| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 14:34
- Nahlásit
Biluška
bože ...tudle né
ona gabifi chtěla napsat zdravá a HEZKÁ
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 18:41
- Nahlásit
Biluška
Jako, že by šla do kravína jo? Tak to teda pr, tu fenu chcu já a hned :mad. nebude vydělávat nikomu jinýmu gdyž může vydělávat mě
dyk ti to furt říkám. Vykopni ty svý reparáky a nakvartýruj si tam něco pořádně výdělečnýho .....a nezapomeň se podělit s kámoškama
Jimmi
pani, můžeme dát na SOS golie tenhle inzerát: Krátkosrstá golie hledá novou, hodnou rodinu, která by se měla před tím, než si jí u nás vyzvedne, stavit u bankomatu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 07:44
- Nahlásit
gabifi
Krátkosrstá golie hledá novou, hodnou rodinu, která by se měla před tím, než si jí u nás vyzvedne, stavit u bankomatu
se jim nedif, je ekonomická krize!!!!!!!!!!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 07:57
- Nahlásit
Fena je velmí temperamentní a zřejmě bude i kapánek nevychovaná. no to se není čemu divit, že je temperamentní, pokud tráví den na řetezu a oni ji sem tam odvážou, že jim zboří barák...tohle fakt nechápu... a ještě za ni chtěj prachy, asi čekají, že čeští majitelé KK jim budou rvát ruce a strkat balíčky, aby ji dostali. To by podle mě ovšem nesměla být z MSM...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 07:58
- Nahlásit
gabifi
pani, můžeme dát na SOS golie tenhle inzerát: Krátkosrstá golie hledá novou, hodnou rodinu, která by se měla před tím, než si jí u nás vyzvedne, stavit u bankomatu
Jimmi
se jim nedif, je ekonomická krize!!!!!!!!!!!!
Já vím jak z ní ven. Ale musíš mít alespoň 50 táců na jednorázovou investici
Gdo má padesát litrů a chce zbohatnout tak se hlaste na mailu, nebo na founu
Jo a jestli mi chce něgdo koupit hezkou krátkovlasou góliji, nebo blue-merle šoltyji tak se hlaste taky. Štěňata neci, feny od roku a půl, aby mohli hned rodit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:11
- Nahlásit
Biluška
Ale musíš mít alespoň 50 táců na jednorázovou investici
nemam
ale můžu prodat fakany , tak uvidíme, dám je na bazar cz. sou trochu použitý
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:37
- Nahlásit
ahoj holkíííí, prdím na ekonomickou krizi a jedu do supermarketu nakupovat.
Jimmi
ale můžu prodat fakany
okamžitě kupuju. Umí luxovat? Kendy začal línat a zítra přijedou malíři malovat sklep
Biluška
Ale musíš mít alespoň 50 táců na jednorázovou investici
Pani, já šetřit, aby až někdo napíše na net, že hledá novou hodnou rodinu pro štěně po Kendym, která má přivézt 50 táců, abych na to měla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:39
- Nahlásit
Dasha
čus, gde sou nějaký fotky modrý gólije?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:01
- Nahlásit
gabifi
čus, gde sou nějaký fotky modrý gólije?
se něgde fláká ...asi připravuje bohatý prográmek na sraz KK velkooganizátorka
nebo šetří prachy, aby mohla štěndům k bohaté výbavičce přidat i bohaté vjéééno
gabifi
O.T. tak sme pani jako družstvo HPPanthers vyhráli druhou divizi PURINA PRO PLAN CUPU 2008, to je součet fšech bodůch co se sečtou za fšecky závody v letošnim roce a sou jenom dvě divize pro ČR, tagže sme fakt jako dobrý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 16:47
- Nahlásit
gabifi
Pani, já šetřit, aby až někdo napíše na net, že hledá novou hodnou rodinu pro štěně po Kendym, která má přivézt 50 táců, abych na to měla
No jak myslíš paní, páč já vím jak ty penízky zhodnotit. Skoro tak dobře jako v kravíně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:43
- Nahlásit
Jimmi
tagže sme fakt jako dobrý
vím, že jste dobrý a mám radost Dám to na stránky a kdyby byla nějaká fotečka celého týmu, plesknu je na mezinárodní fórum. Ivana tam dal fotky kluků z coursingu.....jen ať se venku na šikovný český kluky podívají.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:54
- Nahlásit
gabifi
fotečka celého týmu tak to nemůžu sloužit, krom pesanů tam sou vyfocený i páníci a to je prostě děs
Jo a ta KK MSM je už pryč, tak jestli jí nemá Biluš, tak začne vydělávat někdo jinej
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 10:32
- Nahlásit
Jimmi
Jo a ta KK MSM je už pryč
navadí, rozhlídneme se po jiných zdrojích, nás nějaká ekokrize nemůže zastavit
Na psy v nouzi už jsem si zvykla. Na šeltie a kolie v nouzi ještě ne.....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:04
- Nahlásit
gabifi
nějaká ekokrize
jasně zatim vezmem zavděk i nějakou yorkšírkou
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:39 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
jasně zatim vezmem zavděk i nějakou yorkšírkou
to už mám vymyšlený. Jorkšírky potřebuješ tři. Dvě desetikilový, ty budou rodit štěňátka po 6-8 ks a jednu dvoukilovou, tu budeš zákazníkům ukazovat jako maminku oněch štěňátek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:42
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
Dvě desetikilový, ty budou rodit štěňátka po 6-8 ks a jednu dvoukilovou, tu budeš zákazníkům ukazovat jako maminku oněch štěňátek
Mám zlepšovák Jorkšírky (které mívají 2-3 štěňata) budeme krýt maltézákem (6-8 štěňat). Jednak se nám tím narodí více štěňat a za druhé to rovnou budou bíwři co jsou mnohem dražší
Ještě potřebuju okamžitě sehnat psa-anglického buldoga.Orinka hárá Upozorňuju, že Kristiána nechci, je starej U nás ve vesnici mají frbula, jestli fofrem neseženu angličana tak nakreju tím francouzem, stejně to nigdo nepozná . Jsou to bezpapíráci, čili II jakost, zákazník nemůže chtít zázraky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:45 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
Hele, u nás jedna chs kryla pita buldokem a prodávali to jako pity s PP. Vzhledem k tomu, že mají super zápasníky, tak cena nepřišla nikomu zvláštní
Vlastně naopak, matka belya pitka, ale buldočka a kryl ji pit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:48
- Nahlásit
Mucholabka
To u nás taky jedna dělala. Feny buldoky kryla čímkoliv trošku placatějším - boxerem, stafordem, pitem.... ta věta o II jakosti pochází od ní
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:51
- Nahlásit
Biluška
Hele, ale pit s buldokem nemusí být blbá kombinace. Nechceš pučit Ferdíka? Má moc milý obličej a vysoké nohy a jsou po něm red nose štěňata
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:52
- Nahlásit
Biluška
Až pojedeš kolem, vem buldoka, já ti ho poňuňám, ty mi poňuňáš štěnda, a vymyslíš mi hypotéku a vysvětlíš to Marcelovi, a dostaneš za to čaj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:59
- Nahlásit
Mucholabka
Až pojedeš kolem, vem buldoka, já ti ho poňuňám, ty mi poňuňáš štěnda, a vymyslíš mi hypotéku a vysvětlíš to Marcelovi, a dostaneš za to čaj
Přespříští týden na tom coursingu
Nechceš pučit Ferdíka? Má moc milý obličej a vysoké nohy a jsou po něm red nose štěňata
no jo, ale můžou být buldoci red nose? Aby mi do toho nějaký rýpal potom nešťáral
Ledaže bych to vydávala za fungl nové plemeno importované z emeriky . Bude se to jmenovat třá bíwrbuldok
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2008 19:08
- Nahlásit
Biluška
Hele, jedno štěndo jede do Krnova, týpek mi příští týden doveze prachy.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2008 11:31
- Nahlásit
Biluška
šmarjá, začínám ztrácet přehled. Napiš stručně kolik kusů a jakých fen mám sehnat a já jdu stavět chlívky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:23
- Nahlásit
Biluška
po dlouhý době jsem se koukla k okrasnému keři na stránky.....má tam ve smečce taky šeltku, víš o ní něco?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:46
- Nahlásit
gabifi
po dlouhý době jsem se koukla k okrasnému keři na stránky. a přežilas to ve zdraví?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 18:10
- Nahlásit
Jimmi
přežilas to ve zdraví?
jsem si myslela, že mám dostatečnou imunitu, ale ta šeltka u pana neomylného mne mrzí. Šeltie se prostě do smečky čévéček, asiatů a spol. nehodí. Myslím, že už je tam delší dobu, možná i rok (doufám, že se mýlím).
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 21:20
- Nahlásit
Ahojky, mrkněte sem: http://www.vodicipsi.cz/trika.htm
já už jsem si vybrala
Není nad to schovat před manželem koupi nového trička za podporu vodících pejsků
Ale aby mu to nebylo líto, tak jsem mu vybrala taky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 22:09
- Nahlásit
Ajsí
To je super, já si určitě objednám, nejraději na každý den jedno
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 07:43