Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

Biluška
Ale zato šeltie nesená domů v narkoze je "takovej krásnej plyšáček, jako živej"
)))) tak to je strašnýýýýýýý ))))

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:35
- Nahlásit

Biluška
No jak může bejt zlatá šeltie polární liška? Polární liška je přeci bílá a plesnivá . Florí byla taky několikrát "ježiši co to je? to je fakt pes? dyť je ňákej divnej!"
Nejlepší sou ale rozhovory:"prosimvás, co je to za plemeno?","šeltie","coo?","no šeltie, taková ta malá kolie", "jo ahá, kolie, ale ty sou přece zlatý ne?"

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:23
- Nahlásit

rendik
Polární liška je přeci bílá a plesnivá
Sisinka byla dvakrát na léto ostříhaná. Pak to byla krátkovlasá šoltyje . A gdyž se ostříhá tak je bílá. Asi tak měsíc, pak to zase přeroste těma krycíma chlupama a je zase zlatá. Ale když je bílá tak je úplně čistě bílá .V kombinaci se zlatou hlavou a ocáskem to vypadalo suprově. Druhý rok jsem ji ostříhala na ami-kokra a nechala jí ještě dlouhý zlatý chlupy pod bříškem. To už byli lidi úplně na mrtvici

Kámoška má blue-merláka a to je zaručeně hasky, poněvadž má modrý oči a ty mají jenom hasky

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:38 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

Biluška
Jo ahá, tak takle se dělá ze zlatý šeltie polární liška! Hele a když jí ostříháš jaká jí pak naroste srst? Mě někdo tvrdil, že když ostříháš šeltii nebo i toho novofundlanda, tak jim pak nenaroste tak pěkná a kvalitní srst jako měli...

Kámoška má blue-merláka a to je zaručeně hasky, poněvadž má modrý oči a ty mají jenom hasky
No modrý oči sou kapitola sama pro sebe... "Ježiši vona nemá voči! Jo ahá, vona má modrý voči, no to sem v životě neviděl (a), to jako může mít??"

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:45 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

ahoj, sem zpět.

Biluška
číslo jsem si připla na nástěnku a příští týden pošlu něco pro ty dvě štarnovský trupky

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:54
- Nahlásit

rendik
Mě někdo tvrdil, že když ostříháš šeltii nebo i toho novofundlanda, tak jim pak nenaroste tak pěkná a kvalitní srst jako měli...
Prdlajs, narostla jí úplně normoš srst jako měla předtím. Krásná, hustá, zlatá s tmavým přelivem...

gabifi
číslo jsem si připla na nástěnku a příští týden pošlu něco pro ty dvě štarnovský tupky
Uš je tady jenom jedna trupka. Amorek je umístěnej a zatím ho nevrátili tak tam snad zůstane
Ta trupka co tady zůstává odsaď vyletí co nejdřív, páč se dost neskutečně otrkala a uš mi pije kref. Rozbil zrcadlo co stálo opřené na vaně (aby se mohl Mášenek pohodlně holit ), totálně počůral koberec v chodbě a následně do něj vykousal dvě díry. Tak jakože uprostřed. Nevím jestli to má být nějaká dekorace, nebo co, ale nemám pochopení pro jeho umělecké sklony Včera zabil tři boty. Naštěstí byli všechny Mášenkovi, takže mi to nijak neva. Ale Mášen řval jak tur a chtěl Timíčka zbít Dneska jsem na poslední chvíli zachránila z jeho pelechu svoji botasku (Zbila sem ho, ale nikomu to neříkejte, by mě nařkli, že týrám chudinku pejska ) . A v noci mi vlezl do postele, lehnul si mi na hlavu a hodlal tam spát Vysvětlila jsem mu, že psi mají povoleno spát od mého pasu dolů a že lidem na hlavě se nespí. Tak se posunul k nohám, ovšem neustále do mě klofal tím svým mokrým čumákem a odmítal pochopit, že je mi to nepříjemné. Pak se urazil, že jako nevím coby a šel spát do botníku. Myslím, že je na čase, aby odsaď pokračoval dál . Chcete něgdo skoroborderku? Nebo skorošeltii . Přidělím mu plemeno podle toho o co bude větší zájem

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:04
- Nahlásit

Biluška
Timík je ten zlatobílej dlouhosrstej? Jsem ráda, že se otrkal....a je mi opravdu velice líto veškerého tvého zničeného majetku

Přidělím mu plemeno podle toho o co bude větší zájem no, útulkovou strategii jsi už pochopila. Teť ještě honem k Okrasnému keři na školení ohledně získávání finančních zdrojů

vedle se lidi furt dohadují a Keř je na SVÝM pozemku se SVÝMI čokly vysmátej

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:32
- Nahlásit

never ending story:

Daruji štěnata šeltie,narozená 27.7.2008.Tel:776219994.
h.ptacnikova@centrum.cz

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:58
- Nahlásit

gabifi
Daruji štěnata šeltie,narozená 27.7.2008.Tel:776219994.
Tipuju, že to budou asi takové šeltie jako Timíček

Teť ještě honem k Okrasnému keři na školení ohledně získávání finančních zdrojů
Nj, to bych měla, jinak to odnesou moji psi

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 17:13
- Nahlásit

Biluška
našla jsem Timíkoj skvělej job....ale musel by se chvíli tvářit jako fila nebo rotvik:
Dobrý den, sháníme někoho kdo daruje či za rozumnou cenu prodá štěně křížence německého ovčáka a rozvajlera, případně NO a brazilské fily. Pohlaví raději pes, stáří do 5 měsíců. Hledáme hlídače k domku se zahradou.Zkušenosti se psy máme. Děkuji

....dobrý, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 20:33
- Nahlásit

gabifi
Myslím, že by mu to mohlo jít. Gdyž může Florí být štěně novodulanďáka tak proč by Timík nemohl být štěně fily, že jo? Třá jim zadarmo ještě přihodím dědečka kavkazáka

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 19:11
- Nahlásit

posouvám, vy bando líná!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 21:17
- Nahlásit

Právě jsem se vrátila z úúúúúúúúúúúúúžasnýho víkendu v Jeseníkách.
Jim si super zaběhal coursing a následně získal titul.........ee sem to zapomněla..no něco to bylo.
Andy si to zase zkusil a s daleko větším úspěchem než minule v Lounech. Jenom u toho nesmím být já, takže já dřepim za autem...no určitě to ještě vylepšíme
Druhý den si Andy s Jimem vyčuchali "pachový čtverce" a Andy se ještě pokusil zabít "šupáka"na obranách. No chudák si moc nevěděl rady, tak mě musel figurant zmlátit než se Andy trochu naštval a kousnul si do kůže.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:27
- Nahlásit

Okamžitě, nutně, ihned, potřebuju nové majitele pro toho rezavého magora Dneska v noci vyrobil další tři díry do koberce a sežral půlku Mášenkovy lakýrky k obleku Až to Mášen zjistí tak ho nejspíš utluče krumpáčem (a Aren z toho bude mít depičku a odnesou to její psi ) . Navíc pravidelně ve tři ráno začíná výt. Nechápu proč. Ale daly by se podle něho natahovat hodiny. Sedne si na roh vany a začne výt. Musím vstát, jít za ním, zeptat se ho jestli mu jako přeskočilo,nebo vo co gou, on přestane výt, jde se mnou do postele, tam mi chvíli šlape po hlavě, probudí všechny ostatní psy, jde zase do chodby, lehne si do botníku a usne. Už se to opakuje týden. Každý den přesně ve tři ráno. Nejspíš je to převtělený kohout

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

Jimmi
tak mě musel figurant zmlátit než se Andy trochu naštval a kousnul si do kůže.
Ty obrany jsou takhle brutální sport jo? Tož to radši zůstanu u toho agility

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:13
- Nahlásit

Biluška
Ty obrany jsou takhle brutální sport jo? toneí snad ani sport ne? jestli to chápu, má se pes naučit tě bránit...tedy si to myslim
No jenže Andy nejdříf strašně štěkal na figuranta, potom na mě, že jsem figuranta ještě nezlikvidovala (coby vůdce) no a potom se nasral totálně na nás oba, za to divadlo co mu tam hrajem takže si kousnul do kůže...naštěstí néé mojí. Je to náhodou prča. Puma by musela být nadšená taky

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:27
- Nahlásit

fšecky zdravim a zase valim. Jedu na veterinu, Kendy má průjem jako bič

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:19
- Nahlásit

Jimmi
Puma by musela být nadšená taky
S Pumou jsem to zkoušela kdysi za mlada. Ona nadšená byla, to jako jó. Jenže potom začala normálně napadat lidi na ulici, páč si o všech myslela, že jsou to figuranti a že si chtějí hrát. Je krapet nervově labilní, takže jsme od obran zase fofrem upustili . Ale Arískovi by se to nejspíš líbilo, zkusím to s Armánkem . A s Texálem, to bude největší obranář všech dob

gabifi
Kendy má průjem jako bič
Tys ho zmlátila až se z toho pos...al, že jo?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:36
- Nahlásit

Biluška
Jenže potom začala normálně napadat lidi na ulici, páč si o všech myslela, že jsou to figuranti a že si chtějí hrát.
hm chápu, Puma to prostě brala ve velkim, jeden figurant je prostě málo

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:37
- Nahlásit

gabifi
Kendy má průjem jako bič chudáček, to bude o hladu co?

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:38
- Nahlásit

Biluška
Tys ho zmlátila až se z toho pos...al, že jo?

asi sem ho zmlátila málo a proto má průjem, parchant

Jimmi
chudáček, to bude o hladu co?
ne ne, má dijetu a tu má moc rád. Aby ne, kuřecí prsa bych si taky dala

byla včelka a ve středu bude další

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 12:42
- Nahlásit

Jimmi
Biluška
dámy, já bych se s figurntem nzahazovala. Obrany je třeba zkoušet na kolemjdoucích

terezka79
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:22
- Nahlásit

zdravím při pondělku jak vám dupou králíci?
sem vedle na foru zase trochu slavná....dělám něco špatně??

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:12
- Nahlásit

terezka79

se moc ptáš ne? to víš, zjišťovat si ceny a pak je DRZE! uveřejňovat na foru....prostě někdo zveřejňovat nechce, takže si musíš zahrát na detektiva
Klidně mě vyzkoušej, řekni si stanici, kde chceš vědět za kolik byla štěňata, dej mi tejden nebo den a jí ti to napíšu
Líbí se mi jak sou dámy cudné, když de vo prachy

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:23
- Nahlásit

Hele holky Biluš se ani nepochlubila, že byla za náme v Nový Vsi na čumendu a nechat proběhnout ti minigolie a předstafte si, že tam byla rodinka, která by si hned dvě Biluščiný psiska vzala...nó jenže chtěli Nynátko a Texála, což tedy Biluš nechtěla všelijak jim nabízela zbytek smečky co zůstal doma, ale to se tedy nechytala i kdyš Mášenek slíbil těm bláznům, že jim ty psy okamžitě doveze

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:42
- Nahlásit

Jimmi
Líbí se mi jak sou dámy cudné, když de vo prachy
a to sme se ještě nebavili o podmínkách prodeje štěňat do spoluvlastnictví....to by byly ještě cudnější

terezka79
nic špatně neděláš, ale příště doporučuji zveřejnit rači čísla podprsenek všech majitelek chovatelských stanic, to se dámy tak kroutit nebudou

Biluška
ty ses mohla zbavit až dvou darmožroutů a odmítlas to? Tý vole, to musím jít rozdejchat. Příště prosím nabídni ty moje a přihodím ještě 2 ks agam

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:47
- Nahlásit

gabifi
ty ses mohla zbavit až dvou darmožroutů a odmítlas to? Tý vole, to musím jít rozdejchat. Příště prosím nabídni ty moje a přihodím ještě 2 ks agam
No dyž oni chtěli zrovna ty, co jsou chovný a budou rodit jak mourovatý Přece nedám pryč línijovej materijál? Vnucovala jsem jim všechen balast co mám doma a to nechtěli
Mášenek strašně litoval, že jsme nevzali Kutýse, protože když ptal číšníka jestli musíme zaplatit, nebo můžem odjet bez placení tak dostal odpověď "když tu necháte jednoho psa tak můžete odjet"
Myslím, že by se číšník nestačil divit kdybysme Kutyho měli

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:50
- Nahlásit

Biluška
No dyž oni chtěli zrovna ty, co jsou chovný a budou rodit jak mourovatý
to jediný tě omlouvá....uš sem myslela, že ses dala na dobročinnost

"když tu necháte jednoho psa tak můžete odjet"
gde je ta hospoda???? Du tam okamžitě s celou famílijí!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:06
- Nahlásit

ahoj fšici. Dnes dopoledne nemám čas, píšu knihu. Hledám (vše)schopného agenta, bude jí třeba prodat.
Váš psichouš Gábina.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:32
- Nahlásit

gabifi
O čem bude? Určitě to bude světový bezceler, hned si zamlouvám tři výtisky Nebo rači čtyri, ať mám náhradní

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání