| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:20
- Nahlásit
[/b]isdpch [/b]
Také přeji fšechno nejlepší pane!!!
davidkova renata
nějakou epesní nevyléčitelnou chorůpku
No třeba to FIP, jan nám na to chcípnul ten kocour, to je nevyléčitelný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:22
- Nahlásit
hally001
. Nauč Nýnu pást krávy
to bé maličkost,vona celkem často ze zoufalství pase mně dyš nigdo s náma nejde,tagže to f podstatě jen voprášíme
ta příroda a zvířata, to je jediný co funguje a dává smys
cejtim to stejně,taky proto se furt někde courám s čoklem venku a představa teplé kanceláře s pravidelnou prcovní dobou mi působí zauzlení střef a infarkt myokardu .Úpa nejlíp mi je,dyš se zadaří zachránit nějakýho čokla s následným dobrým umístěním,to mi vydrží dlouho,kam se na to sere perník či tráva
teda my jo, my se srát můžem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:35
- Nahlásit
hally001
paní a co pepka a vostatní členové psí smečky?
Co labut?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:39
- Nahlásit
isdpch
vzpomenu na vás ve své závěti ... podepíšu jí hned po čaji
V tom případě si zabírám tvého jezdeckého koně
Eréč pikloš neméči nuňá scépeň kámoš!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:41
- Nahlásit
isdpch
Baico
vy ste pitomcííííííííííí ))) mám kávu v kapsáři své růžové sukně! ))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Baico
dobře že du kolem a ste tu. Bára se mi zatím neozvala, prubnu to znova Same. Nezapomněla sem na vás pani.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:43
- Nahlásit
Gerda
v kapsáři své růžové sukně!
Tak proč nosíš takový nepraktický oblečení
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:44
- Nahlásit
PetraK
Nezapomněla sem na vás pani.
Já vím. A moc děkuju!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:46
- Nahlásit
Baico
Tak proč nosíš takový nepraktický oblečení
že jo? Dyby se vohákla jako Chytrá horákyně,proteče jí to vokama a nemá problém.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
no jako taky se mi zvedá kufr..jen by mne zajímalo,jakou hodnotu odečitatelnou z daní může mít starej slepej vořech(to neni na Reksíka),ale chápete ne?
no to už vůbec nějak nemůžu pobrat ... jinak Rex má hodnotu naprosto nevyčíslitelnou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:53
- Nahlásit
PetraK
Dyby se vohákla jako Chytrá horákyně,proteče jí to vokama a nemá problém.
TAk teď mám já pro změnu matonku v klávesnici
isdpch
pokud by si Gerda nezvrhla kávu do kapsáře
Asi se jí někdo přišel zamrkat na její zub a pak řekl flusněte, prosím
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:00
- Nahlásit
čus baby, co řešíte, sem líná číst
Dnes vodpo mám volno. To je fajn. Jenže kdyš mám volno, zase nejsou prachi. Úkol zní:
gde se dá sehnat volno, za který vám něgdo zaplatí?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:01 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Gerda
du si uvařit kafe. Je k tomu potřeba růžová sukně?
byl dneska dort?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:36
- Nahlásit
PetraK
Mám pro tebe uplavaný lidi co potřebujou pomoc. Ale písnu ti adress až za chvilku,páč včil potřebuju pomoc já, nic nestíhám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:44
- Nahlásit
gabifi
Pani, na kafe můžete aji bes sukýnky simvás )) Dort nebyl, bo dneska nemá nigdo svátek, jen děda má 158. narosky, tak dostal báseň.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:53 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Čůs lidičky,mám poklad!!
mám taky kouzelnou trupku,hečte a nadělila mě 20 m3 vodišky do sklepa
isdpch
Blahopřeji k životnímu jubileu,jen nevím zda jsi starší nebo mladší služební substrát než já.Ale já su asik mladší poněvadž mě bude 158 až tudle nedělu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:55
- Nahlásit
Tinta76
jinak Rex má hodnotu naprosto nevyčíslitelnou
no tak to je sice jasný!,ale nějakým číslem se vyčíslit muší aby se vodečetla..a něco mi řiká,že to asi nebude stát za to,bo takovej pes má z hlediska "věci" hodnotu téměř nulovou.
gabifi
gde se dá sehnat volno, za který vám něgdo zaplatí?
f parlamentě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:59
- Nahlásit
Biluška
Mám pro tebe uplavaný lidi co potřebujou pomoc.
už asi mám, ale pošli to stejnak, ať můžu předložit víc návrhů.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Čec 2009 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
A tak vyčíslila bych to jako pořizovací cenu + za těch 9 let výdaje za stravu a veterináře (jakože provozní náklady + vopravy), hehe a z daní bych si vodečetla prt, páč by to bylo víc jak můj roční daňovej základ
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 14:53
- Nahlásit
davidkova renata
Tinta76
Ing.Dostál, pan profesor, autor třeba knihy Genetika v chovu psů , představa, že starého slepého psa, kterému bych neposunula křeslo ani o 10 cm než je zvyklý, že ho má, pošlu samotného do zcela cizího prostředí, aby ho zavřeli do klece a bádali na něm a dělali pokusy - děs, běs . URL odkaz "Slepota psů"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:13
- Nahlásit
Tinta76
za těch 9 let výdaje za stravu
tak f tom přípatku du nánu učit slepejšem bo co ta prožere.. ..budu milijounářem!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:17
- Nahlásit
mac1
jo taghlenc ,tak to se nebudu ani vyjadřovat,nejslušnější slova by byly mr*ky co by tu lítaly jak kolibříci bo vědecký "bádání" na zvířatech mě dostává do těžko popsatelnýho duševního stavu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:23
- Nahlásit
čus žumpíni, už jsem konečně tadyk. Co je novýho?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:36
- Nahlásit
brezen2008
ten obojek u nás máme a prodává se docela dobře a už jsem ho viděla na pár,ale jenom velkejch,psů
Tak já mam Králováka, takže celkem obojek ve výšce ruky
Takže vydrží něco? Se jako bojim, abych ho čtyřikrát "nevytáhla" a nezůstalo to ucho plandat - chápeš?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:40
- Nahlásit
mac1
Tý vole,du blejt!!!!
Se bojím,abych toho hluchoně a sleponě nezašlápla,tak dostal vobojek s rolničkou,ale tohle hovado bych ráda dostala do ruky!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:54
- Nahlásit
mac1
Ing.Dostál, pan profesor, autor třeba knihy Genetika v chovu psů , představa, že starého slepého psa, kterému bych neposunula křeslo ani o 10 cm než je zvyklý, že ho má, pošlu samotného do zcela cizího prostředí, aby ho zavřeli do klece a bádali na něm a dělali pokusy - děs, běs . URL odkaz "Slepota psů
to je hnus vrcholnej hnus. Jsem zvědavá, jestli to panu inženýrovi dojde, až sám bude poloslepej a bude se belhat prostorem a hledat kde má hajzl, aby si vytřepal trenýrky šmejd jeden hnusnej.
jablunka
Tý vole,du blejt!!!!
Se bojím,abych toho hluchoně a sleponě nezašlápla,tak dostal vobojek s rolničkou,ale tohle hovado bych ráda dostala do ruky!!!
na vás jsem si pani vzpomněla jako na první. , teda ne na vás, ale na Milouše.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:55
- Nahlásit
Biluška
čus žumpíni, už jsem konečně tadyk. Co je novýho?
pošleš tu sůvu?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:58
- Nahlásit
Biluška
Hele něgde vo tři stránky z5 pro tebe měla lucYnka XIII návrh.
Biluška
Osoblažsko. Severně od Krnova.
ty brdo to neni zrovna okoli Prahy
Zbyli tu ty dvě (a šest dalších dospělých koček, ale ty na tom nejsou tak špatně). Dvě kočky se mi podařilo chytit a nechat vykastrovat, ten zbytek je tak divoký, že to prostě nechytím
Mozna by nebylo od veci pochytat i ty dospele kocky atse daj kastrovat a dal se nemnozi. V utulku Tibet nabizej ted kastrace zadara. Pokud by se mi povedlo sehnat nekoho se sklopcem, mohli by se kocky odvezt na kastrace do Brna (to neni az tak daleko vid?) a pokud by mohli u vas bydlet dal bylo by to uplne super fruper. Neboli idealni situace.
Vetsi problem je, ale ted to nemocne kote. Jestli je divoke tak to bude na nej chtit taky sklopec,nebo aspon podberak.
Chjo, zkusim zjistit co se da delat, ale vsechny utulky jsou ted silene zavaleny kotatama, tak nevim kdo bude mit kdo cas a je to strasitansky daleko. ;)
Souhlasila by jsi s tim a spolupracovala, kdyby se mi to povedlo zaridit? Spolupraci myslim, ze treba pustis toho ceka s pasti na svuj pozemek a nenechas ho sezrat svymi pejsky (kteri jsou nadherni, koukala jsem na stranky - Obzvlast Lilatko je k sezrani)
PetraK
Měl kliku,Milouš,že si ho f útulku nechtěli vodepsat z daní!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:07
- Nahlásit
PetraK
Nemůžu na tebe najít atress, písni mi ji plís - libuse.kotkova@seznam.cz
jablunka
A lucYnka XIII
Klidně, nemám žádný problém s tím, aby ty kočky někdo vykastroval. Budu ráda když ušetřím . Se sklopcem si může přijet kdo chce, nechám mu volný přístup na zahradu, zavřu psy a totéž domluvím i se sousedkou.
Mimochodem, včera jsem zahlídla o pár baráků dál nádherný, celobílý kotě. Úpa boží. Ale vypadalo stejně nemocně jako to "moje". Na pohled stejný - rozježený a mokrý zadek. Asi to fakt bude infekční
Podruhé mimochodem, ta bílá kočka se mi fakt líbila, taky chci takovou. Kdyby někdo o něčem v útulku věděl...ale ne hned, až se mi podaří pořešit tyhle kočky, páč jinak by to určitě chytlo ten virus
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:07
- Nahlásit
jablunka
Pani jak tohle může někoho napadnout, jak ?? Proboha, co to je za šmejda. proboha. Teď jak hledám kolem těch povodní,t ak jsem se ptala mezi lidma, kteří jsou poblíž či v centru dění. Jedna paní mi napsala, že jí tam pán říkal, že nic nechce, že bych chtěl zpátky svýho mrtvýho psa.
A takovejdle s*ááááááááč hnusnej smrdutej příde s něčím takovým. a to si piš, že mezi čecháčkama hnusnejma se takový další s*áči najdou co na to půjdou
NEDÁ SE TOHLE KUWA NĚJAK NAPADNOUT???? TO PŘECE NENÍ MORÁLNÍ!!!
|