| Autor |
Zpráva |
Dasha
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 09:01
- Nahlásit
Jimmi
já tu sem, ale to tu zase nejsi ty
já hlavně propaguju doma, Elfíkovu fotku jsem dala na plochu, aby si všichni zvykali, hlavně teda babi, která když zjistila, že to nebude to "černý barevný", ale šedivý, řekla: "Chudák, tak malej a už je starej!" Takže teď vidí šediváčka (tak krásně láskyplně mu říká kdykoliv projde okolo pc!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 10:00 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Dasha
budeš mít plesnifku, žádnej šedivej
sem to nedopsala,
plakát je fakt moc hezkej, ale zatím nevím, kam ho dám, asi na chatu
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 10:08
- Nahlásit
Jimmi
taky jsem ho přirovnávala třeba k nivje, tu babi ráda.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:24
- Nahlásit
Musím to šoupat nahoru, páč se zde objeví někdo novej a ještě dost nadšenej a má malou kakáčkovou- taky plesifku. A dvě buličky. Sakra nevim, jak se malá menuje, ale je z cííziny
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:32
- Nahlásit
Jimmi
no neke, že sem kukne Terezka!!! Má Rozárku od lítacích lamačů srdcí, pokud se nepletu!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 13:34
- Nahlásit
sem přijdu po dlouhe době a vubec nevim o čem je řeč asi jsem už nějak vypadla tady z těch zajetých diskuzních kolejí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 18:52
- Nahlásit
Dasha
jo to je ona, dneska sem s ní byla na vejletu s KK, ale moc dobrý to nebylo, páč jeden pejsek dostal ránu od ohradníku a ztratil se, ještě teď ho dost lidí hledá, já už nebudu na netu, takže snad napíšu zítra večer dobrou zprávu, že se našel.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 20:58
- Nahlásit
Jimmi
ježišmarjá, kterej brouček se ztratil?
bez dobré zprávy se nevracej!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:21
- Nahlásit
Dasha
ježišmarjá, kterej brouček se ztratil?
už se našel, naštěstí,
jeden pejsek z chovky Bila Kaifa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:19
- Nahlásit
Už jste zbalili toho milijounáře???? Tak co tu furt sedíte a kafráte???? To je materiál tohleto, to je matriál, no moje nervy
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 12:51
- Nahlásit
Ahoj dámy
To Dasha:děkuju za zařízení autorizace, bych se sem asi nikdá nedostala....poněkud podivnej postup...jak mně má někdo autorizovat když se nikam nedostanu a nikdo o mně neví? no nic už je to ok.
Ztracený haf byl BajkonurBK.....moc dobře že se našel...bylo to nepříjemný... a taky si možná rejpnu....jak jsem zmerčila ohradník, holky šly na vodítko....nebudu riskovat že dostanou pecku.....jenže nás takových moc nebylo...alespoň před tou ránou ne...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 13:40
- Nahlásit
čus dámííííí, uš sme doma. Na Slovensku všecko háralo, musela jsem se sexuálními devianty furt lítat ven. Se jim na takovouhle dovolenou příště vyprdnu, smejknu je do chlífka a pojedu sama! Jo a Akim poblil celý auto.
Biluška
Už jste zbalili toho milijounáře????
v mým věku a s mou vizáží ho můžu leda tak kopnout....a ne sbalit
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:01
- Nahlásit
poradíte mi jak si seřadit aby nové příspěvky byly řazené na začátku?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:15
- Nahlásit
terezka79
je tady řazení podle Nových témat, nebo podle Nových odpovědí. Dáš si podle Nových odpovědí a klikneš na poslední stránku.
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:32
- Nahlásit
jo tak to dělám, sem myslela že to jde nějak jednodušeji, že se mi rovnou otevře nejnovější stránka. V pohodě
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:36
- Nahlásit
terezka79
Ahoj , tak tě tady vítám, sluší se říct, že jsi milá osůbka, páč jsem s tebou hodila vcelku příjemnou řeč na vejletu
gabifi
Biluška
Dasha
no a teď vážněji: koho budeme pomlouvat, dyž nám sem přibývají členové
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:40
- Nahlásit
Jimmi
no a teď vážněji: koho budeme pomlouvat, dyž nám sem přibývají členové
no ty bez členství, ne?
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:44
- Nahlásit
Jimmi
jéé díky za poklonu! sympatie byly vzájemné a kluci jsou úžasný.....spřežení zlatejch KK...nádhera...
jo omlouvám se za tu brutální brzdu na přejezdu ....doufám že jste si pak doma nenašli nějaký boule
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 14:46
- Nahlásit
cooo, vy jste mně tu snad drbaly? no to bych se musela nafouoknout...když sem tak slavná na mujpes a ještě tady...no to teda.... doufám že si tu budm moct občas pokecat o běžným životě s KK abychsi nepřipadala jak retardovanej debil, jak je mi občas jinde naznačováno
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 15:17
- Nahlásit
terezka79
doufám že si tu budm moct občas pokecat o běžným životě s KK
jen kecej, tohle fórum jsou samý kecy
Zkontrolovala jsem stav domácnosti. Výsledek: zvířena přežila, uschlo pár kytek, zato umělá kytka je zničená, neb jí manžel po celou dobu mé nepřítomnosti svědomitě zaléval
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 21:52
- Nahlásit
terezka79
ahojky,
to s tou autorizací jsem nepochopila. Stačí ti to k tomu, aby ses tu cítila mezi náma debilama dobře?
a dámy, já jsem přece taky moc milá osůbka, ne? Biluš, řekni, že jsem!
gabifi
Nám v Lounech háralo snad 80% fen, ke konci tábora už jsme jen čekaly, kdy se rozhárají klucíííííí! Ale jako průprava na závody doby!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 22:36
- Nahlásit
tak sem ukradla spouuuusty fotek co fotilili lidičkové na tom našem KK srazíku a pádim do hajan
terezka79
próóósimtě o čem to vlastně mluvíš
psiska byla parádně zničena po výletě, odpočívali asi hodinu
jóó holka, jestli chceš seriózní rady, musíš vedle, tady se ti dostane zasloužené kritiky a hlavně hodně nápadů jak zkazit cos ještě nezkazila .... hlavně psiska, páč ty my kazíme a ničíme velmi rády a potom se smějem páníčkům jak nám skočili na lep
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:58 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
Včerejší návštěva byla uchvancacující, s dovolením sem hodím pár fotek plesnivého Elfíka
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:56
- Nahlásit
Dasha
týý jo ten je nádhernej odkud je? má kožíšek jak hermelín...žádný fleky jak dalmatin i když mně se to na Rozárce moc líbí...
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:58
- Nahlásit
Dasha
no nemohla jsem po registraci vstoupit do jakékoliv diskuze tady, dokud mne neautorizuje někdo z moderátorů....tak sem trochu nechápala jak mne má autorizovat když o mně neví thats it
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:00
- Nahlásit
Dasha
sroudružko, s tímhle vzórečkem bych místo agilitních cvičáků obíhala výstavní mola. Jak řekla moje dcera: "Po cvičáku můžeš lítat s každým čoklem. K opravdu pěknému výstavnímu psovi přijdeš jednou za život" (teda pokud jich nemáš za život 40, tam těch výstavních bude víc)
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:03
- Nahlásit
gabifi
však ono jí to nedá, když bude haf povedenej, doma sedět nebude
btw dasho to je první KK?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:23 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Dasha
v mezičase jsem se samojmenovala za tvého osobního reprezentačního trenéra. Začneme nácvikem písně "Kde domov můj", aby pak na stupní vítězů, při národní hymně, Eflík nevyl jako šakal. Pokud umíš na něco brnkat nebo vrzat, navrhuji natrénovat obě varianty - zpívanou i hranou hymnu.
terezka79
až se naučíš vkládat obrázky, občas sem nějaký vlož, abychom nemusely slečnu Lamačosrdcovou hledat na netu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:38
- Nahlásit
Dasha
už se těšíš co?
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:45
- Nahlásit
gabifi
pár fotek sem dala do galerky, jen nevím jak je nalinkovat do fora....
|