Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:09
- Nahlásit

Biluška
Nemůžu na tebe najít atress, písni mi ji plís - libuse.kotkova@seznam.cz

uš.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:11
- Nahlásit

PetraK
a to si piš, že mezi čecháčkama hnusnejma se takový další s*áči najdou co na to půjdou
Jó,uš dávno nejsem idealista a na tohle některý chorobný mosky uslyšej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Dines

až potkám Barbínu, tak se zeptám paničky, myslím, že to Barbína na sobě měla. Barbína je RTW - střelená prakem do brňafky ,tak esli by to fachalo na ní, myslím, že bys nemusela mít obavy

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:19
- Nahlásit

PetraK
Dík

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 19:16
- Nahlásit

PetraK
NEDÁ SE TOHLE KUWA NĚJAK NAPADNOUT???? nedá se to napadnout, ale email jsem, jim poslala . Kdybych měla slepého psa, byla bych ochotná s ním jet a dát krevní vzorky, byla bycvh ochotná s ním zajet párkrát na vyšetření ....klidně , však by to mohlo pomoct dalším psům, ale JELA BYCH S NÍM , BYLA BYCH S NÍM PŘI VYŠETŘENÍ A JEL BY SE MNOU ZASE DOMŮ ! Vždycky jsem si myslela, že ti kdo dělají pokusy na zvířatech musí mít nějakou úchylku, že nejsou v pořádku, tohle mě ujistilo, jak taková zrůdnost vůbec může někoho napadnout, až doteď jsem si Dostála docela vážila .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 19:30
- Nahlásit

mac1
Vždycky jsem si myslela, že ti kdo dělají pokusy na zvířatech musí mít nějakou úchylku, že nejsou v pořádku
já tohle vím odjakživa.Asi intuice..

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 19:43
- Nahlásit

čau žumponoři, tak jsme byli navštívit ty vytopené lidi. Je to fakt děs, jak mě pomoc lidem nijak nebere tak tohle dostalo dokonce i mě Jdu to písnout do samostatného tématu, tady by to zapadlo.

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:21
- Nahlásit

Lidijove dobri, poradte - cim odblesit cca 10tydenni kote?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:26
- Nahlásit

Mathea
Pudr Bolfo.

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:26
- Nahlásit

davidkova renata

jo taghlenc,tak to se nebudu ani vyjadřovat,nejslušnější slova by byly mr*ky co by tu lítaly jak kolibříci bo vědecký "bádání" na zvířatech mě dostává do těžko popsatelnýho duševního stavu

aneb jak rika klasik - nacpi se pohanky a zapni bundu z kozenky, nastesti netusis, jak testujou tvy kremy...

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:27
- Nahlásit

jablunka
supr, dikes staci jen na kote, dyz ho privezli dneska a zitra by ho odblesakovali?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:33
- Nahlásit

Mathea
A kde ho mají?Jestli v domě,nebo bytě,tak ať se připraví,že ty svině bleší budou všude.

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:36
- Nahlásit

jablunka
ja nefim, pritel byl dneska u svoji mamy pro vozejk, jen mi v kratkosti volal, cim odblesit maly kote, ze maj novy.
Dal by se pripadne na odbleseni domova pouzit arpalit neo ve spreji? Nebo to koteti muze ublizit? Pac pocitam, ze doma bude asi uz tedkonc.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 20:43 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Mathea
Dal by se pripadne na odbleseni domova pouzit arpalit neo ve spreji? Nebo to koteti muze ublizit?
Tak to nevím,ale počki,mrknu na strejdu gůgla.

Našla sem.....Přípravky jsou určené pro všechna nepotravinová zvířata, zejména pro psy, kočky, ptáky, plazy a jiné drobné živočichy, včetně mláďat od stáří 2 měsíců.
Tak to by mohlo bejt.

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 21:09
- Nahlásit

jablunka
aaa, ses uzasna (coz uz taj stejne fsici davno vedej), diky ti mockrat dobra vilo

leila
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 21:21
- Nahlásit

Biluška
Uff sem tu se vomluvuji, ale prazdniny znate to ten degen si vzdycky vyrve nejaky drap
Jinak jedu na vikend do pryc a na vovce - tzn. dojedu v nedelu tak abych stihla dojet na cvicak s tou kleci....
Jinac se strankama se domluvime v nedelu co a jak a jestliva budete potrebovat tak dojedu a zkonzultujeme to vic a vice

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 07:56
- Nahlásit

dobré ráno žumpíci

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 08:35
- Nahlásit

dobrý den, ať se fšem dnes daří osobně, finančně atd. atd.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:15
- Nahlásit

Dobré jitro všem, co je čekají tři dny volna, všem, co jim už čokel dohárává, fšem, co jim přišla vejplata a už si koupili film, také krásné ráno těm, co jsou dnes v melancholické náladě a pes jim za noc vypil celou misku vody!

Dnes má svátek březééééééééééééééén! Milá březne, šééécko nejlépči, tady máš zmrzlinu, je fakt, že dorty sou v tomhle případě kravina:

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:17
- Nahlásit

brezen2008
Vše nééééééééééééj

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:19
- Nahlásit

brezen2008

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:14
- Nahlásit

čus su nas*aná a fsteklá anapůl udušená,tagže zas du

a navíc to de pjekně s kopce teda..
http://www.novinky.cz/ekonomika/172832-ceske-prost itutky-zlevnuji-dolehla-na-ne-krize.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka

dostanu taky zmrsku, dyš nemám nic?

DINES, DINES, DINES!!!

Fčéra sem potkala Barbínu, tak obojek vydrží- ona je fakt potrhlo. Používají to prostě jako madlo, když je třeba ji podržet u silnice a tak. Na normoš venčení ne, prostě máš čokla jako kufr. Čokl s madlem

Brej den ve spolek sem mokrá jak ručník a nasratá jak Davídkojc, to je hrozná kombinace

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:51
- Nahlásit

čus žumpáci, přidávám se k nasratejm
davidkova renata
děláš velkou chybku že nepřijedeš, nejen že bude Jarda, ale si přectav budeme tam mít holku figurantku

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:53
- Nahlásit

Biluška
Podruhé mimochodem, ta bílá kočka se mi fakt líbila, taky chci takovou.

Bilych kocek je strasitansky malo a na kazdou je v utulku deset zajemcu. Navic ve velkem mnozstvi pripadu jsou hluche a ty by opravdu meli zit jen v byte. Venku jim hrozi moc nebezpeci ( neslysi auto, psy atd...)

Klidně, nemám žádný problém s tím, aby ty kočky někdo vykastroval. Budu ráda když ušetřím . Se sklopcem si může přijet kdo chce, nechám mu volný přístup na zahradu, zavřu psy a totéž domluvím i se sousedkou.
Zjistuju kdo je tam pobliz, nema smysl k Tobe hnat nekoho z Prahy se sklopcem, protoze odchytava se vetsinou vic dni nezse vse povede polapat a prece jenom je to daleko. A auta nejezdej na vodu coz me jako dost s..e.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:58
- Nahlásit

brezen2008
taky vse neej preju hlavne at jsou psiska v pohode a Elisce se uzdravi ocicka

a jeste zmrzka (a mohla by ses rozdelit se mnou, ja zmrzku tuze rada)

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 13:23
- Nahlásit

BÁÁÁÁÁICOOOOOOOO

Mluvila jsem minutku s Bárou, je 100 kiláků mimo Prahu. Teď momentálně není z navočkovanejch koťátek žádnej černoušek kocourek přímo v Praze- jeden je v Liberci. Má tam ale ty úpa mrnítka. Nemohly jsme spolu dýl mluvit, vypadávala jí totiž batérka. tak se s ní uslyším v úterý. Stačí to???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 19:11
- Nahlásit

děkuji všem,ráda se svámi podělím
takže dnes jsme byli na džbánu a všici smrděj jak leklý ryby,takže ted jsou všici vykoupaný v normál vodě a doufám že už smrdět nebudou,bo to je smrad že by jeden pat

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 07:45
- Nahlásit

čus žumponoři, to sem zase jediná gdo dneska dře?
Neserte mi a poďte sekat trávu, nebo si na gulaku nebudou mít kam postavit stany

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 09:21
- Nahlásit

dobré ráno všem
Biluška
no dovol
já jsem vzhůru od 5 ráno,vypádila psiska 2 hodky,dala maso,vyčistila morčata,vytřela podlahy ,umyla nádobí,vyklepala pelechy a ted koukám na učastníky zájezdu a odpoledne jdu do práce

<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání