Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 16:51
- Nahlásit

Mám tady krabici kalhot, které jsou mi tak nějak malé Už ani ta dvaačtyřicítka není co bejvala Hlaste mi něgdo kontakt na Václavíkovi ať to můžu poslat.

Mimochodem, k té rychlosti. U nás dneska bude bouřka. Šílená. Jde od Polska - od nich jdou vždycky hrozné buřiny Už asi od oběda je to cítit a poznat - ptáci jsou vzteklí, děcka jsou vzteklí, psi jsou nervní jak saňky v létě a hmyz kouše jak kdyby za to byl placenej Před chvílí přestal místní rozhlas hrát dechovku a hlásal, že na nás jde povodeň, přijde v devět večír. Gdo se nepřipraví je prostě magor.
Před dvěma rokama spodní Semetrice povodeň odnesla a utopila psa a asi dvacet slepic. Spodní Dědek po hlásání vylezl s motyčkou a udělal takovou malinkatou rýhu kolem baráku, asi takovou jako nás učili v pionýru dělat kolem stanu. Šla jsem k nim, že jestli chtějí tak si k nám můžou dát slepice, psa, auto a tak (jsme ve svahu, o dost výš než oni) . Dědek řekl doslova "chuj s čoklem, ať se naučí plavat"
Počkám až začne pršet a pak tam pro psa tajně zajdu.
Peti, až budou takovýhle lidi brečet v televizi, že jim to odneslo úplně všechno včetně autí, slepiček, sklizně hrášku a chudáčka malé Betynky tak jim pošli virus prasečí chřipky Přispěju ti na něho

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 17:03
- Nahlásit

Biluška
Líbo,gdybys tam naša něco po holkách,tak by to bylo fajn,páč mají čtyřletou holčinu a pro tu tady nic nemám.Házím tam i boty a hračky.Adresa bude,ale až večer,kámoška co ji má je teď mimo domov.Díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 17:07
- Nahlásit

jablunka
Po holkách tu nic není, to dávám hned sousedce co má malého kluka. Ale proberu Pupici šatník, beztak tam je fůra věcí co nikdy neoblíká. Hračky se tady najdou taky, toho je na půdě několik krabic.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 17:08
- Nahlásit

Biluška
Díky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 17:29
- Nahlásit

naše kanystrterapyje:
http://img520.imageshack.us/gal.php?g=saury.jpg

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 17:56
- Nahlásit

PetraK
Tady ti třebas vyberou nějakého dalšího Václavíka - http://www.katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad =16885

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 17:59
- Nahlásit

Biluška a ostatní
Kdo bude chtít adresu,tomu jí pošlu do mailu,až ke mě dorazí.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 18:55
- Nahlásit

tak jsem se koupat nebyla ale jenom jsme se váleli v posteli

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 18:58
- Nahlásit

Tak nejnovětší zprávy ze zaplavených oblastí. Petro, prosím tě, nic neorganizuj. Mluvila jsem s několika starosty těch zatopených vesnic + se dvou civilníma lidma (agiliťákama). Žádné oblečení, hračky, botičky a podobně nechtějí. Málokdo je tam na tom natolik špatně, aby potřeboval tyhle věci. Spousta lidí doma vodu měla, ale je to akorát o spoustě bince, zvlněné plovoučce a mokrých zdech. Všechny ty ob. úřady, se kterýma jsem mluvila jsou oblečením zavalení, už žádné nechtějí. Nemají to kam dávat a je jim jasné, že to nikdy neupotřebí.

Jsou hodně dojatí těma nabídkama pomoci, mám ti tlumočit jejich poděkování, za to, že na ně myslíš, ale opravdu žádné oblečení nepotřebují.

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:27
- Nahlásit

Biluška
Hele a není tedy spíš potřeba třebas žrádlo pro zvířata-že bychom spřispěli tímhle směrem.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:30
- Nahlásit

Pokud budete někdo chtít tu adresu,písněte mi sem a na koho nemám mail tak i mail.Díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:30
- Nahlásit

Hyena
Pátrám jestli je tam nějaký útulek, eventuelně chovka. Leila ví o nějakých vytopených jezevčících, ale netuším jak jsou na tom. V těch vesnicích je to stejné jak u nás - na čokly nikdo ani nezvdechne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:41
- Nahlásit

Hyena
Hele a není tedy spíš potřeba třebas žrádlo pro zvířata-že bychom spřispěli tímhle směrem.
dík..
hned vám ukážu proč mi sou lidi ted zrovna úpa fuk..
http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=21&t= 4391

jako nemůžu za to,ale dám prostě na psy či jinou zvířenu,třá mě sežerte..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:48
- Nahlásit

davidkova renata
jako nemůžu za to,ale dám prostě na psy či jinou zvířenu,třá mě sežerte..
já souhlas s vámi,bo já jsem na tom stejně,to raději dám 500 na utulek .......

leila
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:58
- Nahlásit

Biluška
Leila ví o nějakých vytopených jezevčících
U jezevců je to tak, že páneček zpravuje barák - sice mu nic nezůstalo - krom teda toho baráku, ale pomoc má ze všech stran - zlatí kynologové a myslivci - tudíž má kde spát a do čeho se oblékat, chvíli bude trvat než dá do pořádku celý dům a opraví kotce pro juzevce, ale juzevčíci jsou nyní u jedné chovatelky v Brně - provizorně. Až se vše opraví tak jedou zpátky domů. Takže tady už žádná pomoc nutná není. Zvláštní na tom je že život jim málem vzala říčka po které se celá chs jmenuje....

Jinak k těm záplavám byla jsem tam viděla jsem - Hustopeče jsou relativně v klidu i když to docela nafukovali - mají strhnutý most a fůru utopených spotřebičů - sice je to hrozné, ale není to taková katastrofa jako u minulých. Tam pokud vím se strhne max. 5domů a je tam strhlý most....
Nový jíčín i zde jsem byla - celý Nový Jíčín vypadá OK, ale obec žilina ta je doopravdy zasažená, díky níké poloze a malé říčce trhalo to duby ničilo domy, ale co vím pomoc již mají všichni a z nejhoršího jsou venku....

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:04
- Nahlásit

čus fšici zdravím vás po týdnu zaslouženého odpočinku. Číst vás nebudu páč nejsem magor. Přišla jsem o něco podstatnýho???? O povodních a Majklu už vím. Jo a taky jak jsem zlehka prolítla fotky koukám že Davítková má kozi kozi kozi a má už konečně i toho kozovoda???

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:05
- Nahlásit

leila
Zažila jsem povodně v 96 a 97 v Bruntále a předloni tady. Pokaždé to media strašně zveličovali. Pokaždé. Jo, lidi byli vytopení, ale fakt to bývá o těch mokrých tapetách a pokřivené podlaze. Jistě oblečení se namočí - ale zase uschne. Maximálně zařvou nějaké ty spotřebiče. Pak jsou samozřejmě lidi, kterým ta voda barák strhne a ti fakt nemají nic. Ale je jich minimum a pomůžou ti nejbližší kolem. Ty sbírky na oblečení, jídlo a pod nemají valný význam. Když pominu to, že skončí úplně jinde než by měli

leila
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:11
- Nahlásit

Biluška
Pokaždé to media strašně zveličovali.
Jj je tomu i teď, proto jsem taky vyrazili na pomoc páč každá ruka dobrá ruka - myslím že za tohle jsou ti lidi nejradši, protože my umývali od bahna a umývali... ale vyhodila se jen malá polovina věcí, teda hlavně ty spotřebiče vostatní jsme umyli - myslím, že za takovou pomoc by byli vděční všichni míto oblečení a spol.... Ale lidi si stále myslí, že je lepší poslat peníze na účet a ono topomůže více než manuální práce Každopádně co jsem zhlédla největší práci měli známí a otcovy spolupracovníci z krizového centra, myslím že jejich pysochologická pomoc je neocenitelná a bohužel i těžká, ale to při každé nehodě jak při těchto povodních či při studénce apod....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:14
- Nahlásit

Alexa
no tě bůch,uš seš vymóřená?? zatimco my tady mrznem a moknem..neni ti to blbý?!
kozi máme a benda přijal funkci kozovoda,túdle sme venčili,taxem mu jí udělila,ani neprotestoval bo sme se nezjistili jaký mu z toho plynou povinnosti

du se svalit,tak nic nepište uš

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:35
- Nahlásit

tak tady je bouřka s deštěm

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Biluška
Petro, prosím tě, nic neorganizuj

Biluško klid, neberu holínky a starý svetry a nikam s tim neběžím , sonduju si terén. Nemyslím si, že by finanční pomoc, v případě že mi lehnul dům nebyla vítaná. Nečekám, že dáme dohromady miliony, a ani vůbec nevím, jak to celé dopadne, dopoledne jsem to rozprostřela u naší náměstkyně, to byl první krok. Můj domácí úkol je zkusit se dopídit, zda by se nám podařilo dát - vybere-li se něco - vybranou částku na konkrétní místo tak, aby to nebylo šméčko. Pokud ostatní naznají, že to co jsem vyzjistila a navrhla, je blbost, nebo se jim to nezdá, půjde to co se vybere, třeba na školu, jesle nebo něco co je pro všechny a je zapotřebí opravit.
Ty ruce bohužel přiložit nemůžeme, chápu, že to je v momentální situaci nejpotřebnější, ale na to mi nikdo nepůjde. Ale nevěřím, že když se mi podaří dát něco dohromady, že to nikomu nepomůže.

leila
ale obec žilina ta je doopravdy zasažená, díky níké poloze a malé říčce trhalo to duby ničilo domy, ale co vím pomoc již mají všichni a z nejhoršího jsou venku....

takže odpíchnu-li se od tvých informací- začnu v žilině, než se do toho pustím-po jiné linii - nemáš konkrétní jméno, rodinu, tak abych to mohla případně protiověřit. Předpokládám, že asi ne, ale náhoda je vůl, kdyby ano, dej prosím info.
děkuju.

leila
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:50
- Nahlásit

PetraK
začnu v žilině, než se do toho pustím-po jiné linii
No pokud budeš chtít z Nového Jíčína tak ano, tam to bylo docela drsné. Jinak prý - a to jsem neviděla nestihli jsme za víkend objet všechno - nejhorší to bylo v Jeseníku nad Odrou - ale podle toho, že tu vesnici znám to asi zaplavilo hlavně ty spodní baráky, které sice dopadli strašně, ale ostatní by měli býti jen vytopené, ale jak říkám neviděla jsem tak nevím.
Předpokládám, že asi ne
Bohužel nevím o konkrétní rodině, vím právě jenom o známém, který je už zajištěný a ještě jednom, kterému to "jenom" bohužel zabilo cca 6 koní nevím to přesně s tím jsem nemluvila, je možné že ho to taky vytopilo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 21:11
- Nahlásit

leila

Snažila jsem se najít něco na stránkách obce, ale nic, co by bylo odrazovým můstkem. Což je pochopitelný, protože teď nebude na stránky moc času. No nic, mám teď ve výběru dvě obce- Žilinu a Hustopeče, kde to prý taky bylo hustý. Tak zítra popolezu dál.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 05:57
- Nahlásit

čus žumpáci, vstávejte a děte dřít

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 07:04
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Biluška
Holka v kolik prosím tě vstáváš? Já teda za pět pět. Ale trošku mi trvá, než se dokodrcám do práce . Ale jsi fakt ranní ptáče!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 08:28
- Nahlásit

dobré ráno všem
Baico
davídková vstává ve 4,takže biluška tak okolo 5?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 08:57
- Nahlásit

Baico
jak kdy. Někdy ve tři, jindy o půl sedmé. To je nejzazší hranice, za tu se dostanu jenom hodně výjimečně.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 09:04
- Nahlásit

Biluška
že ty vstáváš abys chytila východ slunička?

tak se tu mějte krásně přátelé,moc davídkovou nezlopte

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 09:12
- Nahlásit

brezen2008
že ty vstáváš abys chytila východ slunička?
Ne, Njůjorskou burzu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 09:15
- Nahlásit

Biluška
Brý den, včera mi rozbila hubu jedna kanysterapeutycká bokserka pregovana. Au au. Bokserka je v poho, ale paničce něco vysvětlovat....

<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání