| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 18:01
- Nahlásit
gabifi
jsem si myslela, že mám dostatečnou imunitu, ale ta šeltka u pana neomylného mne mrzí. Šeltie se prostě do smečky čévéček, asiatů a spol. nehodí. Myslím, že už je tam delší dobu, možná i rok (doufám, že se mýlím).
je tam asi rok a půl. Někdo už nechtěl tři šeltice, něco bylo s PP a něco bez. Ta modrá je tuším papírová. Rudínek ty dvě umístil a tuhle si prý zamiloval tak si ji nechal. K adopci není. Musíš počkat až si zase přiveze nějakého vlka.... Baddy a Fredy taky nebyli k adopci a pak najednou táhli
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:57
- Nahlásit
Gerda
co sis objednala za velikost? nevím, jestli by mi nestačilo L
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:18
- Nahlásit
Biluška
Někdo už nechtěl tři šeltice, něco bylo s PP a něco bez
pamatuju si na ně, byly tuším ve všech barvách.....akorát jsem doufala, že je udal fšecky.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:23
- Nahlásit
Jimmi
pani, gdy uš budete v tom Ztauri konečně rodit? Já chci vnoučata!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 16:35
- Nahlásit
gabifi
ste se dočkala pani zatím je skore 6:2 ve prospěch křivochcalek , Daně docházejí křivochcalčí jména
Jinak Čejný údajně ještě pokračuje, si jenom dává pauzu, štěnda jsou docela velká a pevně přisátá k mlíkárně
sem vyčerpaná, asi rodim taky, nebudu spát, páč mám f sobě asi 100 kafíí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 16:38
- Nahlásit
asi tak nějak to tam vypadá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 16:41
- Nahlásit
Jimmi
Pani, sou dot ouzký, vobjednejte si klidně XL, ale i to L vám samozřejmě bude, jen možná to XL bude pohodlnější. Samo nejste těch parametrů co já, ale mě je to XL ouský, a já nemám ráda uplý věci.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 17:17
- Nahlásit
Jimmi
jupííííííííí
Daně docházejí křivochcalčí jména
a nelíbilo by se Bordelmamá Ztauri?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 17:19
- Nahlásit
gabifi
Bordelmamá Ztauri já ti nějak nevim
večer se uvidí, jestli třeba Čejný neupraví skore
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 17:24
- Nahlásit
Jimmi
Gratuluju, a máte už třeba Barakudu Ztauri?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 17:30
- Nahlásit
já chci křtiny....pochopitelně s hostinou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 17:55
- Nahlásit
kachna_
ne ale máme Bóbika Z Tauri
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 17:57
- Nahlásit
gabifi
já chci křtiny....pochopitelně s hostinou
tak to se laskavje obraďte na chovatelku
chci být čestný host
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 18:24
- Nahlásit
Jimmi
tak to se laskavje obraďte na chovatelku
roskas pani, místo obligátních gratulací k narození štěňátek se v náfštěvní knize pozvu na luxování lednice
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 13:17
- Nahlásit
gabifi
už jsou i fotečky mrňat....no a sou jako každý mimino hrozně nehezký , ještě že dou k lidem po 8 týdnech už trochu vylepšený
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 13:22
- Nahlásit
gabifi
jo a jedna chovatílka si chtěla vzít fenečku, ale neveme uff
(tendlecten vrch je málo geneticky prolustrovanej, chápeš...)
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 15:20
- Nahlásit
Jimmi
tendlecten vrch je málo geneticky prolustrovanej, chápeš
skutečně? Já myslela, že ta doopravdická genetická lustrace u Optigenu teprve začíná......
du obdivovat fotky štěníků.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 15:28 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
vau, nejkrásnějí jméno je Motýlek
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 11:30
- Nahlásit
slečna Issynková a její fungl nová nemovitost na zahradě
Prodloužený víkend jsme strávili na Slovensku. Přijel se za náma podívat i Zamba Zambič. Začátky byly trošku adrenalinové, prvních 15 minut to vypadalo, že se nám fšicí servou na jednu hromadu. Pak se klucí umoudřili a začali si hrát. Protože jsme nechtěli, aby rodiče museli zavolat zedníka, malíře a truhláře a vyhodit všechnu zeleň v květináčích, hra byla brzo zakázána. Akimovi to nevadilo, on si stejně nehrál, jenom na Kendyho a Zambu vrčel. Pak jsme se je pokusili vyfotit. Akim s utrpením a znechucením zapózoval s přítomným póvlem zhruba 45 vteřin. Snad neteř stihla cvaknout spoušť aspoň jednou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 17:50
- Nahlásit
Jimmi
Máte krásný vnoučky pani, vypadaj skoro stejně jako naši 3týdenní raslící ))
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:40
- Nahlásit
gabifi
týýý vado, slečna Issynková si umí žít
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:41
- Nahlásit
Gerda
Máte krásný vnoučky pani no ještě nééé, sou to takové ajkési morčata, snad to další týdny zachrání
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:32
- Nahlásit
Gerda
Máte krásný vnoučky pani
nebuťte drzá, pani, to sou MOJE vnoučky, tak je tady na intronétu laskavje nerozdávejte gde komu!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:24
- Nahlásit
gabifi
gdyž sou tvoje vnoučky, co potom mam já? děcka moje to nejsou, bo parchanty mam doma spočítaný...aby se nemnožily
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:30
- Nahlásit
Právě jsem se snažila s společně s ČMKU důstojně vstoupit do nového tisíciletí tím, že si vytvořím elektronický účet u ČMKU a budu si pohodlně přihlašovat pesánky a nebudu muset ocucávat tužtičku nad vyplňováním papírových přihlášek a téměř rébusových složenek. Do schránky mi přišel jakýsi odkaz, který mi po odkliknutí, můj účtíček zaktivizuje...no a NIC..už čekám docela dlouho na odpověď na otázku: "Co teď?"
Ach jo, já to vzteky zase vyplnim ručně!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:47
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
Tak čí to sou vnoučky????????? Já vám je nerozdávám, jen sem řikala, že vypadaj stejně jako prdinoškové ve třech tejdnech, tak jesi tam něgde nemáte ňákou chybu........
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:23
- Nahlásit
Gerda
Jimmi
Tak čí to sou vnoučky?????????
my se s Jimmy poperem a gdo vyhraje, toho sou vnoučky......a gdo prohraje, má další parchanty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:42
- Nahlásit
gabifi
vy nevíte, čí sou to vnoučky????????????????Žencký neperte se, buďte rádi, že je nemusíte živit a šatit.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:48
- Nahlásit
gabifi
Gerda
já se zásadně neperu!! o gdybych prohrála! pošpinila bych si karmu popliváním vítěze
gabifi
máš sovu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 14:23
- Nahlásit
Jimmi
gdybych prohrála! pošpinila bych si karmu popliváním vítěze
nebuť citlifka.....já si na vítěze plivnu v klidu a poraženého kopnu se škodolibým potěšením
a teť se du na stránky chlubit s vnoučky a je mi jedno, komu je tady Gerda rozdává
|