Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:10
- Nahlásit

Jimmi
i kdybyste byli osmý z pěti, tak pro mě jste borci!
náááhodou, Jim je prudce intelidžentní a slušně vychovaný, poznal soudruha, tak se běžel blíže seznámit a pozdravit ho, nicméně uznávám, že mohl počkat na konec závodu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:41
- Nahlásit

Dasha
ono celkem nevadí, když jde soudružsky pozdravit, vadí, když si u toho sprostě nadávaj a ukazujou, kdo má větší žuby žahnutý nahóru

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:22
- Nahlásit

Jimmi
kdo má větší žuby žahnutý nahóru
a to je důvod, proč Kendy nesmí na: agi paralelní závod, coursing a flyball

JAK se dá vysvětlit psovi, že má lovit pouze míčky ze svého boxu a že nemá lovit míček i se soupeřem?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 18:52 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
JAK se dá vysvětlit psovi, že má lovit pouze míčky ze svého boxu a že nemá lovit míček i se soupeřem?

no ani nevím, začíná se na jedné dráze, na druhé nikdo neběží, taky při obratu na boxu, co nejvíc řveš něco pozitivního třá "pobééééžvolééééé"

no a když to nevyjde, hlavně na závodech, tak se modlíš a pro svého čokla letíš a zakulatíš ho do tvaru tenisáku

při coursingu dáváš pesovi košík, to je naprosto noumální Uďo ne? Jim s ním taky běhá a o střapec bojuje, navíc seš v doběhovém prostoru, takže svého psa odchytneš nebo serveš ze soupeře...jo jo je to tvrdej sport

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:19
- Nahlásit

Jimmi
odchyt po doběhu znám z agility

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:39
- Nahlásit

gabifi

odchyt po doběhu znám z agility

no vidíš, tak to máš vlastně trénink na coursing za sebou

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:56
- Nahlásit

Lidijové, mam na vás dotaz - co je třeba k přihlášení šeltie na výstavě do pracovní třídy (na klubovce, speciálce, národce a prostě tam, kde je to možný)? Stačí mi ta ZPU-1 a ten papír co mi k ní dali (na bodovací karta nebo jak se to jmenuje) nebo potřebuju ještě něco?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 09:03
- Nahlásit

rendik
ZPU-1 stačila dřív, dneska musíš mít minimálně ZMMP a výš

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 09:29
- Nahlásit

eva od jondy
tos mě téda nepotěšila, než se dohrabeme k rozlišování předmětů...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:12
- Nahlásit

rendik
určo vám to půjde, ste holky čikovný,ne?

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 13:25
- Nahlásit

Ajsí

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 13:59
- Nahlásit

gabifi
má doma od pátku heč ....

Dasha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 16:07
- Nahlásit

gabifi
a já jsem s ní(m) dneska strávila hodinovou stávku ČD. Uteklo to

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:43
- Nahlásit

eva od jondy
tak Florí šikovná je to jo... a já budu muset někde vynajít návod jak začít, abych něco nezvorala hned na začátku...

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 13:21
- Nahlásit

rendik
čusík, omrkni tohle, jestli jsou to adepti na SOS: URL

jak dlouho necháváš inzerát viset na SOS stránkách, než ho vymažeš?

rendik
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 13:35
- Nahlásit

gabifi
klidně je na sos dám. inzeráty tam nechávám dokud se mi ten majitel neozve, že už inzerát neplatí, což se moc často nestává, takže je tam nechávám celkem dlouho... teď ale hlavně budu celej červenec pryč, takže nebudou aktualizace

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 19:44
- Nahlásit

rendik
teď ale hlavně budu celej červenec pryč, takže nebudou aktualizace

rendik
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:45
- Nahlásit

gabifi
njn.. ale můžeš to vzít na červenec za mě

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:01
- Nahlásit

rendik
ale můžeš to vzít na červenec za mě
slečno, dyk já dělat webový stránky vůbec neumím. To by to vypadalo!

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:03
- Nahlásit

Mé životní krédo: Nic se neuč, abys to pak nemusela dělat.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:30
- Nahlásit

gabifi
zítra nám začíná 3denní soustředění ve flyballu, já se tak těšííím a za týden záávody bude osm divizí a Pantheři jsou v sedmý...to je super, že nejsme poslední

rendik
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:45
- Nahlásit

gabifi
slečno, dyk já dělat webový stránky vůbec neumím
s váma je taky spolupráce pani, ale krédo máte dobrý ... ani ste se pochlubila jak to dopadlo s tim kostýmkem - nebo se žádná vtipná historka na nákupech nekonala?

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:15
- Nahlásit

Jimmi
nezapomeňte z obou akcí podat hlášení, nejlépe bez vyzvání

rendik
vše proběhlo bez potíží. Narazila jsem na obchod, kde si nemyslí, že ženský mají mít do 52 kg

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:41
- Nahlásit

gabifi
že ženský mají mít do 52 kg

to chodíš blbě, nesmíš chodit do dětskýho!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 17:16
- Nahlásit

gabifi
Narazila jsem na obchod, kde si nemyslí, že ženský mají mít do 52 kg
Gde? Hned mi pošli adresu

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 18:00
- Nahlásit

Biluška
Četlas faunu? Jdou tam po Hydře - někdo zjistil, že její záchrana Jima nebyla tak úžasná jak si všichni mysleli...
Protože paní,která si vzala Jima,je sice hodná,že ho zachránily,odnaučila a udělala z něho super psa,ale na druhou stranu,o psa už nejeví zájem!!!..nějak jí asik přestal bavit nebo co???
Bylo mi řečeno od jedne slečny,která bydlí ve stejnem městě jako ona(majitelka Jima)..že viděla Jima se potulovat venku a pote ho viděla jak si kráčí spolu s fenkou NO(která byla totálně vyhublá a zanedbaná)..a spolu snimi se táhly bezdomovci,kteří sami nemají kde žít a mají tam super psy,kteří za to nemohou!!!!!
Když prej psala majitelce od Jima,že viděla BC s bezdomovci,odpověděla takto: TA BORDERKA NENÍ JEJICH,JE TO BC KAMARÁDA,KTERÝ JIM JU DAVA NA HLÍDÁNÍ.Jinak je to Jim,pejsek ktereho jsem si vzala od pani a ta si ho vzala zase z utulku!Jinak dekuji za starost,take proti tomu bojujeme,aby jim Jima nedaval!.....(aha je to pes kamarada,a ona si ho vzala?? nejaký divný ne??? nedává to rozum,baba lže už sama sobě!)
Odepsala jí takto(slečna):ale pokud vím Jima sis vzala ty a je tvůj ne?? jak může být kamaráda hmm?pokud Jima nechces,rada bych si ho vzala a postarala se o něj,ale jen pokud se snese z druhým psem!..jinak jej daruj,nebo k němoku dej a ne z bezdomovcum!
Na druhý den napsala tohle: Jima nedám tobě a ani nikomu jinemu!!!!!!!!!

A proč tedy,když Jima nechce dám jí a ani nikomu jinemu...tak proč?? ho dáva ''bezdomovcům''?????
a proč lže????? vysvětlete mi to někdo??? trpí jenom pes,ne my!!!!
A i když to nevidím a nejsu z okolí,ráda bych pomohla!!!!!!
Pokud někdo znáte paní,co momentálně vlastná Jima,nebo něco víte o Jimovy,napište sem!!!!!

rendik
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 12:02
- Nahlásit

Ahoj všichni, za chvíli odjíždíme s Florí na měsíc na tábor cvičit agility a dogdancing. Tak se tady mějte

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 16:46
- Nahlásit

rendik
hezké psí prázdniny

Dnes jsem poprvé klukům přimíchala do misek granule Almo Nature. Kendy zabořil čumák a nediskutoval, ovšem Kiki mi dal najevo, že TOHLE mu nevoní. Podle etikety je v granulích víc jak 26 % čerstvého kuřecího masa, rozmarýnový olej, yucca, extrakt z pecek hroznového vína, kvasnice atd. Jako konzervant jsou použité tokoferoly. Granule pro střední plemena obsahují taky nějaké přípravky na klouby. Byla bych ráda, kdyby je kluci jedli aspoň půl napůl s Proplanem.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 08:36
- Nahlásit

Sem se vrátila vyřízená ze soustředění s Jimem, bylo to náročný pro psy, běhali ve vedru i když ne přes poledne a občas bylo zamračeno.
Spala sem po dlouhé době ve stanu a moc sem toho nenaspala.
Ani psát nemůžu, potřebovala bych dovolenou, ale mám smolíka.
Hlavu mám jako pátrací balon z ME a vůbec, chtěla bych do lázní

gabifi
Já kupuju Jimovi Brit Care, má to k snídani a na cesty a myslím že je dobrej

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 09:50
- Nahlásit

Jimmi
a vůbec, chtěla bych do lázní
já ci dva roky placených prázdnin
......ne, radši 30 let placených prázdnin a pak tučnou starobní rentu

Já kupuju Jimovi Brit Care, má to k snídani a na cesty a myslím že je dobrej
....no právě, k snídani se mi nechce dělat vůbec nic, akorát nasypat granule.
Stejně je to zvláštní, ty jejich chuťový buňky. Holistický Propac nechtěl Kendy, holistický Almo Nature nechce Akim a holistický Eagle Pack nechtěl žádnej.....seru na ně, koupím jim Tesco a hotovo!

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání