| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:10
- Nahlásit
Brý den
Lidičky ví se o ní někde na stránkách??
http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 15:20
- Nahlásit
tak sakryš gde ste bando líná? Človjek si na chvilku otskočí do bažiny a tady nigdo neupustí ani písmeno!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 15:58
- Nahlásit
gabifi
sem f práci
jinak všem koliářům a šeltiářům veselej a pohodovje rok 2009
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:03
- Nahlásit
Jimmi
sem f práci
maj díp sympaty
Heský nový rok 2009 fšem!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 23:12
- Nahlásit
gabifi
v neděli se jedu podívat na štěnda móóóc se těším, budu fotit...tedy bude fotit Jindra, já umím vyfotit jenom tmavé kouty
o to víc je mi líto Bilušky, že přišla o štěndo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 14:24
- Nahlásit
Jimmi
nezapomeň s fotkama vnoučkůch taky na mne
se štěňátkem od Bilušky jsem si to teď přečetla u Davítkový....
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 18:40
- Nahlásit
gabifi
i ten pejsek umřel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 20:13
- Nahlásit
Jo, už umřeli oba Volala jsem to paní Svobodové z Ďáblovky a doporučuje mi Nýnu co nejdřív zase nakrýt. Ale asi nebudu mít odvahu
Dasha
Se mi na stránkách nějak záhadně smazala návštěvka, nevím jak, nevím proč Naposled jsem tam zahlídla tvůj dotaz stran té canisky. To je dlouhý příběh a námět takřka na román. Minimálně na další kapitolu do bezceléru Můj život s pumou. Jak budu mít chvilku čas a náladu tak to písnu, do té doby nic nevyzradím páč bys předem věděla gdo je vrach a to neci
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 20:23
- Nahlásit
Biluška
Ale asi nebudu mít odvahu
do dalšího hárání to doufám rozchodíš. Pro zichr změň krycího psa.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 20:33
- Nahlásit
gabifi
Krycího psa změním určitě, ale i tak nevím jestli to udělám
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 21:42
- Nahlásit
Biluška
Bilu, jsem tak přemýšlela, já bych se možná bála i proto, kolik psů ti běhá po baráku. Nejen "prověření" vlastní, ale co ti jen na "otočku"? Já vím, že jestli šlo o herpes, tak ten na ni mohl skočit gdekoliv, pokud ho nemá ten pes, že jo, ale i tak...každopádně je to strašná smůla, příroda je někdy krutá.
na besceler si počkám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 21:59
- Nahlásit
Dasha
, já bych se možná bála i proto, kolik psů ti běhá po baráku. Nejen "prověření" vlastní, ale co ti jen na "otočku"? Já vím, že jestli šlo o herpes, tak ten na ni mohl skočit gdekoliv, pokud ho nemá ten pes, že jo, ale i tak...každopádně je to strašná smůla, příroda je někdy krutá.
Mohla to chytit od některého reparáka, mohla to chytit na kterékoliv výstavě, na závodech, od sousedového psa přes plot... může to chytit kdekoliv, s tím holt nic nenaděláme
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:07
- Nahlásit
Biluška
no jasně, bohužel je to ta, mohla to chytit kdekoliv...jen mě to napadlo, že i tam je to riziko. No třeba to tak mělo být, i když to by mě asi neuchlácholilo...
Znám 2 chovatelky, kterým vymřel celej vrh šeltiček. Jedna dokázala zachránit jediný štěně, ale sama přiznává, že může mít skrytý vady, proto si ho nechala. Zatím je bezvadnej!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:25
- Nahlásit
Dasha
Už jsem to psala dneska u Davídkové. Když rodila Mia vořechy bylo to ve stylu "jé,hele, vona už má štěńata" a víc jsme se celkem nestarali. Pamatuju si akorát jak jsme otáčeli Miu na druhý bok a nutili tak Texíka trošku se hýbat, páč jinak by se za celý nehnul jak byl líný .
Setři-bezpapíráci byli prakticky totéž. Asistovala jsem u porodu, Šagura sama by to asi nezvládla, ale odchov si zařídila naprosto sama. Akorát jsem jak vzteklá krmila, topila a později sbírala bobky.
S Nýnou jsem ze starostí nevyšla a ještě obě umřeli .
Už budu množit jenom vořechy a bezpapíráky v kravíně Vydělám na tom a eště je to bez starostí
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:55
- Nahlásit
Biluška
jo, to jsem četla...možná na tom něco bude. No, zase ale všechno na přírodě nechat...to bych neměla plísnouše
tak snad sis tu smůlu vybrala
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:13
- Nahlásit
hlásím, že dovolená je v prdeli
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 08:08
- Nahlásit
KK zdraví KK
Jak se tu všichni máte
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 09:46 - Změnil/a: Ajsí
- Nahlásit
Ahoooj po Vánocích! Já tedy ještě volno mám, ale je tak trochu nucené, vzhledem k tomu, že teď opravdu nikdo žádný keramický dárky nechce...
Jak jste si to užili? My asi takhle:
Jůlie je naprostej šílenec! To jsem ještě neviděla. Včera mi málem ukousla prst i s rukou a to jen pro to, že jsem ty granulky nenasypala do misky hned, ale chvíli jsem tam dřepěla a pozorovala co udělá Jo a když se s nima snažím jít na vodítku, tak musím vždy oslavit, když ani jednou nespadnu Ajsina teda u nohy celkem jo, ale Julča to bere cikcak, občas jí podběhne a nebo mi proběhne mezi nohama a já pak jsem ve vyloženě znevýhodněné pozici( slušně řečeno) Takže máme opravdu o zábavičku postaráno, ale to jistě všichni znáte, vzhledem k tomu, že dva psi je tu asi minimum.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:20
- Nahlásit
Ajsí
já si vánoce užila řešením něčeho, co už jsem dlouho odkládala. Jsem unavená a furt není hotovo
U nás to bylo s pořízením druhého psa asi jiné, než u těch ostatních. Profesor Akim o žádného sourozence nestál, vůbec si s Kendym nehrál a svou "náklonnost" k vetřelci vyjadřoval vrčením, kdykoli se Kendy přiblížil do jeho osobního prostoru (to dělá doteď). Než Kendy pochopil, že s Profesorem žádné hrátky nebudou, dostal mnohokrát natvrdo na frak.
Společné hry začaly až Kendy dospěl
Část vánoc jsme strávili ve společnosti šoltiáka Zamby. Akim je ze všech nejmenší, ale jelikož je taky ze všech nejvzteklejší, bez problémů ve svých 9,5 letech šéfoval celé 3 hlavé smečce
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:24
- Nahlásit
Ajsí
pani, máte po ruce seznam řemeslníků pro případ, že při hrátkách holek něco ve vaší domácnosti nevydrží?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:32
- Nahlásit
Ajsí
S láskou vzpomínám na doby kdy jsem měla jenom dva psy
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:32
- Nahlásit
gabifi
Grenay
AHoj holky, já vám večer pošlu fotky štěňat, jsem byla u Dany
Jindra před odjezdem ze Slunečné přepočítal štěňata a ještě mi koukal do kabelky....sprosťák . Já bych Daně víc jak jedno štěně neukradla přece!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:34
- Nahlásit
gabifi
Všechny psí holčičky jsou celá bábička a jsou nádherňoučký a slaďoučký.....jenom jsou na sebe trochu hrubé , furt se rvou jako koně
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:37
- Nahlásit
Jimmi
Jéé pošli pošli...a který sis teda odvezla pod kabátem Tam určitě nekoukal
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:38
- Nahlásit
Jimmi
Já ci taky krátkovlasou góliji. Ukradla si ňáký ščéně aj pro mě?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:38
- Nahlásit
Jimmi
furt se rvou jako koně
mám pro nepřítulná, divoká a vzteklá štěňata slabost - aby ne, jiný sem zatím neměla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:40
- Nahlásit
Biluška
Ukradla si ňáký ščéně aj pro mě?
pani, esli se podědečkovaly, sáčkujete si domů PUMA II
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:46
- Nahlásit
gabifi
pani, máte po ruce seznam řemeslníků pro případ, že při hrátkách holek něco ve vaší domácnosti nevydrží?
...sme uklidili co se dalo, zatím dámy rozkuchaly jen pár plyšáků ze sekáče Jo a jeden vánoční balónek - byl vysoce nekvalitní!
Nedožil se ani pětadvacátýho...Jo a jedna faktůra z pootevřenýho šuplíčku - šmejdířka jedna
Jináč u nás furt chumelí, tak už je Jůlina až po uši ve sněhu.
A stále se venku zaobírá těma smradlavejma věcma, který jsou na štěstí teď tuhoš...
Jimmi
Kdepak budou fotečky? Ráda bych jukla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:47
- Nahlásit
gabifi
No bóže, o jednu Pumu víc, nebo míň, to ani nepoznám
|
gabifi
Člen |