| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 11:55
- Nahlásit
Koumadla
Bylas rychlejší
Hezkej
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 11:56
- Nahlásit
tý jo já jsem šikovná.......
jedna domácí
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 11:59
- Nahlásit
a ještě jedna čerstvá z úterý.(na to jak je malej tak dekoruje slušně)
zjišťuju že fotit štěně se dá poze ve spánku a nebo výjimečně když náhodou zastaví. A to není moc často
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 12:00
- Nahlásit
chybka, poslala jsem tu samou, zkusím ještě jednou......
http://album.volny.cz/show_image.php?file=/k/kouma dla/b2959222a4c6630f22f340257d30e33f
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 12:01
- Nahlásit
tak na potřetí snad se povede
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 12:13
- Nahlásit
gabifi
jo, paní, chápeš to naprosto správně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:20
- Nahlásit
Biluška
okamžitě zakládám útulek
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:37
- Nahlásit
Koumadla
co to máš vlastně za pejska, je moc moc hezkej
trošku nám ho představ
jo jinak na Smícháči venčí moje kamarádka Janika, má středního knírače a tady jí na foru někde najdeš, hodně chodí k do rubriky k Davídkový, tak pokud tady nebudu, tak řekni že mě znáš, taky na smícháči venčí Younglady, ta má parsonku a teď nový štěndo australskýho ...něco, je to chlupatý a je to fenka, a ještě se ti poptám
ty kolie fakt nefim
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 20:23
- Nahlásit
Právě jsme se vrátili z Boleslavi, konečně jsem viděla na vlastní oči krasavici Rozárku s Terkou. BOBana má Grejs, CAJCové jsou Šotek a Ajsí. U dlouhých si odvezla BOBa Lucyna z Kotory a u četlijí nevím nic, dali je do úplně jiného kruhu. Podrobné výsledky a ještě podrobnější gratulace vedle
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 15:05
- Nahlásit
gabifi
pani byla sem v azylu Rita, je to vedle na foru
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 16:42
- Nahlásit
Jimmi
přečteno
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 19:39
- Nahlásit
Jimmi
Mrkla sem vedle - prosimtě jakej mají důvod šelťáka nevydat? Řekli ti to?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 08:10
- Nahlásit
rendik
jakej mají důvod šelťáka nevydat?
pejsek prý byl už u šesti lidí a ze stresu začal trpět cukrovkou, Údajně vyvádí, když se ke kleci jenom přiblížíš. To je fakt, ale radostí, že někoho vidí. To ostatní je výmysl. Prostě se jim líbí, tak ho nechtějí dát. Taky se prý bojí, že by byl na "kšeft"
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:08
- Nahlásit
Jimmi
rendik
proč si myslím, že paní nechá v klidu pejsky vyfotit, vytvořit jim webovky a pak je stejně vydávat nebude....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:24
- Nahlásit
Jimmi
pejsek prý byl už u šesti lidí a ze stresu začal trpět cukrovkou
Dobrý . Když jsem tam volala já tak byl "adoptovaný" pětkrát. Jsem ani nevěděla, že jsem ho měla doma a zase vrátila Tohle už fakt nemá obdoby. Není to žalovatelný?
Taky se prý bojí, že by byl na "kšeft"
To by teda byl kšeft jak prase. Asociál, půl roku držený v kotci, nezvládá hygienu, stojí mu uši.... no Bártů do kravína by se možná na kšeft hodil.
gabifi
proč si myslím, že paní nechá v klidu pejsky vyfotit, vytvořit jim webovky a pak je stejně vydávat nebude....
Proč si myslím to samý?
Hele, stejnou pohádku o touze najít pro pejsky milující majitele jsem slýchávala i od Šíblové.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:39
- Nahlásit
Biluška
Já to shrnu:
1. Nejdříve byl pejsek nevhodný k adopci, protože je slepý a není naučený čistotě. (slepý není)
2. Pak nemohl k adopci, protože si ho bude brát Biluška. (Biluše ho FAKT nemá)
3. Pak nemohl k adopci, protože má cukrofku. (když Filipka chtěla zaplatit veta, bylo po cukrofce)
4. Teď nemůže k adopci, protože nesnese lidi, někdo by ho mohl zneužít a zase má tu cukrofku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:43
- Nahlásit
gabifi
1. Nejdříve byl pejsek nevhodný k adopci, protože je slepý a není naučený čistotě. (slepý není
Nejen to, on byl vlastně skoro mrtvý, strašně týraný, mentálně postižený a tak dále.
Tzn- slintal v autě, štěká na lidi, nevrhá se každému na potkání do náruče (to se rovná, byl týraný, protože se bojí lidí).
Čéče, nevím co budu dělat, mám doma tři týrané šeltie
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:59
- Nahlásit
gabifi
Biluška
Já jí dávám čas do Snu zvířat ve Vinoři. S tím šeltiákem mě to mrzí ani nevíš jak. Seděla sem u klece a dávala mu piškotky, ani pohladit pořádně jsem ho nemohla. A přitom by mohl být hned pryč. Tak uvidíš, třeba to časem vyjde.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:03 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Biluška
jsem zvědavá, jestli se šelti objeví v nabídce na webovkách azylu (těch nových, nebo lépe řečeno obnovených)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:18
- Nahlásit
gabifi
jsem zvědavá, jestli se šelti objeví v nabídce na webovkách azylu (těch nových, nebo lépe řečeno obnovených)
Neobjeví, ten chlap přece řekl jasně, že ho nikomu nedá
Jimmi
Seděla sem u klece a dávala mu piškotky, ani pohladit pořádně jsem ho nemohla. A přitom by mohl být hned pryč. Tak uvidíš, třeba to časem vyjde.
Zdivočí tam čím dál víc. Bez lidí, bez práce, bez jakýchkoliv podnětů. Za pár let se třeba podaří ho s tama vysvobodit (až tam proběhne nějaká "akce Jarošov", ale to už z něho bude "blbeček" co se bude bát všeho kolem a někdo z něho bude parádně nešťasný
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:21
- Nahlásit
Jimmi
bral si piškot z ruky?
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:03
- Nahlásit
jak tak koukám tak rozárka má ty uši fakt mizerný (( vůbec jí nestojí...Ted teda přezubuje.....fakt je to skřítek Dobby...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:33
- Nahlásit
gabifi
bral si piškot z ruky?
no samo a rád
docela mě překvvapilo, že všichni psi tam byli úplní zlatíčka, jsou zvyklá na lidi. Jedině asi dva malí smetáci se nenechali pohladit a nevzali si piškotek.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:34
- Nahlásit
terezka79
Tak jí dej víc vápníku, prostě jí kupuj pribináka. Jimovi se postavilo ucho po mňamkách od Pedigree. Jenže jemu potom stálo moc
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 17:35
- Nahlásit
včera se Genzer a Suchoš v MrGS zeptali Václava Glazara, jakého psa by doporučil důchodcům. Odpověď zněla: "Mrtvého, protože už se moc nehýbe"
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 18:15
- Nahlásit
Jimmi
mám nějaké věci pro Sen zvířat. Budou Pražáci dělat předem sběr věcí, nebo tam pojedete každý na vlastní pěst? Hodlám tam sice s nima vyslat dceru, ale nevím, jestli bude zrovna ten víkend v Praze.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 19:52
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
Biluška
Ach jo, chudák zvíře ...Taky mam doma týranou šeltii co si bere piškoty z ruky od cizích lidí - a abyste věděli, taky jí nikomu nedám, protože byste na ní byli všichni zlý!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:25
- Nahlásit
rendik
abyste věděli, taky jí nikomu nedám, protože byste na ní byli všichni zlý!!
Já ne, já ne. Já bysem byla hodná a měla bysem ji na kšeft. Prosím, prosím, dej mi ji Estli mi ji nedáš tak budu dupat nožičkou a něco strašlivého si na tebe vymyslím
Jo a odnesou to pochopitelně moji psi (málem jsem na to zapoměla )
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 22:04 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
rendik
Biluška
taky jí nikomu nedám, protože byste na ní byli všichni zlý!!
mý čokly si klidně vemte, sou na stres zvyklý
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 22:12
- Nahlásit
gabifi
Potřebuju nějakej lék na hlavu, páč sem zapomněla, že vedle se sluší jenom klanět a děkovat
Nejlépe, kdyby mi příště někdo mlátil přes ruce až se zase jednou zapomenu a budu mít potřebu tam psát
Kdyby tam nejela Darja, tak se nato víte co...ne?
Taky jsem se dozvěděla, že píšu jenom blbiny a účinně a organizovaně nepomáhám!!!
Sem prostě úplně k nepotřebě, jako ofšem každej, kdo není veselej a mladej velkoorganizátor z moravy
|