Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:48 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

isdpch
Tak šecko nejlepčí soudruhu a abyste vjeděl,že na vás myslím,tadyk máte tu slíbenou peritoneální dialýzu co si můžete dělat doma.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:56
- Nahlásit

isdpch
jéééé dědeček má dnéééska narozeninýýýýý, koupíme mu dááárek samojedinýýýýý, bude to kompilace domácího lékaře pro samouky.
Gde je ešuska, musíme dědkoj složit odu:

O děde líbezný, ó děde přemilý,
vyjádřit radost, snad se ňák nemýlím,
chcem všicky, co tuna na den tvůj čekáme,
jenže trvá to rok, tak jen sedíme a chlastáme,
ale teťkonc to přišlo, teťkonc to přišlo!
Z radosti z výročí prasklo mi tříslo.
Tu nutnou operaci, co v motole chystá se mi,
daruji Tobě, dědo nejdražší na celé zemi,
užij si narkózu i následné komplikace
dáme Ti květinu i do motolské ubikace.
Květinu, co prutkou alergii Tobě spustí,
donesou bratříčci krátcí a tlustí,
tlusťoučcí tak, že ohnouti se nemohou,
musí tak stát celý den na nohou.
Z toho jsou nasraní a velmi vzteklí,
do těla vzteky vpraví ti zánětek vleklý.
Užiješ sobě létečko v hospitlu,
domky tě odvezou havrani na pytlu.
Krásné 158. narosky dědečku
ty náš luzný motýlí chlapečku!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:01
- Nahlásit

Gerda

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:02
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
To je prosím výzva od Ing. Dostála...jak se zbavit psa, který oslepne a ještě si ho odepíšeš z daní .

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:22
- Nahlásit

ahoj lidi, tak ze mě vodpad ten pracovní stres....po obvinění, že na to seru, na to seru) Jinak vám musím napsat...byla jsem o víkendu u koní a Roman tam v sobotu přijel na vyjížďku...přivez jorkšíra-fenečku, vychrtlou na kost...hledal po okolí/místa nálezu/ majitele, dokonce sehnal dvě chovatelský stanice v okolí...nikoho nebyla. Tak jí dovez a...zpočátku se bála koní, krav, americkýho buldoka, nás...během 2hodin prohnala vůdčí krávu Esmeraldu, která se stará o dorost telecí, pak sebrala z huby buldokovi kus kopyta, co tam kováři zanechali...v noci spala v posteli no a ráno jsem jí vostříhala ty dredy, dala jí vločkovou kaši s masem, aby nabrala a zůstala tam-už jí nechtěli pustit. Tak aspoň hezkej konec jednoho toulavce co? Jinak už mám zákaz tahat tam nalezence-už maj druhýho. Dneska jsem potkala asi 10jorků venku a musela jsem se smát, když jsem viděla ty máklý majitele, co je nepustí ani k jezevčíkovi nebo je tahaj na ruce jak panenku. ...viz.téma, které tady probíhalo"....velké psy navolno"...já bych tam povinně posílala majitele těch malejch plemen, aby se zbavili strachů.... . V neděli jí Věra posadila na koně a jork seděl a pak si lehl, v pastvinách je už profík, ví kam si stoupnout a kdy uhnout, aby nechytla kopačku, když koně blbnou. Vyhrabali jsme tašku za sedlo, tak bude jezdit s náma...jedu tam na týden dovolené, tak pošlu fotky, někomu schopnému, kdo vloží sem.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:25
- Nahlásit

hally001
Tleskám vám fšem.

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:30
- Nahlásit

jablunka-mě ne, já mám z esmeraldy panickou hrůzu....

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:33
- Nahlásit

čus fšici.Jak se tu máte???
davidkova renata
hele f sobotu k nám přijede Jarda,nechceš se stavit?

brezen2008
a zejtra nebo nejpozději v pondělí vyjde časopis - Psí sporty- takže si hned zakupte,bo jste tu psali že by tam mohla bejt ta vaše drajvová Nýný
bohužel šéfredaktor psal ,že se tam ten článek nevešel, ale je aspoň v našem místním plátku

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:34 - Změnil/a: hally001
- Nahlásit

URL

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:36
- Nahlásit

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:37
- Nahlásit

buldok je rozmazanej...umělecky, prostě je rozmazanej strachy, což byl uměleckej záměr

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:39
- Nahlásit

Mucholabka

..vlastně nejdu, neteče voda.

jak neteče voda? Dyk jí mate všade kolem
Už to opadává?
davidkova renata

.nebo nadpetra

sem povýšila, nebo ste mě v zastoupení provdali za Nadbůcha?

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:40
- Nahlásit

isdpch-tak přeju taky..jestli máš teda narozeniny-ty místní mystifikace mě dostávaj. Tak buď furt fit, aspoň jako na tý poslední fotce. Jinak doufám, že se podaří konečně se s váma srazit v restauračním zařízení...vlákno sleduju, ale nikdy se nestrefíme do termínu..

Tinta76
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:40
- Nahlásit

Dobrý den, celý den!

Koukám, že jdu právě včas

isdpch
šecko nejlepčí, pane, máte moc krásnou ódu

Gerda

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:41
- Nahlásit

URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:41
- Nahlásit

isdpch
to je jasný páč já mám narozeniny

tak tady máte poukázku na lázně:

http://www.darujsen.cz/pivni-lazne-p-495.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:42
- Nahlásit

PetraK
sem povýšila, nebo ste mě v zastoupení provdali za Nadbůcha?
to je jiná nadpetra, tý nesaháš ani po kotníky, ty rouro )))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:43
- Nahlásit

mac1
o je prosím výzva od Ing. Dostála...jak se zbavit psa, který oslepne a ještě si ho odepíšeš z daní

co to je za s*áááč???

Gerda

ódu nestíhám, furt lovim v těch povodních

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:46
- Nahlásit

hally001
aby nabrala a zůstala tam-už jí nechtěli pustit.
Jooo-jo-jo-jo. Miluju hepýendy!!

tak ze mě vodpad ten pracovní stres..

no vida, tak konečně

Gerda
to je jiná nadpetra, tý nesaháš ani po kotníky, ty rouro

mi vodlehlo docela, páč sem se bála, že mám buď funkci a bude to mít flif a nebo mám Nadbůcha a to nevim co je hroší varijanta? Takže Nadbůch má tetkon Nadpetru ňákou? esi pak jí taky zkrátil řetěz?

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:50
- Nahlásit

mám ještě prosbu...umí někdo vložit ty URL posr...vodkazy...zasr...-nějak mi to nejde nebo co, je to nějaký pod....a jako fotku to sem prostě nevložím. Chtěla jsem pro davídkovou tu esmeraldu ...DĚKUJU MOC

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:53
- Nahlásit

hally001
heled hod sem vodkaz na tvý stránky o pepce,dík

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:57
- Nahlásit

hally001

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:58
- Nahlásit

brezen2008-AHOJ, JSEM TĚ VIDĚLA DNESKA Z AUTOBUSU křičela jsem z okna, ale koukali po mě divně a ty jsi to stejně neregistrovala. Stránky nejsou zaplacený, tak ....příští měsíc, pokud zbyde něco z vejplaty.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:01
- Nahlásit

hally001

ahoj,tak to soráč no
no to víš,jakmile jdu se psema nesliším,nevidím a jdu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:07
- Nahlásit

tak já jdu vypádit psiska a pak šupky do krámu,mějte se krásně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:09
- Nahlásit

hally001

Tinta76
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:10
- Nahlásit

mac1
COŽE??!?!?! To jako, že jim třá "daruju" našeho slepýho Rexe, vodečtu si jeho hodnotu z daní jako dar a voni tam s nim jako co hodlaj dělat?!? To jako dokáže todle někdo udělat? Du blejt velebnosti ... uffffff

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:16
- Nahlásit

Tágže postupně..
isdpch
toš dětku,fšecko nej a nějakou epesní nevyléčitelnou chorůpku přejem.stejně ale na 62 let vypadáš celkem slušně
mac1
To je prosím výzva od Ing. Dostála
jako od toho Dostála co též převychovává psy???
Alexa
hele f sobotu k nám přijede Jarda,nechceš se stavit
jéé,to je prekérka..to bych ráda,ale jednak psal ted Jirka,že ne v neděli ,ale f sobotu bo v neděli je tam pouť a dvanak tušim gerda zrovna f sobotu někam nutně musí,taxe tam nemám jak dostat..tož ho aspon mocinky pozdravuj,určitě se někdy někde sejdem
hally001
během 2hodin prohnala vůdčí krávu Esmeraldu, která se stará o dorost telecí, pak sebrala z huby buldokovi kus kopyta, co tam kováři zanechali...v noci spala v posteli no a ráno jsem jí vostříhala ty dredy, dala jí vločkovou kaši s masem, aby nabrala a zůstala tam
V neděli jí Věra posadila na koně a jork seděl a pak si lehl, v pastvinách je už profík, ví kam si stoupnout a kdy uhnout, aby nechytla kopačku, když koně blbnou. Vyhrabali jsme tašku za sedlo, tak bude jezdit
tož pani,to je jeden z mála štastnejch jorků ,heskej konec

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:17
- Nahlásit

davidkova renata-jé děkuju, ahoj....jak žijete smečko? Jinak příští tejden jedem s drahým kouknou na barák poblíž Ronova, tak snad to vyjde. Nauč Nýnu pást krávy a já jí tam brigádně vemu...no a ty se tam můžeš jezdit vopalovat.Četla si vo jorkový? Mě to úplně dostalo..bylo to až dojemný, jak se vo sebe dokázala během několika hodin postarat. Tak jsem si zrovna uvědomila, že ta příroda a zvířata, to je jediný co funguje a dává smysl...dybychom se do toho nesrali-teda my jo, my se srát můžem, my sme poučený a doprdele empatický, myslím těch zbylých 9 895 352lidí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:18
- Nahlásit

Tinta76
vodečtu si jeho hodnotu z daní jako dar
no jako taky se mi zvedá kufr..jen by mne zajímalo,jakou hodnotu odečitatelnou z daní může mít starej slepej vořech(to neni na Reksíka),ale chápete ne?

<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání