Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:53
- Nahlásit

Biluška
jupíí tak to se těším, uvidíme se na jaře na prvním turnaji...jak se vlastně tvoje družstvo bude menovat? páč to je nejdůležitěší chňápeš né?
Bilasqadra

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 07:51 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

se mi chce spát. Blbý je, že den teprve začal

Moje flajbólový družstvo se bude jmenovat "Aťužsetyfenypřestanouháratnebokoupímbrokovnici!"

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:38
- Nahlásit

gabifi
"Aťužsetyfenypřestanouháratnebokoupímbrokovnici!" přelož to do maďarštiny a budeš mít názef mezinárodní
...nikdo mu nebude rozumět..o to bude zajímavější

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 10:51
- Nahlásit

Jimmi
já bych potřebovat stáhnout jednu z těch fotek O Budějovickou tlapku, ale nedaří se. Nemáš jí náhodou u sebe v čičítači? Tu zepředu s míčkem. A hlásím, že jsem si prohlídla Psí sporty, ptže tam byl článek o ME ve flajbolu, ale protože drzouni nezařadili Jimovu fotku, tak jsem časák mrskla zpět na stojan

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 11:52
- Nahlásit

gabifi
éééé tak fotku zatím nemám, musím napsat majitelce stránek

cožééééééééééé???????? zádná fotka?????????? smradi!!!!!!

jo jinak jsem koukala na fotogalerii v Krásný louce na fotky z Maďároš a u některých jedinců jsem si nebyla jistá na co koukám estli to nejsou kříženci s labradorem nebo si nedovezli jedince z Dachau, do uší rejpat nebudu..sama jsem si užila, a ten jeden blůmerle co má plotnu přes půl bůčku se mi tedy taky nelíbil.
nebo to Pepa nafotil schválně

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:57
- Nahlásit

Jimmi
nebo to Pepa nafotil schválně
no, dle mého byl Pepa při focení až příliš laskavý. Já bych nafotila vždy celou první trojku, aby bylo vidět, jak je to naše milované plemeno jednotné. Pak bych nafotila boje o BOBa a uspořádala soutěž, hádej, co je z třídy mladých a hádej, co je pes a fena....a občas taky hádej, co je to za barvu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:26 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
musím napsat, že pokud se mi nějakej jedinec líbil, tak se u něj objevila česká ruka..nebo slovenská, myslím že jeden jedinec, kterej se mi líbil byl trikolorní od Jany i když nefim kolik jich tam měla
Jeden zlatej pes byl obvzlášť nehezkej
a jedna trikolorka co něco vyhrála myslim, měla tak divně vyklenutej hřbet....tedy to fakt nefim..

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:53
- Nahlásit

Jimmi
největší smolík dvoudenní maďarské soutěže je asi Pavla, ta její trikoška od Létajících srdcí je opravdu pěkná.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:59
- Nahlásit

gabifi

Jo Lili je pěkná

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 16:04
- Nahlásit

Kendýskovi je dnes 6 let. K narozkám dostal: dnes vycházku ve dvě ráno, včera vycházku ve čtyři ráno, předevčírem v půl pátý ráno. Tímto zdravím fšecky háravý feny v okruhu 2 km

Dasha
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 16:37
- Nahlásit

Jaktože mi nepíšete obdivné ódy na moje úžasné štěňátko???????? Je vidět, že absolutně nemáte fkus!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 16:53
- Nahlásit

Dasha
no ptže si myslíme, že tady nejseš.....abychom se nenamáhali zbytečně

Dasha
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 16:55
- Nahlásit

gabifi
pche, lepší výmluvu nemáš, bídný červe?
Ahoj,tak jsem tu!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 21:36
- Nahlásit

Dasha
no jestli tvoje žvíže nemá óbr černou plotnu přes celej bůjček, tak je dobrej standart, ani nefim, že jsi byla v Maďároš?

Dasha
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 22:51
- Nahlásit

Jimmi pani, vy jste pila či co? co bych tam dělala? jsem na minulou stránku hodila fota Elfajze, nééé?

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 11:15
- Nahlásit

Dasha
Ahoj,tak jsem tu!
no to máš štěstí, zrovinka sem tě chtěla škrtnout ze seznámku členů a musela bys zapatit zápisné

Dasha
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 11:25
- Nahlásit

gabifi
čék se tu pár dní (týdnů, měsíců) neukáže a vy hned škrtáte? co jste zač? sekta??? jsem neměla v novým "doma" net, no.
to víte, chudá úča...

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 11:29
- Nahlásit

Dasha
to víte, chudá úča...
rozzářený vděčný dětský vočička a bezmezná vděčnost jejich rodičů ti to vynahradí

Dasha
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 11:36
- Nahlásit

gabifi
utopie

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 11:46
- Nahlásit

Dasha
utopie
vím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2008 20:39
- Nahlásit

Tak co jste dělali celý víkend?
já NIC
...to bylo supéééér

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 08:07
- Nahlásit

gabifi

poslala jsem ti fotky 2! páč nefim, jakou s balonkem si chtěla, ale všechny mám na stránkách a ty si přinejhorším můžeš stáhnout

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 08:27
- Nahlásit

Jimmi
díky, dám jednu z nich do Novinek s odkazem na stránky autora.

Bude zase přeštěňátkováno a kdo rozprodá desetihlavý vrh za cenu 20 za každý štěně si zaslouží medaili za vynikající reklamu a mrketing.

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 08:32
- Nahlásit

Jimmi
a ještě dodám, že na reklamu a marketing je dle mého nejlepší Jana ze Slovenska (mohla by pořádat semináře pro české chovatele). Téměř nulový počet českých štěňat prodaných na Slovensko a hafo KK importovaných ze Slovenska mluví za všechno.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 11:02
- Nahlásit

gabifi
no jo Jana, ta když otevře pusu, tak ji už nezavře, většinou i rozhodčí ukecá

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 17:54
- Nahlásit

Jimmi
většinou i rozhodčí ukecá
sem si fšimla
Okamžitě jí píšu a nutím se na návštěvu, ať navalí nějaký nouhau

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:53
- Nahlásit

Ahooooj fšicí, gde jste? Já od deseti pracuju, tak mne můžete politovat, budu ráda

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:38
- Nahlásit

gabifi
Já tě teda lituju, páč já dneska vůbec nepracuju

Musím se vám pochlupit dámy. Sme byli dneska kanisterapeutit v domově důchodců. Nýnátko bylo ze všech stran obdivováno, hlazeno, oňuňáváno a všechny bábrdle se shodly na tom, že je to malá gólije. MOje výkřiky "šeltije, šeltije je to!!! " byli zcela ignorovány Babičky se moc těší až za nima malá gölja zase přijede

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:12
- Nahlásit

Biluška
Babičky se moc těší až za nima malá gölja zase přijede
a budou jásat "Lesíí se vrátila!!!"

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 17:58
- Nahlásit

gabifi
"Lesíí se vrátila!!!" sice přisražená, dlouhým praním ve vaniši ale Lesíí

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání