| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 22:15
- Nahlásit
Jimmi
Potřebuju nějakej lék na hlavu, páč sem zapomněla, že vedle se sluší jenom klanět a děkovat
no tak příště ještě před příspěvek vsuň tento odstaveček:
Klaním se, děkuji a gratuluji....a pak v klidu napiš, co máš na srdci
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 07:55
- Nahlásit
gabifi
Tak mám po dlouhý době tajemství, které zatím nesmím říct.
Strašně přemejšlím, jak to nejlépe porušit a někomu to prásknout
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 07:58
- Nahlásit
Jimmi
napiš to sem a do 60 minut to ví celá republika. Pak tady můžeš odpřisáhnout, žes to nikomu neřekla.....sory, vzpomněla jsem si na dávný časy na vedlejším fóru
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:21
- Nahlásit
gabifi
vzpomněla jsem si na dávný časy na vedlejším fóru
hele ty časy se vracej...magaznalkyně a megahorákyně a velkoorganizátorky si budují svojí suitu z mladých a nadějných majitelů svých chovatelských "úspěchů". ještě loni utírali nosy do rukávu, jsou dneska mega ....doplň
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:47 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
já díky velkému počtu přispěvatelů nevím, kdo je vedle kdo. Nicméně, jakmile na fóru přituhne, okamžitě poznám, kde dotyčný nakoupil
Je to i o tom, jaký typ zákazníků jednotlivé chovky přitahují. Týpky vyžadující od okolí ohňostroj po každém vykakání nejsou můj šálek kávy.....
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:06
- Nahlásit
Jimmi
díky za info na vedlejším foru, už mám kontakt a domlouváme seznamovačku v Braníku...
a moje kraťátko je: Daffy Dor Dispater of Glenmorangie, zlatý pejsek, ale to je vidět na fotkách
dneska nám jsou tři měsíce....
dovoz francie, ale to není až tak důležité(pro nás)
ty doporučené smíchovské venčiče budu kontaktovat, protože bereme jakekoliv pesany, maly velky, na hraní jsou dobrý všichni,a nejlepší jsou velký chlupatý, do těch se dobře kouše a tahá
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:38
- Nahlásit
Koumadla
že Dé Dé Dé pozdravuji
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:00
- Nahlásit
Ahojte, docela dlouho jsem tu nebyla, tak nějak nevím o čem je řeč ale viděla jsem na startovce, že k nám na agi závody do Přerova jede Zamba a Venuše s Dashou a jejich smečkou, tak se na vás všecky těším
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:17
- Nahlásit
Jimmi
díky za tip, já se pořád bála aby jí netrčely, ale ona je má nějaký celý divně...v té nejširší části jí leží a špičky co mají být překlopené jsou téměř zvodnuté (ale podle mně je to tím jak to ucho celé leží do strany)
takže budu dávat vápník a hotovo...a pak budu eventuálně klopit
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:18
- Nahlásit
btw chování některých lidí na výstavě mně dost šokuje... Drsné sebevědomé výkřiky na různá témata jsou fakt masakr... Vystavují v drtivé většině ženy, a mluví jak drsní chlapi....Asi sem pozadu
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:26
- Nahlásit
gabifi
vyřídím, podrbu, bude zajisté přijato s povděkem
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:29
- Nahlásit
terezka79
jinak jestli Terezko pamatuješ v Letňanech na jaře na fotografku u kraťand tak to su ja. Fotily jsme vedle sbe a bavily jsme se jak se těšíme na svoje budouci pesany
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:32
- Nahlásit
a když uz je tu diskuze o ušiskách, my máme opačný problém než Terezka, prostě když neni unavenej, tak ma perfektní stojací uši, který by mohl kdejaký ovčoun závidět.
Co s tím? čím podpořit překlápění uší?
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:47
- Nahlásit
Koumadla
aha no jo, tebe si pamatuju (myslím)
ja sem zase nebyla schopná udělat fotky...jsem děsná...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 17:58
- Nahlásit
Koumadla
čím podpořit překlápění uší?
na to sem expert, Jimovi stálo jedno ucho zhruba přes dva roky.
Ty naopak nesmíš vápníku dávat moc, žádný okusovadla nebo mňamky od různých firem pro štěňata,Žádný tvaroh nebo pacholíky, taky nesmíš dávat sýry a hlavně krm granulema pro velký plemena. Tam je poměr vápníku a fosforu nejideálnější, měl by být maximálně 1:2. Nebo masem, to je nejúčinější snižovadlo vápníku. Zase si ale u masa musíš dávat pozor na ostatní vitamíny, aby měl všeho akorát. Takže u štěnda bych doporučila granulky. Kupuju Eagle Pack large breed.
Taky jsem Jimovi dávala náušničky a ucho jsem mu neustále ručně žmoulala a masírovala špičky směem dolů. Jakmile pes přezubí a budou mu stát uši, máš strašně malou pravděpodobnost, že se mu sklopí. Takže na to docela bacha.
Jinak jsem moc ráda, že máš na venčení kámoše, není nic smutnějšího, než štěně bez spoluhráče v dovádění
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 19:16
- Nahlásit
terezka79
já jsem zase expert na ten vápník. Nedávat moc dlouho, většinou stačí 10-14 dní. Taky podstrkovat sušená ouška, kousací kostičky a spol.
Biluška
hele, pani, jestli máte doma čoklíka navíc, můžu dát inzerát do místního plátku, je to tam ouplně zdarma. Pošlete info na mejl a máte ho tam. Sice až za 14 dní, ale co by člověk mohl zadara chtít
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:20
- Nahlásit
Shelticka
a k nám jedeš?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:24
- Nahlásit
Holky, v rychlosti jsme prolítlA MOJEHOPSA, pokud byste jely autem, tak docela schůdnej je ještě náš Prostějov. Do Horky je to tak 30-40 minut. Není to sice po ruce, ale třeba by se tady dalo najít ubytko levnějc i se psama. Zítra dělám státnice s psychologie, tak nemám moc čas hledat na netu, navíc jsem odstěhovaná a v novým net ani nemám. ale pak se na to můžu podívat a něco zkusit najít, třeba i po dědinách v okolí.
Jinak já prosím pěkně zůstávám samostatně myslící osobou s vlastním názorem bez ohledu na to, odkud mám hajzlíka Kákáčka.
Ovace a poklony za ujmutí(ujetí?) se srazu nečekám, 500,- je dost, holt s tim nic už nenadělám.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:28
- Nahlásit
veselej a mladej velkoorganizátor z moravy hihi a to mám být jako taky, jo? ačkoliv...popis by seděl až na to velkoorganizátor...to mi spíš připomíná velkochovatele a za toho považuju někoho jiného
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:38
- Nahlásit
Dasha
sem naštvaná za ty keci okolo, navíc od lidí, co mě ani neznaj
letos asi nepojedu...to bude poprvý co vynechám, což mě je osobně docela líto, jela jsem tam vždycky ráda
Velkoorganizátor taky je eště velkokynolog a to se vyplatí ne?
Jinak já prosím pěkně zůstávám samostatně myslící osobou s vlastním názorem bez ohledu na to, odkud mám hajzlíka Kákáčka.
já si to o všech nemyslím
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:44
- Nahlásit
Jimmi
já kupodivu naštvaná nejsem.
počkej, já a velkokynolog? fuj, to si vyprošuju!
já si to o všech nemyslím
já ještě hoooodně lidí neznám
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:48
- Nahlásit
Dasha
velkokynolog? no dovol, to je náhodou pochvala a nejvyšší pocta
holka ty vůbec nečteš forum u Davídkový
já ještě hoooodně lidí neznám no ale poznáš!
pánbů ti to dopřej
určitě si to užiješ
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:50
- Nahlásit
Jimmi
já doufám, že užiju, budu tam mít kamauády třeba taková Darja, ta už se nemůže dočkat
aha, tak děkuji za poctu, nečtu, nemám kdy a na čem.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 18:49
- Nahlásit
Dasha
Zítra dělám státnice s psychologie
až budeš ten kvolifikovanej sikolog, budu ti chodit lehat na gaučík a vyprávět o svém nešťastném dětství, ústrcích a celoživotní smůle
A teď výjimečně vážně: Na zítřek držím palce! Rozdupej je (myslím zkoušející, ne spolutrpitele)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 19:36
- Nahlásit
gabifi
až budeš ten kvolifikovanej sikolog, budu ti chodit lehat na gaučík a vyprávět o svém nešťastném dětství, ústrcích a celoživotní smůle
Na tom tak určitě vydělá Až bude kvalifikovanej síkolok tak si založí Dášáry a grýnporadnu, fšichni tam budou vozit agresivní broskve a drajvové maliny a budou jí stavět plot, aby to neodnesli její psi
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 19:51
- Nahlásit
Biluška
gabifi
Holky máte mejla (týká se to šelťáka v Ritě)
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:12
- Nahlásit
rendik
Biluška
Holky máte mejla (týká se to šelťáka v Ritě)
mejl rozdejchávám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:14
- Nahlásit
rendik
mejluju odpověď. Vůbec mě to nepřekvapilo.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:30
- Nahlásit
gabifi
já taky, fakt mě to štve, ale obávám se, že ani tahle pani nic moc nezmůže...
Biluška
taky sem ti namejlovala odpověď
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:41
- Nahlásit
rendik
Můžu taky poprosit o mejla?
Toho šelťáka jsem viděla a moc mě zajímá, co o něm víte. Tak někdo kdo má na mě mejlík DÍK
Dasha
Na zítra držím palce, o zkouškách jsem nevěděla, jinak tvojí profesi budu potřebovat nutně!!!
Mám doma dvě pubertální dcery a ty mě docela solidně ničej
|