Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 07:37
- Nahlásit

gabifi
škoda, mohla bejt sranda

třeba Ambra je pěkně drahá

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 07:40
- Nahlásit

Biluška
k těm lepším se asi ani nedostaneš, mají hodně plno sehnat slušnej cvičák, kde se ti budou věnovat je skoro nemožný

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 07:48
- Nahlásit

terezka79
můžeš zkusit v zimě placené tréninky v hale, pokud se ti povede na nějaký protlačit. Ohledně Prahy ti moc neporadím. Sice jsem s nějakými trenéry z Prahy cvičila, ale bylo to většinou v Budějovicích a na táborech. Mně se nejlíp cvičilo s Tomášem Ješkem, neb má pevné nervy a je hodně nad věcí

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 07:55
- Nahlásit

Jimmi
kdo cvičí s Andym? Ty nebo ratolesti?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 08:08
- Nahlásit

Jimmi
těm lepším se asi ani nedostaneš, mají hodně plno sehnat slušnej cvičák, kde se ti budou věnovat je skoro nemožný
To máš asi pravdu. Pak to můžeš zkusit jako kdysi já. Sehnat plac, sehnat sponzory, postavit překážky, další nadšenci už se tak nějak přidali sami a trénovali jsme se navzájem metodou pokus-omyl . Pár týdnů jsem jezdila do Opavy nachytat tam alespoň ty základy.....no a co nejdřív začít závodit a sbírat zkušenosti po závodech. Když tak nad tím přemýšlím tak krom té Opavy jsem v životě nebyla u nikoho na tréninku. Nikdy. Celý život trénuju sama sebe. Radím se s jinýma agiliťákama, měníme si zkušenosti, to jo, ale vyloženě trénovat nikam nejezdím. Možná kdybych jela byli by výsledky ještě lepší, možná že ne. Těžko říct. Každopádně jde dělat agi i bez trenéra když se opravdu chce
Jo a všechny knížky o agi co kdy byli napsané klidně vyhoďte, podle toho se stejně nikdy nic nenaučíte

terezka79
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:40
- Nahlásit

no já uvidím kam budem chodit, dneska jdeme dokončit očkování a od příštího týdne vyrazíme do výru cvičáků...zatím zkusíme na agility Kyje a na klasickej výcvik cvičák u nás v Klánovicích....

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:54
- Nahlásit

zítra jedeme s kámoškou do Krumlova omrknout letní hudební festival. Podle předpovědi budou bouřky a přívalové deště. Uš máme záložní plán. Vememe sebou CD účinkujících a v případě přírodní katastrofy si je budeme přehrávat v autě na krumlovském parkovišti

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:29
- Nahlásit

gabifi

s Andym chodím já, ale ne na agi, zajím jenom na cvičák, na podzim vezmu Andyho na flyball

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 13:23
- Nahlásit

pro milovníky frisbí vkládám odkaz na video ze závodů. Nevím, jestli v této disciplíně nějaká kolie nebo šeltie závodí, ale vypadá to prima:
URL

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 08:11
- Nahlásit

Nové klubovky od Pavly a Marcely jsou moc hezký

Dasha
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 10:26
- Nahlásit

Jimmi
jsou
musela to být pěkná fuška.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 13:08
- Nahlásit

Byla jsem s Andym a Jímou v sobotu v Lounech na coursingu, bylo to moc príma.
Jim si zaběhal parádně, ale Andyho střapec vůbec nezajímal

Tak snad příště

Madabiš
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 20:22
- Nahlásit

Sem ráda, že se stránky líbí
Koukám, že se tady hezky rozrůstáte zdravím a zase mizím

Ajsí
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 07:38
- Nahlásit

gabifi
frisbí Takhle vypadá 80% našeho venčení, akorát Ajsí to většinou chytí v letu, strašně jí to baví. A paničku taky... Používáme takový ten talíř z měkkého plastu, bála jsem se jí pořídit ten tvrdý - kámošky bordera měla vždycky celou krvavou hubu... Asi se poohlédnu po nějakých pravidlech těchto soutěží, ale asi tam budou t složitější úkony...
Zkoušela jsem odraz o nohu a nedopadlo to nějak valně, Ajsí ji většinou přeskočí, navíc fungujeme jako rozptýlení pro okolí

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:13
- Nahlásit

gabifi
Ajsí
frísbí stromovka-šeltie
http://www.stream.cz/video/9/119121-petra-lara-str omovka-discdog-freestyle-2008

Dasha
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:23
- Nahlásit

eva od jondy
to je paráááda!

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

Ajsí
já myslím, že v téhle disciplíně jde jenom o to, aby frisbí dolétlo co nejdál a aby ho pes chytil. Kámošky na to trénovaly asi 14 dní a pak odjely na soutěž . Nejtěžší na celé věci je prý to, že ten oběh kolem nohou psovoda na startu je povinný a pes by měl vybíhat ještě dřív, než psovod frisbí hodí. Naši kluci jsou oba míčkoví šílenci, ale Kendy chytá věci ve vzduchu sám od sebe, nemusel se to učit. Akim by na tuhle soutěž po 14 dnech tréninku nemohl jednoduše kvůli tomu, že si aport nechá vždy nejdříve padnout na zem.

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:23
- Nahlásit

Ajsí
zeptala jsem se kámošky, říká se tomu MINIDISTANC a je to fakt jenom házení a chytání na dálku.

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:28 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Pravidla pro Minididstanc: URL

Něco málo o nácviku startu při Minidistancu je taky v PPČ 7/2008 na straně 61

.....to obíhání psovoda beru zpět, je to nepovinné

Ajsí
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 16:11 - Změnil/a: Ajsí
- Nahlásit

gabifi
Děkuju, Ajsí vybíhá automaticky a oběhnout mě taky není problém Taky se mi na tom moooc líbí, že běhá jenom pes, páč jsem vždycky po agilitách uhnaná jako blbec
Náš talíř za ideálních podmínek letí až bůhví kam...

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 18:03
- Nahlásit

Ajsí
Taky se mi na tom moooc líbí, že běhá jenom pes, páč jsem vždycky po agilitách uhnaná jako blbec
vím, o čem mluvíš

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 07:40
- Nahlásit

terezka79
K téhle jsem chodila já, měla super přístup, jestli je dobrá netuším.
Šimona Drábková, e-mail SIMONADSARA@SEZNAM.CZ, nevím, jestli je mail aktuální.
Ona měla super přístup. Besina (šelťucha) dávala natolik okázale najevo jak jí to nebaví, že jsem to vzdala.

terezka79
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:07
- Nahlásit

kachna_
ahoj díky za tip. my ted zkusíme chodit do Kyjí, dostala jsem tip, trénuje tam kamarádka...takže pokud se neosvědčí, uvidíme co dál. Simona trénuje kde?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:00
- Nahlásit

terezka79
Trénovaly jsme v Komořanech.

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:51
- Nahlásit

Madabiš
mrkni na startovku Jemčiny URL
To jsou fakt trotli

Madabiš
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:05
- Nahlásit

gabifi
to je aktuální?

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:39
- Nahlásit

Madabiš
to je aktuální?

Asi moc ne.........pokud ano, tak nevydělají ani na Grygara

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:33
- Nahlásit

Biluška
jsi tady někde?
Na stránkách klubu kolií a šeltií je zápis z jednání výboru, projednávala se tam taky kauza Eldy a papírů pro její štěňata. Klub bude od čmku asi PP odkupovat, ale v zápisu je uvedeno, že klub zná adresy jenom 3 majitelů. Pokud jsi s některým z těch smolíků v kontaktu, dej jim prosím avízo, ať sledují zápisy ze schůzí: URL

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:01
- Nahlásit

posouvám a mizím....nejméně na týden

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 21:15
- Nahlásit

kuk, sem byla pryč , chvilku pobudu a zasejc pojedu na dovču

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání