Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 08:16
- Nahlásit

Xerxová
Nahoru je zaregistroval a snažil se šlapat mimo ně!! a to už jsem tušila zradu. Ano - ráno byla scéna jak hrom. Nejde tóóó, něco tam je a já nemůůůůžůůůů na to šlápnout a nejde mi dát tlapátka mimo tóóó - to spadnůůůů.

jelito číslo dvě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 08:19
- Nahlásit

Xerxová

Nejde tóóó, něco tam je a já nemůůůůžůůůů na to šlápnout

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 08:21
- Nahlásit

Xerxová
Promin ale se musim smat, maly schody a jeste mu tam date takovy nebezpecny veci na ktery se nesmi slapat
Snad mu to docvakne chudinkovi

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 08:23
- Nahlásit

cernej caj
Ma snezit tak si sneznice asi uzijes
Jeste ti je birma bude zavidet az se bude brodit zavejema

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 08:26
- Nahlásit

Maya

no akorat sem zapomela vesticku pac rano klapnu na vypinac a on jako neklape... tak sem ve tme dolovala konec od stojaci lampy, at si aspon oserim mistnost (jinak si pod ni v posteli ctu) tak sem v ty tme byla rada, ze sem se nachystala do prace

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 08:33
- Nahlásit

cernej caj
Jj to je jak naschval ze takovyhle veci se potento vzdycky kdyz to nejmin potrebujes, tak snad se obejdes bez vesticky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 08:44
- Nahlásit

Maya
tak snad jo, ona by az takova zima byt nemela, tak to bez ni risknu. ale mam jeste mikcu jako mezivrstvu takze urcite to bude v pohode

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 08:47
- Nahlásit

kachna_
neco pro tebe
kralik na kralicim asi hopu

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 09:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

táákle by taky spinkalo Koláče jako strejda Tilda:

[imgs]https://media.giphy.com/media/13paEYi0EBY7io /giphy.gif[/imgs]

Bubinka chystá háráníčko ve velkém stylu, heč! budeme mít veselo, heč! A sežrala by víc než Otesánek, nejen celou rodinu, ale klidně i celej barák, heč! A včera uďáli s Rumajzllíkem přepadovku u Danušky, tak byl velkej mejdan. A jsou to inteligentní psi, páč když Honza zavelel -"Na čáááru!" vzorně si posedali vedle sebe na hranici mezi jídelním koutem a kuchyní . Vyžrali tím pádem zásoby piškotůch a posléze si Rumouš s omluvou skočil domů, aby Danušce přinesl.......... zelenýho kondomáče a bylo to asi málo, tak přinesl ešče krysu. Domů si pak odnesl nejen oba plyšáky, ale taktéž kládu, kterou si u Danušky před časem odložil a ona mu jí tam poctivě schovávala. Následně začal kládu zuřivě ohlodávat a lítat s ní bytem. Tak jsme si zauklízeli. Třísek všude jak po Kyrilovi . A dneska ráno, když jsme šli ven, odcházel Honza do prasé, tak ho oba zrzaví hovádi museli nutně jít vyprovodit a následně se Rumouš nařítil za Danuško, aby jí dal hubičku a umyl jí celou hlavu . A Bubi asi taky začíná bavit běhat kolem výtahu ,t ak budu mít doma dva magory, místo jednoho.

Maya

by mohla vyprávět na téma chod a nemoci

himl u toho choda bych nečekala, že toho bude nějak moc, však to není až tak populární plemeno?? ježíš to to jde fakt úplně do řiti

Fifi
ted uz umi i takovej jako skoro "zlej" stekot!

velkej a nebezpečnej péf!!

Jsem ráda, ž eprvní podání aspoň části výsledků je dobrý a budu držet hrozně moc dál.

birma

Užij si to pořádně a ať klapne nějaký moudrý počasí. A jak říkala Fajfka, nech tomu volnej průběh, důležitý je jít na pohodu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 09:20
- Nahlásit

Xerxová

Nahoru je zaregistroval a snažil se šlapat mimo ně!! a to už jsem tušila zradu. Ano - ráno byla scéna jak hrom. Nejde tóóó, něco tam je a já nemůůůůžůůůů na to šlápnout a nejde mi dát tlapátka mimo tóóó - to spadnůůůů.

je, je to dement, je to dement, je to dement já úplně vidím ten neščastnej gezicht

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 09:22
- Nahlásit

cernej caj.

kralik na kralicim asi hopu

: ovšem ten je geniální!! proč skákat , když to můžu proběhnout!! bomba.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 09:38
- Nahlásit

PetraK
ja myslela, ze uz ste doma 3 magori a jen bubi je jeste normalni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 09:49
- Nahlásit

čaj jak jedeš do toho Kořenova?? A jak dlouho tam vlastně budeš žáčkem sněžicovochodské školy?? Tady moc sněžit nemá... sníh je, ale je ho málo. Snad pro Vás budou mít nějaké zajímavé terény vymyšlené... Ale má svítit slůňo, bude hezky - takže si užiješ ozářeného sněhu (máš brejle?? Já je nepoužívám, ale hodně lidí sníh za sluníčka bez brýlí nezvládá)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 09:55
- Nahlásit

Xerxová
jenom na vikend, dneska prespim u kamarada v praze, jinak nestiham ranni odjezd a v nedeli vecer nas vyhodi zpatky v praze.

vzala sem si dneska bryle, co mam se samozatmavovakem, pro jistotu.

co vim, tak pudem asi na rozhlednu stepanka? a na osadu jizeru.

tak se uz tesim aspon na ten relax

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:06
- Nahlásit

cernej caj

ja myslela, ze uz ste doma 3 magori a jen bubi je jeste normalni

héééj, nejsi ti drzé stvoření?

asi na rozhlednu stepanka? a na osadu jizeru.

jééé tam je héézky!! Koupila jsem si tehdá na Štěpánce krásnej černej "skleněnej" velkoprsten. Užiješ si to, je tam hásky, i na Jizerce. Tam mě málem zabila Bubi, měli jsme v zimě za sebou těch 20 km a zatímco já už se tak nějak jen plouhala a přála si bejt v autě, tak Bubu si šla tím svým ťupťupťupťup tempem, nožičky jí kmitaly vysokorychlostní rychlostí a jela v čela. To mě dost zničilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:14
- Nahlásit

PetraK
ja a drza?

na jizerce sem byla uz loni, tam bylo fakt moc hezky ale na rozhlednu se tesim ale teda bubi je fakt neuveritelna

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:20
- Nahlásit

cernej caj

ja a drza?
no jo, no asá už to tak bude!!

tam bylo fakt moc hezky ale na rozhlednu se tesim

jizerky jsou fajn, doufám, že nám oběma klapne počasí. A Jizerka umí bejt pěkně studená, což? .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:28
- Nahlásit

PetraK
a vy razite uz pristi vikend? nebo tento?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:30
- Nahlásit

cernej caj

až příští - což je škoda, mohli jsme se potkat, BuboRumíčci by tě sežrali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:41
- Nahlásit

PetraK
to ja bych se nechala sezrat od buborumicku rada tak holt priste

birma
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:44
- Nahlásit

cernej caj
jedeme tam dneska večer, ale start je až zítra dopoledne...
Už je mi špatně, hodně špatně - žaludek na vodě, nohy mě bolej. Ty dny před závodem jsou vždycky na celý akci to nejhorší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:46
- Nahlásit

birma
to das! urcite si to paradne uzijete

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:48
- Nahlásit

birma

co tu děláš šlapčucho? já myslela, že už běžiš po čtvrtý dolů z Milešofky? : i když logicky - těžko budou takovou akci pořádat ve všední den, ž ejo? Nevím, kde jsem k tomuhle dospěla.

Už je mi špatně, hodně špatně - žaludek na vodě, nohy mě bolej.

a proč si tohle děláš? Však neběžíš na rekord, ne? Užij si to, nestíhuj se.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 10:54
- Nahlásit

PetraK
a proč si tohle děláš? Však neběžíš na rekord, ne? Užij si to, nestíhuj se.
Já to mám pokaždý, než vyjedu z domova I když jedu jen sama na výlet jednodenní. Intenzita se liší dle délky (časově myšleno) akce a dle toho, kolikrát jsem už něco takovýho podnikala. Nejspíš je to hlavně ze strachu, že něco podstatnýho nechám doma - jako před pár lety, když jsem odjela na tábor bez spacáku Jak dojedem na místo, tak budu v pohodě

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 11:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
jako před pár lety, když jsem odjela na tábor bez spacáku

hele na tohle já mám sny! Máme jet na hory a mně se před tím zdá, že dojdu na sjezdovku a nemám třeba přezkáče. Dobrý je, když chyběj jen hůlky, bez těch se lyžovat dá , i ty boty se daj dneska půjčit. I ve snu, ale jeden rok to bylo vázání, tak to bylo dost blbý. Musela jsem si půjčit lyže, ale nebylo to vono, byly mi velký a taky bylo málo sněhu - hodně plotny, no lyžovačka na nic

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 11:27
- Nahlásit

teď se vrátil Pepa od zubaře a doma prý psisko spinkalo nahoře před piánem... A mělo hysterák, že ho chce přeci víííítáááát a jíííít véééén čuráááát... Takže ho násilím narval na první schod... a pak už to prý šlo.
Jsem na ně zvědavá - za chvilku za nima vyrazím

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 11:31
- Nahlásit

Xerxová

psisko spinkalo nahoře před piánem... A mělo hysterák, že ho chce přeci víííítáááát a jíííít véééén čuráááát...

malé bezbranné demnentí batole

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 11:36
- Nahlásit

Xerxová
tak hlavne, ze nahoru se neboji a dolu to pude

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 11:45
- Nahlásit

cernej caj

tak hlavne, ze nahoru se neboji a dolu to pude

jistě, nejhůř si když tak poříděj "kočku" a budou ho na ní dolů spouštět

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 12:26
- Nahlásit

technicke okenko
vedci zachytili gravitacni vlny

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání