Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Venuše
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:38
- Nahlásit

Dasha
maš sčesti že su tak s nerfama v pr...., že ti odpuštím a už se těším jak vás budem buzerovat a mlátit traverzou za nesplnění požadavků, to by mi totiž chybělo nejvíc

Dasha
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:41
- Nahlásit

Venuše
v pr...yč? ch jo, je to práca ta práca...
a né, že nás budeš šetřit! Žádný ohledy, nic takovýho, to by z nás pak neblili ti mistři!!!

Venuše
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 16:02
- Nahlásit

Dasha
papa, a papa fšem, odcházím zdechnout do účetních houští

terezka79
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 16:10
- Nahlásit

Venuše
že sem tak smělá...někdo někoho trénuje agilitiy? a kde? v Práglu?

Dasha
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:10
- Nahlásit

terezka79
já ti směle odpovím za Venuši neb jsme jedna rodina a to doslova
my se trénujeme navzájem, teď už teda spíš teta Venuše mě, bo je lepčí a trénujeme v Prostějově
a trénuje tam s náma taky Brazilka BK!

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:06
- Nahlásit

Dasha
Ajsí
koukám, že je to tady samý hudební talent. Založíme orchestr. Já umím brnkat na klavír, například Ofčáci čtveráci a podobný repertoir.....

terezka79
nooo, ten starožitný nábyteček je asi nejlepší hračka. Ale když jinak nedáš - zkus bytelné dřevěné hračky a textilní na způsob uzlíků. Dělají se z toho panáčci a podobně, docela dost to vydrží.

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:13
- Nahlásit

hláška dne z fóra Davídkový:

ty seš bakterie?
to by bylo eště dobrý...sem tuková buňka

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:18
- Nahlásit

já umim brnkat na nerva, můžu do orchestru?

ty seš bakterie?
to by bylo eště dobrý...sem tuková buňka

jéžiš to mluvěj vomě?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:19
- Nahlásit

Vidím tu nějaké nové členy, to je mooooooooooc dobže. Je něgdo z vás milijounář? Nebo alespoń má za manžela (přítele, milence, milenku atd.) milijounáře??
Starých členů se ptám taky - už jste konečně některá sbalila toho milijounáře???? Gabifi se přestane vymlouvat na věk Milijounář má stejně být starý dědek, takže se to ztratí

terezka79
Igelity tu trénuju já a sem ze všech nejlepčí, mnohem lepčí než Grygar. 1. proto,že mám Pumu a eště jsem ji nezabila. 2. Páč jsem vynálezce a výhradní prodejce traverzy což je zde ta nejpoužívanější výcviková pomůcka

Jo a ještě vám potvrzuju, že Dasha je tůze milá osůbka, je s ní sranda a hlavně je velkým odběratelem traverz a kšeft je kšeft takže musím zákazníkům pochlebovat

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:25
- Nahlásit

Jimmi
já umim brnkat na nerva, můžu do orchestru?
seš vítaná. Mohla bys ještě k tomu občas proplesknout posluchače, kterým se náš výkon nebude líbit

Biluška
tohle fórum ja chcem barel od Pro Planu, chce niekto tie granule? mi vnuklo nápad: ja chcem majetok Bila Gejtse, chce niekto toho Bila?

Dasha
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:27
- Nahlásit

Biluška
pche, pochlebovat mi nemusíš neb jsem dosud na lepčejšího výrobníka traverz nenarazila a nebo jo, pochlebuj, hezky se to čte
k tomu milijounářovi, já ti nevim, ale pravděpodobně, bojím se ti to říct..., pravděpodobně, ach jo, no musí to ven..., pravděpodobně žádnýho neseženu...áááá, promiň, moc mě to mrzí, ale já jsem absolutly nemožná! Vidim chlapa a jdu blejt, v lepšim případě odvrátím zrak. Co s tim? Teda, ne že by mě to takhle postihovalo u všech, jsou místa, kde je to v pohodě, třeba cvičák, závody, veterina...

Dasha
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:28
- Nahlásit

gabifi

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:36
- Nahlásit

Dasha
ale já jsem absolutly nemožná! Vidim chlapa a jdu blejt, v lepšim případě odvrátím zrak.
V tom případě se tě týká tato varianta ...Nebo alespoń má za manžela (přítele, milence, MILENKU atd.) milijounáře??

gabifi
Genijální nápad paní, jsem nadchnutá Komu vnutíme to Gejtse?

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:43
- Nahlásit

Biluška
Komu vnutíme to Gejtse?
.....někomu na koho sme pěkně nasraný?

terezka79
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:38
- Nahlásit

jééje tady je živo to já milionáře mám, a ještě k tomu chytrýho a krásnýho.....ani trochu si nestěžuju

Ajsí
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:49
- Nahlásit

Ale když jinak nedáš - zkus bytelné dřevěné hračky a textilní na způsob uzlíků. Dělají se z toho panáčci a podobně, docela dost to vydrží. - jak komu...
Mohla bys ještě k tomu občas proplesknout posluchače, kterým se náš výkon nebude líbit - Tak mě tak napadá, kdo bude dirigent? Mohl by dirigovat tou populární traverzou a sem tam tím v obecenstvu někoho přetáhnout, aby měli posluchači silnější prožitek

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:03
- Nahlásit

terezka79
to já milionáře mám
No třikrát hurá. konečně někdo schopnej
a ještě k tomu chytrýho a krásnýho
to je nezajímavý detail.
Jak je starý, kdy po něm budeš dědit, jak vysokou má životní pojistku, máš dispoziční právo k jeho účtům???

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:35
- Nahlásit

Ajsí
jak komu...
pro náročnější klijenty tady máme dřevěný hranol z tvrdého dřeva s různou délkou a průměrem. Je univerzální. Pokud nebude mít úspěch jako hračka, lze s jeho pomocí pejska vychovávat

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 07:52
- Nahlásit

Biluška
Jak je starý, kdy po něm budeš dědit, jak vysokou má životní pojistku, máš dispoziční právo k jeho účtům???

až budeme přerozdělovat prachy, chci poznamenat do zápisu, že terezku79 jsem naverbovala já! a tudíš chci 20% navrch z celkové částky jako bonus

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 08:35
- Nahlásit

Jimmi
seš krkoun, ale jelikož tvé zásluhy jsou nezpochybnitelné tak souhlasím

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:07
- Nahlásit

Jimmi
Biluška
nad bonusem jsem ozeleněla závistí až jsem zkazila fakťúraci a musím začít znova!

terezka79
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:42
- Nahlásit

Biluška
no já pevně doufám že mi vydrží až do smrti....takže žžádný dědění se konat nebude!!! hurááááááá!!! má větší cenu když je živej....žádný prachy by ho nenahradily....
jo k těm agi, trénuješ v praze?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:07
- Nahlásit

Biluška
gabifi
nechce se ho vzdát ve prospěch nás všech

terezka79
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:12
- Nahlásit

Jimmi
nevzdám nevzdám, ne ne ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:48
- Nahlásit

Jimmi
nechce se ho vzdát ve prospěch nás všech
No tak to je jasný, mušíme ji zabít. Napřed ale musíme zařídit abysme po nich dědili

terezka79
jo k těm agi, trénuješ v praze?
Tssss, co v Praze? Tam je vedro, smog a moc lidí. Trénuju v Pupku světa. V Liptáni . To je od Prahy za devatero řekama,devatero horama a devatero lesy

terezka79
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:07
- Nahlásit

Biluška
já už se radovala že je nekdo od igelity z Práglu....

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:23
- Nahlásit

terezka79
V Práglu je igelity na každém rohu, neříkej, že nemůžeš nic najít

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 18:37
- Nahlásit

Biluška
V Práglu je igelity na každém rohu, neříkej, že nemůžeš nic najít

má prafdu, těch dobrejch je pomálu

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 21:45
- Nahlásit

Jimmi
Simtě, máte tam Martinu Podešťovou, Grygara, Evu Bukričovou a co já vím kolik dalších. Pravda máte i takové, o které bych si neopřela ani kolo (jmenovat nebudu, je to tady moc veřejné ), ale vybrat se tam dá

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 07:13
- Nahlásit

Biluška
jmenovat nebudu, je to tady moc veřejné
škoda, mohla bejt sranda

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání