Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:39 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Biluška
sem za Aš. Je to takový výstižný

Jimmi
ještě jedna veselá historka z reklamního tažení. Napsala jsem Míše, jestli náhodou neví, kolik má Džill BOBů. Napsala že neví, ale že mi je klidně spočítá - další člověk, který ví prt, co je to reklama . A aš mi to sečte, dám to zlatým blikajícím písmem přes celou obrazofku. Víc uš pro štěňátka udělat nemůžu.....ať se necítí jako aucajdři

Jimmi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 18:52
- Nahlásit

gabifi
kolik má Džill BOBů. Napsala že neví,
...pro někoho těžko uvěřitelný fakt a těžko zkousnutelný
Jinak díky za prezenci na tvých stránkách

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 19:29
- Nahlásit

Jimmi
Jinak díky za prezenci na tvých stránkách
eště sem neskončila
Potřebuju poradit, co je to nechrtí kategorie v coursingu. Ten název je ofiko? Ať si zase něco nevybásním jako s tím flajbólem.

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 19:33
- Nahlásit

pozor, pozor
nejvječší úspjech naší famílije za víkend.....Zamba byl změřenej do médii

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 09:57
- Nahlásit

gabifi
nechrtí kategorie v coursingu jo, protože chrti mají FCI 5(?)
Tak těm ostatním se říká nechrtí plemena a ostatní psi bez PP.
Prostě je to tak rozdělený...asi mi z toho hrábne....jestli není lepší sedětdomanaprdeli

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 09:58
- Nahlásit

gabifi
Zamba byl změřenej do médii

gdo je kurnik Zamba??? tady se to množí, nestíhám sledovat...lehce tuším, jestli to není šeltiák

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 11:01
- Nahlásit

Jimmi
jestli není lepší sedětdomanaprdeli
pani, uš končim, fakt....uš jenom ten sleskej korsingovej titul. Ste celebrita, tak holt tu publicitu budete muset vydržet.

gdo je kurnik Zamba
šetlije mé neteře

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:13
- Nahlásit

gabifi
sleskej korsingovej titulvzhledem k tomu, že Jim běhá sám, bych ten titul moc nepřeceňovala, on vyběhne, doběhne a má titul , on těch titulů má asi víc, ale já si je nepamatuju, fakt...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:18
- Nahlásit

gabifi
šetlije mé neteře sem přeci jenom tušila dobře, jenom jsem poprvé četla "Zaremba" a přišlo mi to jméno maličko ulítlý , tož se vomlouvám "Zamba" je lepčejší

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:55
- Nahlásit

Jimmi
vzhledem k tomu, že Jim běhá sám, bych ten titul moc nepřeceňovala
helejte se, děte fšicí do háje. Ajsí mi navrhla, abych založila stránku s fotkami zničeného majetku, Ouředníci neví, kolik mají titulů a Jimmi zdůrazňuje, že nebyli soupeři
Takhlenc se reklama nedělá. To je jako kdyby se v tíví objevila madam, začala blít do záchodu a pak řekla: "ta Jogobela je fakt hnusná"

Ajsí
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:06
- Nahlásit

gabifiTo je jako kdyby se v tíví objevila madam, začala blít do záchodu a pak řekla: "ta Jogobela je fakt hnusná"

No ale ona ta Jogobela je fakt hnusná
Nejni nad plnotučňáky! Ajsinka to taky říká!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 18:52
- Nahlásit

Ajsí
hele Ajsí ničí majetek? není možná

No, ale gdybyste náhodou chtěli nějaké foto, co sežral Andy Soptík Ničitel Nejhodnější Nejpracovitější psík co se gdy narodil, tak dejte vědět...tak 2-3 dny dopředu, abych mohla udělat seznam

Ajsí
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 19:33
- Nahlásit

Jimmi
Jen taková malinká vzpomínka

A to je opravdu jen slabej odvárek toho co se tady dělo. Fotky okousanejch područek u křesel, překousanejch kabelů od počítače, nahlodanýho věšáku, sežranejch bot a rozervanýho koberce jsem na net raději nedávala, protože tam občas koukaj naši a pochybuju, že bychom tam mohli potom přiject i s tím naším číslem
Chvilku jsem měla pocit, že máme doma bobra a ne kolii
Ale pak jako když utne a teď si spokojeně žvejká a preparuje plyšáčky. Nejraději má myš z Ikey ( od té první uplynulo něco přes rok a je to průměrně jedna myš na dva měsíce, z čehoš je měsíc a dvacet devět dní myš k nepoznání)

Ajsí
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 19:40
- Nahlásit

A tohohle plyšáka jsme dostali i s plínou svatebním darem

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 19:50
- Nahlásit

reklama na KK ze stránek Nely a Bely:

Ajsí
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 20:11
- Nahlásit

Jejku! Nejsou náááhodou příííbuzný?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:57
- Nahlásit

Ajsí
Tak to já sem budu muset taky něco přihodit, ale musím to vyfotit
Andy je velkej pracant a interiér si předělává k obrazu svému, né vždy se trefí do mého vkusu tedy...
Má strašně rád jedny malé schůdky z Ikeii, těm docela úspěšně ohryzává nožičky, každou chvilku čekám, že až si na ně někdo stoupne, tak vesele hupsne zpátky na záda.
Jo a tu plyšovou krysu taky občas máme, ale Andy jí nedostává, on jí krade dětem. Nejvíc ho bavily staré polštářky, které operoval a preparoval. jednou za týden sem je zašila, aby si na 10 minut užil

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:09
- Nahlásit

Jimmi
Andy je velkej pracant a interiér si předělává k obrazu svému pracant a umělec k tomu

Plyšovou myšku z Ikey jsme měli jenom jednu, byla Akimkova zamilovaná....taky podle toho vypadala

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 11:13
- Nahlásit

Biluška
a kdo je nakonec Winčin ženich? My plánuje štěňátka v r. 2009 akorat je mi lito agilitní sezony možná budou až na podzim uvidime uvidime uvidime, ještě není ani chs

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 13:23
- Nahlásit

Shelticka
To je dost, že se taky někdy ukážeš . Můžeš se, prosím, kouknout po Lipníku jestli někdo nehledá fenku anglického buldoka? Mám ji doma, údajně je odchycená v Lipníku coby toulavá. Je vidět, že nedávno rodila, ale nepřipadá mi, že by byla z množárna, je rozmazlená a je evidentně z bytu. Na netu ji nikdo nehledá, ale možná byla nějaké staré babky co teď zoufale lepí cedulky po supermarketech....

Nýnátko je provdané za Eliota du Clos des Esperviles, nebo tak nějak. Prostě ÍTÝ od Svobodové. Jména pro štěńátka už se pomalinku začínají rýsovat, bude tam Alkoholik, Abstinent, Akcie a Anuita. Akcie s největší pravděpodobností bude Akcie Gold, nebo Akcie Aura.....nechám si ji doma, páč já tím pádem budu Akcionář a to už je skoro jako milionář

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 13:50
- Nahlásit

nefšímejte si mě, jenom si hraju

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 13:51 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
podívám se vím, že tu už jednou kdosi odchytil buldočka a ptali se mě čí je, ale jak to s ním nakonec dopadlo to nevim. Zkusim se poptat
Ty jména máš dobry jsem to tu trochu projela a viděla jsem tu i nějakej Antiperspirant Já jména teda zatim naplánovaný nemám, já nejsem schopná ani vymyslet chs nenapadá tě něco co by vystihovalo Končetinu? Mě toho napadá dost, ale vždycky mi to někdo zavrhne, že tak se přece nemůžou jmenovat její štěňátka a maminka má představu něčeho jako "zapadající slunko" to já néé to já nechci nic takovyho šilenyho romantickyho proto taky na všechny moje nápady dělá zvláštní obličeje jako jestli to myslím vážně

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 13:51
- Nahlásit

Biluška
Nýnátko je provdané za Eliota du Clos des Esperviles
má lord nějaký nemovitosti? Zámeček, vinice, sady a spol? Starožitné šperky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 14:15
- Nahlásit

gabifi
Poďte si k nám říct čísla na svátek

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 19:47
- Nahlásit

ženský,víte o něm?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2576836/Daruji-kra tkosrstou-kolii.php

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 20:00
- Nahlásit

gabifi
má lord nějaký nemovitosti? Zámeček, vinice, sady a spol? Starožitné šperky?
Samozřejmě, jinak by se s ním princezna QwinkyWinky vůbec nezahazovala . Ovšem jeho největším pokladem je bezesporu Nýna

Shelticka
Tak dej chovku "Končetina" a je to Líp Končetinu nevystihne vůbec nic .
Já jsem v záloze měla He Me Pépi (netuším co to znamená, byl to oblíbený slogan Lály někdy ve třech letech) , pak Z Růží, Z lásky, Angel Energy (to když jsem ještě plánovala štěňátka od Pumy) a pak už nevím. Ještě jsem zvažovala Z větrných hor, ale to bylo až na úplně posledním místě.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 20:17
- Nahlásit

jablunka

no to teda???? to fakt nefim

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 20:24
- Nahlásit

Jimmi
mě se hrozně líbí..................

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 20:30
- Nahlásit

jablunka
je nějakej pohublej, vypadá to na éčkový vrh v Krásný Louce, počkej já se mrknu, možná je to brácha Skipa

http://www.collie-smooth.com/

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2008 20:33
- Nahlásit

jablunka

Jo, tak by to mohl být ELL Krásná Louka, brácha Skipa(Escape Krásná louka)
To by mě vážně zajímalo, proč ho dávají pryč

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání