Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Dasha
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 10:17
- Nahlásit

all

Já se s váma taky loučím, za chvíli odjíždíme igelitit do Dvora a pak do Loun, takže za cca 14 dní papa!

lázně bych vám holky přála, mě už teď začíná ve snech strašit, že mě čeká 40 let práce! 40 let se nevyspím a když už na to budu mít konečně čas, tak budu stará a pro změnu nebudu moct spát a budu se budit ve 4 ráno!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 11:02
- Nahlásit

Dasha
že mě čeká 40 let práce! 40 let se nevyspím a když už na to budu mít konečně čas, tak budu stará a pro změnu nebudu moct spát a budu se budit ve 4 ráno!

tak z toho mám taky deprése

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:30
- Nahlásit

Dasha
Jimmi
když už na to budu mít konečně čas, tak budu stará a pro změnu nebudu moct spát a budu se budit ve 4 ráno
jediné, co k tomu můžu říct, že spát pořád ještě můžu....ale taky mi zatím nejni 65

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:47
- Nahlásit

gabifi
já bych spala až bych brečela

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 17:21
- Nahlásit

Jimmi
teď budu mít trošku víc volna, protože dokonce ani dospěláci o prázdninách moc do školy nechodí. Těším se, že se vyspím, zařídím věci, na které celý rok kašlu a při procházkách s kluky nebudu furt civět na hodinky a taky nebudu muset zvedat telefony.....prostě dokonalý. Jediná chybička na kráse - výše platu odpovídající 2 měsícům válení

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 07:53
- Nahlásit

gabifi
ci vééén k vodě, ci pryč z práce ééé to je mi špatně

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:31
- Nahlásit

mě straší to, že mě čeká pět let studia tak tajně ve skrytu duše doufam, že mě co nejdřív vyrazijou ale zas nevim kam jinam bych se vrtla ja jsem blba ja vim

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:38
- Nahlásit

Shelticka
tak tajně ve skrytu duše doufam, že mě co nejdřív vyrazijou
tě ujišťuji, že práce je ještě větší pakárna než škola

Jimmi
ci lýžovat, nebo aspoň 25 stupňů, polojasno plus čerstvý větřík

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 20:36
- Nahlásit

gabifi

síím pani, estli umíte čarovat, přičarujete na víkend včetně pátku, 23 stupňů, pod mrakem a svěží větřík, plís plís, a ať nám to ME nesebere voda, páč sme v Boleslavi u Jizery
chcete poslat odkaz na Jímu jak běhá na závodě? je to na jutubíčku. estli nechcete stejně pošlu

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 07:30 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
díky, ale jutubíčka mi přehrávat nejdou Můj čičítač potřebuje nutně revizi a údržbu softvéru, ale nejsou lidi...

Držím palce na víkend

Krátkosrstý výlet bude v Třemošnici, zatím mám na víkend 26.7. volno, ale těžko říct, co se ještě vyvrbí.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:05
- Nahlásit

gabifi
ale jutubíčka mi přehrávat nejdou

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:35
- Nahlásit

Jimmi
začalo další štěňátkové kolo, po jeho skončení už opravdu nebudu vědět kdo je kdo, protože nás bude jako máku. Akorát se furt nedaří ty modrý fenky

Pojedeš na sraz? U nás to závisí hlavně na počasí....beru do 28 stupňů.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:35 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
no já jsem si sraz naplánovala, ale vůbec nevím jestli to zvládnu, protože dcera se 26. vrací z tábora. Zkusím se domluvit s kamarádkou jestli by jí nevyzvedla. A to nevím, jestli bude chtít Jindra

o štěndách ani nemluv, já jsem už z toho hin, vůbec nevím kdo je kdo

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:07
- Nahlásit

Jimmi
ten víkend, co bude sraz, mám úplnou náhodou volný. Je mi to až podezřelé....nejspíš jsem na něco zapomněla

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:40
- Nahlásit

Jimmi
držím palcéééééé!!!!!!!
Ukažte fšem, jak se běhá flajbol!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:33 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Tak jsem zpátky, po třech dnech a jsem plná dojmů a strašný radosti, že máme medajličku (obrovskou!!!) za třetí místo v sedmý divizi.
Porazili jsme tři družstva a na další boje už chybělo trochu štěstí, protože jsme paradoxně za lepší čas, dostali stopku.
Nebudu to tady vysvětlovat, ale naše družstvo má tak úžasný pejsky, kteří nás svojí rychlostí vlastně zaskočili a příště s tím už musíme počítat.
Jsem strašně, ale strašně unavená a zároveň šťastná, že se to ani nedá povědět.
Jo a jinak za jedem německý tým závodili dvě fenky KK, jedna zlatá a jedna trikolorka. Tu trikoušku jsem viděla běhat a je úžasná. Taky závodil Akim (Fakim KL), ale ty skončili v naší sedmé divizi ma pátém nebo šestém místě.
Akim se dost vrhá na ostatní psy, což jim dělá docela peklo v družstvu. Někdo by mu to měl docela rázně vysvětlit, že napadání soupeře je nejhorší co na flyi může pes udělat, anebo s ním neběhat, než si to v té své hlavičce srovná.

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:41
- Nahlásit

Jimmi
gratulejšn
mám radost, medaili si vychutnejte a pak se s ní prosím vyfoťte, ať si jí můžu vychutnat taky

K Fakimovi: těžko říct, kde se stala chyba, jestli ve výchově, nebo volbě sportu. Někteří psi jsou individualisti a k týmové práci se prostě nehodí.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:53
- Nahlásit

gabifi
Někteří psi jsou individualisti a k týmové práci se prostě nehodí.
jo jo
i když Jima to začalo bavit až poslední dobou co běháme turnaje, tedy néé že by ho to nebavilo, ale jak nasaje atmosféru závodu, celej se nastartuje jako formule, to na tréninku se tak jako trochu plouží

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:55
- Nahlásit

Jimmi
začalo bavit až poslední dobou co běháme turnaje
nepodceňujme vysoký IQ jejich lordstev. Přeci se nebude namáhat nadarmo, ne?

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:58
- Nahlásit

Jimmi
Darja s Fidoušem postoupili do LA3. Jelikož Darja nejní samovychvalovací typ, tak to tak nějak v gratulacích kolem oblastních výstav zapadlo
Ale z toho mám taky počertech radost.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 11:45
- Nahlásit

gabifi
no nezapadlo, klidně jí můžu gratulovat každý den v týdnu, ale to mě už ve čtvrtek pošle asi doprdele

nepodceňujme vysoký IQ jejich lordstev. Přeci se nebude namáhat nadarmo, ne?
to je ale ve flyballu strašně nahovno, protože jestliže umí běhat rychle, tak o tom musím vědět, a nééé, že se probudí na turnaji a my potom se potom breaknem, jenom proto, že psiska jsou rychlí jako špunti v šampáňu. Na tu jejich rychlost sme taky dojeli, páč nás tak překvapili, že nám spadla huba, co dokážou zaběhnout.

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:44 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
Darja s Fidoušem postoupili do LA3
přenos info vedle byl dnes víc než bleskový

a nééé, že se probudí na turnaji
to se probudili psovodi, né pejsci. To je tak, když se jde po jednom túrnaji rovnou na ME ...vlastně po 2 túrnajích

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:54
- Nahlásit

Jimmi
jo a jestli bude o ME někde nějaký článeček, tak mi to nahlaš. Psí časáky už několik let nekupuji, mohla bych to správné číslo minout.....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:57
- Nahlásit

gabifi
my měli dva turnaje a jedno soustředění, ale my to TUŠILY
jinak máme vlastně dvojí radost, jednak z časů co dokážou zaběhnout v nejrychlejší sestavě Alex Jim Ginny, Alma, a taky z toho hezkýho místa, skončit na bramorový medajli je hrůza

jo jinak mám fakt vyfocenýho Jima ve Psích sportech
str. 53

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 14:07 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
stranu 53 mi asi neprodají, koupím teda celý Psí sporty

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 15:57
- Nahlásit

gabifi
stačí, když se podíváš, dělej, že tě ten časák zajímá

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 16:58
- Nahlásit

Jimmi
stačí, když se podíváš, dělej, že tě ten časák zajímá
jasně a ještě je požádám o dovolení odskočit si se stranou 53 na nejbližší kopírku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 19:27
- Nahlásit

gabifi
ti tu fotku klíďo pošlu, stejně sem jí asi posílala, to ostatní psaní okolo, vzhledem ke svému věku stejně zapomeneš

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 20:27
- Nahlásit

Jimmi
vzhledem ke svému věku stejně zapomeneš

si ten časák koupím a hotovo.....jestli trefím do trafiky

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 20:30
- Nahlásit

Jimmi
pěkně dramatická situejšn. Dasha si klidně odjede na tábor, fšecka štěňata ve fšech barvách jsou narozená a my furt nevíme, který je ten jejího srdce žampión

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání