| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 19:42
- Nahlásit
Gerda
abysme jí nevytrhli od biluše ze zdi, mohla by mít zase ve sklepje bazééééén
No jéje, to by bylo všechno špatně, Biluše má ve sklepje zavřený ty milijounáře ne? Gde shánět náhradní díly, to nevim, leda zkusit zapojit do projektu Sali, že by nám z tý pitevny občas něco dodala...No a nebo pro začátek vetamix, aspoň na orgány, to nigdo nepozná - srdce, játra, ledviny,...co na tom, že budou hovězí nebo vepřový, lidi sou stejně dobytek . Vopravy psůch nejsou špatnej nápad, akorát s těma náhradníma dílama to bude horší - těžko čivavě podstrčíme hovězí srdce si myslim...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 19:43
- Nahlásit
rendik
pro začátek vetamix, aspoň na orgány
Genyjální!!!!!!!!!!! Mám tady v lednici eště kilo hovězího hrubomletého, prodáme to mamce!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 19:46
- Nahlásit
Gerda
Mám tady v lednici eště kilo hovězího hrubomletého, prodáme to mamce!
Super! Akorát nevim za jakej náhradní díl chceš vydávat hovězí hrubomletý...Já bych měla mít ve sklepje v mrazáku hovězí srdce a pak nakouskovaný játra, možná pro ty malý psí, že by stačily...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 19:47
- Nahlásit
rendik
nevim za jakej náhradní díl chceš vydávat hovězí hrubomletý
Mamce, aby si z něj vyrobila celulitýdu a mohla s náma do oceányje...bes toho tam nemůže....Pak mam taky jedno sérce, takže uš máme dve. To se bude hopdit! Zatim letim do hospody, tak to eště promysli, máš velký nadání!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 20:06
- Nahlásit
Prošla jsem mrazák a našla jsem kuřecí hřbety a krůtí prsa Bude se to hodit?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:24
- Nahlásit
Gerda
kouzelná trupka v biluščině zdi ste vy
já myslela, že biluška má mrtvoly ve sklepě a ne trupky ve zdi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:40
- Nahlásit
terezka79
Nevím kde maj dámy problém
Teri, dámy určitě problém mají. Ten problém je jejich, a proto nemá cenu se tím zabývat.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:54
- Nahlásit
Gerda
rendik
vskaz pro bývalí kamarátki:
svý poctivě ukradený prachi mám v sejfu, tak si nechte zajít chuť!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 06:59
- Nahlásit
gabifi
kouzelná trupka v biluščině zdi ste vy
já myslela, že biluška má mrtvoly ve sklepě a ne trupky ve zdi
Mrtvoly sou sežraný, přece nebudu čekat až se zkazí Trupky tady trčí skoro z každý zdi a průšvih je, že nevíme která odkud vede a co se stane když ji vybouráme
All
HOlky, začínáme plavat Ve sklepě už je deset čísel vody, jdu si na ten ksicht natapetovat nějaký nový obličej a budu u potoka očekávat milijounáře
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:38
- Nahlásit
terezka79
nááhodou, sem ti taky odpověděla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:39
- Nahlásit
Biluška
nevíme která odkud vede a co se stane když ji vybouráme tak vybourejte a uvidíte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 07:58
- Nahlásit
gabifi
tak vybourejte a uvidíte
Jednu jsme zbourali v koupelně a ve sklepě upadlo kus stropu Už radši nic nebouráme
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 19:49 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
rendik
budeš zítra v Budějkách na MVP?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2008 14:49
- Nahlásit
Dnes v Budějovicích bylo hezké počasí. rendik má furt růžovou ofču a plesnivá Florí bez skrupulí odchází s každým, kdo projde kolem
U KK je BOB Hany, CAJCe má Ajsí a CAJCe ve psech dostal nádhernej zlaťák od Dity. Jinak nic nevím.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2008 17:31
- Nahlásit
gabifi
Koukám, že než sem ti stihla odpovědět, tak si mě ulovila na výstavišti ...
plesnivá Florí bez skrupulí odchází s každým, kdo projde kolem
chybí ti tam podstatná informace - ten každý se musí tvářit jako že má jídlo, odpoledne dostala u stánku ochutnat konzervu ze soba a tvářila se, že tam chce zůstat na pořád
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 09:48
- Nahlásit
rendik
díky (za Boba)
ty si poklat....ten z Biluščiny studny
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 13:04
- Nahlásit
gabifi
Já mám Rendíka ve studni? Není jí tam trochu zima? Nemám jí tam hodit ňáké jídlo?
Rendik, když už tam jsi mohla by ses, prosím, mrknout co je v té truhle na dně?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 17:19
- Nahlásit
Biluška
Bilu, jak dlouho ti trvalo vyřídit chovatelskou stanici?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:25
- Nahlásit
gabifi
Ty taky musíš všecko vytroubit
Biluška
Rendik, když už tam jsi mohla by ses, prosím, mrknout co je v té truhle na dně?
Mrknout se můžu, ale eště si rozmyslim jestli ti řeknu co tam je ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:43
- Nahlásit
gabifi
Bilu, jak dlouho ti trvalo vyřídit chovatelskou stanici?
Asi pět měsíců. V Bruselu nevěřili, že tak pitomý název myslím vážně a chtěli si to ověřit
rendik
Mrknout se můžu, ale eště si rozmyslim jestli ti řeknu co tam je...
Jestli jsou tam zdechlé krysy tak mi to neříkej, chci žít v blažené nevědomosti, že sem milijounář Ale jestli je tam poklad tak ho koukej hned vytáhnout a navalit, nebo uvidíš
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:46
- Nahlásit
čus , sem se vrátila z chatičky a vůůůbec se mi nechtělo
co je nového krom výstav?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:53
- Nahlásit
Jimmi
U nás je mooooooc velká novinka Armánek šel včera navolno a neutekl mi, heč heč heč heč
Wandice šla taky na volno a utekla mi ke kravám Musela sem si pro ni dojít a děsně ji zmlátit traverzou. Cestou k ní sem šlápla do maskované kaluže a nabrala sem si plnou botu vody takže jsem ji zmlátila dvojnásobně
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:02
- Nahlásit
Biluška
tak to gratuluju pani,
já sem nezmlátila bohužel nikoho, všichni byli celý víkend celkem hodný a nikdo ani neumřel.
Kdo měl volný ruce, trhal džabka máme jenom dva stromy, ale úroda je jak z celýho sadu
Takže krom tý lapálie s trháním jabkoní se víkend fcelku povedl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:08
- Nahlásit
Jimmi
Kdo měl volný ruce, trhal džabka
Pani, to mi ani nepřipomínejte Džabka spadají do kategorie "bobule" stejně jako ořechy, lískáče, rybíz, třešně, švestky a kdejaká jiná havěť co tady roste. Mám pocit, že kdybych to na vteřinku přestala sklízet a likvidovat tak nás to zaroste a vznikne pohádka o Džablkové Biluši
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:07
- Nahlásit
Jimmi
Biluška
džablek máme plnej les. Všicí asi mají ke svým jabloním stejný vztah, jako vy. Džabka se mají pohrabat, naložit na kolečko a vodvízt do volné přírody....ať ty mrchy hnijou tam
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:08
- Nahlásit
gabifi
pohrabat, naložit na kolečko a vodvízt do volné přírody....ať ty mrchy hnijou tam
eee, já je vozim mamííínce, ona z nich peče štrůdlíky ve velkým, páč má cukrošku
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:11
- Nahlásit
Jimmi
já je vozim mamííínce, ona z nich peče štrůdlíky ve velkým, páč má cukrošku
teť sem zezelenala závistí
já ci taky někoho, kdo bude Gábince píct.....no, může taky uvařit a uklidit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:33
- Nahlásit
gabifi
uklidit
To dělá moje maminka Věř tomu, že po pár týdnech bys toho měla plné zuby. Přijdeš z práce a ve skříni nenajdeš tepláky, protože maminka tam všechno přerovnala. V jedenáct večer jdeš spát a najdeš ji jak meje schody, které byli dneska umyté jenom třikrát, ale ti psi je zase pošlapali. Ve čtyři ráno vstane a zapne pračku, aby "jela na noční proud" . Je to šílené, fakt šílené.
Btw máte někdo matku, která s sebou na dovolenou do Itálie veze kýbl, mop a mycí prostředky? Vážně, beze srandy a bez přehánění, přísahám na holý pupek. Dělá to každý rok. První den po příjezdu vyhodí dědu s děckama (pravidelně s sebou brávají vnoučata) na pláž a celý den šůruje pokoj, záchody, koupelnu a když jí to v hotelu projde tak i chodbu. Pak teprve to považuje za čisté a obyvatelné. Samozřejmě každý večer to musí všechno umýt, ale jen tak povrchně. Jednou dokonce umyla okna. Personál hotelu z ní pravidelně bývá na prášky a otec má co dělat aby to svojí chatrnou angličtinou vysvětlil Naštěstí poslední tři roky jezdí do stejného hotelu, takže už ji znají
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:45
- Nahlásit
gabifi
já ci taky někoho, kdo bude Gábince píct.
no já bych také uvítala, gdyby pekla MĚ!, ale ona je prodává chápeš ne? má cukrárnu s výrobnou, takže jedou ve velkim a na Matetku nezbyde nic , já musim jenom jakékoli bobule sehnat, otrhat a dovést
jinak z celé cukrárny miluju ze fšeho úplně nejvíc domácí zavařené vokurky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:49 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
biluška
no to je chnusný, já myslela, že mám matku voriginál a ufoni jí namnožili
|