Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 16:32
- Nahlásit

gabifi
Jo a gde je děkovací řeč? Děkuji Jímovi, chovatelce, mamince, tetě, celýmu štábu
a děkovat mam jako za co? že mě připravil vo nerva, prachy a přidělal šediny, které schovám jenom za pomoci kadeřnice, které vypláznu opět těžké prachy?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 16:34
- Nahlásit

Neděkujte, negratulujte, na oslavu nemám prachy, je to nejdražší titul, jakej má

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 16:34
- Nahlásit

gabifi
Děkuji Jímovi, chovatelce, mamince, tetě, celýmu štábu......
A americe pani, taky americe musíte poděkovat, bo tak je to správně.....dyť vy ani nevíte, komu děkovat, jak pak máte vědět, čí sou vnoučky!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 16:58
- Nahlásit

Gerda

pro tebe mám něco spešl, ptal sem se na vhodného budoucího psíka pro tebe dle požadafků, jak si uváděla.
No a bylo mi řečeno, že se máš podívat na briarda-fenku, páč je pracovní plemeno a chodně chlupatá, to byste se ukartáčovala do zenové blaženosti pani a potom taky holandský vofčák dlouhosrstý prej existuje a to je doma mazlik prej.
Tak se na to jukněte, páč ty choďáci sou prý hodně neustálený a musela byste chodně chodně vybírat a mít kliku velkou jako pražskej hrad.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:01
- Nahlásit

Jimmi
brijárdi sou už dost velký psové a sou to už takový rázný povahy, holandský mám v halvě vedený jako psychopolomaliny....Ste hodná pani, že rozmejšlíte, ten chockej aspoń neni tak velkej.....neustálený skrzevá povahu?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:14
- Nahlásit

Gerda
něco sem vám našla

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:15
- Nahlásit

Jimmi
sou moooooock rásný, ty vlasatý! Ale jak řikám, mám z nich pocit psychopolomalin.....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:16
- Nahlásit

Gerda
neustálený skrzevá povahu?

jo, neustálený v povaze a taky mají nějaký choroby skrzevá srdce

ty holanďáci sou prej zlatíčka, no ale já je neznam, ale kukuč mají slatkej jako marmelátka

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:19
- Nahlásit

Gerda
jedno mínus chlupatý holanďátka mají, nejsou vůbec k sehnání, tak o nich nikde vůbec nic neni, sou asi chůďata málopočetný jak KK a ještě málopočetnější

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:22
- Nahlásit

Jimmi
sou asi chůďata málopočetný
Teoreticky je to přetpoklat k tomu, že budou taky neustálený, ne? Já toho holanďáka viděla u Štemberový, je to blázen, furt běhá, nezastaví se, unavit takovýho psa je nadlickej úkol, von se votočí i na pětníku! To musíte bejt děsně aktivní, abyste mohla mít takovýho čokla! Dyť je to šílenec jako ty vaše golyje! Depak, já chci něco normálního, jako je Maryje ))). A taky tak stejně velkýho, víc asi rači ne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:26
- Nahlásit

Jimmi
Pani, podivejte na ty ušatý ksichty, nejsou boží? http://www.welsh-corgi.unas.cz/gallery.php?akce=ga leria&gallery_id=15

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:29
- Nahlásit

Gerda

aha, no na jednich stránkách se píše, že jsou tady málo, protože nejsou tak známí jako BO, a holanďáci si je nechávají pro sebe, takže byste pani musela vymámit samičku z cholandska a měla byste originál, nikdo jinej by takovou krásnou samičku neměl a prej cvoci jako BO nejsou, bůhví na co ste koukala, jestli ten pejsek nebyl divnej
Jinak jsou malincí, samičky 22 kilo, to je menší než Jim, hmmm tak to je opravdicky malinká samička

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:32
- Nahlásit

Gerda
corgáčky sem viděla včera ve Welsu, je s nima jedina velká výhoda, ale obrovská, že ve výstavním kruhu nemusíš běhat, ale můžeš důstojně chodit, protože mají krátký nožičky, takže když chodíš, oni běhají a vlastně se obyčejnou procházkou strašlivě vyběhají....ufff to bych chtěla do důchodu tedy, to si pořídim. A taky mají krášně ušatý ksicht a roztomilej kukuč.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:36
- Nahlásit

Jimmi
No mě se na nich líbí, že sou povahy rázné, ale vzhledem k velikosti bych to mohla zvládnout ukočírovat i já, že to sou ovčáčci, že sou makaví, ale tak nějak přiměřeně k tomu mýmu temperamentu, zejména vzhledem k těm malejm nožkám. Jako že by to bylo čiperný - přiměřeně, cvičitelný - ovčákovitě, uběhatelný - za menšího vypětí mejch sil ))))

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 18:16
- Nahlásit

Jimmi
je to nejdražší titul, jakej má
no tak si ten diplom pak zarámuj a říkej, že stál stejně peněz, jako originál Pikaso

Gerda
znám jednu krátkovlasou holanďačku, je šikovná, trošku šílená. S Maryjí by šly dobře dokupy......Maryje by jí dávala v případě potřeby mokrej hadr na čelo

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 09:39
- Nahlásit

gabifi
Maryje by jí dávala v případě potřeby mokrej hadr na čelo

myslela si Maryji, jak dává hadr na čelo, ale Gerdě né?

no tak si ten diplom pak zarámuj a říkej, že stál stejně peněz, jako originál Pikaso
Pikaso je z levnýho kraje, diplom půjde do trézoru

...jo a podražíme, podražíme....to sem odchytila od manažeru čezu, ty to mají vychytaný a sou bohatí, tak se opičim po nich...podražíííme, podražíííííme..........

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:29
- Nahlásit

tak jsem si dala konečně na stránky jednotlivé fotky štěňátek

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:01
- Nahlásit

gabifi
Pani, dneska máte svátek a u davítkový na vás čeká zbytek dortu...asi ho uš nevochutnáte........

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 20:50
- Nahlásit

Gerda
asi ho uš nevochutnáte
sem to zmeškala....je sežranej, což?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

gabifi
Je sežranej, ale poďte, dneska má bonusovej svátek StaHi a taky tam eště neni, dort je připravenej, zatim tam olizuje polevu PetraK, vona je na ty polevy děsná. A dyš nebude dort, dávaj se i hropy s epidurálama.

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:12
- Nahlásit

Gerda
dávaj se i hropy s epidurálama.

bych si dala dort a vlezla s ním nejrači do hropu.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:16
- Nahlásit

Jimmi

se omlouvám, že vám sem bez gólije vlezu, ale jen na chvilku. Pani Jimmijová-že ste to byla fčera vy u tý Anny? Se omlouvám, že jsem se ani nepředstavila f tom chumlu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:17
- Nahlásit

Gerda
PetraK, vona je na ty polevy děsná.

fuj, to je zákeřnost! Vona rozcamrá polevu všade vokolo, já to dávám dohromady a vona mě tu pomluví. Du pryč.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:17
- Nahlásit

gabifi
maximalisto!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:44
- Nahlásit

PetraK

ano ano ano, to jsem byla JÁÁ, a nebujte pani, já si na vás ještě posvítím , znám tě z fory a teď i naživo, takže já sem spokojená

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:46
- Nahlásit

Jimmi
no mě mrzí, že jsem neřekla pořádně ani ahoj, ale tak já obvykle zmatkuju při větším počtu lidí než dva, páč nevim koho co a dřív. tož se příště pochlapim

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 09:57 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

ahoj fšicí, aby toho nebylo málo, mám zavirovanej čičítač a nemám čas vozit bobíka k PC dochtorovi
Tak jenom pozdravím a mizím

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:01 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

ALL

ahoj holky, nejdříve se chci omluvit za nekomunikaci....mám počítač na JIPce a pokud mi dojde trpělivost, skončí v márnici. Nemůžu reagovat ani na mejly, bojím se, abych vás nenakazila nějakým virem.

A teď to hezčí a důležitější: HEZKÝ VÁNOCE!!!
Tak brzo přeju proto, že odjíždím do bažiny, kde vůbec žádný internet nejni. I když je pravda, že momentálně nejni ani tady u nás doma

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 21:29
- Nahlásit

gabifi

tobě taky HEZKÝ VÁNOCE i když v bažině

Ajsí
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 17:54
- Nahlásit

Taky přejeme všem Krásný Vánočky, pocukrovaný, slaďoučký

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání