| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 17:39
- Nahlásit
Ajsí
Vždyť to znáš
nejenom znám, jsem závislá. Hodní a klidní psi se mi jeví jako lehce nedovyvinutí
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 17:40
- Nahlásit
Trocha temperamentu z jiného soudku
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 19:32
- Nahlásit
Ajsí
jak dlouho to frisbí asi vydrží ?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 19:39
- Nahlásit
Ajsí
omrkla jsem fotky ze soustředění
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 20:24
- Nahlásit
gabifi
jak dlouho to frisbí asi vydrží ?
Už je po něm
Páníček včéra trochu víc škubnul
Takže momentálně na procházkách nosí Ajsinka nad hlavou obrovský otazník, kde že je ta její nejoblíbenější kulatá létající zábava.Ještě že je všude plno klacků...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 20:57
- Nahlásit
No ne, člověk tu chvíli neni a už tu máme nový lidi ... Že zdravim, jen se trochu obávám, že to tu bude za chvilku samá krátkosrstka a my chudáci šeltie si tady budeme povídat sami se sebou .
Jinak - stalo se za dobu mé nepřítomnosti něco zásadního? Hlavně mi nenadávejte za neaktuální sos web, chystám se na to...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:50
- Nahlásit
rendik
a my chudáci šeltie si tady budeme povídat sami se sebou
no to nesmíme mít líné hlavinky a prstíky a občas sem taky něco napsat
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:20
- Nahlásit
gabifi
to my budeme psát, to se neboj... akorát jsme žili měsíc a mimo civilzaci . A zítra zase na pár dní odjíždíme na další tábor, kde se budeme pokoušet o stopařskou zkoušku Fpr1, tak nám držte palce
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 20:15
- Nahlásit
kuk
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:14
- Nahlásit
ahoj všem jsem se tu dlouho neobjevila hlásíme prrvní účast na agilitění....mělo to velký ospěch i když Ginu mi tam potrhal děsivý kerteriér a Rozárka se snažila trhnout rekord ve štěkání....ale obě dámy to náramně bavilo, takže začnem chodit, každou středu v Kyjích..možná i pondělky...
a zítra na výstavu...to bude něco, doufám že jí v kruhu chytne veselá nálada a bude mi lézt po hlavě....
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:27
- Nahlásit
terezka79
takže budete igelitit, jo?
doufám že jí v kruhu chytne veselá nálada a bude mi lézt po hlavě aspoň by byla nějaká sranda vzrůšo!
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:29
- Nahlásit
Dasha
jo jo je sranda jak je vidět ten totálně jinej přístup bula a kraťandy... gina viděla tunel poprvé v životě, napodruhý do něj vlítla (i když byl do zatáčky) a měla z toho děsnou srandu a natož když na konci čekal pískáček...no a rozárka dělala drahoty, prohlížela si to a nakonec jsme ho srolovaly tak na metrovou délku...a pak jím probíhala taky statečně...ale je to nebe a dudy )
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:47
- Nahlásit
terezka79
ono v tom sehrál roli i věk, žáno. Jinak se chová k novým věcem zkušenej pes a jinak štěndo Jsem zvědavá, jak to bude s Elfím, Lenny s agi začínal ve 4 letech, takže zkušenost se štěndem nemám, když nepočítám teda šelťáky tety.
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:52
- Nahlásit
Dasha
no jo, to máíš vlastně pravdu, to sem si neuvědomila....ona je v tolika věcech před holkama napřed že mám pocit že je skoro dospělejší.... jinak nám slečna vytáhla, má nohy dlouhý jak tejden před vejplatou....je krásná (pro mně teda)....jsem zvědavá jak se bude líbit na výstavě....
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:56
- Nahlásit
terezka79
hoď foto hlavně, že je zdravá a líbí se tobě
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:00
- Nahlásit
aktuální foto nemám udělám o víkendu...nějak to lajdáme... Jen je pruda že ještě nemáme PP..ani z LU..Pavla prej na Lilinčino čekala půl roku...tak snad se dočkáme....
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:06
- Nahlásit
terezka79
to je teda strašný s tebou! a stránky taky ne?
to je radost, s těma PP!
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:12
- Nahlásit
Dasha
stránky jsem měla jen buličí a jsou momentálně mimo provoz protože zavirovaný....takže si nechám udělat nový, doménu mám, ale nechce se mi s tím patlat, Update si pak už dělám sama....
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:27
- Nahlásit
terezka79
tak až budou, hoď odkaz. Zatím pa a ať se daří zítra
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 20:31
- Nahlásit
výborný. Hledám na netu, kdo by si vzal toho šelťáka z Rity, našla jsem leda tak houno a ještě tohle na ifauně:
ZA CENU OČKOVÁNÍ PŘENECHÁM 4R. PEJSKA ZLATÉ ŠELTIE S VELKÝM BÍLÝM LÍMCEM. JE VELMI PŘÁTELSKÝ, SNADNO OVLADATELNÝ, DOBŘE HLÍDÁ. 776 571906.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:02
- Nahlásit
gabifi
Nestresuj, budu kvůli tobě tahat nohu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:14
- Nahlásit
Ahoj holky, tak mám po dofče
v sobotu jsem byla na výstavě v Krči se Sopťou, viděla jsem Rozárku....je to krasavice . V 10:15 jsem měla odvystavováno a mazala zase na vlak. Takže výsledky fakt nefim, ale určo sou vedle na foru. Andik dostal V3, takže spokojenost. Jim byl ještě raději, že zůstal na chatě a mohl si užívat chvilku klidu a odloučení od Andyho darebáka. To je Andyho třetí jméno .
Celým jménem Andy Soptík Darebák.
Po návratu z výstavy Jim vyfikl tak otrávený a zklamaný výraz, že jsem se musela smát. Určo tajně doufal, že Andyho jedu prodat, nebo aspoň na pár let zavřít do výchovného ústavu
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 21:17
- Nahlásit
gabifi
chjo, to je bída...musim aktualizovat stránky, kdyby měly ruce, tak m chudáci nafackujou, a nejen sos stránky...
Biluška
Nezvládala sem sledovat dikuzi o Ritě, můžeš mi přiblížit jak je to s tim šeltiákem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:21
- Nahlásit
rendik
Přepošlu ti mail co jsem psala Gabifi .
Mimochodem, naše společná kamarádka už bydlí kdesi u Prahy. Nastupuje tam kamsi do školy, poněvadž si spočítala, že jako student bude dostávat sirotčí důchod a to je víc než podpora Bydlí v baráku, který Zajac (její přítel) zdědil po dědečkovi. BArák je sto let starý a sto let tam nikdo na nic nesáhl . Není tam voda (akorát ve studni), záchod - kadibudka na dvoře. Celá jedna místnost má i strop, heč heč . Je tam nějaká rozpadlá stodola, Hydra už má velké plány jak ji předělá na stáje a bude tam nabízet ustájení. Na ifauně už si sondovala terén. Vzhledem k tomu, že jsem měla možnost vidět Zajace při práci tak se bavím už předem. Pat a Mat jsou proti němu slabý čajíček
Novinka č.2 - kámoška si od ní vzala peršanku. Kočka je už jedenáct dní hospitalizovaná na veterině. Zatím z ní vytáhli dva cca půlmetrové kusy něčeho neidentifikovatelného. Asi koženky. Je šíleně vychrtlá, má úplně rozhašené trávení, vůbec nic v sobě neudrží a nejspíš zdechne.
Novinka č. 3 - téže kámošce slečna Hydra ostříhala bišonka. Asi na třech místech ho stříhla do krve a z drápků mu taky tekla krev. Petra ji vyrazila takovým fofrem, že si Hydra málem ani nestačila posbírat věci
A na závěr novinka č. 4 - víš v kolika měsících se odstavují kříženci šeltie a borderky? No přece v pěti týdnech, pak už doma zavazí když se připravuje stěhování do Prahy
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:44
- Nahlásit
Biluška
Tý jo, ta se činí, člověk tu chvíli neni a takovejch novinek.Takže už i odstartovala svojí stříhačskou kariéru jo?A to stříhá pod širým nebem nebo se všechno děje v tý jedný místnosti se stropem?Mít bišonka, tak si k ní zajedu ...Už vidim, jak se v zimě bude koupat ve studni na dvoře .Chudáci kříženci šeltie a borderky, by mě zajímalo kolik jich to přežije...Nevíš jak to pokračuje s PP pro její C a D vrh?Mimochodem jeden pejsek z C vrhu už nežije, nevim, jestli ti to třeba Gafibi nepsala...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:59
- Nahlásit
Biluška
společná kámoška Eliška má holt podnikavého ducha. My v mládí věšeli na kravíny "Sovětský svaz, náš vzor", Eliška si na nemovitost může pověsit "Kravín Bártů, můj vzor".......
Umřel Coudy od Saši. Jediný pozitivum na téhle zprávě je, že se Saša už nemusí s Eldou dohadovat ohledně průkazu původu
rendik
slovila jsem na netu nějakou paní nebo slečnu, co chce za levno štěně šeltie - vnutila sem jí odkaz na Kolie a šeltie v nouzi.....já už jsem stený cvok jako to střevo aren
Jimmi
Po návratu z výstavy Jim vyfikl tak otrávený a zklamaný výraz, že jsem se musela smát. Určo tajně doufal, že Andyho jedu prodat, nebo aspoň na pár let zavřít do výchovného ústavu.....Akim doufá už 6 let
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:11
- Nahlásit
gabifi
Umřel Coudy od Saši. Jediný pozitivum na téhle zprávě je, že se Saša už nemusí s Eldou dohadovat ohledně průkazu původu
Vím
Eliška si na nemovitost může pověsit "Kravín Bártů, můj vzor".......
Kravín Bártů proti tomuhle baráku vypadá jako přepychová vilka
vnutila sem jí odkaz na Kolie a šeltie v nouzi.....já už jsem stený cvok jako to střevo aren
Když chce za levno tak může být ráda, že jsou nějaký v nouzi
rendik
Už vidim, jak se v zimě bude koupat ve studni na dvoře
Si upadla ne? Zapomělas jak ji vyhodili z práce, protože smrdí a odrazuje zákazníky? Ta se koupe akorát tak na svý narozeniny a na Vánoce. TAkhle holt Vánoce zruší a bude klid
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:40
- Nahlásit
Biluška
Zapomělas jak ji vyhodili z práce, protože smrdí a odrazuje zákazníky? Ta se koupe akorát tak na svý narozeniny a na Vánoce.
jůůůů, ta by se líbila Sopťovi on strašně rád mršiny a jiné sajrajty
kde bydlí ta kráva?
Andy se v tom strašně rád válí a můj řev nad spáchaným činem s nadhledem přehlíží a následné koupání nese statečně s výrazem mučedníka.
Občas smrděl tak strašně, že se odtahoval i chudák Jim a nechtěl s ním sdílet lože, pardon pelech
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:21
- Nahlásit
Jimmi
ahoj teda kdo je ta slavná dáma co o ní tak hezky píšete? to je mazec..oni některý lidi fakt nemají všech pět pohromadě...taky jsem něco podobnýho zažila...jedni majitelé nezvládli naše bulíče a vrátili ho...Dala jsem ho jedněm zájemcům..pak sem se na něj jela podívat a on byl zavřený v kozím chlívku...vedle na betoně byli poloslepí buldočci,maličkatá štěňátka...a dalších x psů..a majitel říkal že má ještě ve stodole dvě dogy...tak to už jsem šla do vrtule a štěně okamžitě odvezla....
PS: moc děkujem za pochvalu...skoro jsem se styděla jak nás pan rozhodčí pochválil..a nahlas před všema...to se u bulů moc nepraktikuje....
|
terezka79
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:25
- Nahlásit
a ještě jedna věc, na výstavě mně všichni ubezpečili že máme vylepovat uši..tak má Rozárka na hlavě šílenou konstrukci z náplastí...prý sem jí je měla slepit k sobě...nemáte někdo někde fotku jak takové spojení má přesně vypadat? myslím že se mi to povedlo docela dobře, ale jistota je jistota
|