| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 16:39
- Nahlásit
Gerda
muchošofce, krásné vopravdické narosky
Jak to můžeš vědět?
Ježiš dík
Opravdické štěňátko by se mělo narodit každou hodinu včera večer ještě nebyli na světě.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 16:41
- Nahlásit
Mucholabka
Já to taky vím a taky gratulíruju
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 16:43 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Že se tak vtírám - máte/znáte někdo?
Je to funkční?
+stejná otázka,jiný předmět
http://www.aukro.cz/item666722084_outdoorova_kompa ktni_miska_pro_psy.html
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 18:03
- Nahlásit
Se asi pos..u. Měly jsem v pátek dojíždět na trek na Hanou a čuba si dneska podvrtla tlapu při cvičení na place, kde jsme chodily nesčetněkrát. Jenom tam dneska byla o malinko vyšší tráva. Tak že jedem do p...e neb kulhá. a vpodstatě za to může figurant, kterej nám na poslední chvíli odvolal kousání. Bo jak jí znám, tak na rukávu by se jí todle nestalo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 18:07
- Nahlásit
Hyena
to je tim, že jí furt cvičíš, biluše jasně psala, že se má cvičit jenom pes s pépé.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 18:11
- Nahlásit
Gerda
No ona pépé má. PO dnešku si mylslím, že je zcela plnopitomá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 18:20
- Nahlásit
Hyena
Aha, takže to mařka má taky, ta je zase Prostě na Pěst stran toho hárání. Hele a jak se řeší podvrtnutá hnáta? Jenom klidem a lehčim pohybem? To tě ale zabije, když se nevybije, ne? Přece jen je to hyjena....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 18:51
- Nahlásit
Gerda
Ona zasejc není úplnej magor, aby nebyla v kontaktu sama se svým tělem. Tak že v akutní fázi se šetří sama a po akutní fázi jí halt trochu pomůžu vodítkem. Jináč máme homeopatika, kostival a samo že klid.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 19:29
- Nahlásit
Našla jsem fotku toho svojeho hovádka, jak se snažím ho páčit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 19:43
- Nahlásit
čus smažky
jako mám dost,su téměř mrtvé..:
(Dines
hele myslim,že něco podobnýho má můdr na Božu a chválila si to,esi je to vono teda..
a vo tý misce sme se zrovna nedávno bavili s někým,akorát si nemůžu vzpomenout s kým ,ale asi to byl někdo odsud..prej snad taky dobrý.Tak sem vám asi hodně pomohla,což?
Mucholabka
jak se snažím ho páčit
proč mu normálně neřekneš Pust??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
Páč by dopadla jako ty, když řekneš Náně před rozvášněným fikem "ko noze"
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
ele myslim,že něco podobnýho má můdr na Božu a chválila si to,esi je to vono teda..
a vo tý misce sme se zrovna nedávno bavili s někým,akorát si nemůžu vzpomenout s kým,ale asi to byl někdo odsud..prej snad taky dobrý.Tak sem vám asi hodně pomohla,což?
No, ASI pomohla
Ale dík za snahu
Jako obojí by se šiklo, pokud to bude rozumně funkční - miska na vodu (jakože vodááácíííí), a obojek na normoš venčení - bych furt nemusela myslet na vodítko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 19:52
- Nahlásit
Dines
no akorát někdo nadával na cenu tý misky.. sakra,zejtra se voptám gerdy bo myslim,že byla se mnou,když jsme se vo tom bavili.
Hyena
Páč by dopadla jako ty, když řekneš Náně před rozvášněným fikem "ko noze"
tsssssss ,náááááhodou máme krásný K noze při revíru ,to bys koukala
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
To fungovalo poprvé a podruhé, pouští milimetr po milimetru asi deset minut a pak už vůbec. To je prostě Fred a všichni se vztekali, že to dlouho trvá.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 21:58
- Nahlásit
Biluška
Osoblažsko. Severně od Krnova.
ty brdo to neni zrovna okoli Prahy
Zbyli tu ty dvě (a šest dalších dospělých koček, ale ty na tom nejsou tak špatně). Dvě kočky se mi podařilo chytit a nechat vykastrovat, ten zbytek je tak divoký, že to prostě nechytím
Mozna by nebylo od veci pochytat i ty dospele kocky atse daj kastrovat a dal se nemnozi. V utulku Tibet nabizej ted kastrace zadara. Pokud by se mi povedlo sehnat nekoho se sklopcem, mohli by se kocky odvezt na kastrace do Brna (to neni az tak daleko vid?) a pokud by mohli u vas bydlet dal bylo by to uplne super fruper. Neboli idealni situace.
Vetsi problem je, ale ted to nemocne kote. Jestli je divoke tak to bude na nej chtit taky sklopec,nebo aspon podberak.
Chjo, zkusim zjistit co se da delat, ale vsechny utulky jsou ted silene zavaleny kotatama, tak nevim kdo bude mit kdo cas a je to strasitansky daleko. ;)
Souhlasila by jsi s tim a spolupracovala, kdyby se mi to povedlo zaridit? Spolupraci myslim, ze treba pustis toho ceka s pasti na svuj pozemek a nenechas ho sezrat svymi pejsky (kteri jsou nadherni, koukala jsem na stranky - Obzvlast Lilatko je k sezrani)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2009 22:21
- Nahlásit
co dělat se psem, který Vám oslepne ? ....Uvítali bychom po vzájemné dohodě i dar ve formě slepého jedince, jehož finanční hodnotu lze uvést jako dar v darovací smlouvě. Tento jedinec by byl použit k dalšímu studiu na České zemědělské univerzitě v Praze, se kterou velmi úzce, spolupracujeme. jo , potvrdili by Vám darovací smlouvu, abyste mohli hodnotu daru si odečíst z daní .....nějak mi je blivno
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 06:16
- Nahlásit
Bodré pralesní ráno ,hlásím,že vlhost vzduchu je na meteostanici 93% - asi mě to už zabije a má být hůř!!!!!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 07:21
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Nevím, co já jsem Gerdě udělala, ale včera mě chytnul plavák, zrovna když jsem na Bučině vystupovala z vlaku. Neměla jsme deštník ( i když by mi byl platnej, jak mrtvýmu zimník) a domu to mám od vlaku ještě 10 mim svižnější chůze. Než jsem došla, tak jsem byla durch!!
mac1
by byl použit k dalšímu studiu na České zemědělské univerzitě v Praze
No to asi začalo pracovat to velmi drahé kynologické centrum, co tam postavili. Ale jinak na agro psi nesměj
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 08:59
- Nahlásit
Ahoj všem a dobré ráno, nevíte náhodou někdo, jak se objednává z hofero.cz?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 09:19
- Nahlásit
dobré ráno všem
Mucholabka
paní neváš fred je blb ,bo i dasty už pochopil že na povel " pust " se pouští cokoliv
Dines
ten obojek u nás máme a prodává se docela dobře a už jsem ho viděla na pár,ale jenom velkejch,psů
jo a taková perlička:
včera navečer okolo + - půl deváté přišlo stádo cikánů,a tak jsem šla hlídat jestli něco nekradou bo se u uličky psí jídlo docela hemžili,pak jako že vodejdou a najerdnou se mě jeden cikán zeptal
" paní ty zvířata máte v těch ubikacích aby nezdrhli že jo " ,já na něj no jasně, " aha, a to co máte támhle na hoře " - " krajtu a zrovna žere králíka "- " héj pojdtě sem,takle se žerou zvířata "
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 09:36
- Nahlásit
mac1
co dělat se psem, který Vám oslepne ? ....Uvítali bychom po vzájemné dohodě i dar ve formě slepého jedince, jehož finanční hodnotu lze uvést jako dar v darovací smlouvě. Tento jedinec by byl použit k dalšímu studiu na České zemědělské univerzitě v Praze, se kterou velmi úzce, spolupracujeme. jo , potvrdili by Vám darovací smlouvu, abyste mohli hodnotu daru si odečíst z daní .....nějak mi je blivno
co to je???????????????????????
Jinak bodré ráno fšem co už maj plný žuby tohodle počasí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:11
- Nahlásit
Dobré ráno čéééécíííííí, dnes nemá nikdo svátek a já nemám dobrou náladu, takže nic.
Helejte, je možný, že má mařena krycí dny až teď? Je ňáká bláznivá, jako psy odhání strašně vztekle, ale doma furt brečí a furt mě nakrejvá ruku, je jak úchylná. Brečí, a kouše si hračku, což nikdy nedělá, bo si nikdy nehraje, brečí a furt na mě čumí....neni ňáká pošahaná? V neděli to bude 21. den hárání. Odečítat neumim, takže nevim, jakej den je to dneska.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:19
- Nahlásit
Gerda
a já nemám dobrou náladu
du si vzít gumáky a pršiplášť a nejdu nikam.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:22 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Dotaz, dá se podat trestní oznámení na někoho, kdo má trv. bydliště na Slovensku?
PetraK
Já beru hadicu a jdu osprchovat psy. Je tady na zdechnutí.
...vlastně nejdu, neteče voda.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:24
- Nahlásit
brý ráno,Vjetname
mac1
Uvítali bychom po vzájemné dohodě i dar ve formě slepého jedince, jehož finanční hodnotu lze uvést jako dar v darovací smlouvě. Tento jedinec by byl použit k dalšímu studiu na České zemědělské univerzitě v Praze, se kterou velmi úzce, spolupracujeme
nechápu moc...asi je to lepčí
brezen2008
stádo cikánů
řiká se hejno
Gerda
Odečítat neumim, takže nevim, jakej den je to dneska
tak písni janice vona ti to vodečte..nebo nadpetra
ale doma furt brečí
zatrhni jí to!
du ven,esi zdechnu jednak to vodnese můj pes a dvanak cííí pjeknej pochřep na mý foře!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:25
- Nahlásit
Hurá, objevila jsem další foto...jediné foto co máme ze stěny.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:42
- Nahlásit
řiká se hejno
davidkova renata
to je jedno,na ně člověk musí dát bacha
jo a ještě:
paní přišla a povídá " máte hračky pro krysaříka? " - " ano tady máte 4 sloupy hraček " - " né ja myslím pro krysaříka " - " no vždyt vám říkám,že tady máte 4 sloupy hraček,tak si vyberte " - " vy jste ale blbá,copak neříkám že chci hračku pro svého krysaříka!!!!! " - " copak vy nevíte co má váš krysařík rád za hračky? " - " a vod čeho tady jste,když nevíte co má rád můj krysařík "
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:44
- Nahlásit
isdpch
hepy bezdej tu ju,hepy bezdejtuju milí isdpch,hepy bezdejtu ju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:45
- Nahlásit
davidkova renata
du ven,esi zdechnu jednak to vodnese můj pes a dvanak cííí pjeknej pochřep na mý foře!
je to sauna jako blázen, dneska mám sukňu a musela sem si pod ní vzít jégrofky, abych neměla vlka, než dojdu domky. A jak nesnášim bejt naboso, samozřejmě sem naboso a už sem měla 4x v noze křeč, bo nechápu, co je na tom prímovnickýho chodit bosky. Samo ale ve fuskách to stran sauny zasejc mocinky nejde. Budeš mít krásnej pochřep mamko, nebuj sa, na náhrobní kámen ti napíšu píseň a s Bajkofkou ti zapreludujeme ajne vajse.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2009 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
a zejtra nebo nejpozději v pondělí vyjde časopis - Psí sporty- takže si hned zakupte,bo jste tu psali že by tam mohla bejt ta vaše drajvová Nýný
|