Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 12:20
- Nahlásit

Gerda
čoveče já bych je možná dala eště přet žrádlo....

naprostej souhlas, kdyš sou prachi, žrádlo, pití, votpočinek, nemovitosti si klidně můžem koupit....nebo si někoho najmem, gdo nám to koupí

PetraK
uš vím, proč mi masožravka umřela....asi jí nic nezbylo

baby, du pracovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 12:21
- Nahlásit

gabifi
votpočinek a prachi
sem tu dobře? tagže kam sebou mám fláknout a kolik mi to vynese???

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 12:23
- Nahlásit

Vy ste se mi teda rozepsali!!! Chvilku jsme v jiném kanclu a už je tady román!!!!
Jinak, jak ste tady řešili tu pomoc. Vím o někom konkrétním, sice neni postižená povodní, ale peníze se jí hoděj určitě.
URL

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 12:23
- Nahlásit

gabifi
naprostej souhlas, kdyš sou prachi, žrádlo, pití, votpočinek, nemovitosti si klidně můžem koupit....nebo si někoho najmem, gdo nám to koupí
Jen sem nechtěla vypadat jako materialista, jinak prachi sou první, to dá rozum.

davidkova renata
sem tu dobře?
jesi seš bohatá a chceš se ženit, tak jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 12:44
- Nahlásit

gabifi

uš vím, proč mi masožravka umřela....asi jí nic nezbylo

ešče, že nejsme sousedky, to aby se jeden pomalu začal bát vo život. Votesánek začínal taky enem na žrádle a jak to skončilo
Baico
Chvilku jsme v jiném kanclu

uš zas? Hele tam musí bejt vobrofská nuda, že furt hrajete Škatulata batulate hejbejte se

Za odkaz dík, ale to budu muset časem já sama, jak to tady u nás znám
tady každej na penězích sedí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

PetraK
tady každej na penězích sedí.
já teda sedim na prdeli..

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

PetraK
že furt hrajete Škatulata batulate hejbejte se
To ani ne. Ale dělám v programu, kterej má omezený licenční podmínky, tak je jenom na pár počítačích na oddělení, takže se vždycky musim přeszunout jinam.
Za odkaz dík, ale to budu muset časem já sama,
Budou vděčni za každou korunu. Dostanou sice 100 tisíc příspěvek, ale to na velký auto moc neni. Potřebujou fakt velký, aby do něj naložili i elektrický vozík.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:19
- Nahlásit

hledám jak blbá - nemáte někdo schovaný ten odkaz na šperky, který sem dávala Dežaví? Ty smaltované nemyslím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:23
- Nahlásit

PetraK
??
http://www.kovorytectvi.websnadno.cz/O_nas.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:26
- Nahlásit

davidkova renata

ééé dík, ale to nejni vono, to bylo tuším od nějaké postižené/nemocné paní??Nebo tak něco?? sem si to sice uložila, ale...... kam? to jako nevim uš. Su blbé.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:30
- Nahlásit

PetraK
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9151_2.html#19 byla to Majka

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:32
- Nahlásit

co se řeší žumpáci? Vůbec vás nestíhám číst, sem nějak zavalená prací
Tagže aby bylo jasno nejlepčí zmrzlina je pistácijová, vanilková má až druhé místo
Za druhé - prachy a vodpočinek chcu taky, hned mi řekněte kam pro to mám jet
Za třetí - v akci bobule ste totálně selhali pražáci jedni Kurňa a mě už dozrává druhej strom třešní. Na višně prdim, ty už nesklízím, fakt nevim co s tim Rybízu mám plnej mrazák a včera mi drze zavolala kámoška estli nechcu meruňky. Sem ji málem zbila

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:36
- Nahlásit

Gerda

PANI JÁ VAS MYLÁKUJU!!! díky, to je přesně vono!!

Biluška
Na višně prdim, ty už nesklízím, fakt nevim co s tim

naložit na tři dny do sklenice, prosypat cukrem a dyš du vokolo třesu, třesu. Třetí den du do Pinďoura, koupím obyč vodku - lépe dvě a celý to zaleju chlastem. Promíchám, a nechám marinovat. PO ČASEM MÁM EPESRÁDES ECHTGOLDGRIOTKU, a kýbl vožralejch višní, kerýma můžu zdobit dorty a vožrat si s tím hubu

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

pani dyš ste taková čikovná a já su taký blb - je tam ceník někde na těch stránkách a já su slepá, nebo tam není?

FŠECHNO ZPÁTKY, NAŠLA JSEM TO V TOM DRUHOM ODKAZU.
kuju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:41
- Nahlásit

Biluška
Za třetí - v akci bobule ste totálně selhali pražáci jedni
no jo, proč to taky posíláš ve středu dopolko děfčico...dyš to bude večer nebo vo vejkendě, můžu jezdit třá až ke fšem dálnicím, co tu sou. Ale dopolko ve fšední den, to mi přijde teda pěkně vychytralý, bestak si chtěla, abysme nemohli.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:44
- Nahlásit

PetraK
myslim, že dežaví psala, že si o ceny máme psát tý Majce....že to má jít přes ní, ne přes ten krámek, ve kterym prodává, že by pak z toho chuděra nic neměla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:54
- Nahlásit

Gerda

JO, to zní gutově, takže já se zahloubám - páč toho je hodně a napíšu jí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 14:05
- Nahlásit

PetraK
Holky měly šperky od Majky s sebou na předvánoční hospodě, byly fakt moc krásný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 14:09
- Nahlásit

Gerda

byly fakt moc krásný.

já je naživo neviděla, ale i na těch fotkách jsou fakt úžasný. Bude jen potíž vybrat.
Nevíš, nekupoval si někdo nějaký ten polštářek? Chtěla bych pro jednu známou co má dva pozachráněný koniky ten poštářek s konikama, jako dárek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 14:15
- Nahlásit

Gerda
Dobře, já to teda pošlu po těch pražulích, co u nás budou dělat kanysku. To už se nemáte na co vymlouvat
Blbý je, že rybíz do té doby nevydrží, je to těžce přezrálý Ten můžu poslat leda zmraženej a musíte si to pak fofrem nějak zpracovat. Třešně pošlu nemražený, dost na tom, že se vám s tím budu trhat

PetraK
Já griotku nerada, ale jinej nápad nemám tak teda dobře. V jakém poměru se tam mají nacpat višně s vodkou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 14:20
- Nahlásit

Biluška
Já griotku nerada

tudle budeš milovat

hele my máme půl tý obří lahve na vokurky třešňovišní, prosypáno tak třičtvrtě kilem cukríku a pak sme na to zvrhli dvě lahve obyč vodky. Kdyby Ti to po čase přišlo, že jako slabý, neni problém dolejt další vodku a macerovat dál. My to necedíme, ty třešně se v tom válej, dokud se to nevylemtá. Když potřebuju třešně,tak si čistou sběračkou nalovim.
Dyby byl čék kapek čičkovnej, moch by si udělat domácí višně v čekuládě mńááám. Ale já sem nečikovnej čék, tak mám prt.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

Biluška
V jakém poměru se tam mají nacpat višně s vodkou?
no aby tam nebyly jen třešně, to pak nemá cenu ))))

Dobře, já to teda pošlu po těch pražulích, co u nás budou dělat kanysku. To už se nemáte na co vymlouvat
to jsi moc hodná, pošli zamražený, my ti pošlem....třá ňákýho pejska za to.

arwen
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 14:49 - Změnil/a: arwen
- Nahlásit

Biluška
já bych si i nějaké ty bobule vzala, ale kdo se s tím má tahat vlakem ještě s vobludama...si dokážeš představit, jak bych měla v batohu marmeládu rybízovo-višňovo-třešňovou. A ve všední dny teďtom nemohu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 17:28
- Nahlásit

Biluška
co že to nabízíš a za kolik?
mám 50l mrazák,tak kdyžtak mohu něco vzít

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 17:29
- Nahlásit

už jde zase bouřka. A hned vám řeknu, proč. Sem šííííleně nasejřená z práce. Dnes to bude vo hromech a blescích, vody se děcka nebojte.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 18:30
- Nahlásit

Gerda
vody se děcka nebojte.
ses posrala co??? Chytlo nás to f Oboře,sme úpa,ale úpa durch ,paraple bylo prt platný a Nána se bé sušit do vánocParadoksně celou dobu u toho svítilo slunko ale chcalo tak,že byly cestičky pot vodou Hromy blesky byly taky.

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:08
- Nahlásit

davidkova renata
Paradoksně celou dobu u toho svítilo slunko ale chcalo tak,že byly cestičky pot vodou

Co si tu stěžuješ,chodíš se cachtat do kačáku?Chodíš!Máš u cachtání ráda fluníčko a pařák?Máš!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:09
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,hromy blesky byli u vas taky,u nas bylo takovy čoro-moro,ze jsem nechapala,byl takovy blesk,ze jak prasklo do vedlejsiho baraku,tak se nas panelak pekne zatrepal a zabzucel a vsem autum zacal jecet alarm,zapni si icq,poslu ti zbytek foto ze svatby,meilem to neposilam,je to moc velky soubor,dnes jsem zhlidla dvd,moc pekny,i slzu jsem utrela pri obradu a pak jeste musim prehodit fotky z kremacky,tak to ti taky poslu,jo?jak jsem slibila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:09
- Nahlásit

Erin
chodíš se cachtat do kačáku?Chodíš!Máš u cachtání ráda fluníčko a pařák?Máš!
jenže já si při cachtání sundavám bačkůůůrky!

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:16
- Nahlásit

davidkova renata

jenže já si při cachtání sundavám bačkůůůrky
No to je jasný každýmu čékovi,že než vleze do kačáku sundá si důchodky....to je materiál todlencto

<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání