večer, spíše v noci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:22
- Nahlásit

brezen2008
to nevam, rybičky eřeš, já to stejně moc nehraju.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:23
- Nahlásit

danajasa
kvůlivá včerejšímu bránění mi převelice ruplo v kříži se naprostý mrzák bolest veliká tak se dopuju a zatím nemůžu opustit pelech bo by gravitace zabila
Ty, jako, ale to musíš posílat bránit psa! Ne skákat a běhat a trhat sama!!! Podívej, jak to pak s Tebou vypadá, a my, daňoví poplatníci, Ti nakonec ještě budeme muset proplácet nemocenskou, bo co. Jak k tomu třeba já přijdu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:38
- Nahlásit

nazdar mylytarystíííí ,nestíhám,cosi poctatnýho krom chromý danajasy ????

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:43
- Nahlásit

Vlčáčková
nakonec ještě budeme muset proplácet nemocenskou, bo co. Jak k tomu třeba já přijdu?
Nemocenskou mi bude propláce ten zaměstnavatel co mi už dlouho nic nezaplatil,tak asi budu chodit vo čagánku prodávat léčifky na trh(mumio-myší máme doma dost,dračí imun-nákou ještěrku taky seženu,dráp s kocoura vodstříhnu a nedražší budou pakoní paspáry)

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
mám angínu, nemůžu jíst, pít, mluvit a zejtra mám ústní zkoušku.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renataja ti psala,esli neches semnou pokecat??nez se dam do uklidu pokojiku.

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:46
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak jsem zahájila den hádkou s dědou nebo strejdou, nebo jak mu říkáte, ispidichem. Hned je mi, militantovi, líp!
jako mc nechápu, co tak špatného jsme napsaly a už vůbec nevidím nic báječného na tom cpát starému člověkovi za každou cenu štěně. sjme holt sfině, co jim nechceme dopřát

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:47
- Nahlásit

Čau mylytantí!

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:52
- Nahlásit

Maky a Trix
nemůžu jíst, pít, mluvit a zejtra mám ústní zkoušku.
Škoda že ste tak daleko poslala bych vám našu slífku52% možná byste malinko hůř viděla ale nakecala byste velmi mnoho klidně bych se nebála troufnout i na doplom

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:53
- Nahlásit

danajasa
já žádný -ice nepiju velmi trpím v laboratoři, kde se pořád připíjí -icema. Zapíjím to silným černým čajem a pokaždé doufám, že mi z toho nebude moc zle. ne pokaždé to vyjde. ale ta chuť je strašná!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:00
- Nahlásit

makrel
No, tak nějak. Teď upíráme právo na štěně, pak na dítě, nakonec na mladou milenku, ale fuj, co jsme to vlastně zač?!

Lucie Kratochvílová
Hele, militant jsem tady jenom já. Tak laskavě můj titul netrus mezi plebs, jo?

Jdu do práce, mějte se tu fajn!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:09
- Nahlásit

Maky a Trix
že mi z toho nebude moc zle
Tak to je teorie léčby Krušnohorců menší chorobu nahradit horším a pak vám návrat k původní variantě nepříde zas tak zlíDu zahájit pokus o sporadický ůklid domu ovšem po čtyřech to bude fuška kříže fur na odstřel

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:31
- Nahlásit

Přišla jsem z kanysky. Koukla jsem k dědovi co chce štěně a nasrala jsem se. Koukla jsem sem, tady se žerou psi,taky sem se nasrala. Du zas rači dřít a pytlačit

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:50
- Nahlásit

Jo, pipiny, už vim, co sem vám chtěla říct. Mám nápat! Je to krásnej nápat na výlet. V obci Třebívlice teče potok, Granátka. A v tom potoce se dají najít granáty, jako ty červený kameny. A my je pudeme hledat. A pak si je zasadíme do prstenů nebo naušnic nebo řetízků. A budeme mít žumpašperky

A tak sem vám chtěla říct, že moje demonstrace ovladatelnosti psa navolno před policisty přináší jen samé úspěchy a nové známostě )) Dnes další policista mě zastavil, rozplýval se nad Maryjí a děsně se smál, jak je psík šikula Moc se mu líbilo, jak dělala slalom mezi nohama a chtěl vidět ještě další veselé kousky. Na vodítko se ani nekouk a známku, kterou nemáme, ani vidět nechtěl. Jen se smál - neni to paráda?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:51
- Nahlásit

Gerda
cože?! To bych asi měla taky Trykse něco naučit...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:54
- Nahlásit

tak pozor, Granátka u Třebívlic je už vyrýžovaná, ale další naleziště jsou:

poznámka 9.12.2009: Jak mě informoval jeden náš čtenář, jsou již dnes granátonosné štěrky na popisované lokalitě Granátky vyrýžovány a v březích potoka tak již drahokamy nenaleznete. Zato je toto místo od nenasytných hledačů značně zdevastováno, stromy na březích jsou podkopané. Neničte proto dále okolí Granátky, čas tohoto naleziště již zřejmě pominul a velmi ohleduplně se prosím Vás chovejte k přírodě i na jiných lokalitách.

Budou-li vás pak už bolet záda od rýžování a granáty už nebudete mít kam dávat, stojí za to vylézt si na Kuzov, odkud je pěkný výhled na středohoří a jeho sopouchy. Doporučuji též dorejžovat každou pánev až do konce a do sklenice si nadoma slévat ty nejtěžší zbytky. Štěrky z Českého středohoří totiž obsahují i velmi zajímavý zadní kamínek, který je dobré doma řádně prozkoumat. O tam ale až někdy příště.

další naleziště:

KAMBERG u Loňovic pod Blaníkem - Při okraji vesnice Kamberg směrem k Louňovicím nálezy poměrně velkých růžovofialových obroušených zrn granátů spolu se zlatem ve viditelných odkryvech žlutého písku u soukromé lávky poblíž malé elektrárny směrem po proudu.

PODMOKY severozápadně od Golčova Jeníkova ve východních Čechách - Pyropy kvalitou srovnatelné s granáty z Českého středohoří, plus zrna obecného, značně zvětralého granátu na potoce Brslenka, jihozápadně od Podmok při okraji lesa. V okolí patrné rýže.

ČISTÁ východně od Staré Paky - Pyropy v naplaveninách potoka Čistá na západní straně na Zlatnících.

DOBEŠOVICE jižně od Kolína - Temně krvavý pyrop na stráni na Granátnici, pod dvorem Hranice, severozápadně od Červených Peček, nad údolím Chotounského potoka. Zrna pyropu až 1 cm velká. Výskyt též v náplavech.

BRADLECKÁ LHOTA severoseverovýchodně od Jičína - Nálezy Pyropu zejména v potoce Ploužnici od počátku Bradleské Lhoty až do Železnice. Především v nejhlubší části úvozu z okresní silnice Jičín - Lomnice nad Popelkou, blíže Železnice.

TÁBOR - Velmi zajímavou ukázkou výskytu granátů na našem území je tzv. granátová skála v Táboře, v údolí Lužnice pod kostelíkem sv. Jakuba. Nad cestu tu ční ohromný balvan migmatitu v nemž jsou zarostlé tisíce granátů až do rozměru oříšku. Jde sice o fialový almandin, ale i tak si tato ojedinělá ukázka uložení granátů v hornině zaslouží návštěvu.

Kam chcete jet pro drahokamy?

<< 1 ... 6417 . 6418 . 6419 . 6420 . 6421 . 6422 . 6423 . 6424 . 6425 . 6426 . 6427 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání