Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:23
- Nahlásit

Erin
Taxe to nakonec fáááákt přiřítilo k nám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:23
- Nahlásit

Erin
než vleze do kačáku sundá si důchodky
no jo,jendže právě tetkonc sem si je sundat nestihla a su durch a proto nadávám!! logycký snat,ne?

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:34
- Nahlásit

jablunka

Fákt??A mocinky, nebo jen tak lážo plážo.

davidkova renata

logycký snat,ne?
Ano i ne,páč tu furt agituješ za flunce a mokrej kačák(rozuměj rybník)a dyž ti nebe tendle servis hodí bezplatně jen ták,tak taky blbje,eště,že nejsu ta prozřetelnost.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Erin
a dyž ti nebe tendle servis hodí bezplatně jen ták,tak taky blbje
šiš já nevim gdo je tu nechápavej! do kačáku lezu jen tak..,zato tetkonc mám mokrej i kožich

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:43
- Nahlásit

Přátelé, po dlouhých letech hundesportu a kynologije vůbec jsem konečně přišla na to čím se liší pes s pépé a vořech (bezpapíráka ještě nevím, v tomto směru budu v pátrání pokračovat). Pes s pépé je "pořádnej pes", je zlej a nigdo si nedovolí se k němu přiblížit. Poslouchá jenom svýho pána. Pán ho přitom musí držet na půlmetrovým vodítku, ale to je normál, páč z vodítka se čokl nepouští, zvlášť takovýhle ne
Oproti tomu vořech je čokl, kterého se nikdo nebojí. Takový pes logicky nemá žádnou hodnotu a není důvod "si ho držet".
Bacha, pes s pépé se může změnit ve vořecha a to velmi lehce. Kupříkladu tím, že sežere odloženou svačinu, kterou nebozí dělníci nechají volně se povalovat NA ZEMI (byť teda zabalenou v sáčku) . Pes, provinivší se sežráním chleba má být ihned umlácen lopatou, popřípadě odveden k zastřelení do lesa, páč jak bylo výše uvedeno jeho další chov nemá žádný význam.

Zedník dostal dneska výplatu a důrazné upozornění, že zítra už o jeho služby nestojíme. Sháním šikovného zedníka, nevíte někdo o někom?

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:47
- Nahlásit

Erin
Fákt??A mocinky, nebo jen tak lážo plážo.
No lážo plážo to nebylo,ale mocinky taky eště né.

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 20:00 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

jablunka

ale mocinky taky eště né.

Jj tak to bylo jako u náš chcavec jak noha a za chvílku klídek.

Biluška
Zedník dostal dneska výplatu a důrazné upozornění, že zítra už o jeho služby nestojíme. Sháním šikovného zedníka, nevíte někdo o někom?

A jinak jsi normální???Solidní firma by nenastoupila do nezabezpečeného pracovního pole.Sama mám 7 psů a právě mě dokoncila spřátelená firma revitalizaci provozovny,ale ani ve snu by mě nenapadlo nechat chlapy stresovat a obtěžovat svými psími miláčky.Byť již jen z důvodu kvality práce.Prostě psy zavřu ať mají pánové klid na práci a tu pak zkontroluji.

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
zato tetkonc mám mokrej i kožich

šiš,tak teď nevím ,ešlivá máte v odlidje a na mysli kožoušek z nutrie nebo bobra

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 20:28
- Nahlásit

Erin
,ale ani ve snu by mě nenapadlo nechat chlapy stresovat a obtěžovat svými psími miláčky
Nejsem debil, mám psy zavřené
Ale čas od času taky musím venčit. Sali ti jistě potvrdí, že 12 hodin denně bez venčení být nemůžou.Venčila jsem v době kdy jedna parta byla na úplně opačné straně pozemku a druhá na střeše. Ale to, že některý degen s IQ houpacího koně s ruční brzdou nechá ležet chleba na zemi fakt nepředpokládám a tudíž nehlídám.
Nakonec podle mě se nic nestalo. Pánovi jsem nabídla jinou svačinu a tím to pro mě padá. On o jinou svačinu celkem ani nestál (Puma mu sežrala jeho nedožerky). Stál prostě o machrování jak on má pořádnýho psa (kříženýho rotvíka, kterého vydává za žampijona a který umí akorát sedni) a jak by tyhle "krysy" umlátil lopatou Vzhledem k tomu, že protivný byl celý den a vadilo mu všechno počínaje kopřivami v rohu zahrady a konče plápolajícím prádlem na šňůře, které vydává příšerné zvuky mi ho není ani trošku líto.
Když já přijedu ke klientovi a budu se tam chovat takhle tak si nevydělám ani na slanou vodu, takže chování lehce na úrovni předpokládám i od těch, kterým dávám vydělat já

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 21:01
- Nahlásit

Biluška
Dobrý den, tady se hlásí poskok paní Kotkové

Prý mám Freda zhubnout na 22 kil a bude nejhezčí. Proč kam přijdu, tam mám nejvyžranější psy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 21:22
- Nahlásit

Mucholabka
Dobrý večer paní poskoková
Proč kam přijdu, tam mám nejvyžranější psy?
To fakt nevím, dej je na týden k mojí máti a teprv budeš moc mluvit o vyžraných psech . Hesina tam za týden přibrala tři kila

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 22:07
- Nahlásit

Dne 23.6.2009 ve večerních hodinách byla hlídka městské policie v Moravské Ostravě vyslána do domu, kde muž kopal do dveří jednoho z bytů. Na místě strážníci skutečně spatřili muže (41 let), který pro svou podnapilost v domnění, že jej jeho žena nechce pustit domů, kopal a bouchal do dveří bytu v desátém patře i přesto, že strážníkům opakovaně tvrdil, že bydlí v patře devátém. Po upozornění hlídky, aby zanechal svého jednání a šel o patro níž, se muž otočil a rukou zaťatou v pěst zaútočil na strážníka s tím, že jej nikdo nebude poučovat. Netrefil se, a proto svůj útok ihned zopakoval, naštěstí se stejným výsledkem. Strážníci tak byli nuceni muže zpacifikovat za použití donucovacích prostředků. Následně přivolali Policii ČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 22:19
- Nahlásit

Ahoj všichni,

hodně se nám rozrostla nabídka psů z útulků a "daruji" na www.inuvnouzi.estranky.cz tak kdyžtak mrkněte . Už nám bohužel přibyly i americké akity a jedna tosa inu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 22:41
- Nahlásit

ankaras
Zas tosa...měla by jít spíš na molosse.

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 23:27
- Nahlásit

Mucholabka
mně jí tam přihráli že je to INU, možná je ještě někde jinde

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 06:19
- Nahlásit

čus žumponoři, vstávejte a děte dřít

Mucholabka
Ten ožralec se dobýval k vám, nebo co?

ankaras
Vůbec se tam nepodívám a žádám, abys přestala provokovat Nechci vůbec žádného psa, ale vůbec žádného Tím míň něco tak rezistentního vůči lidskému působení jako jsou inu

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 07:38
- Nahlásit

ahoj všichni, dnes mám skorovolno a právje přemýšlím, jakým způsobem bych ho co nejlépe proflákala

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 07:38
- Nahlásit

Dobré ráno
Potřebuju nutně rozveselit, včera jsem musela nechat uspat nešeho kocoura. Měl FIP, zmutoval v něm nějakej retrovirus, co mají kočky normálně v sobě. Zasáhlo mu to všechny orgány, nejvíc ledviny. Naštěstí zbylé kočky jsou v pohodě. Snad se mi zadaří co nejdřív sehnat černého koucoua, abych měla na dvoře zase černo bílé duo. Měli se s panem Bajkonůrem moc rádi. Achjo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 07:46
- Nahlásit

Mucholabka
Hepy bírzdet tů jů a taky fšecko nejlepší k narozeninám

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:10
- Nahlásit

dobré ráno
dnes nenávidím celej svět,jenom svoje psi
už ted je venku horko jak v africe,ale já musím do práce,tak snad odpol někam snimi vyrazím,než někoho dnes zabiju

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:21
- Nahlásit

brezen2008
než někoho dnes zabiju
esli máš chuť vraždit, pár tipů bych měla

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:28
- Nahlásit

Mucholabka

esi máš narozky tak všechno nej nej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:35
- Nahlásit

gabifi
já bych vraždila až bych brečela,né fakt dneska je den D,umlátím kdyžtak lidi v práci,to mi jde docela slušně

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:36
- Nahlásit

SDĚLUJU TIMTO GERDĚ, ŽE SI FČERA PĚKNĚ POSEJŘILA KARMU. DOŽIVOTNĚ!!! Sem choroba, takže jsem zrušila velké srážení v hospodě a řekla si, že jen tak půjdu na lehkou vycházku do Obory na Bílou horu, že to bude lepčí, než bejt s bolavym krkem v hospodě a ešče někoho nakazit. Jen co jsme dorazili, dorazila tam i Gerda se svou debilní buřinou a třískala nám nad hlavou. Mám z bouřky paniku hodně těžkýho kalibru, takže jsem se zapikolíkovala pod pískovou bránou před letohrádkem a nemohla udělat ani krok, STÁLI JSME TAM V TOM LIJÁKU 3/4 HODINY Nakonec Brtnik došel do auto a poprvní v životě porušil předpisy a dojel pro mě autem až před letohrádek . POučení??? Příště pudu do hospody, někam kam Gerda nechodí, páč tak jak je mi dneska, by mi určitě nebylo.
JESTLI ZDECHNU, DOSTANE GERDA ZA TREST EŠUSA

jo a dobrej den. Polituje mě aspoň něgdo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:41
- Nahlásit

gabifi

brezen2008
než někoho dnes zabiju
esli máš chuť vraždit, pár tipů bych měla

já taky!! Mohla by zkusit najít někoho , kdo se menuje Gerda a dělá bouřky

Mucholabka

ŠÉCKO NEJLEPČÍ
A tady máš kytí

Biluška dává vobyč, já dávám modrou

Baico
včera jsem musela nechat uspat nešeho kocoura.

to je mi moc líto, moc. Nebuďte moc smutná, pani. Udělala jste to nejlíp co jste udělat mohla, už ho nic netrápí

Chcete pomoct hledat novýho? Koťátko? Mám se pozeptat své kočičí babičky (Kočičí babička je paní Černá, která má jedno z depozit OS Podbrdska) nebo můžu zavolat Báře kolmanový, jsou těď koťátkama zavalený. Chcete??

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:44
- Nahlásit

davidkova renata
ses posrala co??? Chytlo nás to f Oboře,sme úpa,ale úpa durch

To bylo něco příšernýho - fakt. Kdyby Brtnik nebyl princ na bílým koni a nevjel tim autem až k letohrádku, tak jsem se nedostala domů. v šestnácti jsem byla při buřině, která byla přímo nad náma, pod vysokým vedením, Murphy byl tak v šoku, že se vyrval z vodítka, obojku a zalítnul do křoví pod ten jeden stožár, musela jsem ho tam lovit, vody ve vteřině tak pět čísel, hásky brněla. A blesky to řezaly přímo nad náma. Do tý doby jsem bouřku milovala. Od tý doby jsem v těžký panice

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:47
- Nahlásit

PetraK
paní nic si z toho nedělějte,já bouřky taky nemám ráda,mě se akorát líběj jak to ozáří tu oblohu,ale jakmile je ta rána,tak to už nemusím

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:56
- Nahlásit

PetraK
Chcete pomoct hledat novýho?
Jo chtěla bych,koťátko černýho kocourka. A jetli by to nebylo moc tak po Praze. Měl by se u nás dobře, dvě kočičí kamarádky a dva psí bodygárdi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 09:00
- Nahlásit

Baico
tak to si bud jistá že ti petra něco sežene ,bo ta je v kočkách jak dělaná

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 09:16
- Nahlásit

Baico

Jo chtěla bych,koťátko černýho kocourka. A jetli by to nebylo moc tak po Praze

Bude, bude po Praze, pani i Vám ho klidně přivezu, ale myslím, že bude lepší, když - až ho najdu, se na něj pojedete podívat: Jupííí jdu volat Kočičí babičce a Báře. Má být černý? Celočerný? nebo s bílý, nebo jaké je přání?

Bajkonůr a spol. už se může Těšit

brezen2008
paní nic si z toho nedělějte,já bouřky taky nemám ráda

vono kdyby se mi podařilo vytěsnit ten hnusnej zážitek , asi by bylo líp, ale nejde, nejde to. Když je bouřka dál, tak v poho, to je jen lehká panika, ale jak je to jako včera, že to mám zas nad hlavou............. je to v hajzlu. Ešus mě utěšoval, skákal na mě jsem celá zdrápaná

<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání