| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 15:58
- Nahlásit
Biluška
Jděte na vejšku spolu a pořiďte si privát
No proč myslíš, že se jí ptám, kam chce jít? Ale jestli do Olomouce, tak mam smolíka, páč tam přihlášku nemam...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 16:14 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
rendik
Shelticka
holky, privát rozhodně NENÍ o moc dražší než koleje! Navíc, nejste 3 kusy v jednom pokoji, ale většinou, co teda vím od spolužáků, byli po 2. Po třech snad ani jednou. Těm kolejím se pokuste vyhnout obloukem, sociálky strašný, pokoje prťavý, vrátní otravní, okna vysoko, takže se tam blbě lezlo... Fakt bych se těch privátů nebále, spíš vám dovolí psa majitel bytu (kor když uvidí, že je to malej pes = míň hluku a bordelu, klasická rovnice pronajímatelů), než koleje
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 16:41 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
rendik
Shelticka
Naše Veronika na kolejích nikdy nebydlela. Mají s kamarády pronajmutej byt v Praze a finančně je to stejný, jako na kolejích. Akorát doporučuji byt shánět už začátkem prázdnin.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 16:46
- Nahlásit
PPČ
uš ho mám taky. Z fotek Ajsí mám radost jako malý mimino. Vemu ho do školy a kdo fotky nepochválí, neprojde v testech z angliny
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 17:05
- Nahlásit
gabifi
právě, taky vím, co říkali děcka, koleje momentálně pořád zdražují, takže ten privát je pomalu vyšel levněj. Vegetilo jich 6 ve 3+1, velkej pěknej byt s balkonem a ty pařby...teď už mě čeká jenom 40 let práce! Já už se nevyspím!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 17:07
- Nahlásit
Biluška
čekám až se vrátí rodiče, abysme se domluvili ohledne toho auta atd, ale zatím počítej s tím, že ti budu ráno volat jestli máte místečko a vyzvednete mě na nádraží
Jinak já jdu do Ostravy, do Olomouce mě nevzali, jenže neznam nikoho kdo tam jde taky, takže sama platit byt by vyšlo dráž než kolej
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 17:11
- Nahlásit
Shelticka
na začátku roku bývají (vlastně kecám, bývaly tam celej rok) po kolejích a fakultách na nástěnkách "inzeráty", pořád někdo někoho hledal, jako spolubydlícího. Ze začátku taky spolužáci bydlívali na kolejích, ale v průběhu roku se postupně, až na pár vyjímek, sestěhovali do bytů. Spousta majitelů bytů na studenty čeká, tak třeba něco kápne.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 17:30
- Nahlásit
gabifi
kdo fotky nepochválí, neprojde v testech z angliny
chááá, tomu se nějak říká...si nemůžu zaboha vzpomenout
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 17:34
- Nahlásit
gabifi
natřete jim to tam....v té vaší divizi
no bude to asi žalostný, páč ze šeti psů budou běhat jenom čtyři, z toho jeden malej. No, ale šéfka nám slíbila na vystřídání svojí pudličku, je to sice dáma v letech, ale svoje si ještě odběhá. Takže nás bude pět. Tak snad to ty psy nepoloží
Jsme nejslabší družstvo a teď i nějak vosekaný
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 17:38
- Nahlásit
Dasha
jj na to spoliham, že budu na kolejich a nekoho si najdu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 17:39
- Nahlásit
Shelticka
místo nemáme určitě, to počkej až uvidíš co všechno musíme do Amálky nacpat . Ale jak to vyhážem tak to Mášenek otočí na nádraží pro tebe, to není problém
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:09
- Nahlásit
Shelticka
budu na kolejich a nekoho si najdu...
aby si někdo nenašel tebe, třáá vlak...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:21
- Nahlásit
Jimmi
Jsme nejslabší družstvo a teď i nějak vosekaný
to nevadí, myšlenka na další pohárek vás určo vzpruží tak, že budete jako blesk. Pani a nezapomeňte případnou výhru stopit jako první.....víte jak to dopadlo posledně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:23
- Nahlásit
jj na to spoliham, že budu na kolejich a nekoho si najdu
taky jsem si na kolejích našla spolubydlícího....už spolu bydlíme 23 let
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 18:45
- Nahlásit
gabifi
případnou výhru stopit jako první.
jj, budu jako blesk..určo rychlejší než psi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:18
- Nahlásit
Jimmi
budu jako blesk..určo rychlejší než psi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:27 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Biluška
konečně jsem našla ten studijní typ v naší famíliji:
Zamba dělá úkoly
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:31
- Nahlásit
gabifi
konečně jsem našla ten studijní typ v naší famílijí
já furt hledam ...asi marně
jak se ti líbil článek v časáku? mě docela jo, propagace jednou za 4 roky mi přijde jako přiměřená, jsem zvědavá, kam se to pohne za další léta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:54
- Nahlásit
gabifi
Co to je za psa?
rendik
Seš tu? Mám ewroňůvs . Hydra má štěňata Teda Hydra ne, rodila zase chuděrka Daisy. Jsou prý dvě. Hádej kdo je tatínek? Tatínkem je borderák Jimíček. Prý to bylo nechtěné. To jí tak věřím
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 20:02
- Nahlásit
Biluška
paní tuhle máte adresu na pumi v čr www.pumi.estranky.cz prozatím v estrankách možná si o prázdninách pohraju... jinak mám echo že příští týden přiletí pumička z finska a doufám že nevadí půjčené fotečky .... a ještě v agility eště není hotovo takže jak bude čas tak to zpravím
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 20:41
- Nahlásit
Jimmi
omrkla jsem ten poslední článek a máš pravdu, bylo to číslo 10/2004 Svět psů. Už je to 4 roky.
Myslím, že ten článeček trošku vypomůže s prodejem letošních štěňátek.
rendik
Daisy je jaké plemeno? Vzala to napříč, nebo je to aspoň bordera?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 21:13
- Nahlásit
gabifi
Daisy je jaké plemeno? Vzala to napříč, nebo je to aspoň bordera?
Daisy je šeltie. Je si to alespoň podobné
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 21:22
- Nahlásit
leila
V "psech" máš hned na začátku chybu. Je to "Clark", nikoliv "Clarka". Chovatelem Pumy je Ing. Zoltán Domony. Nad oběma "O" je přehláska, neumím to napsat . Prosím tě, ty výsledky Belinky v agility smaž. Jednak tam máš půlku závodů a jednak si vůbec nejsem jistá, jestli něco takového chci zveřejňovat. Nejspíš nechci. Do její postupové rychlosti a počtu disků nikomu nic není. Kdo chce ať se přijde podívat. Ty čísla stejně nikomu nic neřeknou.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 21:39
- Nahlásit
Biluška
no, štěňátka budou určitě fajn, ale tohle si žádnej kynolog domů neveme a do obyčejné rodiny to bude příliš živé. Já se z tý holky poseru. Počítám, že teď začne frkat bezpapíráky a za pět let to vidím na kravín.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 22:15
- Nahlásit
gabifi
Ono se ani neví určitě jestli tatínek je tenhle borderák. Ono se to tak nějak usuzuje z toho, že 1. měli příležitost, 2. štěňata jsou černobílé. Takže příležitost asi mělo víc tatínků . Není to poprvé, před dvěma rokama jí ve stodole porodila stará fena polského nížinného a Elza řekla: "jé, ona teda byla březí? A já jsem myslela, že se k ní žádný pes nedostal". Přitom jí háravá čuba volně lítala po statku i polnostech
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2008 09:12
- Nahlásit
Biluška
ok ok dneska udělám
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2008 14:59
- Nahlásit
Biluška
Už sem tady a nestačim se divit... To sou mi téda euroňůs . Ta holka snad neni normální. Eště, že má jen dvě, to si snad někdo veme, i když jak píše gabifi - na mazlíka to se z toho lidi zblázněj a na sport? No nevim teda, možná někdo, kdo o Hydře a jejích psech v životě neslyšel...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 11:50
- Nahlásit
hlásím, že z internetového obchodu 24 tlapek granule Almo Nature pořád nemám, i když jsem objednávku posílala před 10 dny.
Hurá do jiného obchodu.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:55
- Nahlásit
Jimmi
tak je pohárek doma?
jaktože nepodáváš hlášení?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:01
- Nahlásit
Dasha
pohárek není, skončili jsme čtvrtí....z pěti
ale objevila se tam další KK Akim(Fakim) Krásná louka...běhají za Green Pirates z Hradce. Všechno bylo o.K. než se Jim rozhodl podívat na Akima a běžel k jeho boxu ve stejnou dobu jako Akim, u boxu si bohužel vyjasňovali čí, že je ten tenisák a kdo ho donese zpátky. Fakticky jsem byla na Jima naštvaná a dostal za uši. Tohle je nejhorší co psi můžou na flyi udělat. Taky za to bylo potrestání, bohužel pro celé družstvo. Soupeř dostal vítězství vlastně zadara a nám to potom moc chybělo. No, neblbnul jenom Jim, to bych mu křivdila, každý pes tohle někdy udělá, nebo jinou chybu, taky se nám slušně rozhodily boxy, takže i když pesani běhali dobře a celkem i rychle, technika a nějaké chyby byli pro nás osudný. tak příště
|