| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:47
- Nahlásit
Jimmi
máš mejla
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 21:09
- Nahlásit
rendik
dík
Prosímtě, máš u mě pořád ten baťoh, který jsi posílala s věcmi do útulku, věci jsou samo pryč, ale toho baťohu mi bylo líto.
Nepřijedeš někdy do Prahy? abych ti ho předala...třeba se zase něčím naplní
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 07:43
- Nahlásit
Jimmi
Biluška
holkííí, tak mi napadlo, esli bychom neměly přivést ty svoje potomky na Sen zvířat i s nějakým krmením do začátku......
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:18
- Nahlásit
Jimmi
Do Prahy jedu teď v sobotu na klubovku novofundlanďanů a pak ve středu 10. No a naplní se určitě, už tady zase mám celkem dost věcí, možná se to do něj ani nevejde
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:16
- Nahlásit
Dasha
jj jedu, teda doufam ještě to nemam zaplacený, tak jestli mě vezmete když to pošlu tak pozdě
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:16
- Nahlásit
Shelticka
opico! tož vezmeme
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:17
- Nahlásit
ženy, psýcho a obhajobu diplomky mám veleúspěšně za sebou, ještě jedna zkouška a huráááá!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:49
- Nahlásit
Dasha
už to je zaplacený
a gratulacé k diplomce ty už máš diplomku a mě čeká teprv imatrikulace, toš co je toto za pořádek
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 17:10
- Nahlásit
Dasha
psýcho a obhajobu diplomky mám veleúspěšně za sebou
vítej mezi hyntelygenty!
žes na sebe práskla tu psýchu ještě olituješ. Chystá se k tobě na konzultace veškerej materyjál z tohoto fóra
Shelticka
mě čeká teprv imatrikulace
....a mě uš jenom důchod
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 17:44
- Nahlásit
Dasha
Taky grauluju!!!
gabifi
....a mě uš jenom důchod
v tom případě si myslim, že seš z nás na tom nejlíp
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 18:23
- Nahlásit
Tjo, tady je to samej študovanej
doufám, že nezačnete mluvit těma cizejma slovama co máte podtrhaný v těch bichlích, to bych byla v kýblu a přestala rozumět i tomuhle foooru
Chystá se k tobě na konzultace veškerej materyjál z tohoto fóra
Gdy se mohu objednat? Počebuju něco na nějvišky
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 18:30 - Změnil/a: Ajsí
- Nahlásit
Jo a ještě něco, nevím, jestli jste některá klofla toho milijounáře ale tady je něco co by vás mohlo zajímat: http://www.rozhovorysmilionari.com/
Ale je tam něco o vlastním přičinění
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 19:05
- Nahlásit
Ajsí
Jo a ještě něco, nevím, jestli jste některá klofla toho milijounáře
Já néé a jestli někdo z vás jo a nepřiznal se, tak si mě nepřejte
je tam něco o vlastním přičinění
No to záleží, jak moc velký to vlastní přičinění musí bejt, takový menší přičiněníčko bych třeba i přežila
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 19:42 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Ajsí
vlastní přičinění....fuj, to jsou nápady!
rendik
Já néé a jestli někdo z vás jo a nepřiznal se, tak si mě nepřejte
Mám podezření, že pár milionářů zatloukla Biluška. Je strašně hr a pak to dopadne tak, že ho smečka sežere dřív, než ho Biluše okrade
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 20:04
- Nahlásit
gabifi
Mám podezření, že pár milionářů zatloukla Biluška. Je strašně hr a pak to dopadne tak, že ho smečka sežere dřív, než ho Biluše okrade
No to je materiál teda... Pani, jestli je to tak, jak řikáte, tak Biluši proklejeme minimálně do pátýho kolene a odebrala bych jí všechny ty její psy, beztak sou chudác týraný a v kotci dva krát dva metry by jm bylo líp...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 21:07
- Nahlásit
gabifi
Tsss, mě tak nepodezírej Fšechny milijounáře mám poctivě okradený, fondy zainvestovaný, fšecko je podchycený, neboj . Jenomže je jich tady málo, tu je to samá socka co chce radit kolik musí mít harantů, aby dostávala dvanáct táců socijálky
odebrala bych jí všechny ty její psy, beztak sou chudác týraný a v kotci dva krát dva metry by jm bylo líp...
Jo, odeber, prosíííííííím. Konečně budu mít klid a prachy . Dva krát dva metry je pro šeltie zbytečně moc, do takovýho kotečku jich narvu pjet
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 21:28 - Změnil/a: Ajsí
- Nahlásit
Kdoví, jestli tu knížku nenapsala Biluška!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 07:43
- Nahlásit
Dasha
nida, to je dobře, už tady psíchologa potřebujeme velmi nutně
jaký budou taksi? doufám, že pro nás zadara, milijounáře nám zakusuje Biluščina smečka, gabifi je před důchodem a já snad živim český školství
Biluš dyž ti de to množení, nechceš jednoho milijouřáře spíš namnožit než zakopat?
|
Koumadla
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 08:52
- Nahlásit
Jimmi
Tak tech co živí český školství je nás víc.
Nevím kdo vymyslel že škola je zadarmo, ha ha ha,
Já si to tedy vůůůůůbec nemyslim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:13
- Nahlásit
Ajsí
Kdoví, jestli tu knížku nenapsala Biluška!!!
Jakou knížku?? Přísahám, že jsem napsala akorát brožurku "poznej svého psa" jinak vůbec nic, tohle na mě nehodíš
Jimmi
Biluš dyž ti de to množení, nechceš jednoho milijouřáře spíš namnožit než zakopat?
Kdybych ho namnožila tak nás logicky bude na ty prachy víc ne? Tím pádem bude každý z nás mít míň To teda nepřipustím.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:07
- Nahlásit
Biluška
Dva krát dva metry je pro šeltie zbytečně moc, do takovýho kotečku jich narvu pjet
Počkej počkej, gdo mluvil vo šeltiích? Do kotce dva krát dva metry pudou všichní do jednoho, aby nebyli ve stresu, že sme je rozdělili, eště by z toho pak dostali cukrofku a co s takovejma chcípákama...
Tím pádem bude každý z nás mít míň To teda nepřipustím
Hamoune
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:49
- Nahlásit
rendik
Do kotce dva krát dva metry pudou všichní do jednoho, aby nebyli ve stresu, že sme je rozdělili, eště by z toho pak dostali cukrofku a co s takovejma chcípákama...
Jo ahá, no tak to jo, pak je všechno v pořádku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:22
- Nahlásit
Biluška
Jo ahá, no tak to jo, pak je všechno v pořádku
Přesně to sem chtěla slyšet, neboj, máme to pod kontrolou, žádný plejtvání místem
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 20:53
- Nahlásit
Jimmi
čče, omrkni Kolie v nouzi, ty krátkosrstky by mohly být A a B Scandyline, 14 a 15 let....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 09:30
- Nahlásit
rendik
tímobajl má své dny, mám potíže s připojením na net....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 10:27
- Nahlásit
all
vítězka šestiměsíčního výběrového řízení na adoptivního majitele šeltiho z Rity je na světě (aspoň doufám, viz diskusi vedle).
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 09:12
- Nahlásit
Tak už je to ofiko, nedá se nic dělat, musím to přiznat, začínáme množit.
Oficiálně se Jimova nevěsta jmenuje Čarodějka Nirreterrit, tak snad mu učaruje, klukovi nevinnýmu a něco spolu doprčic udělaj....mám slabou chvilku....tak tady jen tak nepindejte a koukejte přát hodně štěstí.
O prachy se nědělim, tak slabou chvilku tedy nemám
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 09:15
- Nahlásit
gabifi
vítězka šestiměsíčního výběrového řízení na adoptivního majitele šeltiho z Rity je na světě
trochu drsoň panička ,
no, ale i kdyby šeltiáka jenom vykastrovala, byl by to úspěch, alespoň by eliminovala potenciální množitele, kterých se tak bojí.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 09:34
- Nahlásit
Jimmi
Ahoj. Jen jsem včera zjistil, že se znáte s paní Holečkovou s Viki. Mám jí v kurzu.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 09:37
- Nahlásit
Jimmi
tak tady jen tak nepindejte a koukejte přát hodně štěstí.
O prachy se nědělim, tak slabou chvilku tedy nemám
No tak to my si teda počkáme, až budeš mít eště slabší chvilku a o ty prachy se podělíš...Pak hodně štěstí přát budeme a budeme to myslet fakt upřímně (ve vlastním zájmu že jo ).
|